Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 21:35
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Да има. Но предполагам че сливето си е осигурила мощен вибратор и кога гледа клипа ще си го пусне на MAX. Та що да и осигуряваме материал за онаниране? Нека не и помагаме във все по-трудното постигане на довилство. Нали някой каза че е ненаситна нимфоманка. |
||
Биляр |
Публикувано на: 15.9.2007, 23:58
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
така, така... значи, ще ми го начукваш, а? тежки думи, приятел... тежки... аз викам да им го начукаме на тях, на Силвето и останалите и агентчета, какво ще кажеш?
в случая, обаче те си мислят, че ще спечелят по един супер лесен начин, хах... мислят си, че аз ще им свърша работата с Елтимир, мислят си, че ме насъскват по този начин, като пишат простотии там на оня сайт и Елтимир тук ги приема лично и ме обижда, заплашва, дискредитира пред всички останали участници и аз трябва да се настроя по тази логика срещу него?! да ама не! кур за вас чифути! ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |