Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
Атаките срещу сайта
tzarbd |
Публикувано на: 5.11.2007, 12:43
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 148 Дата на регистрация: 17-October 05 |
Аз като по нов и не чак толкома запознат но определено добър приятел на Елтимир искам да попитам машината на която се намира сайта ваша ли е или се намира някаде си ?
-------------------- ???????? ??? ??????!!!
???????? ?? ?????????!!!
|
Запознат |
Публикувано на: 5.11.2007, 12:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Машината на която работи нашия сайт не е наша. Ползваме хостинг услугите на NS1.bg. Те, като наши домакини, първо завишиха цената тройно на месец защото нашия сайт надхвърлял предварително договорените пет процента процесорно натоварване на сървъра, а после постоянно спират услугата с оправданието, че два часа след полунощ се стартирал някакъв наш скрипт, който направо стопявал ресурсите им.
|
tzarbd |
Публикувано на: 5.11.2007, 12:58
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 148 Дата на регистрация: 17-October 05 |
Бих искал да помогна в случая за да се осигури собствена машина. Правил съм подобни съвери и работя с хора, които ще дадат доста по-ниски цени и по-качествени услиги. От опит знам, че най-добре е сам да си управляваш машината. Ако ви интересува пишете. Знам, че не ме познавате но можете да разпитате Елтимир за мен - живеем в един град и се познаваме от много години.
???????? ?? ?????????!!!
|
Публикувано на: 5.11.2007, 15:27
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Направо предлагай оферта на админите.
|
Запознат |
Публикувано на: 5.11.2007, 15:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Аз не мога да приемам оферти, трябва със Севар да говориш.
|
PARADOX |
Публикувано на: 6.11.2007, 1:08
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Значи днес преди да отида да видя Елтимир, ходих до фирмата! Накратко: Понеже не съм страна по договора, нито пък разпогам с пълномощно ми казаха, да си гледам работата...!!! С други думи трябвше да ги бия и ако не разговарях с жена със сигурност така щеше да стане... На тези гадове или не им пука, или някой ги е принудил да не им пука! Според мен трябва да се търси друг вариант, който не включва тази фирма!
|
antijew |
Публикувано на: 6.11.2007, 8:50
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
5.11.07-4.22 часа. 6.11.07-7.25 часа. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
SoYoung |
Публикувано на: 6.11.2007, 18:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Идеята е добра,antijew.Тази сутрин станах рано и към 6 включих на сайта.Изписа ми до болка познатото на всички ни съобщение.Нямах време да звъня,но ако продължават с номерата лично ще ги правя криви по тел-а.Имаме право да получавама денонощна услуга без оглед на техните(на компанията)проблеми.Има качествени хостинг услуги и вярвам,че е наложителна една смяна на фирмата.В крайна сметка има достатъчно други варианти като хостинг.Номерът с прехвърленият трафик е само за да се надуе цената неоснователно.Ако говорим за една бъдеща смяна на хостинг компания бих се включил според възможностите си.
Благодарско So Young~~~ |
tzarbd |
Публикувано на: 7.11.2007, 13:16
|
Хостинга който ще ми предложат от spеctrum ще е сравнително ефтин и от админите се иска просто да си осигурят една машина на която ще се намира целия сайт. Това е най сигурното нещо от опит го знам.
???????? ?? ?????????!!!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 7.11.2007, 15:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Пощите не ми се отварят. Никоя от пощите ми не се отваря. Това да го имат впредвид хората, които са ми писали. Сега чакам tzarbd да видим какво са ми направили. Писна ми от хакерски атаки!
-------------------- |
SoYoung |
Публикувано на: 7.11.2007, 19:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Гадни хакери,а?Проклинам ги да умрат бавно и мъчително,нека БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДЯТ!Нека не оставят род на Земята и да изсъхне семето им вовеки веков!!
Дано ти се оправи пощата и да нямаш други подобни проблеми. |
SoYoung |
Публикувано на: 8.11.2007, 7:35
|
8 ноември 2007-6.32 сутринта.
След казване кой сайт е прекъснал чух две три натискания на клавиши и буквално за секунди,може би 10-15 сайта се появи и аз ви пиша това съобщение.Странно как възникнали проблеми се отстраняват толкова бързо.Имам чувството,че дежурният очакваше обаждането Да му изсъхне семето и на тоя ка?ал! |
SoYoung |
Публикувано на: 9.11.2007, 7:28
|
9 ноември 2007-6.05 сутринта.След обаждане до хостинга проблема отново беше "оправен" за по-малко от минута.
|
Запознат |
Публикувано на: 10.11.2007, 14:28
|
Днес, след поредното спиране на сайта от техническия отдел на NS1.bg ми заявиха, че сайта товари прекалено много сървъра и поради тази причина няма да можем да изкараме много дълго така. Точните думи бяха: "Този сайт не е за споделен хостинг".
Варианта да не се получава така е сайта да го преместим на нает сървър или да го преместим на отделна наша машина(колокация на сървър). И двата варианта ще струват повече от 100лв. на месец без таксата за свързаност към интернет. Доскоро таксите ги плащаше само Севар, а от скоро след завишаването на таксата се включихме аз и Antijew. Мисля, че края на този сайт ще настъпи съвсем скоро. |
SoYoung |
Публикувано на: 10.11.2007, 16:38
|
Мисля,че края на сайта го определяме сериозните хора от Движението.
|
Страници: (10) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |