www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Издъних се пичове?

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Издъних се пичове?
gеorgi_nz
Публикувано на: 12.9.2007, 22:35
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Елтимир @ Sep 12 2007, 09:21 PM)
Момчета, има ли някой от вас камера да снима когато го начукват на тоя "Биляр"? Да се пукне сливето от завист, че не го начукват на нея.

Да има. Но предполагам че сливето си е осигурила мощен вибратор и кога гледа клипа ще си го пусне на MAX. Та що да и осигуряваме материал за онаниране?
Нека не и помагаме във все по-трудното постигане на довилство. Нали някой каза че е ненаситна нимфоманка.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Биляр
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

така, така... значи, ще ми го начукваш, а? тежки думи, приятел... тежки... аз викам да им го начукаме на тях, на Силвето и останалите и агентчета, какво ще кажеш?

в случая, обаче те си мислят, че ще спечелят по един супер лесен начин, хах... мислят си, че аз ще им свърша работата с Елтимир, мислят си, че ме насъскват по този начин, като пишат простотии там на оня сайт и Елтимир тук ги приема лично и ме обижда, заплашва, дискредитира пред всички останали участници и аз трябва да се настроя по тази логика срещу него?! да ама не! кур за вас чифути! smil4334a62fd4260.gif ще ви гърмим, пили преди това с него бира на една маса!! smil3dbd4e5e7563a.gif

--------------------
"?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ??????
PMEmail PosterICQ

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020