Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Издъних се пичове?
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:35
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Да има. Но предполагам че сливето си е осигурила мощен вибратор и кога гледа клипа ще си го пусне на MAX. Та що да и осигуряваме материал за онаниране? Нека не и помагаме във все по-трудното постигане на довилство. Нали някой каза че е ненаситна нимфоманка. -------------------- |
||
Биляр |
Публикувано на: 16.9.2007, 0:58
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
така, така... значи, ще ми го начукваш, а? тежки думи, приятел... тежки... аз викам да им го начукаме на тях, на Силвето и останалите и агентчета, какво ще кажеш?
в случая, обаче те си мислят, че ще спечелят по един супер лесен начин, хах... мислят си, че аз ще им свърша работата с Елтимир, мислят си, че ме насъскват по този начин, като пишат простотии там на оня сайт и Елтимир тук ги приема лично и ме обижда, заплашва, дискредитира пред всички останали участници и аз трябва да се настроя по тази логика срещу него?! да ама не! кур за вас чифути! ще ви гърмим, пили преди това с него бира на една маса!! -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Страници: (2) 1 [2] |