Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
До пичовете, които се регистрират 100 пъти
Tien |
Публикувано на: 20.9.2007, 19:31
|
Участник Група: Участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
Вижте се само, цялата жалка банда. Дори и никовете ви сякаш са напазарувани от Метро. Толкова сте еднакви и глобализирани. Промити мозъчета, изпрани с най-новия Bonux 3 в 1. Сега сте в MTV-style. Какво следва? Да чакаме и азис да се появи и да пръдне тука?
|
Севар |
Публикувано на: 20.9.2007, 23:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Всички тези акаунти са на едно и също лице. Вижте темата "Изсраелски хакери". Странно защо евреина замлъкна точно, когато спряхме да го банваме. И "голямата оста" Силвия Мирчева, и тя нещо замлъкна. Или си е глътнала езика, или нещо друго има в устата й в момента.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 21.9.2007, 9:00
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Според информация от Апенините, беснеенето на евреите е продиктувано от провала в техните планове за раждането на оня, когото повечето наричат "Антихрист". Хората от пл. "Св. Петър" са забелязали, че Мирчева побесняла, когато съм споменал за нейните мераци да тя да бъде вещицата Чакал, от която ще се роди Антихриста. От еврейка и неслучаен /думата те я написаха/ българин. Във втория случай същия експеримент провеждат апостолите на Осин. Само че в този случай майката е българка, затова детето също е момиче. Може би ЛЕМС не са знаели за тези техни конкуренти. Онова, което аз не знам, е дали така нареченото "Даново коляно" са хазари или семити. Или пък и самите талмудисти не знаят. Та проверяват разни варианти.
Онова, което със сигурност знаем, не само аз, а и други хора - че юдеите са много объркани. И уплашени. Което не означава, че ще спрат дза хапят и да изливат змийската си отрова. Но че ще се провалят - това е повече от сигурно. -------------------- |
Tien |
Публикувано на: 21.9.2007, 9:41
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
А, ясно значи е един който се е клонирал. То затова акъла му е колкото на овцата Доли. А и блее само по команда А ако тази команда идва оттам дето казва Елтимир, значи хайвана яко го е загазил |
||
Запознат |
Публикувано на: 21.9.2007, 23:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Абе да си плаща, след като толкова много иска да пише.
За чифути по 10 милиона евро на година струва само. Ако няма толкова, къдей тръгнал да иска?! Банковите сметки са: В лева: IBAN: BG34 CECB 9790 1027 661900 BIC на ЦКБ АД: CECBBGSF В евро: IBAN: BG75 CECB 9790 4427 661900 BIC на ЦКБ АД: CECBBGSF основание за плащане: годишна лицензия за публикации |
Запознат |
Публикувано на: 22.9.2007, 17:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Сканирай бордерото и го изпрати на e-mail: zapoznat@voininatangra.org до половин час, че пръста ми е залепнал вече на калвиша "delete".
|
Eлтимир |
Публикувано на: 22.9.2007, 17:31
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Тези типове и типчета идват тук, за да ни отклоняват вниманието от важните неща. Идват, за да мърсят и да омаловажават последиците, настъпили след нашите разкрития. И най-вече последиците, настъпили вследствие на идеите ни.
Малко им остана да мърсят. -------------------- |
Публикувано на: 22.9.2007, 20:10
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Да, направиха ме и сега мога ти трия юдейските съобщения, дегененерат, такъв. Нямам намерение да дискутирам с вас, копелета шибани чифутски.
Елтимир |
ime |
Публикувано на: 22.9.2007, 20:26
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
хаха Borgo, прочетено отзад на пред значи огроб. или О, гроб. Хехе, чифутчетата почнаха вече и собствените си гробове да копаят.
-------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 24.9.2007, 10:45
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Те отдавна са си изкопали гробовете. Сега само ги дооправят : да са им идеални стените и ръбовете. Както и още малко ги придълбочават - за по сигурно че няма да миришат на останалите след тях обитатели на Земята. Понеже евреина и приживе душата му мирише отвратително. -------------------- |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.9.2007, 19:43
|
Видях, че и "самвоин" се е върнал. Тъкмо бях сканирал статията от 1991 година, от която е преписвал Антон Рачев, духовния наставник на "самвоин". Рачев много статии е преписвал от мен, но тази е публикувана във вестник и мърдане няма. Мислех да я пусна в галерията като нагледен материал. Сега констатирам, че моите нагледни материали не засягат никого. С гадните провокаторчета нямам намерение да влизам в диалог. Не съм анархист, но ми харесва една мисъл на анархистите: "С врага не се спори, а се бори". Който иска толкова много да разговаря с Елтимир, да заповяда. Адресът ми е известен.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 25.9.2007, 10:03
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Как така се е върнал?
Нали беше гризнал БАНичката? -------------------- |
Страници: (2) 1 [2] |