www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Планетата Хикс

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Планетата Хикс, Planet X
gеorgi_nz
Публикувано на: 12.9.2007, 22:39
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (canelli @ Sep 12 2007, 09:37 PM)
хаахахахаахахахахха
какво мнозинство бе пич, трима накръст сте не виждаш ли?

Смей се на акъла си.
Днес бяхме 450 посетители бе циганино.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Запознат
Публикувано на: 12.9.2007, 22:47
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Георги, тоя е супер кухо парче. То вместо да ни изкара очите ни изписва вежди! Виж само колко се е вдигнал броя на регистрираните участници!
PM
anti666
Quote Post

Привет Гилгамеш и от мен. Захари Стичин, чийто плакат е постван по-горе e човекът, раздухал това за майския календар. Както правилно отбеляза, на някои им е много удобно да се крият зад версията на пририодни катаклизми. Като добавим, че Стичин е евреин и картинката става пълна. В едно грешиш.

"Гледам някакъв дошъл да спори за кивота и други такива- излишно е да се спори с глупаци- а най-голямата глупост е като нямаш информация да изказваш мнение"

Много са си в час, защото темата за Кивота е особено чувствителна за тях. Фактът, че знае кой е Йеремия означава, че добре е чел Талмуда. Той представлява екип, защото е почти денонощно тук. Един вид - вирус. Ако добавим и това, че използва сървър от Израел и работата трябва да ти е ясна. На друго място Jordan_13 беше пуснал тема за тяхната Нова година. Нали равина трябва да ги впише в книгата на живите, та са се активирали нещо.
Севар
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Ако се вземе предвид приблизителната орбита с период 3600 години и оставащото време до 2012, може да се изчисли долу-горе на какво разстояние е от Земята. Би трябвало вече да е навътре в Слънчевата система и гравитационното влияние да се усети в цялата система, но такова май няма. Една такава планета, ако навлезе, ще има изкривяване в орбитите на всички планети, но такова май не е регистрирано... или бъркам. Въпросът ми е къде се намира тя в момента?
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
ime
Публикувано на: 15.9.2007, 17:35
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

Казват че идва от към зад слънцето. И то се чувства. Виж в индонезия кво става, земетръс след земетръс. Везувий вече станал активен. Урагани навсякъде. И земята вече си е изместила малко полюсите. Казват че след 2 години ще започнат да се усещат силно ефектите. Гледай и кви температури има навсякъде. Рекордно горещо.

--------------------
"????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
PMUsers Website
gilgamesh
Публикувано на: 15.9.2007, 21:54
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 21
Участник # 1 075
Дата на регистрация: 8-August 07

QUOTE (ime @ Sep 15 2007, 04:35 PM)
Казват че идва от към зад слънцето. И то се чувства. Виж в индонезия кво става, земетръс след земетръс. Везувий вече станал активен. Урагани навсякъде. И земята вече си е изместила малко полюсите. Казват че след 2 години ще започнат да се усещат силно ефектите. Гледай и кви температури има навсякъде. Рекордно горещо.

име, такова нещо като идване зад Слънцето няма. Подобен масивен обект ако е преминал орбитата на Плутон би предизвикал колосални отклонения в орбитите на планетите- тоест те няма да са там където трябва да са според ефемеридите им на небето- е те не са мръднали от нормалните си положения- проверява се елементарно. С оглед на това- ако има такъв масивен обект то той все още е много извън орбитата на Плутон. А оттам до нашата орбита никаква планета не може да стигне за година-две- даже за 10. Съответно не може не до 2012 а до 2017 дори да дойде подобен обект щом не се констатират никакви отклонения в орбитите на трансурановите планети.
Остави какво ти приказват пишман астролозите (най-добрия български астролог и прочие айде да не продължавам че е смешно- 2012 щяла да е уникална конфигурацията и прочие глупости).
Това е - тая 2012 е една от най-големите спекулации въобще и някой има интерес да я раздухва. Пак повтарям календара на маите- нито обичайния нито Цолкин-а даже теоретично не могат да свършат в 2012 и датата 21.12.2012 е толкова важна в този календар колкото една дата през 1618 година- смяна на бактун и абсолютно нищо повече но някой има интерес да се тревожат хората или да ходят по "гурута" да ги извисяват духовно- което разбира се няма да се случи- никой няма да се извиси до никъде не и в следващите няколко години. Просто не е предвидено да стане сега.
Избягвай да вярваш в писанията- особено ако са от комерсиални автори- ако това което пишеха е вярно никой нямаше да допусне да го издадат в такива тиражи. Зехария Сичин е един пълен глупак претендиращ че знае шумерски- не знае- вервай ми (виж ми прякора). Съмнявай се !!!

Поздравления за форума ви с малко на шумерски:

e-nu-ma e-liš la na-bu-ú šá-ma-mu
šap-lish am-ma-tum šu-ma la zak-rat
ZU.AB-ma reš-tu-ú za-ru-šu-un
mu-um-mu ti-amat mu-al-li-da-at gim-ri-šú-un
A.MEŠ-šú-nu iš-te-niš i-ḫi-qu-ú-šú-un
gi-pa-ra la ki-is-su-ru su-sa-a la she-'u-ú
e-nu-ma DINGIR.DINGIR la šu-pu-u ma-na-ma
PM
Публикувано на: 17.9.2007, 12:32
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Гилгамеш,дай и превода де!
Това дингир,да не е Тангра?
PM
gilgamesh
Публикувано на: 17.9.2007, 15:19
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 075

QUOTE (Мещера @ Sep 17 2007, 11:32 AM)
Гилгамеш,дай и превода де!
Това дингир,да не е Тангра?

Когато във висините, небето не бе наименувано
и долу, твърдата нямаше име,
не съществуваше нищо освен първичния Апсу,
родителя техен, Мумму, и Тиамат, която издяла всички.
Водите били общи, и тръстика още не била създадена,
нито пък блато съществувало.

И последният куплет е най-сложен за превод:
формално Когато никой от боговете не беше назоваван с име на същество
но аз имам други варианти:
Когато БОГ нямаше име
Когато БОГ не беше богове.

И понеже аз не мога да го изразя смисъла по-добре от Лао Дзъ:
смисъла на последния куплет е:
Дао което може да се назове, Не е постоянно Дао.
Име което може да се именува, Не е постоянно име.
Безименното е начало на небето и земята.
Притежаващото име е майка на всички неща.

Дао е скрито - няма име
Само то дава помощ - води до съвършенство.

Вникването в това е алфата и омегата на загърбването на спора кой как и защо наричал Бог.

Дингир не е име а е думата за Бог а не за бог с име. А Изида успяла да разбере тайното име на Ра което не е достъпно за човеците каквито сме всички на тая Земя а за малцината ХОРа които се появяват много рядко.
Но думата Дингир е ползвана и като дума със смисъл на Вечни Небеса от Шумер и Акад ( за да не спорят някои че има противоречие между Шумерският Дингир и Тенгри- вечното небе при алтайците)
Днешните потомци на шумерите са едни от най-древните народи на тази Земя.

А какво са ни казали за бъдещето:
“В оня ден не ще има светлина;
Блестящите тела ще намалеят сиянието си;
Но ще бъде единствен ден,
Познат само на Господа-
Ни ден, ни нощ.
А привечер ще има виделина”.

Не е дадено на човеците да знаят току така точни дати. Всеки пресмятащ точни дати и часове да си припомни че "Ще дойда неочаквано като крадец"- не цитирам точно но няма значение.

А ето и нещо от Кемет което е добро пояснение:
15 ГЛАВА
ХИМН В ПРОСЛАВА НА РА

О, Ра, здравей!
На Тум подобен ти над хоризонта се издигаш,
като Хор-Хути ти господствуваш в небето.
Наслада за очите ми е красотата ти
и твоите лъчи светят по тялото ми на земята.
Когато плуваш ти в небесната си лодка,
мир в небесата необятни се разлива.
Ето надува вятърът платната и твоето сърце развеселява!
Ти по небето с бързи стъпки преминаваш,
сразени враговете ти са,
и около теб мирът цари.
Духовете на планетите по пътищата си като минават,
възпяват славата ти.
И когато над хоризонта слизаш,
зад западните планини,
духовете на звездите неподвижни
покланят се пред тебе ниско и те възхваляват...
Величествена е красотата ти призори и привечер.
О, господарю на живота и на реда на световете!
Слава на теб, о, Ра, когато на хоризонта ти изгряваш
и вечер, когато като Тум залязваш,
понеже наистина прекрасни са лъчите ти,
когато от висините на небосвода
в целия си блясък се явяваш!
Там Нут, която те роди, живее...
Ето че ти си увенчан за цар на боговете.
Нут - твоя майка и богиня на небесния океан
пред тебе пада и те възхвалява.
Редът и равновесието на световете излъчват се от тебе.
От тръгването сутрин чак до пристигането вечер
с големи крачки ти небето преминаваш.
Сърцето ти се радва, езерото небесно е спокойно.
Сразен е злият дух!
Отсечени са неговите крайници, прекъснати са неговите прешлени!
Попътни ветрове към пристан лодката ти направляват. Божествата на четирите владения на пространството прославят теб, о, същина божествена -
начало на всички същества и форми...
Ето, едва изрекъл една дума,
и земята смълчана се заслушва...
Ти, божество единствено, владееше небето вече
във времето, когато земята с планините си
не съществуваше все още...
Ти - бързият! Ти - скороходецът! Ти - господарят! Ти - единственият!
Ти - създателят на всичко съществуващо!
В зората на времената
ти извая езика на йерархиите божествени,
изтръгна съществата от океана първичен
и ги спаси на острова сред езерото на Хор.
Да можех да поема въздуха на твоите ноздри
и северният вятър - от твойта майка Нут изпратен!
О, Ра! Благоволи да посветиш духа ми!
О, Озирис, върни на моята душа природата божествена!
На тебе слава, о, владетелю на боговете!
Да бъде името ти възхвалявано,
създателю на удивителни творения!
С лъчите си ти тялото ми освети,
почива то в земята
за вечността!

PM
gilgamesh
Публикувано на: 17.9.2007, 15:45
Quote Post

Читател
**

Участник # 1 075

А това е още един откъс от така наречената "книга на мъртвите на древните египтяни" която всъщност не е книга на мъртви а се е казвала "Към Светлината Пълна на Деня". А ТангРа на древният египетски може да се преведе по смисъл като "Светлината Пълна на Деня".

Здравей, о, Бог велик, на истината-правда повелител, могъщи господарю! Ето пред тебе идвам.
Да съзерцавам красотата ти сияйна остави ме!
На Теб и на четиридесет и двете божества магическото Име зная,
които в залата огромна на истината-правда те заобикалят, в деня, когато пред Озирис на прегрешенията се прави равносметка.
Кръвта на грешниците им служи за храна.
Името ти е: „Господар на хармонията на вселената,
очите на когото две сестри-богини са.“
Ето аз истината нося в сърцето си и правдата,
защото всяко зло изкорених от него.
Не съм създавал страдания на хората.
Не съм си служил с насилие към моите роднини.
Не съм замествал правдата с неправда.
Не съм общувал с лошите.
Не съм извършвал престъпления.
Не съм накарал никого да работи за мене непосилно.
Не съм злословил от славолюбие.
Не съм измъчвал моите служители.
Не съм проклинал боговете.
Не съм лишавал бедния от неговия хляб насъщен.
Не съм извършвал действия, отхвърлени от боговете.
Не съм допускал никой господар да мъчи роба си.
Не съм докарвал на ближния страдания.
Не съм допускал глад да има.
Не съм разплаквал хората, подобните на мене.
Не съм убивал, нито заповед за смърт съм давал.
Не съм донасял болести на хората.
Не съм задигал дарове от храмовете.
Не съм си присвоявал на боговете хляба.
Не съм открадвал приношенията за духовете посветени дадени.
Не съм извършвал действия безсрамни
в пресвятото място на храмовете.
Не съм отнемал част от даровете предопределени.
Не съм опитвал моите владения да умножавам
по начини непозволени.
Не съм си присвоявал на ближния нивята.
Не съм размествал ни тежестите, ни лоста на везната.
Не съм отнемал млякото от детската уста.
Не съм обсебвал добитъка по пасбищата.
Не съм улавял в примка птици, за боговете отредени.
Не съм изваждал риба с мъртва риба.
Не съм препречвал на водите да текат, където трябва.
Не съм събарял вдигнати прегради на води течащи.
Не съм гасил на огън пламъка
в мига, когато трябвало е да гори.
Не съм престъпвал правилата за жертвоприношения с месо. Не съм си присвоявал добитък, собственост на храмове на боговете.
Не съм попречил на никой бог да се явява!
Чист съм! Чист съм! Чист съм! Чист съм!
Пречистен бях, тъй както бе пречистен фениксът велик на
Хераклеопол,
защото съм владетел на дишанията,
които дават живот на всички посветени
в тържествения ден, когато на Хор окото
в присъствие на повелителя божествен на земята
достига до зенита си в Хермопол…
Щом съм видял в зенита си да е на Хор окото в Хелиопол,
то нека, богове, не ме достигне злото в този край,
Ни в залата просторна на истината-правда,
понеже зная имената на тези богове,
които обкръжават Маат, на истината-правда божество велико!

Колцина могат да направят тази изповед за отричане? Аз не мога- едва ли и вие можете- всъщност Единствен на много години ще може. И забележете как никой не получава заповеди които да нарушава (сякаш могат да се нарушат Неговите закони)- или може да се направи такава изповед за отричане или не може и следва реинкарнация или втора смърт.
Това е източника на по-късното профанизиране наречено "божии заповеди".
И накрая- това "Чист съм!" знаеш ли как е звучало по-късно- потомците на богомилите- катари всъщност означава чисти. Не всички са били наистина чисти но е имало един такъв Единствен и чист. Наричал се е Боян-Вениамин и в някакви смешни класацийки за велики българи така и не попадна най-великият българин на последните 1500 години който се е числял към ХОРата възнесли се към Светлината Пълна на Деня.
PM
anti666
Публикувано на: 17.9.2007, 18:47
Quote Post

Боян Вениамин, Боян Магьосника - човекът станал алп или алпът, станал човек. Великият Колобър, който може да се трансформира във вълк или орел. В района на Троянския Балкан още се носят легенди за него. Каква ирония на съдбата само!

А за тази еврейска класация на великите българи, добре не са го сложили. Представяте ли си само - Боян Магесник нареден до Азис.
Гнус!!
revelo
Публикувано на: 17.9.2007, 21:21
Quote Post

Новодошъл
*

Група: Изгонени
Съобщения: 2
Участник # 1 175
Дата на регистрация: 17-September 07

Сериозно ти съветвам да спреш с разните фентъзи романчета и тъпи магьоснически истории тип Властелинът на пръстените, щото явно много си зле.

Къв Магьосник, кви пет лева, този ваш Боян от къде го измъкнахте само? Такава личност исторически не е съществувала никога.

Хората влизат тук щото заради злобата дето се излива мислят че сте националисти, а пък вие какво се оказвате? обикновени интернет фантазьорчета.

Азис поне е действителна личност, не е измислица.
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 17.9.2007, 21:47
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Как пък не взе да си разнообразиш източника на никове.
PM
anti666
Публикувано на: 18.9.2007, 16:03
Quote Post

Кaтеричке, бях сигурен че като чуеш името Боян Вениамин ще доприпкаш да заровиш Лешниче.
Прочти обаче вниматeлно, че Гилгамеш е използвал и бъдеще време. Само че аз си го знам като Седмия, но да не издребняваме в детайлите. Точно него сега така усилено го търсят твоите нехора. Да го търсят - може и да (си) го намерят.
Искам да те питам, разрешава ли ти Талмуда да ходиш по технокупони в Хаифа? Йеремия хич не би го одбрил това, ама хич! При условие, че не се знае кога онзи, лудия перс ще прати като подарък от чичо ви Мохамед няколко Шахаба, не трябва ли да раждаш сега деца от братовчед си да се запази семката? Или ти си държиш българския паспорт? Това е умна идея, стискай го здраво! Защото след като пропадане демона ви Яхве и погибелния и син (антихриста), ще ви пропадне и опита да си създадете новия Израел тук. Лично прероденият Боян (дето бил измислица) ще ви го уреди. А знаете ли какво е предсказано спoред Българските куниги за оцелелите евреи или поне за тези тук след неуспешния опит "Еврия" в земята на ХОРата? Jordan_13 малко ти подсказа в една друга тема. Аз ще допълня, че в кръговото време всеки отива там, откъдето е започнал. Помните какви сте били в древен Египет? Такива и ще свършите! Българите никога не са имали роби, но след всичките причинени злини може и да направят изключение. Доколкото съм познавал евреики като жени сa много палави и вече някои са си дали заявката за теб:)
А Азис дори не е българин, а циганин от Костинброд, но щом ти харесва ето ти едно негово клипче.
http://www.youtube.com/watch?v=l49nPemSNe0
Чист сатанизъм, сигурен съм че ще ти хареса, особено накрая, където го оножда свещеника в църквата. Те масоните от нашата БПЦ отдавна ca си го приели, а сънардоника ти СерГей даже го направи рекламно лице на БСП. Но не е българин, така че не ми пука какъв е в една измислена BTV класация.

Публикувано на: 18.9.2007, 20:14
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (anti666 @ Sep 18 2007, 03:03 PM)
Кaтеричке, бях сигурен че като чуеш името Боян Вениамин ще доприпкаш да заровиш Лешниче.
Прочти обаче вниматeлно, че Гилгамеш е използвал и бъдеще време. Само че аз си го знам като Седмия, но да не издребняваме в детайлите. Точно него сега така усилено го търсят твоите нехора. Да го търсят - може и да (си) го намерят.
Искам да те питам, разрешава ли ти Талмуда да ходиш по технокупони в Хаифа? Йеремия хич не би го одбрил това, ама хич! При условие, че не се знае кога онзи, лудия перс ще прати като подарък от чичо ви Мохамед няколко Шахаба, не трябва ли да раждаш сега деца от братовчед си да се запази семката? Или ти си държиш българския паспорт? Това е умна идея, стискай го здраво! Защото след като пропадане демона ви Яхве и погибелния и син (антихриста), ще ви пропадне и опита да си създадете новия Израел тук. Лично прероденият Боян (дето бил измислица) ще ви го уреди. А знаете ли какво е предсказано спoред Българските куниги за оцелелите евреи или поне за тези тук след неуспешния опит "Еврия" в земята на ХОРата? Jordan_13 малко ти подсказа в една друга тема. Аз ще допълня, че в кръговото време всеки отива там, откъдето е започнал. Помните какви сте били в древен Египет? Такива и ще свършите! Българите никога не са имали роби, но след всичките причинени злини може и да направят изключение. Доколкото съм познавал евреики като жени сa много палави и вече някои са си дали заявката за теб:)
А Азис дори не е българин, а циганин от Костинброд, но щом ти харесва ето ти едно негово клипче.
http://www.youtube.com/watch?v=l49nPemSNe0
Чист сатанизъм, сигурен съм че ще ти хареса, особено накрая, където го оножда свещеника в църквата. Те масоните от нашата БПЦ отдавна ca си го приели, а сънардоника ти СерГей даже го направи рекламно лице на БСП. Но не е българин, така че не ми пука какъв е в една измислена BTV класация.

Пич, холивуд ряпа да яде в сравнение с вас. Не знам дали можете да се погледнете от страни да видите колко сте смешни.

Ще ти подскажа само че Вениамин е типично еврейско име, един от Патриарсите. Като Юда, Йосиф, Гад, Асир Нефталим, Завулон, Леви, и другите. Този Боян ви е много удобна фигура, все него го предъвквате. Само че Боян си е типично Славянско име, и няма никаква връзка със смешните пра-българи на които си биете чикии.

И факта че някой знае за пророк Йеремия, прави повече от половината българи мазни чифути нали?

Виж пич, този ваш бог Тангра, не може да претендира ни за демон, а камо ли за някакво божество.

Яхве е Бог на любовта, Един и Единствен. Пътя, Истината и Живота. танграта ако правим изводи от вашия форум е дух на комплексите и злобарията.

По делата ще ги познаете.
Вашите дела са писане по форумите така че танграта може да я наречем бог на интернета. Това най-много ще й подхожда.
PM
anti666
Публикувано на: 18.9.2007, 21:01
Quote Post

"Ще ти подскажа само че Вениамин е типично еврейско име, един от Патриарсите"

Знаеш ли, в това си права. Вениамин е името, което му го дават византийските юдофанариоти. А за Боян ще извиняваш - това не е славянско име, не е дори име, а титла и идва от баян - оттам баяч, баяне. Някога това име е давано на колобрите и лечителите, за да се знае, че е учен човек.
За Яхве - поне си честна за себе си в случая. Може би админите наистина трябва да спрат да те банват постоянно. Един открит диалог с ДРУГАТА страна е по-добре, отколкото разни скрити провокаторчета "тангристи". Макар че си е тяхна работа, както аз ако вляза в еврейски форум ще съм нежелан.

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020