www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Атаките срещу сайта

Страници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Атаките срещу сайта
Eлтимир
Публикувано на: 16.11.2007, 12:57
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Вярвам, че не е интрига, щом не споменавам името на човека, изпратил ми това писмо:

"Усеща се че си ядосан по начина по който пишеш в сайта.Мисля си че трябва да издебнеш Севар да влезе и да се разберете като хората да махне всичко твое.Стига да го искаш твърдо.Защото наистина друг не може да го направи колкото и да им го повтаряш.
Кажи ми иска ли ти се хората да започнат да те разубеждават,да ти покажат че си ценен за тях,да осъзнаят че са се заблудили относно теб(без Йордан той не би го направил)?"

И моят отговор:
"Не, ***. Не искам вече никакъв диалог с тях. Не искам вече никой за нищо да ме убеждава. Вчера беше Биляр, днес е Йордан, утре ще е друг. Някакво нищо незначещо име. Проблемът не е в тях, а в отношението на админите и в това, че аз нямам никакви права върху сайта. Не искам за нищо да се разбирам с тях. Искам да махнат моите материали и толкова. И със Севар вече нямам какво да си кажа. Той чете и знае какво се случва. Искам веднъж завинаги да прекъсна връзките си с това "движение" и с тези тъпи сайтове, заради които загубих цели девет години от живота си и заради които бях подложен на толкова жестоки и незаслужени удари. Това е всичко. Не искам убеждения, не искам диалози, не искам да се доказвам. Искам да ми се махнат от живота и от очите и да забравя за тях."

Сега вече някой ще повярва ли в моята искреност?
PM
anti666
Публикувано на: 16.11.2007, 15:55
Quote Post

QUOTE (Елтимир @ Nov 16 2007, 12:24 PM)
Кой е бил интригант, кой е бил предател и кой е държал на принципи и идеи скоро ще стане ясно. Във всеки случай аз не тръгнах да сея интриги сред твоето семейство, Йордане. Аз не почнах да повтарям клеветите на доказани провокатори и агенти. Не аз побеснях, когато отказах да отида при теб и да споделя с теб знанията си. А сега искам да махнете от тоя сайт текстовете, за които нося отговорност само и единствено аз. Не позволявам на никого да се разпорежда с плодовете на моя труд. Не искам моите трудове да бъдат лицето на тоя сайт. Не искам да имам нищо общо с хора, които ме оклеветиха. Моите текстове, над които съм работил с години не ви принадлежат. Както и аз не ви принадлежа. Махнете всичко мое оттук и нека се разделим.

Елтимире, спри се вече и се осъзнай! Не можеш ли да се разбереш с админите по лп да ти ги махнат тези материали? Приличаш на обидено дете което крещи "Дай си ми играчките, на си ти парцалките!". Формално, след като си ги качил по собствена воля тези материали, те вече принадлежат на световната мрежа. Морално си прав да настояваш да се махнат, но когато правиш подарък - не си го искаш обратно. Трябва ли сега всички ние, които помогнахме за издаването на вестниците и книгите ти да си искаме парите обратно?
Ако преди седмица загубих доверието в теб, сега правиш да загубя и уважението си. Ще кажеш "Не ме интересува!". Ами и така да е, но не съм само аз и Йордан, за съжаление. Като Симеон-Хасан, който се оплакваше от българския народ, че не го заслужавал - така и ти сега. Кой смяташ, че те заслужава? Добри, лоши - това сме ние. Други няма! Кой - тия от Атака, дето още отсега потриват доволно ръце или БНС? (гледам фелда вече е там). Новият ти приятел Парадокс ако е от службите, ще те отсвири след време като види че няма какво повече да вземе от теб (или както емфемично се изрази Дориан - че си загубил контрола в сайта). Ако пък случайно не е от тях - тогава ще бъде в моето положение и ще му писне рано или късно да ти помага след като тръбиш навсякъде, че е агент (щото даже службата беше уточнена - НРС). Дори да се оттеглиш - Егото ти няма да те остави, ти имаш нужда от себеутвърждаване, не аз или Йордан. Разбери най-после, не можеш да предаваш хората около теб без да ти мигне окото и да искаш друго отношение насреща! Спри се и си помисли. Ако идва отвън - лоши съветници си намерил! Ако така ти говори сърцето - няма какво повече да обсъждаме. Прави каквото си намислил.

gеorgi_nz
Публикувано на: 16.11.2007, 17:57
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Елтимире, снощи ми казаха че текстовете ще бъдат свалени. Но понеже Севар не всеки ден е тук - свалянето не може да стане веднага. Но все пак ще стане. Така че имай малко търпение. Не вярвам да е фатално за ден два, че са останали в този сайт. Просто трябва Севар да го направи при първа възможност за него.

Това съобщение е редактирано от Запознат на 16.11.2007, 18:57
PMEmail PosterUsers Website
Иван
Публикувано на: 16.11.2007, 20:24
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 717
Участник # 80
Дата на регистрация: 12-August 05

QUOTE (Елтимир @ Nov 16 2007, 12:24 PM)
Кой е бил интригант, кой е бил предател и кой е държал на принципи и идеи скоро ще стане ясно.

То се разбра, но не достатъчно скоро.
Колко години минаха, през които доста хора, сред които и аз, смятаха, че си вложил сърцето си в тия текстове. Сега не искаш да се свързва името ти с тоя сайт, който съдържа тези текстове. Следователно не искаш името ти да се свързва с текстовете ти. Нали така? Не сме деца, няма какво да шикалкавиш, кажи си, че тенгрианския ти период е свършил и искаш да се занимаваш с нещо друго. А не да смучеш от пръстите си всевъзможни други причини.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 16.11.2007, 20:35
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 727
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Не аз побеснях, когато отказах да отида при теб и да споделя с теб знанията си.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Твоите "знания" на мен не са ми необходими. Няма да ги коментирам по-нататък какви са, но на мен те не са ми нужни. Аз не живея от Подаръци, и ако искам да имам Знание, си го извоювам и съм категорично против да се търсят знания от авторитети и учители. Знанието е Знание, което го изтръгнеш вътре от Себе Си, когато изживееш събудената вътрешна светлина.

Времето да се търси Знание от външен фактор, бил той авторитет (професор, доцент) и духовни учители (гурута), които след това почват да издевателстват над тебе, да ти казват: ти си нищо, защото аз те научих на това и това и аз ти дадох това и това - свърши!

Запомни, свърши!
Сега, винаги ще има хора, които ще търсят знанието от външни фактори, аз не ги упреквам и не ги мразя, но да изкарваш мене, като някакъв пристрастен алкохолик, че искам да ти взема тайните, много мерси, задръж си ги за себе си.

Знанието като Подарък създава не свободни, а зависими хора! А зависимият човек е нужен на авторитета, учителя, като огледало, в което да се самонаслаждава и да се самолюбува, и накрая, когато не му хареса образа, който вижда в огледалото - да се изсира върху него.
Време е за търсещите, свободни хора. Човек, не е търсещ, ако не е свободен. Защото когато го нахраниш с твоята храна, той се олежава и заспива. Той вече не е буден, не е търсещ и става постепенно един консуматор, който винаги ще чака в наркотична зависимост поредната си порцийка храна от авторитета и учителя.
Това е то, духовното робство, което е по-страшно от физическото.

Така че, не извъртай отново нещата по еврейски. Аз те поканих при мен за едно дело, а не за да търся и взимам от тебе, каквото и да е.
При цялото си присъствие в този сайт, както виждаш, никога не съм искал от тебе нищо, нито вземал нещо!
И точно това те дразни. Другите взимат и стават зависими. И след това не могат без тебе, плачат, ожалват те: "Какво ще стане, ако си отидеш...", което пък ти дава основание, за ново големеене на твоето Его и нови Интриги. И така, кръгът се затваря - до безкрай.

PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 16.11.2007, 23:51
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

QUOTE (georgi_nz @ Nov 16 2007, 05:57 PM)
Елтимире, снощи ми казаха че текстовете ще бъдат свалени. Но понеже Севар не всеки ден е тук - свалянето не може да стане веднага. Но все пак ще стане. Така че имай малко търпение. Не вярвам да е фатално за ден два, че са останали в този сайт. Просто трябва Севар да го направи при първа възможност за него.

Ще почакам. Само ще си позваля да цитирам нещо от писмо, което пратих до няколко души:
"Сещам се за думите на Висоцки: "Не се вълнувайте - не съм заминал. И не се надявайте - няма да замина." Иска ми се да им кажа на онези от форума: "Не се вълнувайте, аз си заминах. И не се притеснявайте - няма да се върна."
А когато бъдат махнати текстовете, ще се махна съвсем и никого няма да смущавам с присъствието си.
PM
violence
Публикувано на: 18.11.2007, 1:35
Quote Post

Участник

Група: изгонени
Съобщения: 33
Участник # 1 228
Дата на регистрация: 3-October 07

Йордане ти щеше да ме "гърмиш" под диктовката на Елтимир... странно е да виждам написани такива неща (смислена и осъзната истина за Е.) от теб... smil4334a43204b20.gif или и ти си от провокаторите и агентчетата на ЛЕМС нали, както и всички останали излъгани и недоволни от него? smil4334ac775281d.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 18.11.2007, 13:46
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (violence @ Nov 18 2007, 01:35 AM)
Йордане ти щеше да ме "гърмиш" под диктовката на Елтимир... странно е да виждам написани такива неща (смислена и осъзната истина за Е.) от теб... smil4334a43204b20.gif или и ти си от провокаторите и агентчетата на ЛЕМС нали, както и всички останали излъгани и недоволни от него? smil4334ac775281d.gif

Няма такива работи. Не съм на нито едната, нито на другата "страна", от така, наречения "конфликт", тъй като, както вече се изразих, "всички сте от един дол дренки и то червиви".

Елтимир не ми е бил никакъв, за да съм "излъган" и "недоволен" от него. Точно в това е и проблема на двете страни, от някакъв дългогодишен конфликт, който се разгаря периодично и тлее постоянно, търси нови подръжници, при идването на нови участници.

За благото на всички неутрални участници е да ви оставим да се самоизядете!
Така, че предупреждавам и другите, да спрат да лаят - Лоенгрин, Моенгрин, Димитър Радев и т.н., също не ме интересуват.

Всички сте пили на една маса по чаша спирт, но аз не съм бил там. И днес също не искам да имам нищо общо с вас.

Така също моля, Лоенгрин да спре да пише ЛС, че бил "учител" на Алтимир, защото то се вижда какъв "учител" му е бил.
Хвани единия, цапардосай другия! Крушата, кога падне до дървото, което я е родило, не пада от хубост, а защото е червива! Сладка, но червива
smil4334ad8a149e0.gif

Проблема на Алтимир е, че реши да ме въвлече в личните си дългогодишни скандали, т.е. дръпна Лъва за опашката. Сега и двете страни, ще се окажете в търбуха на Лъва!
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 18.11.2007, 14:15
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Цитирам фрагмент от писмо, което току-що пратих до един човек:
"Не знам кой в какво е искал да забрква Йордан, но във всеки случай това не съм аз. Напротив, някакво вътрешно чувство ме подтикваше през цялото време да се държа далеч от него. Събитията показаха, че съм бил прав. Ако сега взема да му отговарям, ще стане мазало."
И пак не твърдя, че Йордан е агент. Не, не е агент, нито е вербуван. Моето мнение е, че Йордан просто е прекалено тъп. Допускам, че съществува вероятност да не е чак толкова тъп. Допускам, че е възможно и да е умен дори. Но поне такова мнение си съставих. С което свое мнение не ангажирам никого, то си е мое. Може да ме даде под съд, ако иска. Измамните противници на Системата се разпознават точно по това. Уж я отричат, но накрая търсят помощ именно от нея. Е, Йордан може да не е от тях, ама сме длъжни да проверим.
PM
Йордан_13
Публикувано на: 18.11.2007, 18:22
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (Елтимир @ Nov 18 2007, 02:15 PM)
Цитирам фрагмент от писмо, което току-що пратих до един човек:
"Не знам кой в какво е искал да забрква Йордан, но във всеки случай това не съм аз. Напротив, някакво вътрешно чувство ме подтикваше през цялото време да се държа далеч от него. Събитията показаха, че съм бил прав. Ако сега взема да му отговарям, ще стане мазало."
И пак не твърдя, че Йордан е агент. Не, не е агент, нито е вербуван. Моето мнение е, че Йордан просто е прекалено тъп. Допускам, че съществува вероятност да не е чак толкова тъп. Допускам, че е възможно и да е умен дори. Но поне такова мнение си съставих. С което свое мнение не ангажирам никого, то си е мое. Може да ме даде под съд, ако иска. Измамните противници на Системата се разпознават точно по това. Уж я отричат, но накрая търсят помощ именно от нея. Е, Йордан може да не е от тях, ама сме длъжни да проверим.

Ама, разбира се, с прозвището "много тъп", не ме обиждаш, защото само маймуноподобните работят с категорията "ум" и те се обиждат от реплики "тъп" и "глупав". Тези реплики са свидетелство, че отсрещния има неразвит и негъвкав ум. Но това е за тези, които работят с категорията "ум" и казват: "Това дърво е мое и кокосовите орехи върху него също" - авторско право smil4334ad8a149e0.gif
Много се радвам, че не ме слагаш в категорията на маймуноподобните, с тези си реплики.
Приятно ядене на бананите. Измисли нещо по-умно, че да се посмеем поне всички и да се разведри атмосферата, след мрачните махмурлучни състояния на Скорпиона и истеричните грухтения на Глигана.
PMEmail Poster
Публикувано на: 19.11.2007, 0:09
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Ей,пичове,какво делите?!
Светнете ме,щото и аз искам да си получа ПАЯ!!!
PM
antijew
Публикувано на: 20.11.2007, 23:37
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

ЧЕСТИТО.
След три дни почивка, на някой може да му е дошла добра ИДЕЯ за по-добър хостинг, не под контрол на...
След суматии уговорки ми удовлетвориха молбата да пуснат сайта до следващото "претоварване" на сървъра, което ще е окончателно и няма да го пуснат повече. Така ми заявиха.
Давайте предложения, ако искате да има сайт!!! Следващото спиране може и да е след малко...
PM
PARADOX
Публикувано на: 20.11.2007, 23:49
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (antijew @ Nov 20 2007, 11:37 PM)
ЧЕСТИТО.
След три дни почивка, на някой може да му е дошла добра ИДЕЯ за по-добър хостинг, не под контрол на...
След суматии уговорки ми удовлетвориха молбата да пуснат сайта до следващото "претоварване" на сървъра, което ще е окончателно и няма да го пуснат повече. Така ми заявиха.
Давайте предложения, ако искате да има сайт!!! Следващото спиране може и да е след малко...

Собствена машина и наета линия с достатъчен капацитет, за да не ни "рутят" сайта през 2 дена... Тук има достатъчно запознати хора, които могат да проучат точно колко ще струва цялото начинание и... да събираме пари!!! Това е начина според мен, ако не искаме да зависим от никой... Другия вариант е да минем на несподелен хостинг, но с оглед на действията на хостинг компанията която ни обслужва в момента надали нещата ще се оправят без смяна на фирмата...!!! Разходите по подръжката на сайта, трябва да се поемат солидарно от всички на които им пука! Предполагам, че това ще доведе до изблици на претенции от страна на дарителите за администраторски права върху сайта! Аз лично съм готов да участвам, според възможностите си без да имам такива претенции....
PM
antijew
Публикувано на: 21.11.2007, 0:02
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (PARADOX @ Nov 20 2007, 11:49 PM)
Собствена машина и наета линия с достатъчен капацитет, за да не ни "рутят" сайта през 2 дена...

Собствената машина ще струва според мен около 500 лева, а линията около 200 лева на месец. Незнам как ви се струва?
Другия вариант е да минем на несподелен хостинг,

Около 500 лв на месец! Така поне ми казаха от сегашния хост.
Разходите по подръжката на сайта, трябва да се поемат солидарно от всички на които им пука!

Съгласен!
Предполагам, че това ще доведе до изблици на претенции от страна на дарителите за администраторски права върху сайта!

Нямам такива амбиции.

Това съобщение е редактирано от antijew на 21.11.2007, 0:06
PM
PARADOX
Публикувано на: 21.11.2007, 0:13
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

При всички положения, най-добрия вариянт е наша машина базирана при доверен човек който може да я подържа физически, ако се наложи..!!! Един път като вземем сървъра, после ще си плащаме само линията, което не вярвам да е проблем за постоянните посетители на сайта... Варианта с наемането на сървър в чужбина не ни е по джоба... Така, че не виждам какво има да се умува толкова! Да се организираме и да действаме, че не се знае до кога ще можем да влизаме тука..?!!
PM

Topic OptionsСтраници: (10) « първа ... 6 7 [8] 9 10  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020