Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Атаките срещу сайта
Владимир |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:14
|
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 066 Дата на регистрация: 31-July 07 |
Forbidden
You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.39 Server at www.voininatangra.org Port 80 Ето това го изписва твърде дразнещо често откакто посещавам сайта, а и както разбирам не само на мен. |
Владимир |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 066 Дата на регистрация: 31-July 07 |
Понеже не разбирам много от тези неща, ме озадачи думата forbidden.
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 30.10.2007, 23:31
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
И на мен често ми изписваше това днес. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 31.10.2007, 12:44
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
forbidden - забранен (буквален превод) |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2007, 17:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Освен срещу сайта, от няколко дни има атаки и персонално срещу моя компютър. Уж всичко е нормално, уж връзката е добра, а когато реша да снапиша нещо в сайта или пък реша да отговоря на някое писмо, връзката изведнъж прекъсва. Доколкото схванах от обясненията на дежурната във филрмата доставчик "Атлантис", някой си ме е прикачил към някакво устройство. Тоя някой си навремето беше добър приятел с Цветомир Йолов. Момчето беше скинарче и работеше като портиер. После изведнъж стана зам. шеф на фирмата за Интернет доставки. Ако връзката не се оправи, ще разкажа още подробности за него, а може и снимчица да покажа.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2007, 17:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Тъй като не мога по някаква причина да пускам и ЛС, ще пусна едно такова съобщение тук. Човекът, до когото е адресирано ще се сети. Но тъй като съобщението засяга и други хора, нека и те го прочетат.
Като натисна за пращане на ЛС, ми излиза следния надпис: "Грешка! Отдалечен сървър прекрати връзката Опитахте се да посетите адреса http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?, който към момента не е достъпен. Моля, проверете дали адресът (УРЛ) е изписан правилно и тогава се опитайте да го заредите отново." Съжалявам, но нямам друга възможност. При опитите ми да пратя писмо от някоя от пощите, ми излиза същия надпис. Та ще помоля Исидор Иванов Боянов да си оправи специалното устройство. То е ясно, че ме наблюдават, но поне да не ми спират връзката, "Не става. Или поне аз не мога да се оправя. Нета ми прекъсва постоянно и директно заплаших по телефона, че ще разоблича Исидорчо. Вече го направих наполовина. Обаче с връзката между двата компютъра изобщо не мога да се ориентирам. Къде да търся това "Workgroup" и въобще не ми е ясно какво трябва да направя. Те явно се подиграват с мен, също като Запознат преди време. Халал да са им познанията. Аз също ще си задържа своите познания за себе си, щом е такава работата. Човек не може да е специалист по всичко, но поне като питам, да ми отговорят по човешки. От това обяснение разбрах само, че съм много тъп." -------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.11.2007, 17:35
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Да не би службите (на сатаната) пак да са в треска, та затова да се престарават? Ето гледам тук: http://www.bgnes.com/index.php?o=view&m=ne...id=10&id=544884 "Завръщането на джедаите" - Иван Чобанчето се завръща и нещо се изказва като недоволен от МВР:
След актуализация на основния материал от БГНЕС:
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 1.11.2007, 18:04 -------------------- |
||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 1.11.2007, 17:48
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
За да съм сигурен,че е стигнало до теб,ще го напиша тук:
На иконката на "My Computer" кликваш с дясно копче.Като се появи менюто,даваш "properties".ще се появи голям прозорец и на таговете отгоре трябва да намериш "Computer Name".Кликваш върху него.Отваря се една страница,на която някъде пише "Workgroup: ..." .Това е името на работната група,към която спада компютъра. И двата компютъра трябва да спадат към една и съща група.Ако са различни,кликваш на бутона "Change" по-долу.Дава ти възможност да промениш името на групата на съответния компютър.Като оеднаквиш имената,рестартираш и двата заедно и би трябвало да стане. |
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2007, 18:12
|
Ясно, разбрах, тъп съм. Впрочем изписва ми съвсем различни неща. Изглежда обяснението е за друга версия на "Виндоус".
-------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 1.11.2007, 18:19
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Хм...тогава опитай да отвориш "Start menu" и там да намериш "My computer".Тогава кликаш с десен бутон на него,от старт менюто.Ако отново изписва други неща,за сега нямам други идеи.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2007, 18:39
|
Тоя Ицо явно се подиграва с мен. Повече няма да моля за помощ. Само едно нещо попитах, а получих отговор, какъвто преди време получих от Запознат на същия въпрос. Обяснението е неточно и непълно, не е за непрофесионалист като мен. Човек не може да е специалист по всички въпроси, нали така? Ще сваля харда от новия компютър, ще го вържа към стария, ще си направя по тоя начин връзката, ще си прехвърля материалите, но никога повече няма да вляза в Интернет.
Обидно ми е. -------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 1.11.2007, 18:44
|
Така от разстояние май няма да успеем.Местенето на хардовете може да е рисковано,кой знае какви цигании въртят от тоя доставчик.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2007, 19:46
|
Тъй като дес цял ден пощите ми отказват да изпращат писма, налага се да кажа още няколко думи за фирмата доставчик "Атлантис". Както вече споменах, неин зам. шеф е бившият портиер Исидор Боянов, вербуван сътрудник на НСС. Вербуваха го през 1999 година, след като заведоха срещу мен следствено дело с обвинение, че съм оклеветил демократичната ни власт, и че съм насаждал расова и етническа вражда. Исидор по време на изборите тази есен бе включен в някаква листа като кандидат за общински съветник. Листата се водеше от шефа на същата фирма Иван Гавалюгов, също сътрудник на НСС. Е, сега вече няма защо да се чудим, че не мога да пращам нито ЛС в тази форум, нито да отговарям на писмата.
Ако и утре връзката ми бъде все така калпава, ще намеря начин да пусна още имена на доносници, на сътрудници и на агенти. Напук на дупедатката Даниела Дончева и напук на доносника Любомир Дончев. -------------------- |
Миро |
Публикувано на: 1.11.2007, 21:03
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 503 Участник # 54 Дата на регистрация: 28-July 05 |
Това и при мен се появява, когато съм с Мозила, затова използвам само Опера и няма проблем. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 1.11.2007, 21:36
|
Точно с "Опера" работя и не ми е възможно дори да ползвам пощите си! А тук публикувам поне след 3-4 опита. Дава ми "грешка", връщам, и така няколко пъти. Доколкото разбрах от човек, работещ във фирмата, бил съм включен към "някакво устройство", но и той не знаеше повече подробности. Именно затова публикувах иманата на агентите. да се знае поименно и конкретно кой прави магариите в тая бивша държава.
-------------------- |
Страници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » |