www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Атаките срещу сайта

Страници: (10) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Атаките срещу сайта
tzarbd
Публикувано на: 5.11.2007, 12:43
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Участници
Съобщения: 4
Участник # 148
Дата на регистрация: 17-October 05

Аз като по нов и не чак толкома запознат но определено добър приятел на Елтимир искам да попитам машината на която се намира сайта ваша ли е или се намира някаде си ?

--------------------
???????? ??? ??????!!! ???????? ?? ?????????!!!
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Запознат
Публикувано на: 5.11.2007, 12:52
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Машината на която работи нашия сайт не е наша. Ползваме хостинг услугите на NS1.bg. Те, като наши домакини, първо завишиха цената тройно на месец защото нашия сайт надхвърлял предварително договорените пет процента процесорно натоварване на сървъра, а после постоянно спират услугата с оправданието, че два часа след полунощ се стартирал някакъв наш скрипт, който направо стопявал ресурсите им.
PM
tzarbd
Публикувано на: 5.11.2007, 12:58
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 148

Бих искал да помогна в случая за да се осигури собствена машина. Правил съм подобни съвери и работя с хора, които ще дадат доста по-ниски цени и по-качествени услиги. От опит знам, че най-добре е сам да си управляваш машината. Ако ви интересува пишете. Знам, че не ме познавате но можете да разпитате Елтимир за мен - живеем в един град и се познаваме от много години.

--------------------
Публикувано на: 5.11.2007, 15:27
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Направо предлагай оферта на админите.
PM
Запознат
Публикувано на: 5.11.2007, 15:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Аз не мога да приемам оферти, трябва със Севар да говориш.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Значи днес преди да отида да видя Елтимир, ходих до фирмата! Накратко: Понеже не съм страна по договора, нито пък разпогам с пълномощно ми казаха, да си гледам работата...!!! С други думи трябвше да ги бия и ако не разговарях с жена със сигурност така щеше да стане... На тези гадове или не им пука, или някой ги е принудил да не им пука! Според мен трябва да се търси друг вариант, който не включва тази фирма!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (georgi_nz @ Oct 22 2007, 03:45 PM)
Паралелно на това можем да направим статистика на спиранията на сайта. Всички заедно - кой кога усети за спиране да записва. И накрая да излезем със статия в Епохални времена за това - със дати, часове и минути. Мисля че достатъчно ще ги заболи ченгелите от такова изнасяне на факти.

5.11.07-4.22 часа.
6.11.07-7.25 часа.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
SoYoung
Публикувано на: 6.11.2007, 18:51
Quote Post

Участник

Съобщения: 152
Участник # 1 117
Дата на регистрация: 30-August 07

Идеята е добра,antijew.Тази сутрин станах рано и към 6 включих на сайта.Изписа ми до болка познатото на всички ни съобщение.Нямах време да звъня,но ако продължават с номерата лично ще ги правя криви по тел-а.Имаме право да получавама денонощна услуга без оглед на техните(на компанията)проблеми.Има качествени хостинг услуги и вярвам,че е наложителна една смяна на фирмата.В крайна сметка има достатъчно други варианти като хостинг.Номерът с прехвърленият трафик е само за да се надуе цената неоснователно.Ако говорим за една бъдеща смяна на хостинг компания бих се включил според възможностите си.
Благодарско
So Young~~~
PM
tzarbd
Публикувано на: 7.11.2007, 13:16
Quote Post

Новодошъл
*

Участник # 148

Хостинга който ще ми предложат от spеctrum ще е сравнително ефтин и от админите се иска просто да си осигурят една машина на която ще се намира целия сайт. Това е най сигурното нещо от опит го знам.

--------------------
Eлтимир
Публикувано на: 7.11.2007, 15:33
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Пощите не ми се отварят. Никоя от пощите ми не се отваря. Това да го имат впредвид хората, които са ми писали. Сега чакам tzarbd да видим какво са ми направили. Писна ми от хакерски атаки!

--------------------
PM
SoYoung
Публикувано на: 7.11.2007, 19:52
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

Гадни хакери,а?Проклинам ги да умрат бавно и мъчително,нека БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ!Нека не оставят род на Земята и да изсъхне семето им вовеки веков!!
Дано ти се оправи пощата и да нямаш други подобни проблеми.
PM
SoYoung
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

8 ноември 2007-6.32 сутринта.
След казване кой сайт е прекъснал чух две три натискания на клавиши и буквално за секунди,може би 10-15 сайта се появи и аз ви пиша това съобщение.Странно как възникнали проблеми се отстраняват толкова бързо.Имам чувството,че дежурният очакваше обаждането smil4334ad8a149e0.gif
Да му изсъхне семето и на тоя ка?ал!
PM
SoYoung
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

9 ноември 2007-6.05 сутринта.След обаждане до хостинга проблема отново беше "оправен" за по-малко от минута.
PM
Запознат
Публикувано на: 10.11.2007, 14:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 169

Днес, след поредното спиране на сайта от техническия отдел на NS1.bg ми заявиха, че сайта товари прекалено много сървъра и поради тази причина няма да можем да изкараме много дълго така. Точните думи бяха: "Този сайт не е за споделен хостинг".
Варианта да не се получава така е сайта да го преместим на нает сървър или да го преместим на отделна наша машина(колокация на сървър). И двата варианта ще струват повече от 100лв. на месец без таксата за свързаност към интернет.
Доскоро таксите ги плащаше само Севар, а от скоро след завишаването на таксата се включихме аз и Antijew.
Мисля, че края на този сайт ще настъпи съвсем скоро.
PM
SoYoung
Публикувано на: 10.11.2007, 16:38
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

Мисля,че края на сайта го определяме сериозните хора от Движението.
PM

Topic OptionsСтраници: (10) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020