Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
Те са тук и не се крият
Eлтимир |
Публикувано на: 9.11.2005, 0:12
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Вече стана ясно, че защитник на въпросния нагъл шофьор е Павлин Димитров. Вижте сега какво казва Павлин Тук: http://www.standartnews.com/archive/2005/1...ay/s4612_15.htm
"Хората трябва повече да уважават полицията - Полковник Димитров, как националната полиция ще отбележи професионалния си празник? - Днес ще бъде един обикновен ден, въпреки че има празник. При нас и в делници, и в празници работата е една и съща. Хубавото е, че в структурите на полицията в цялата страна ще се четат само радостни заповеди. Ще бъде прочетена и заповедта на вътрешния министър Румен Петков, с която той поздравява всички служители. Официалната част ще започне в 9 ч пред паметника на Незнайния войн с водосвет и поднасяне на венци. Шефът на полицията ген. Валентин Петров ще приеме строя. След това в 10,30 ч министър Петков ще открие експозицията "80 години от създаването на ДНСП". - Според вас вярват ли вече хората повече на полицията? - Проучванията казват "да". Цифрите обаче невинаги са абсолютно коректни, въпреки че наистина доверието на хората в полицията расте. Това може само да ни мотивира да бъдем още по-близо до обществото. Честно казано обаче, трябва да намалим още излишното самочувствие у полицаите. Признавам, че невинаги сме коректни към хората. Невинаги ги разбираме и действаме бързо и адекватно, но процентът на тези действия може да се намали до минимум. Хората също трябва да уважават повече МВР и да вярват в действията на полицията. Единици са тези, които я злепоставят за сметка на хилядите, които си вършат съвестно работата. - Какво ще пожелаете на униформените? - Първо, здраве и късмет. Служителите на МВР трябва да знаят, че както за цялата държава, така и за тях социалният статус ще се повиши. Страната ни върви напред и хората ще усетят това съвсем скоро." То бива наглост, ама това е такава супернаглост, каквато едва ли има по цял свят! -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 9.11.2005, 0:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
"Сивите вълци" се надигат
1998-12-01 08:25:09+02 "Имаме сигурна информация, че крайнодясната турска групировка "Сивите вълци" се готви за атентати в цяла Европа, включително и в България" , заяви Димитър Аврамов, шеф на Българския културно информационен център за Кюрдистан. Целта била техни престъпления да се припишат на ПКК. "Не е ясно какво точно ще представлява или как ще бъде създаден международнен трибунал, който да съди Абдула Йоджалан, призна италианската министърка на вътрешните работи Роза Русо Йерволино. Автор: Вестник Сега Абе този Димитър Аврамов да не е случайно същия от вестник "Атака" ? |
Иван |
Публикувано на: 9.11.2005, 10:09
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
100% Аврамов е същия от в.АТАКА.
Много пъти е участвал в едночасовите предавания АТАКА по СКАТ. Винаги, когато темата е Турция, ДПС и тероризма породен от тях. Вади доста информация човека. Май има сериозен архив. Откъде ли го има? |
Воина |
Публикувано на: 9.11.2005, 10:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Еми така като гледам той е шеф на Българския културно информационен център за Кюрдистан и разполага с много материали за дпс !!!А всъщото време (учатва) е и от Атака!Може да се каже,че е двоен агент или по-скоро човек мижитурка,без всякъква Гордост &Чест!!!!Но още поне аз ,но мисля и че и Вие не сте сигурни в тази наближаваща Расова Война,на коя страна ще застане!За мен всичко това е само един паравам,театър изигран от много добри артисти!Кой ще си помисли от хората извън форума или ан кой ще му направи впечатление,че г-н Димитър Аврамов е шеф на културно информационен център и има много материали за дпс и сивите вълци и да учатва в Атака по Скат!??За мен това е шпионаж от врага,защото той може да казва вече народоизвестни неща за "сивите вълци",а всъщото време да разбира почти неизвестни неща за съпротива или нещо такова!!!
|
Bell |
Публикувано на: 9.11.2005, 12:35
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Точно за това трябва да се държим заедно, да сформираме по близки кръгове и да се подкрепяме!
И да започнем подготовка както казва елтимир....моето семейство има подготовка и за атомна бомба.....имаме си спецялен противоатомен бyнкер даже :) малко сме си откачени, да, но го казвам за да ви кажа че има хора които отдавна са започнали да се подготвят! |
Воина |
Публикувано на: 9.11.2005, 22:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Bell то попринцип всяка къща или блок си има бункери и това са мазетата!!:)Я ми кажи Вашият бункер къде се намира и какво точно представлява!!Ако не ти представлява трудност де!:)
|
Bell |
Публикувано на: 10.11.2005, 6:03
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ами нашия бyнкер си е лично наш понеже наще са си го строили по техен вкус но не мога да ти кажа къде е.Също така исках да кажа и нещо друго...мисълта ми беше че трябва да се подготвят хората с повече от бyнкер.....но конкретни неща не може да се говорят на всеслушание!
|
Воина |
Публикувано на: 10.11.2005, 23:17
|
Ок разбирам те,а нещо барикади окопи вашето смейство имате ли???:))))Шегата НАстрана,надявам се да ен го приемаш лично!!!Това ,което си написал,че трябва да бъдем сплотени и добре организирани е много хубаво,но се си мисля,че всички ние не можем да бъдем обединени поне като гледам нещата днес ,а те не са раозови и си мисля така само заради едно нещо -балканският суров хакартер!!!! Но дано стане нещо по-сериозно и нещо тресне по главата българите,за да почнат да бъдат обединени!!!Надявам се от Сърце
|
Bell |
Публикувано на: 11.11.2005, 5:16
|
||||||
Е й ама аз съм жена!!
Не не се обиждам разбира се ама ми стана много смешно :))))))!!! Знам че звучи идиотско!
И аз така подозирам но можем да опитаме като започнем с това да се подкрепяме на лично ниво....в противен случай ако има някои супер мен сред нас да се справи сам-е тогава няма проблеми! Аз съм почeти убедена че нашите жалки опити дори да станат големи няма да променят хода на нещата в глобален аспект които така или иначе ще ни достигне рано или късно. Но въпросът на съпротивата и действието е принципен!!!!! |
||||||
Воина |
Публикувано на: 11.11.2005, 9:06
|
Bell Извинявам се за грешката!Искам да ти кажа,че ние самите ние сме суперчовеците,но тази наша способност ,ако може така да се каже се тъй някъде много на вътре в нашето съзнание и духовно състояие!При чифутите е обратно -при тях това не е скрито ,а е показно,забележете само колко са умни!!!Това се дължи на смесването на расите !!!Относно за обединяването,
ако след години всички се обединим -това ще почва на обхваща и Западноевропейските страни!!!!Това ще Стане,заради заплахите ,който вече ни дебнат или чукат на врата на Европа!!!! |
Eлтимир |
Публикувано на: 11.11.2005, 11:34
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Днес най-после снимахме колата с емблемите. Щом прехвърлим снимките на моя компютър, веднага ще ги пусна в сайта. Нека сега да кажат, че не е вярно. И че зам. шефа на Националната полиция полковник Павлин Димитров не е свързан със "Сивите Вълци". А днес се получи още една информация. Димитров е свързан с ДПС посредством един свой съименник, бандита-бизнесмен Павлин Марков, кандидат за дупедат от ДуПиСе на последните избори. Ето ви я веригата. Та когато те ни упрекнат в нещо, ние ще им хвърляме в очите тези факти и ще им казваме: вижте се само какви бандити сте! Вие нямате право да ни държите сметка за нищо. Истината и справедливостта са на наша страна, у вас е само оръжието. Което не означава, че оръжието утре няма да бъде у нас...
-------------------- |
Иван |
Публикувано на: 11.11.2005, 13:00
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Аз навремето съм се клел да защитавам Родината.
Срещу такива като тоя шеф от МВР ще приложа най-доброто, което научих в кашимерията. Окото ми няма да трепне, нито пръста, докато обира мекия спусък. Чакай, че се замечтах |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 11.11.2005, 13:27
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Добър е изгледа и през оптиката на Драгунов. А за мекия спусък - трябва плавно да се обира и изстрела да дойде почти неочаквано. Така резултата е най добър.
Откланям леко темата: Сещам се в казармата имаше едни откачалки и си играеха на нерви - обираха си мекия спъсък един ерещу друг с патрон в цевта. То глупоста по хората ходи, не по животните. -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 14.11.2005, 11:08
|
Качих снимките. Можете да ги видите.
-------------------- |
LETO |
Публикувано на: 20.11.2005, 20:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Не мога да видя добре на снимките, има ли нарисуван вълк над полумесеца?
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |