Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » ( последно съобщение ) |
Атаките срещу сайта
antijew |
Публикувано на: 10.11.2007, 16:49
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Мисля, че нямаме много време,а трябва де се вземе адекватно разрешение на проблема. До колкото си спомням сайта е предплатен до края на годината. Имаме малко повече от месец. Добре ще е да не оставяме нещата така, че ето годината се изтъркулила... -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Запознат |
Публикувано на: 10.11.2007, 16:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Като пожелание звучи добре...
|
antijew |
Публикувано на: 10.11.2007, 17:11
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Не вярвам да остане само като пожелание Трябва да не оставяме темата да "почива",а да се дават идеи и препоръки. От към техническата част съм зле и нямам идеи,но от другата...имам -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
anti666 |
Публикувано на: 10.11.2007, 18:25
|
|
Прекалено много съвпадения, не смятате ли? Първо някои хора решават да си съберат мобилните телефони заедно, така че да имаме по някой познат в който и град да сме. Нищо незаконно, нищо сериозно. Просто обмяна на телефоните. После други хора решават да отидат в Планината да поснимат камъни и да наберат гъби. Тук вече уплахата е сериознана. Олеле, ами сега. Ами ако...? Щото и ние го знаем и те знаят,че Българските Планини ще дадат тайните си само на Българи. А някои от тези тайни могат да обърнат играта в полза на Българите. Тук следва вече истерията. Дали не търсят вратата, дали няма да стигнат до знанията, които Те знаят, че си принадлежат на Българите. О, ужас!!! Собствениците са се върнали у Дома си. Че може и да знаят къде дедите им са скрили оръжието, та да ни изгонят... Какво да правим сега? Ами ако жандармерията не ги засече? Дали наистина снимат само камъни? Я най-добре да минем на план Б. Не можем повече да ги дебнем да видим какво знаят.
|
|
PARADOX |
Публикувано на: 10.11.2007, 18:49
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Незнам как да се обърна към теб..?!! С Виктор или Илиян..?!! Всъщност няма значение името... Във връзка с горенаписаното: Българите са си в България, та предполагам затова си избрал Йордан..?!! Първо избра Ангел. Покани го на гости,срещна го с хората, обяснихте му за какво иде реч, ама ядец-НЕ СТАНА..!!! Сега втори опит... Ала-бала с Йордан (и с други хора от сайта)завъртя му главата-и хайде в гората за гъби, ама ядец-ПАК НЕ СТАНА... За да ти спестя по нататъшни ивестиции искам да ти кажа, че и следващия път пак НЯМА ДА СТАНЕ, както не им стана и на онези от френското разузнаване преди тебе...!!! Какво ти обещаха емирите, че си се обърнал срещу кръвта си...?!! За Йордан съм склонен да приема, че не знае за какво иде реч, но и ти да ми го играеш на невинна жертва, НЯМА ДА СТАНЕ!!! По темата: Готов съм да помогна за сайта с каквото мога. Който го движи този проблем, ако прецени, че иманужда от помоща ми да пише...!!! |
||
anti666 |
Публикувано на: 10.11.2007, 18:52
|
|
Ракцията е мигновена. Дали телефона му е бъгнат или след няколко чашки един от Българите си развързва езика - това няма значение. Има значение по-нататъшните действия. След кратко обмисляне вечерта - решението е взето. План Б. Началото обаче не е избрано правилно - деня преди Архангеловден. Ама кой го касаят тия тангристки дивотии.
Да действа план Б. Първият залп е даден. Случайно или не - започва една истинска словесна баталия. Някой драска искрата с добре подбрани НЛП неясни заплахи и намеци. Личи си школовката на Чобанов и отдел в МВР по Криминална психология (кажи го НЛП). Другите захапват въдичката и се започва. Грозни обвинения и контраобвинения. Вадене на кирливи ризи. Агенти с три имена. Заплахи от одиране, за съд (щото видите ли, на някое комунистче не му дали натовски допуск). За да се стигне до чудовищното... " Не се учудвай, ако пак загубиш нещо... Вината си е само твоя! " на млада българка, наскоро загубила детето си. Направо онемях. Една жена с по-лабилна психика направо би изпаднала в депресия. От гадно, по-гадно! В баталията са вкарани и още непознати елементи - представящи се за Гурута и бивши учители на Елтимир. Крайната цел! Ами тя е ясна вече. Всеки изпокаран с всеки, хората разделени на групички, а тези които четат - не знаят какво да мислят. Но почакайте... ! Това не е краят. Винаги има опасност нещата да се оправят след време. Затова сега е момента да врътнем и шалтера. Винаги последните впечатления са най-ясни. Какво ще се запомни от вече затворения сайт? Една разярена, скарана помежду си групичка от хора. Въобще - психари. Е това са т.н. войни. Въобще - добре го махнаха този сайт. И никой няма да се усети, че всъщност, че това е просто "бръмбар в мравуняка". Мравките (или там мишките ли беше кодовата дума) са се изпоизяли. Та да си дойдем на думата. Запознат, колко време са му дали на този сайт да диша още? Дали ще стане така. От нас зависи. |
|
PARADOX |
Публикувано на: 10.11.2007, 19:06
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Реакцията винаги ще бъде мигновенна..!!! В ТОВА МОЖЕШ ДА БЪДЕШ СИГУРЕН... А деня за "гъбобера" ти, въобще не беше избран случайно, както няма нищо случайно на този свят..!!! И сега като ги предъвкваш едни говежди ако-та от една друга тема и в тази какво целиш..?!! Пак да се хванем за гушите ли..?!! Приеми факта, че Архангелов ден е Български празник и върши работа на Българите, а ако се чудиш какво да обясняваш на забрадените си началници, можеш да се оправдаеш, че не си ги замислил нещата по-време на рамазана... |
||
anti666 |
Публикувано на: 10.11.2007, 19:58
|
|
Значи Мартине, да си говорим правичката - досега аз бях един от малкото тук, които поддържаха идеята, че какъвто и да си, що работиш за Идеята - значи лошо няма. Наистина имам познати дори и в службите, които мислят като нас, макар и йерархичната структура да не им позволява много да говорят. Надявах се, че такъв е случая и с теб. Дори до вчера, все си мислех, че си просто неуравновесена глава и може да съм се заблуждавал. В интерес на истината - за това разговярахме и с Йордан. Той, както винаги беше точен в преценката си, докато аз имах колебания. Но вчера след тази приказка срещу Дари - нещата се промениха. Не знам дали съзнаваш, че ако си баща или ще бъдеш такъв, никога, ама НИКОГА няма да пуснеш това нещо. Георги добре ти го каза, а Дари как се е почуствала - само тя си знае. По добре вземи си го изтрии и и поискай от нея прошка.
Сега за Ангел - да, помогнах му да се запознае с някои хора, както и с преводите. Хареса ми този сайт още преди време, когато Севар (преди да стане админ) беше изкарал сатанинските кадри от БТВ. Дотогава, признавам си не се интересувах от Тенгрианство, въпреки винаги да съм уважавал предците си, а по скоро от начина за борба срещу зомбировката иНовия Световен Ред. Знаех какво става с България, мислех си че именно това е начина - срещу неведимите сили на Злото да има антисили, но никога не бях очаквал да разбера, че всъщност те са именно в Родината ми. Че имат имена, и че са много наясно с нещата около нас, както и да имам честта да познавам някои от тях. Момчето, което го посрещна на летището беше много учудено, че са му пратили кука чак от България. (Тогава Ангел поддържаше добри отношения с Мирчева и само тя знаеше с кой полет ще дойде). Тези някои хора не са евреи, не са и комунисти и както виждате досега не са му помогнали кой знае колко материално. Макар че това Ангел да е все още жив, може би се дължи именно на тях. Не знам, Елтимир най-добре може да каже дали са му навредили или не. Знам само, че чрез Ангел наистина много корумпирани хора се простиха с постовете си, а сега щели да го съдят, разбирам. Дали не е един от тях Чобанов? Все пак при Мугабе не е много гот, друго си беше шефче. А сега и той в немилост. Открил Америка, че новото Супер НАС щяло да бъде старото ДС. За Йордан дори не си разбрал правилно - той ме покани да се включа и аз за Планината, но отказах. Просто нямах време повече. След време ако някой все пак се престраши да му прави компания (не хапе, нали и е тревопасен:) - нека да бъде така добър да обясни после дали са търсили врати, злато или просто камъни, които така или иначе иманярите и овчиархеолозите не ги интересува. Аз нямам навика да ходя непоканен, нито пък съм лаком за пари или власт. Това е Мартине. И понеже преди разправяше, че нямаме доказателства за това, че си агент, какви са твоите, че започна тази офанзива? Деликатна ситуация - нали? Ако извадиш досието ми, ще последва логичния въпрос - откъде я имаш? За сега цитираш само това, което си научил от Ангел. (както и Севар преди време). Това че съм имал пари - ами работя на контракти и днес съм тук, утре ме няма. Нямам дългове, не плащам данъци и съм свободен да избирам къде и колко време да работя. Утре мога да се върна обратно в Планината ако поискам. От ЕГН няма нужда , ако го имаш от службите - добре. Ако го нямате - не е твоя работа, както не е и моя да се интересувам от клюки за хората от форума. Сам разбираш, че и на мен не ми трябва твоето, дори и да имам възможност да го намеря. За пари хората какво ли не правят. Макар, че ми е интересно все пак (а вярвам и на други) какъв е тоя твой брат дето те чака в колата часове като овчарско куче, докато си изпиете пиенето с Ангел. Все пак ти е брат, можеше да го поканиш горе. Или си му дал интрукции - "Ако не сляза до 2 часа, влизай с пистолета" Такива работи за агентите и мишките. Тук дължа едно извинение на Елтимир. Все пак малко късно, но разбрах. Бях забравил за затворническите ти навици на оцеляване. Но за другото - оставам си на предишното мнение. СПРИ ДА ПИЕШ! Запознат, давай предложения какво може да се направи. Аз това да поемем солидарно тази такса отдавна го предлагам. |
|
PARADOX |
Публикувано на: 10.11.2007, 21:01
|
Това за "влизай с пистолета, ако до 2 часа не се върна" ми хареса много..!!! Как звучи само...?!! Що не се прогваш като сценарист..?! Мога да ти помогна..!!:))))))))) За въпросното чакане първо.. Тогава бях с повече хора (по молба на Ангел), за да му оправят компютъра (беше напълнен с каквото се сетиш) и не бе удобно всички да се изсипваме у тях (после като му казах, ми се скара, че съм го оставил момчето да виси в колата)... След първото ми посещение при Ангел ходя винаги по негово настояване (обикновенно минават по 1-2 седмици докато намеря време)Това, че разполагаш с пари, поне за мен (за разлика от други хора във форума) не е повод да те обвиня в шпионаж!:)) Мен ме обвиниха за същото като извадиха същия довод...:))) Виж сега ми казваш нещо, което чувам за първи път (признавам) и ако е вярно само доказва тезата на Ангел, за ЛЕМС (защо ли Мирчева е намесена на всякъде..?!!) Казвам ти директно защо те обвинявам в това което съм написъл до тук:
1. Каниш Ангел да си почине малко (няма лошо), като по време на почивката му го запознаваш с някои хора (сам го казваш) - По чие желание запозна Ангел с тези хора..?!! - На какво се дължи любопитството към Ангел на тези хора..?!! - Тези хора Българи ли са..?!! - С какво се занимват тези хора..?!! - Кого представляват тези хора..?!!! - Какво искат от тебе и от Ангел тези хора...?! 2. Докато пътува Ангел към теб на летището в Инстамбул, където после му се лепва опашка (да приемем, че е дело на Мирчева)... - Изведнъж от някъде се появява турчин, който дава пари на Ангел и му помага ни в клин, ни в ръкав (а дали е сънувал Ангел - както му е казал , или е знаел, че го следят и някой го е пратил, само турчина си знае)..?!! 3. Започва да се говори за тази експедиция точно по Архангелов ден (забравямме кой, какво и на кого е писал и се е обаждал)... - В същото време става ясно, че емира на Катар, е платил огромна сума за освобождаването на нашите медици, а нараочна парламентарна комисия във Франция ги разпитва, по същия повод..?!! - Пак по същото време, пак емирите от Катар ни в клин, ни в ръкав обявяват, че ще строят най-големия терминал за газ в Източна Европа, и то точно у нас - на Южното ни Чермноморие...?!!! Прекалено много въпроси и съвпадения Викторе, или Илияне (незнам как да се обърна към теб) които си стоят без отговор! Ето казвам ти нещата едно към едно...!! Отговори на тези въпроси, и ако имаш отговори различни от моите АЗ ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИНЯ ПРЕД ВСИЧКИ В НАРОЧНА ТЕМА.. |
Eлтимир |
Публикувано на: 10.11.2007, 21:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Нямам сили да чета всичко, обаче за Истанбул съм длъжен да кажа.
Мирчева не знаеше с кой полет ще пътувам, защото и аз не знаех преди да си взема билета. После наистина задремах малко на една пейка в летището, не бях спал изобщо предишната нощ. Но и досега нямам обяснение как механичният ми часовник, който нито преди, нито след това ми е правил номера, изведнъж се оказа изостанал с един час и 40 минути. Закъснях с 20 минути и изпуснах самолета. Турчинът няма как да е научил, че ще го изпусна, та да бъде на билетното гише. После, ако турчинът е бил пратен от някого, едва ли са знаели, че най-близкият му приятел е Сейфи Хамдиев, с когото бяхме заедно в затвора. И Хайят почна да ми надумва за Сейфито. Да, ама се оказа, че го познавам. Хайят поиска да се увери и му се обади по телефона. Чухме се със Сейфито, той после каза нещо на Хайят и така му спечелих доверието. Главата си залагам, че Сейфи не е агент на НСС, нито на която и да била служба. Това е един много наплашен човек, който навремето беше осъден на 18 години съвсем невинно. И после. Хайят не ми е дал пари. Той не беше богат. Презаверката я плати един приятел от София. Хайят само ми даде телефон да му се обадя. И ме предупреди изрично да не напускам летището. На другия ден дойде и именно благодарение на неговата намеса, все пак говореше на турски, аз можах да си получа навреме презаверката и да отлетя. Та приемете, че понякога се случват и чудеса. А в Дубай се чувствах така, че за 10 дена се подмладих с 20 години. Добра храна, спокойствие, чувство за сигурност и безопасност, всеки ден къпане в морета и се възстанових. На връщане имах проблеми с турските граничари. Искаха да платя транзитна виза, та се наложи да прескачам една двуметрова ограда на самата граница. А Силвия ме убеждаваше да не пътувам, защото съм щял да имам проблеми на българската граница. точно обратното. Нашите отнякъде бяха научили, че турците са правили проблеми на българин, който пътувал транзитно и вече на наша територия им разказаха играта. Оттогава не говоря лошо за митничарите. Та нека не говорим наизуст. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 10.11.2007, 21:51
|
||
Е добре, ако Мирчева не е знаела и Виктор не е споделял с когото трябва, куките откъде са разбрали да им е*а мамицата мръсна..?!!! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 10.11.2007, 22:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Допускам, че съм бил следян. Друго обяснение нямам. На летището в Дубай наистина ме чакаше един странен тип, който преди това не разбирал български, а като ме видя, го научил за части от секундата. Не го видях в самолета, в който пътувах. Мисля, че е пристигнал по-рано. Даже съм на мнение, че изпускането на самолета не е влизало и в техните сметки. Може би е било пак намеса на Небето с цел, известна само на Него. Също както опожаряването на къщата ми в с. Гурково непряко ми спаси живота. Само няколко месеца по-късно получих перфорация на язвата, и ако не живеех вече в Ботевград, при това съвсем близо до болницата, смъртта ми щеше да бъде сигурна. Има една стара приказка: "Неизповедими са пътищата Господни". Не всичко можем да обясним, не всичко изобщо се поддава на обяснение.
Сега ще изляза от сайта, не мога да си позволя да отделя повече време. Още повече като чета разните мамути /предполагам, че мамута е едно момченце от Русе/ и други подобни, само се ядосвам. -------------------- |
Публикувано на: 11.11.2007, 13:56
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Отново имаше атака.Пишеше нещо за СУСПЕНДЕД...
|
Eлтимир |
Публикувано на: 11.11.2007, 14:20
|
Не разбрахте ли, че с тоя сайт, в тоя му вид е свършено? Не се ли направят коренни промени, ще трябва да се прави нов сайт. Или въобще да се откажем от всякакви сайтове. За себе си аз поне засега клоня към последното. През септември 2004 година Мирчева ми предложи да почна да вземам активно участие в един друг сайт и дяволите се събраха около мен. Та досега. Месеците без Интернет поне за мен бяха много по-плодотворни. Аз така или иначе ще се махна, но ви съветвам всички вие да си помислите. Ясно е, че по този начин не може да се кара дълго. Няма да давам свои предложения какво да се направи конкретно, защото някои се вглеждат във всяка буква, написана от мен и все търсят под вола теле. Само ще цитирам част от писмото ми до един човек, с когото обсъдихме част от тукашните проблеми:
"Наскоро писах, че от 1992 година насам имам проблеми с намирането на работа заради ДС - НСС. И че не мога да почна тежка физическа работа заради двете перфорации на язвата, а не че се срамувам да работя физическа работа. Снощи един ме попита дали съм работил през живота си. Можех да му отговоря, че съм работил и в Кремиковци, и в "Химко" - Враца, и в Енергоснабдяване, в ремонтните групи. Възможно най-трудна и опасна работа. Можех да му кажа, че съм работил в един машиностроителен завод, също съвсем нелека работа. Нищо не му отговорих." Да, останалото, както казват е мълчание. Бъдете живи и здраве! Защо? - няма да ви казвам. -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 11.11.2007, 15:45
|
|
Работата е ясна, Ангеле. Дали не си имал избор или така си решил - ти си знаеш. Яко си се омотал.
Сега по разпитния протокол на твоето гуру с милиционерския навик да слага точки и алинеи По 1. Ами този въпрос е към Елтимир, питай него. Ако не ти отговори - пробвай с ракия. Ако пак те прати за зелен хайвер - пробвай с нещо по марково. В един пост беше споменато, че безплатен обяд няма. Ами представи си - има! Защо Ангел? Ами защото пък не? Кой да бъде - някой "дисидент" като Жельо жабата или Волен, който по това време се подвизаваше в Израел? Аз не съм и бил през цялото време с него - къде е ходил, и на мен не каза. Мъчих го с уиски, голям зор беше, изпоти се целия, но не си призна (един съвет, "Джони "черен етикет може да и да свърши работата) По т.2 Той ти отговори вече (само да добавя, че като се е обаждал да му презаверят билета, той си знае само на кой е звънял) т. 3 Не знам защо емира в Катар е инвестирал в България. Няма навика да ми докладва, но може би защото има пари. Някои си построиха Саракта без много шум и то не само заради петрола. От извинения нямам нужда, нито пък Йордан. Казах ти от кого да поискаш прошка, другото си е твоя работа. |
|
Страници: (10) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ... последна » |