Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) [1] 2 3 ( последно съобщение ) |
Планетата Хикс, Planet X
ime |
Публикувано на: 12.9.2007, 18:14
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
В слънчевата система има 12 планети. Разбира се така наречените учени ще ви кажат че са 9, или 10 или 8. Зависи кое се разбира под планета. Но има една такава, която има огромна елипсовидна орбита около слънцето. Както земята прави един кръг около слънцето за една календарна година, то тази Планета Хикс (Х за по кратка) прави една обиколка около слънцето за около 3600-4000 години (земни). Тази планета всъщност е кафяво джудже (brown dwarf). Звезда която не е могла да се възпламени и да стане звезда като слънцето. Смята се че тя ще е най-близко до земята през 2012 година, а след около 2 години (септември, октомври 2009) ще бъде ясно видима и ще започнат така наречените катаклизми (вулканични изригвания, наводнения, цунамита, земетресения, урагани, тайфуни и всякакви други земни бедствия). Не че те не са зпочнали, но тогава вече ще са много повече, много по-често и много по-силни от досегашните. Това е свързано със смяната на полюсите на земята, която смяна вече е започнала. Очаква се тази смяна да приключи с началото на "новата ера" - декември 2012. Това е така поради причината че, тази звезда джудже се върти в посока обратна на въртенето на земята, и понеже е със размерите на сатурн ще предизвика катаклизмични промени на земята и ще се отрази върху всичко живо. В интерес на истината планетата Плутон беше открита в резултат на търсенето на въпросната планета Х. Тази планета (според някои хора) е спомената в Библията и по-точно в Revelation. При смяна на полюсите ме възможно да има земетресения от порчдъка на 9-15 по скалата на рихтер. Всички водни масисви ще прелеят, морета, океани, реки, езера. Вулканите на хаваи ще изригнат. Също така в момента Везувий вече е активен. Както виждате в последните години има много катаклизми. Те ще зачестяват и ще стават по-силни и по-мощни. Наскоро имаше ураган в Бруклин, което беше нечувано досега и никога там не е имало ураган. Всеки знае какво стана с ню орлиънс. И със цунамито в индонезия. за 2 часа умряха 241,687 - http://english.peopledaily.com.cn/200502/0...207_173273.html . Някои даже казват че когато минава покрай Сатурн, ще привлече астероиди от пръстените на Сатурн и тези астероиди може да бомбандират земята и евентуално да донесат тук някакъв извънземен живот (някви бактерии, микроби...). Интересен факт е че, Ватинкана имат обсерватория във Аризона, коато е много добре охранявана и никой не може да припари до нея. Ватиканската обсерватория е един от най-старите астрономически институти в света. Защо на църквата и трябва обсерватория? Какво знае църквата и не ни казва? Много учени говорят че земята преди време е имала две слънца. Дънов също е казвал това. Друг интересен факт е че, според някои хора библейския потоп е станал преди около 7600 години. 3600(4000) + 3600(4000) = 7200(8000). Значи е напълно възможно едно такова преминаване на тази планета Х да е предизвикало този потоп от библейски пропорции. Освен това по времето на евреите в Египет също е имало такова преминаване на планетата Х. Това може да обясни 7те години суша, скакалците и другите катаклизми, както и разделянето на водата от мозес, за да може евреите да преминат. Някои казват че поне половината от насеелнието на земята ще измрат. Тези които живеят близо до морета, океани, вулкани ще измрат и ако направите едно проучване ще видите колко хора попадат в тази група. Ванга също е говорила за потоп. Казва че части от Гърция и дръги държави ще се окажат под вода, а Япония ще изчезне. Природата не предупреждава, не дискриминира и не взима затворници.
п.п. знам че има такава тема другаде в сайта, но реших да направя нова, щото оная е от преди 1 година, че и повече. -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
PARADOX |
Публикувано на: 12.9.2007, 18:23
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ха сега да познаем, защо календара на Маите свършва през 2012 г...?!!!
|
gilgamesh |
Публикувано на: 12.9.2007, 20:52
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 21 Участник # 1 075 Дата на регистрация: 8-August 07 |
Здравейте. Обещах в една друга тема за магнитното поле да влизам и да коментирам някои въпроси по които имам информация. Между другото генерален проблем е че хората влизат по форуми и си изказват мнението често без да имат информация. Гледам някакъв дошъл да спори за кивота и други такива- излишно е да се спори с глупаци- а най-голямата глупост е като нямаш информация да изказваш мнение. Е за НЛП и други такива аз нямам информация затова не се изказвам. Обаче по няколко въпроса имам твърде много такава. По въпроса за кафявото джудже, десетата и прочие планети, Нибиру, много се пише по света но предполагам допускате че не всичко е вярно и често писанията са откровено с цел- например да внушат страх несигурност и дори безнадеждност. И да накарат човек да не се занимава с няколко текущи проблеми понеже нямало смисъл. Имаме класически подобен случай. Възможно е да има и десета и дванайста планета но бъдете уверени кафяво джудже няма. Тя щеше твърде лесно да се открие дори от любители и освен това при наличие на подобно много масивно тяло на такава орбита нямаше да са се образували планети. Има неща които са сравнително сигурни и това е един такъв факт. Накратко не се притеснявайте - ако има катаклизми няма да са заради кафяво джудже а най-много да са от човешка намеса. Е разбира се удобно ще е на някои да обясняват нещата с такива обекти че даже и да направят демонстрации. Що се отнася до прословутата Нибиру- имайте предвид че тази планета евентуално вече я няма- унищожена е била. Разбира се ако подобна планета мине (а не е изключено да има такава но не джудже) катаклизми ще има но това няма да е 2012 а доста по-късно иначе примерно аз вече щях да съм открил Нибиру ( в състояние съм и директно и индиректно да го направя) да но не съм. А щом не съм то тя ако въобще я има е още много далеч и няма как да мине през орбитата на Плутон до 2012 да не говорим че и оттам има доста път за една планета. А смяната на магнитните полюси е почнала но има още доста да мине докато се случи. Няма да е в 2012. Разбира се някои имат интерес хората да не виждат че някой ги намалява целенасочено а да смятат че причината е извън Земята. Не е- тук ще е. Що се отнася до обсерваторията на Ватикана- имат такава но тя е много зле екипирана. Не че е зле но примерно и у нас има доста по-добра техника от нейната. Отделно от това Аризона не е най-доброто място за наблюдения. Дънов какво казва- че потопа е бил преди 7600 години ... само в Черно Море- далеч не е бил глобален. А Ванга категорично не е говорила за 2012 а за период 2020-2040. По въпроса за 2012- малко по-късно- ще ви препратя към информация от човек който също знае какво пише. |
||
gilgamesh |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:25
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 21 Участник # 1 075 Дата на регистрация: 8-August 07 |
A това също е интересен и раздухван въпрос. Обаче ... календара на маите не свършва 2012. Не може да свършва тогава защото е така конструиран че въобще не свършва а и дори не знаем точно кога е било началото на поредната ера според маите. Е и тук някой има интерес да манипулира и се пишат доста щуротии по тая тема. Затова пък ако човек е запознат няма проблеми да открие че нещата не са точно такива каквито ги изкарват. Понеже не ми се пише дълъг ферман ще направя копи-пейст на едно мнение на друг човек (от когото имам съгласие за това и който определено познава нещата също като мен и е написал формално как стоят нещата около този календар. Ето: ----------------------------------------------------------------- Здравейте- видях че обсъждате и тук датата 21.12.2012. Вече писах на друго място някои собствени съображения но да ги напиша и тук: Зададох си въпроса какво всъщност знаем за тази дата и за календара на маите. И така: календара на маите изглежда примерно така: 9.12.6.6.5 - записите на дати са подобни. периодите са: 1 кин -ден 1 уинал- 20дни 1 тун - 18 уинала - 360 дни - година 1катун- 20 туна 1 бактун- 20 катуна- около 400 години (малко под 400) съответно 9.12.6.6.5 значи 9 бактуна 12 катуна 6 туна 6 уинала 5 кина датата 12.0.0.0.0 е през 1618- тогава се е сменил бактуна Дата 0.0.0.0.0 е началната точка на поредната ера (или както някои го наричат пето слънце) Коя е истинската дата на началото на поредния цикъл (ера) не знаем със сигурност- популярната версия е че е през 3114 преди новата ера НО дори самият автор на това изчисление е недостатъчно сигурен със степен на несигурност около година. Това че е приета една определена дата не означава че е сигурно че тя е началото. Има втора версия според която началото е 260 години по-рано. Както и да е- основният извод е че несигурността ни е около година и поне няколко дни в най-оптимистичния вариант но това принципно означава че НИЕ НЕ МОЖЕМ да изчислим датата на следващата смяна на бактун с точност по-малка от цяла година щом не знаем началото на първи бактун. Което значи че не сме сигурни даже дали тази смяна вече не е минала. Но дори да не е може да е 2011-2013 НО НЕ МОЖЕМ да твърдим че е строго определена дата. Нататък: предходната ера по календара на маите приключва с края на 13-ти бактун от нея- т.е. в 13.0.0.0.0 което е съответната дата през 3114 (приблизително) когато обаче апокалипсис не се е случил. Само че маите не само никъде не са посочвали че настоящото слънце ще продължи 13 бактуна ами явно са посочили че ще е един пиктун т.е. 20 бактуна- т.е. на 21.12.2012 е 13.0.0.0.0 а на следващия ден е 13.0.0.0.1 и така нататък до 11.октомври 4772 година когато достигне до 19.19.19.17.19 а следващият ден 12.октомври 4772 е 0.0.0.0.0 т.е началото на нова ера когато броенето почва отначало. Маите явно са заложили календара им да стигне до там! Причината настоящия цикъл да не е 13 бактуна а 20 или 18 е че в предната ера те изчисляват годината като 13х20 дни=260 дни а в настояща ера годината според маите е 18х20 !!! Сиреч датата 21.12.2012 не е с нищо по-интересна от датата 12.0.0.0.0 през 1618- тогава пак се е сменил бактун а сега ще се смени поредният и нищо повече от гледна точка на маите. Да не говорим че самата година 4772 е много по-интересна и с това че около тази година е края на ерата на Водолея която започва в 2600-на година и свършва тогава. В това отношение 2012 е значително по-безинтересна А предсказанията за 2012 са резултат от досадната грешка да се счита че и тази ера е до края на 13 бактун- обаче маите ясно са посочили че не е така- и един като е сгрешил се е получила лавина. ---------------------------------------------------------------- Накратко ако нещо предстои да се промени 2012 то маите не са го предвидили. Всъщност те дори не са успели да оцелеят. А и казват че българският календар е по-точен от техния. |
||
gilgamesh |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:27
|
||
По-малко пиши и повече ме чети- от полза ще ти е. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:27
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Ма пич, знаеш ли, аз от гората слизам и да ти кажа, не само, че въздуха там е чист, ми и такива твари като тебе няма. Само едно знам, като стане някое бедствие, ти първи ще дойдеш при мене в гората, за да си спасиш кожата и задника. Макар, че ние, Българите, не сме имали робство, тебе аз, ще те направя свой личен роб. Ако ми харесаш, може и да те онождам. Това е. Това е твоето бъдеще. Като в Холивуд. Или не съвсем. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:33
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Може да е Зорницата (Венера), може и да е Меркурий. Обаче за Бра, става Курий |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:37
|
||||||
Понеже си много тъп за мистиката - лопа ти капандурата, да разчетем кода "Холивуд". Идва от "Холи" и "Вуд" "Вуда" го оставям за тебе - за лъскане, при евентуална среща. Аз живея там, една част от времето си, не просто ходя, като такива като тебе, дето идват с лъскавите коли съботата и неделята, пикат, серат, реват, мяучат и след това си тръгват. |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:39
|
||||
Курий, Курий, Бра,з атебе е Курий, никакъв "Мер". "Мер" е свещено Българско название, кодово-мистично , а виж "Курий" е доста разбираемо, не мислиш ли? |
||||
gilgamesh |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:39
|
||||||
Taka ли- искам да критикуваш точка по точка написаното. Само че ... повярвай ми знам какво пиша и точно моите писания не са апокалиптичните тук. Толкова ... и ако приемаш съвети наистина допускай понякога че ти липсва необходимата информация. |
||||||
gilgamesh |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:46
|
||||
Венера е... в близост е до Сатурн в момента. Не е Меркурий- меркурий се вижда трудно. |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:16
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Циганино - обвинението в чифутизум на админините е смъртен грях тук. Знаеш ли че бана ти е почти сигурен? -------------------- |
||
Фaнaгория |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:26
|
Участник Група: Участници Съобщения: 101 Участник # 840 Дата на регистрация: 24-February 07 |
Знае, как да не знае. Това ще му е за девети или десети път за няколко дни. Чудя се само като му е "баси скуката" тука какъв го дири още. Не му ли писна да прави регистрации "за сеира"...?
-------------------- ?????? ??????????????????.
?? ?????? ????????????????. |
canelli |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:26
|
||||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 4 Участник # 1 150 Дата на регистрация: 12-September 07 |
Пич, това ми е може би двадесета регистрация тук, само снощи ме баннаха едно десетина пъти. |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Продължавай.
Щом онези дето те мотивират все още те държат изкъсо. Запознат каза, че банването е въпрос на три щракания с мишката. Щом си тъпо парче - продължавай да досаждаш на мнозинството тук. -------------------- |
Страници: (3) [1] 2 3 |