Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) |
Те са тук и не се крият
Eлтимир |
Публикувано на: 16.1.2006, 0:42
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Купи си очила. Или кажи на оня извратен криминален тип да ти купи. Той има, ченгетата му дават добри хонорари. Май ще има кръв и ще падат жертви. -------------------- |
||
мишока |
Публикувано на: 29.1.2006, 16:21
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 165 Дата на регистрация: 31-October 05 |
Елтимире вярваш ли ги нещата дето ги пишеш ? Имам чувството че не си наред.
Представям си за какъв ще ме обявиш сега, но да знаеш че не съм никакъв. |
Иван |
Публикувано на: 30.1.2006, 11:43
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Спокойно, ще те знаем, че не си никакъв. |
||
мишока |
Публикувано на: 30.1.2006, 18:40
|
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 165 Дата на регистрация: 31-October 05 |
Абе я отивай на доктор бе ненормалник.
Себе си успокоявай не мене. |
Eлтимир |
Публикувано на: 30.1.2006, 19:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Тоя плъх не беше ли другаря Мааркс, както му казваха в един друг форум? Такива са си болшевишките комплексари, все някъде трябва да избиват комплексите си. Много се ядосват, когато някой не мисли като тях.
Тези дни няколко души от эпишещите в този форум имаха щастието да видят със собствените си очи колата с емблемата на "Сивите Вълци". Другарю Мааркс, сега да не кажеш, че сме получили колективна халюцинация? -------------------- |
мишока |
Публикувано на: 31.1.2006, 14:05
|
Първо не съм другар, нито пък на такава откачалка, като тебе съм другар в истинския смисъл на думата.
Колата на сивите вълци обикаля специално пред вас в ботевград ли, те друга работа си нямат, ами се занимават точно с тебе ли ? Та ти си никой и нищо, и такъв ще си останеш. Аз ако служех на САЩ , израел или на болшевиките щях да ти издействам заплата, защото ти нанасяш: наистина големи вреди на България с тъпотиите дето ги измисляш. Интересно ми е до кога ще ви издържи психиката, преди да ме баннете ? Като ви гледам, какви ненормални изтерици сте, няма да е дълго време |
Севар |
Публикувано на: 31.1.2006, 16:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Нерви имаме достатъчно, ама не и време да се занимаваме с теб. Не си ни интересен, нито си полезен с нещо. Нито пък форума е обществен, той си е наш. Следователно скоро ще има бан за теб.
|
Bell |
Публикувано на: 1.2.2006, 3:02
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Банни го веднага, нарочно те провокира за да НЕ го баннеш и да продължава....старата песен на нов глас!
Не се ли научихме от старите грешки и техните последствия? Разбрахме че иска да каже че сме ненормални, още колко пъти трябва да го каже за да разберем че друго не може да каже? |
Azerath |
Публикувано на: 1.2.2006, 15:40
|
Участник Група: Участници Съобщения: 428 Участник # 9 Дата на регистрация: 9-July 05 |
Bell, все ми е едно какъв ще ме нарече някакъв си боклук. Обаче пише глупости за Елтимир, това вече никак не ми харесва.
-------------------- “???????? ??????? ? ??????? ? ??????? ????? ?? ?????????.” (???????? ????).
???????, 6774 IYI
"??????? ?? ??????? ??????????? ?? ??????????? ?? ??????? ???????? ?????? ????????." (????? ??????) 1941
|
Bell |
Публикувано на: 2.2.2006, 1:55
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Азерат съгласна съм с теб но Севар решава...
|
Севар |
Публикувано на: 2.2.2006, 17:02
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Легиона ми каза да го банна!
|
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] |