www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Атаките срещу сайта

Страници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Атаките срещу сайта
Владимир
Публикувано на: 30.10.2007, 23:14
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 63
Участник # 1 066
Дата на регистрация: 31-July 07

Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.39 Server at www.voininatangra.org Port 80

Ето това го изписва твърде дразнещо често откакто посещавам сайта, а и
както разбирам не само на мен.
PM
Владимир
Публикувано на: 30.10.2007, 23:15
Quote Post

Участник

Съобщения: 63
Участник # 1 066
Дата на регистрация: 31-July 07

Понеже не разбирам много от тези неща, ме озадачи думата forbidden.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 30.10.2007, 23:31
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Vlado_vl @ Oct 30 2007, 10:14 PM)
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.39 Server at www.voininatangra.org Port 80

Ето това го изписва твърде дразнещо често откакто посещавам сайта, а и
както разбирам не само на мен.

И на мен често ми изписваше това днес.
PMEmail Poster
PARADOX
Публикувано на: 31.10.2007, 12:44
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Vlado_vl @ Oct 30 2007, 10:15 PM)
Понеже не разбирам много от тези неща, ме озадачи думата forbidden.

forbidden - забранен (буквален превод)
PM
Eлтимир
Публикувано на: 1.11.2007, 17:21
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Освен срещу сайта, от няколко дни има атаки и персонално срещу моя компютър. Уж всичко е нормално, уж връзката е добра, а когато реша да снапиша нещо в сайта или пък реша да отговоря на някое писмо, връзката изведнъж прекъсва. Доколкото схванах от обясненията на дежурната във филрмата доставчик "Атлантис", някой си ме е прикачил към някакво устройство. Тоя някой си навремето беше добър приятел с Цветомир Йолов. Момчето беше скинарче и работеше като портиер. После изведнъж стана зам. шеф на фирмата за Интернет доставки. Ако връзката не се оправи, ще разкажа още подробности за него, а може и снимчица да покажа.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 1.11.2007, 17:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тъй като не мога по някаква причина да пускам и ЛС, ще пусна едно такова съобщение тук. Човекът, до когото е адресирано ще се сети. Но тъй като съобщението засяга и други хора, нека и те го прочетат.
Като натисна за пращане на ЛС, ми излиза следния надпис: "Грешка!
Отдалечен сървър прекрати връзката
Опитахте се да посетите адреса http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?, който към момента не е достъпен. Моля, проверете дали адресът (УРЛ) е изписан правилно и тогава се опитайте да го заредите отново." Съжалявам, но нямам друга възможност. При опитите ми да пратя писмо от някоя от пощите, ми излиза същия надпис. Та ще помоля Исидор Иванов Боянов да си оправи специалното устройство. То е ясно, че ме наблюдават, но поне да не ми спират връзката,

"Не става. Или поне аз не мога да се оправя.
Нета ми прекъсва постоянно и директно заплаших по телефона, че ще разоблича Исидорчо. Вече го направих наполовина.
Обаче с връзката между двата компютъра изобщо не мога да се ориентирам. Къде да търся това "Workgroup" и въобще не ми е ясно какво трябва да направя. Те явно се подиграват с мен, също като Запознат преди време. Халал да са им познанията. Аз също ще си задържа своите познания за себе си, щом е такава работата. Човек не може да е специалист по всичко, но поне като питам, да ми отговорят по човешки. От това обяснение разбрах само, че съм много тъп."

--------------------
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 1.11.2007, 17:35
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Да не би службите (на сатаната) пак да са в треска, та затова да се престарават?

Ето гледам тук:
http://www.bgnes.com/index.php?o=view&m=ne...id=10&id=544884

"Завръщането на джедаите" - Иван Чобанчето се завръща и нещо се изказва като недоволен от МВР:

Чобанов, който в момента е временно управляващ на българската мисия в Зимбабве, се завърна днес след обяд в София. Журналисти бяха уведомени за пристигането му с SMS-и. В момента Министерството на вътрешните работи у нас следва един абсолютно тоталитарен модел, от който дори управниците на България преди 1989 година биха се изчервили, заяви Чобанов. Той определи създаването на Национална агенция по сигурността като добра идея. Според него тя трябва да се занимава с противодействие на заплахите за националната ни сигурност. Чобанов смята, че е необходимо излизането на НСС от МВР, тъй като ведомството от 15 години тъпче на едно място. МВР е крайно време да стане като всяко друго министерство и да добие европейски вид, каза генералът. Според него промените, които се направиха в НСС откровено копират модела на бившата ДС. На въпрос дали ще работи с преизбрания столичен градоначалник Бойко Борисов, Чобанов заяви: "Има вероятност, трябва да помисля". БГНЕС припомня, че Иван Чобанов бе освободен през януари т.г. от поста директор на Национална служба "Сигурност". Много бързо след това той бе назначен за посланик в Зимбабве. На негово място за директор на НСС кабинетът предложи тогавашния зам.-директор на службата комисар Иван Драшков. Според МВнР Чобанов преди три месеца е подал тримесечно предупреждение за напускане и молбата му ще бъде уважена. Очаквайте още подробности. /БГНЕС

След актуализация на основния материал от БГНЕС:

Чобанов отбеляза, че през 2002 г. НСС най-сетне е успяло да се раздели с модела на Държавна сигурност. Това обаче не е било окончателно, а рецидивите от миналото са се оказали доста устойчиви, каза Чобанов и посочи, че няма друга служба в членките на НАТО, която да кокетничи толкова с руските служби. Досега сме работили с тях, но чак такова заиграване е твърде крайно, коментира той. По повод отстраняването си от НСС той сподели, че му е казано, че е “говорено с Царя и с Доган”, които били казали “да” за отстраняването му. Освен това му е “казано на ухо”, че не бил уволнил сегашната съпруга на ген. Атанас Атанасов. Той обаче и сега продължава да смята, че уволняването на Весела Михова е странно, и че тя никога не е изнасяла информация, за което той е бил обвинен, че е я е прикривал.

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 1.11.2007, 18:04

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Спорт-Здраве
Публикувано на: 1.11.2007, 17:48
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

За да съм сигурен,че е стигнало до теб,ще го напиша тук:

На иконката на "My Computer" кликваш с дясно копче.Като се появи менюто,даваш "properties".ще се появи голям прозорец и на таговете отгоре трябва да намериш "Computer Name".Кликваш върху него.Отваря се една страница,на която някъде пише "Workgroup: ..." .Това е името на работната група,към която спада компютъра.
И двата компютъра трябва да спадат към една и съща група.Ако са различни,кликваш на бутона "Change" по-долу.Дава ти възможност да промениш името на групата на съответния компютър.Като оеднаквиш имената,рестартираш и двата заедно и би трябвало да стане.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 1.11.2007, 18:12
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ясно, разбрах, тъп съм. Впрочем изписва ми съвсем различни неща. Изглежда обяснението е за друга версия на "Виндоус".

--------------------
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 1.11.2007, 18:19
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Хм...тогава опитай да отвориш "Start menu" и там да намериш "My computer".Тогава кликаш с десен бутон на него,от старт менюто.Ако отново изписва други неща,за сега нямам други идеи.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 1.11.2007, 18:39
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тоя Ицо явно се подиграва с мен. Повече няма да моля за помощ. Само едно нещо попитах, а получих отговор, какъвто преди време получих от Запознат на същия въпрос. Обяснението е неточно и непълно, не е за непрофесионалист като мен. Човек не може да е специалист по всички въпроси, нали така? Ще сваля харда от новия компютър, ще го вържа към стария, ще си направя по тоя начин връзката, ще си прехвърля материалите, но никога повече няма да вляза в Интернет.
Обидно ми е.

--------------------
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 1.11.2007, 18:44
Quote Post

Често пишещ

Участник # 301

Така от разстояние май няма да успеем.Местенето на хардовете може да е рисковано,кой знае какви цигании въртят от тоя доставчик.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 1.11.2007, 19:46
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тъй като дес цял ден пощите ми отказват да изпращат писма, налага се да кажа още няколко думи за фирмата доставчик "Атлантис". Както вече споменах, неин зам. шеф е бившият портиер Исидор Боянов, вербуван сътрудник на НСС. Вербуваха го през 1999 година, след като заведоха срещу мен следствено дело с обвинение, че съм оклеветил демократичната ни власт, и че съм насаждал расова и етническа вражда. Исидор по време на изборите тази есен бе включен в някаква листа като кандидат за общински съветник. Листата се водеше от шефа на същата фирма Иван Гавалюгов, също сътрудник на НСС. Е, сега вече няма защо да се чудим, че не мога да пращам нито ЛС в тази форум, нито да отговарям на писмата.
Ако и утре връзката ми бъде все така калпава, ще намеря начин да пусна още имена на доносници, на сътрудници и на агенти. Напук на дупедатката Даниела Дончева и напук на доносника Любомир Дончев.

--------------------
PM
Миро
Публикувано на: 1.11.2007, 21:03
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 503
Участник # 54
Дата на регистрация: 28-July 05

"Грешка!
Отдалечен сървър прекрати връзката
Опитахте се да посетите адреса http://www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?, който към момента не е достъпен. Моля, проверете дали адресът (УРЛ) е изписан правилно и тогава се опитайте да го заредите отново."

Това и при мен се появява, когато съм с Мозила, затова използвам само Опера и няма проблем.
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 1.11.2007, 21:36
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Точно с "Опера" работя и не ми е възможно дори да ползвам пощите си! А тук публикувам поне след 3-4 опита. Дава ми "грешка", връщам, и така няколко пъти. Доколкото разбрах от човек, работещ във фирмата, бил съм включен към "някакво устройство", но и той не знаеше повече подробности. Именно затова публикувах иманата на агентите. да се знае поименно и конкретно кой прави магариите в тая бивша държава.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (10) 1 [2] 3 4 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020