Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » ( последно съобщение ) |
Атаките срещу сайта
SoYoung |
Публикувано на: 11.11.2007, 15:55
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Мещера,същото нещо го пишеше и на мене.Не ми е за сефте.Който не е имал достъп до сайта на днешна дата-11/11/2007 г. нека си напише.Искам да разбера само за някои хора ли е бил ограничен достъпът или масово.Моля напишете.
|
Миро |
Публикувано на: 11.11.2007, 16:08
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Масово беше!
|
PARADOX |
Публикувано на: 11.11.2007, 17:30
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
?!?!?! Не разбрах само къде е диалога в цялата работа...?!! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 11.11.2007, 21:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
В името на Ctrl, Alt и Свети Delete обявявам края на този експеримент. Говоря за себе си, който иска, да продължава.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 13.11.2007, 23:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Получих писмо от д-р Дориян Александров, което копирам дословно:
"Ангеле, безуспешно се опитвам да вляза във вашия форум и да стана пълноправен член за да мога да пиша там и да публикувам разни материали. Нещо се закучи и не става регистрацията. Писах на уебмастера, но няма никакъв отговор! Я виж какво става по въпроса?!? Издал си нови книги, а нищо не казваш, не си пратил и някоя бройка?!? Дориян" -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 15.11.2007, 20:44
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Няма никаква пречка някой да се регистрира. След успешна регистрация, трябва участника да натисне активационния линк в писмото изпратено от нас на посочения от него e-mail адрес. Толкова е елементарно и лесно. Други как се регистрират ежедневно?
|
Eлтимир |
Публикувано на: 15.11.2007, 20:59
|
Само цитирам:
"Ангеле , аз пак не разбрах как да се регистрирам във форума на "Воините на Тангра", за да пиша там?!? Имам доста материали останали от сп. "Авитохол", пък и някои мои неща, които са важни! Да разбирам ли, че си изгубил контрола там?!?" Получено от: Doriyan Aleksandrov <bfw_laoshe@abv.bg> Писал е неколкократно до админите и не е получил отговор. Нямам основание да не вярвам на стария си приятел Дориян. Всъщност точно това, че ми е стар приятел може би е истинската пречка за регистрацията. За враговете, естествено проблеми няма. -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 15.11.2007, 21:08
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Да ми пише на zapoznat@voininatangra.org
Ще го регистрирам аз, ако не може да се оправи. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.11.2007, 21:26
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
От това аз си правя извода че Дориан е писал най малко по два пъти на всеки от админите. Тоест четири пъти и дори повече следвайки логиката. От друга страна Запознат си дава мейла да му пише там - следователно на него не е писал нито веднъж. На кой от тримата да вяртвам в случая питам аз? Поне един не е достатъчно искрен - казано меко. Почна да ми писва и на мене от "СЛОВОТО". Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.11.2007, 21:30 -------------------- |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 16.11.2007, 10:12
|
Моето желание, е този сайт повече да не бъде свързван с името ми. За да не се подлъгват старите ми приятели и да не идват тук. Още веднъж настоявам моите авторски текстове да бъдат махнати от сайта и вече на всички да стане безпощадно ясно, че това не е "сайт на Елтимир", както някои го наричат, а сайт Анти-Елтимир, какъвто всъщост е.
-------------------- |
Миро |
Публикувано на: 16.11.2007, 11:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Това е сайт "Воини на Тангра", а ако твоите стари приятели го наричат "сайта на Елтимир", значи са на мнение, че ти еднолично си управител и собственик.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 16.11.2007, 11:10
|
За да не бъде намесван сайта с моето име, настоявам моите авторски материали да бъдат махнати оттук. Някои хора са се заблуждавали, че имам някакъв морален авторитет в Движение "Воини на Тангра". Време е да им се покаже, че са сбъркали. Не желая повече да съдействам за утвърждаването на една лъжа.
-------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.11.2007, 12:43
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Е, тук отново разля чашата по покривката. Старите ти приятели. Че откога толкова ласкаво почна да се изказваш за Дориан Александров, след като допреди само известно време го критикуваше. Много добре помня това, защото повдигнах тоя въпрос за едно участие на Дориан Александров в дискусионно студио на Скат и неговото членство в Атака и че той цитира неща от тоя форум (за което няма нужда да искаме авторски права). Много ми е интересно това изречение: "да разбирам ли, че си изгубил контрола там". Звучи ми все едно, че сте от една организация, която трябва да упражнява контрол. Думата "контрол" е адски мерзка! Авторското право е еврейска работа, но ти обичаш еврейска музика и това не ме учудва. Ако даром е дадено, даром трябва да се даде. Другото са спекулации, с които се търси изграждане на авторитет и положение в обществото, с което след това да се извличат дивиденти. Интересно е и защо Дориан Александров, досега не се регистрирал? Толкова време съществува този сайт и ти пишеш в него. Регистрацията не е нещо сложно и всеки може да я направи. Аз съм на мнение, че трябва да спре с тънката игра и новата интрига, която се опитваш да завъртиш с името му сега. Още повече, че Запознат изяви желание да му помогне да се регистрира, и ако Дориан Александров, наистина го иска, ще се върже с него и ще бъде регистриран. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.11.2007, 12:48
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Някои хора са се заблуждавали, че имам някакъв морален авторитет в Движение "Воини на Тангра". Време е да им се покаже, че са сбъркали. Не желая повече да съдействам за утвърждаването на една лъжа.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ами моралния авторитет сам си го изгуби Елтимире, след като се утвърди като главен Интригант. За какъв морал можеш да говориш, след като всяка твоя мисъл ражда невъобразими Интриги, та се стига накрая и да почнеш да предаваш участници от сайта на ченгелите, за да оцелееш. Наистина, трябва да спреш утвърждаването на една лъжа - мита, който изграждаш за самия себе си и ореола, който му слагаш. Не се изкарвай жертва, след като ти си хищникът! |
Eлтимир |
Публикувано на: 16.11.2007, 13:24
|
Кой е бил интригант, кой е бил предател и кой е държал на принципи и идеи скоро ще стане ясно. Във всеки случай аз не тръгнах да сея интриги сред твоето семейство, Йордане. Аз не почнах да повтарям клеветите на доказани провокатори и агенти. Не аз побеснях, когато отказах да отида при теб и да споделя с теб знанията си. А сега искам да махнете от тоя сайт текстовете, за които нося отговорност само и единствено аз. Не позволявам на никого да се разпорежда с плодовете на моя труд. Не искам моите трудове да бъдат лицето на тоя сайт. Не искам да имам нищо общо с хора, които ме оклеветиха. Моите текстове, над които съм работил с години не ви принадлежат. Както и аз не ви принадлежа. Махнете всичко мое оттук и нека се разделим.
-------------------- |
Страници: (10) « първа ... 5 6 [7] 8 9 ... последна » |