www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Кой трови България...?!!!

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Кой трови България...?!!!
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07

Да се живее много чисто няма как просто. Нито противогаз можеш да носиш редовно, нито да спреш да се миеш и да пиеш вода.
Специално за водата е добре когато е възможно да си набавя човек изворна. Не че и тя е непременно перфектна, но поне не съдържа част от отровите в контролираните водоеми.
А от въздуха и водата всичко, което ядеш, е екологично мръсно така или иначе. И тук въобще не пестят материал от този, дето ни го пускат по въздух. Не виждам и на някой да му е неудобно, че това вече се знае. Тоест спасение засега няма.

Има обаче някои възможности за облекчение.
Като дете не съм била алергична, но като голяма прихванах какви ли не алергии. Отървах се частично от тях и много други цивилизационни проблеми с продуктите на Аква Сорс, и със шведска горчивка. Сигурно има и по-добри варианти, но аз тези съм ползвала и за тези споделям.

Ако темата продължи в тази насока, може би ще си бъдем взаимно и навреме полезни - да оцелеем колкото се може по-малко болни:)))

Все пак мисля, че най-надеждни са енергийните защити, които човек постига сам, но дотам аз лично още не съм дорасла. Ще се радвам някой постигнал нещо в тази насока да сподели...

Фанагория
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Фанагория:"Тоест спасение засега няма."

Има,стига да го Искаш.

Това,което ще цитирам е моето решение за спасение...Прочетох го преди два дни.Казвам го да не си помислиш,че ми е повлияло,защото работя физически и психически в тази посока повече от година.Просто ми дойде отвътре.Акцентирам на последния абзац:

..." Не се впускайте в лов на отделни паразити. Не си губете времето. Във всички тях живее желанието да убиват, вие само обърнете посоката. Тогава убийците ще измрат, а изпълнените с жертвоготовност ще бъдат спасени.

Сред тях сте. Вътре сте, в техния свят. Не ви познават, не ви различават. Не ви забелязват, дотолкова сте се слели с талазите на сивата сган. Но вие сте там, вътре. И владеете стихиите. Съберете безцелно мятащите се енергии, концентрирайте ги. Разположете ги във възловите точки на Системата. След това взривете всичко!

Виждам красиви спретнати къщи. Разноцветни домове сред безметежна природа. Красиви едноетажни домове сред зеленината. Малко на брой, но добронамерени хора. Чистота и спокойствие. Тишина и уют. Ред и справедливост. Труд и веселие, радост и обезпеченост. Осъществими мечти, ясни перспективи, достижими блянове. такъв ще е утрешният свят, вашият свят, деца на Тангра.

Завоювайте го!"

писа Елтимир боила колобър

6768 веръ шехтемъ 16

http://www.voininatangra.org/modules/xfsec...hp?articleid=17
PM
Фaнaгория
Quote Post

Участник

Съобщения: 101
Участник # 840
Дата на регистрация: 24-February 07

Много точен цитат. Това имах предвид - за енергийната посока на самозащита. А спасението, което "засега го няма" - визирах външните влияния. Няма на пазара достатъчно чисти продукти, няма въздух, който е здравословен за дишане и вода, която е здравословна за пиене. На биологично и химическо ниво разбира се.

Но има начин тези отрови и помии да не ни засегнат, да не ни разболеят, да не ни убият. Въпрос на убеждения, самодисциплина и воля може би? Всички знаем, че баш агентите са "дресирани" да не се повлияват от разни средства за отравяне и психовъздействие - сигурно има нещо общо тук самоорганизацията на съзнанието? А ако минем на по-високата форма - убеждението, вероятно ще се справим с всякакво влияние?

Намирам темата за изключително важна и спешна за обсъждане.
PM
SoYoung
Quote Post

Участник

Съобщения: 152
Участник # 1 117
Дата на регистрация: 30-August 07

Понеже съм пушач вече отказах българските на "Булгартабак" и марките на "БритишАмерикънТъбако" и пуша други марки.Безалколоните от 50-60 ст-просто отрова в бутилка.Да не говорим за купешки алкохол- пийвам почти само домашна ракийка и вино.Бира пийвам,но нашите марки са тъпкани със спирт-разни загорки,каменици и др.Ако някой се заблуждава,че чуждите марки са по-добри ще вметна,че и те се правят по съответната "германска","чешка","френска" и др.традиции,но в България.Тоест същите боклуци,но по-скъпи.Ако някои знае истинска качествена бира да сподели.От опит знам,че по-неизвестните стоки са по-добри понеже качеството им е от желанието за налагане на пазара.Така,че бъдете нашрек И за най-рекламираните стоки.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

Фaнaгория:" Няма на пазара достатъчно чисти продукти, няма въздух, който е здравословен за дишане и вода, която е здравословна за пиене. На биологично и химическо ниво разбира се."

Естествено,че няма.Няма и да има.Наблегнах на третия абзац.Там е разрешението на проблема за мен.Явно не разбираш накъде бия...
smil4341944e6b0c8.gif
" Виждам красиви спретнати къщи. Разноцветни домове сред безметежна природа. Красиви едноетажни домове сред зеленината. Малко на брой, но добронамерени хора. Чистота и спокойствие. Тишина и уют. Ред и справедливост. Труд и веселие, радост и обезпеченост. Осъществими мечти, ясни перспективи, достижими блянове. такъв ще е утрешният свят, вашият свят, деца на Тангра."
smil4334abded4493.gif
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Това за аспартама беше една шега, която Запознат си беше направил и сега като се сетя се смея от сърце/благодаря ти Запознат smil4341944e6b0c8.gif /. А иначе въпросите, които се обсъждат тук са много сериозни. Едно от нещата, на които трябва да наблегнем, е да възпитаме децата си самите те да бъдат критични към продуктите, които си избират. Големият ми син също е в трети клас, като твоят Фанагория smil4334ad1724132.gif , и съвсем съзнателно чете етикетите и открива отровичките, които го дебнат в продукта. Обаче дори и да си информиран не винаги можеш да се предпазиш. Наскоро се разчу, че в бебешко адаптирано мляко е имало „добавка”, която е причинила смърта на няколко деца/трябва да се разровя за да намеря къде беше тази публикация/, разбира се на етикета не е пишело „Млякото е отровно ползвайте го на ваша отговорност”. Преди време се разчу, че в една от партидите на Панадол за бебета едната съставка е заменена с течност, която се ползва за охладителната система на автомобилите в резултат много деца са развили тежки заболявания, а някой са починали. Това също не е било написано на етикета и фактите говорят, че наглоста вече преминава всякакви граници. Важно е да отбележим, че атаките са насочени към най-малките и усилено се работи за тяхното неутрализиране в един по късен етап. Знаем приказката:”Здрав Дух в здраво тяло”... това е пъкления им план да не остане нито едно „здраво тяло” в което да има силен и здрав дух.
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

От преди близо три години на бременните започнаха да им препоръчват да пият фолиева киселина и това вече е като мода. Ако бременността е планирана много кандидат майки чули недочули я пият/това го споделям,защото разбрах, че и тук ще си имаме бебета като това на Парадокс и може и за други да е полезно/. Говорих с педиатъра на моите деца, който е на абсолютно частна практика и той самият се обявява против здравната система в днешният и вид/затова и аз ползвам неговите услуги/, та той казва, че от както са започнали да се раждат деца „обработени” старателно от майките си с фолиевата киселина се е покачил драстично процента на новородените със затворени фонтанели.
Думите на този педиатър бяха:” Нашите баби навремето сигурно все фолиева киселина пиеха, като са били бременни!” и още нещо:” Ако организма има нужда от някакво вещество, Природата намира начин да му го набави.”
Природата, а не фармацевтите!
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Аз също съм на мнение, че всичко, което ни е необходимо можем да си го набавим от природата и в тази връзка виждам и единственото спасение за нас, а именно завръщането при Природата. Самата дума говори сама по себе си При-Рода.
Една къщичка високо в Балкана със собствен водоизточник и няколко декара обработваема нива от където да си вадим сами прехраната и да не зависим от чифутските химии. Това е единственият начин да изиграем копелетата и да спрем да зависим от тях. Колко от Вас са готови на такава стъпка обаче? Да там няма да има излишен лукс и глезотийки, но пък ще има всичко от което се нуждаем. Всичко друго е здраво в матрицата...

Май се отклоних малко от темата...
PM
SoYoung
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

Не си се отклонила здраво от темата Дари.Просто тя(темата) е много обширна.Здравната система се провали в този си про-западен образец.Лично за мене е зверщина здравеопазването да е платено(освен разни екзотични пластични операции и други иновации).Директното плащане от клиентите в сегашната система,въпреки измислени клинични пътеки и др.глупости е против моралните принципи залегнали в съвременната медицина.Не може и не е нормално тази благородна професия да се превръща в търговия.Не може,но ето ,че става.Дори въведоха "глоби" за тези,които не отиват на доктор поне 1 път годишно.Скоро ще въведат и други глоби и простотии за други неща като например хронично болни,хора над определена възраст-идеята на тези глоби не са самите пари от санкцията,а това да може да идват дори и клинично здрави хора,на които да им са намират "болести",да им се втълпява нещо.И да се пият хапове.Това не стига-трябват и витаминчета,минералчета.И идва постепенното предозиране от медикаментите и увреждане на организма.Рекламата е навсякъде-отворете вестник,гледайте ТВ да видите как учени от световнонеизвестният институт на ма?ка си в п....та открили не знам си кво в областта на медицината.А на мен като малък като ме тъпкаха с антибиотици за астмата,със стероиди ме тъпкаха кортикостероиди за възбуждане гладките мускули на горни дихателни пътища,да правилно разбрахте антибиотици и по-специално Гентамицин не ми казаха,че ще ми се увреди слуха.Не казаха,че Урбазон помага за астматични пристъпи,но уврежда 10 неща.Слуха ми намаля,астмата не се оправи от антибиотиците.Трових се порядъчно.Но пък им трябват опитни зайчета на изродите.Пишейки тези неща се моля другите да не се подвеждат лесно от докторите и най-вече да не си дават децата на други хора за гледане и да не ги тъпчат с боклуци "по лекарско предписание".Колкото и да ви се стори странно-не искам да страдате като мен.Дори и да не ви познавам лично...просто не го пожелавам на никой.
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

цялата система е преебана. здравеопазване, политика, икономика, земеделие, образование, абсолютно всичко. Това нещо го няма в природата. Там има равновесие. Следователно това е умишлено. Когато всички хора научат истината, тогава всичко ще си дойде на мястото.
PMUsers Website
Биляр
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

Изглежда доста неща не са ви ясни, но по принцип е нормално имайки предвид силите и ресурсите, които се влагат за затъпяването и неинформираността на хората от "богоизбраните". Има две книги, чиито заглавия ще ви кажа, те са изключително ценни и внасят светлина по огромен брой въпроси и това са - "Световната конспирация срещу здравето" на д-р Атанас Гълъбов и "Гладът - приятел и лекарство" на Лидия Ковачева. Това са книгите, които всеки трябва да прочете, изключвам проклетите демони тровещи България - чифутите-ционисти (просто защото за тях тази информация НЕ ВАЖИ, като братя на енергийните вампири). Мога да ви ги изпратя на електронните пощи, оставете едно съобщение ако желаете да го направя. Живи и здрави, срещу многобройните атаки!
PMEmail PosterICQ
SoYoung
Quote Post

Участник

Участник # 1 117

Биляр,здравей!
Да,не са ми ясни много неща.Колкото повече научавам толкова повече осъзнавам колко малко знам.Но това не ми пречи да продължавам напред.Но това ти го пише човек с някаква обща култура и които е научил имена на хапчета и антибиотици,на болници и на диагнози преди да научи азбуката.Поне що се отнася до здравната ни система знам достатъчно.На никой не пожелавам моя път на познание smil4334ad4cc8e95.gif
Да бъдем живи и здрави.Другото е по магазините...
PM
Sinclaire
Quote Post

Участник

Съобщения: 230
Участник # 313
Дата на регистрация: 31-March 06

Моя печален опит с употребата на така наречените козметични продукти се свежда до душ геловете на фирмата AVON. От тях получавах страшни обриви по ръцете като дълго време не знаех какви са причините. След това преминах изцяло на медицински сапун и всичко се оправи.
Истината е, че човек трябва да живее колкото се може по естествено, да отказва "нововъведенията", да се интересува какво слага в устата си и на тялото си.
Така наречената конфекция от Изтока се третира с химикали против развъждането на бактерии. Но тези химикали са изключително вредни за хората! Замислете се, че 90% от дрехите ни идват от там.
Напоследък пия само изворна вода от Витоша и я нося в стъклени дамаджани и се чувствам много по-добре. Скоро реших да пробвам чешмяната вода и ми се стори, че пия тиня! Затова ви призовавам към пълно отказване на чешмяната и купешката минерална вода (защото не знаете какво са слагали вътре).
По въпроса с рекламираните кремвирши на Леки, Народни и всякакви други боклуци си направих един неволен експеримент. Сварих си към обяд няколко, но нещо се олисах и ги забравих вътре във водата, където са се варили. Слетобеда като вдигнах капака, кремвиршите бяха побелели като тибешир и се бяха натрошили на парченца, а водата се беше оцветила с цвета на кремвиршите.
PM
Дари
Quote Post

Често пишещ

Участник # 766

Във връзка с това от по преден мой поуст:
от както са започнали да се раждат деца „обработени” старателно от майките си с фолиевата киселина се е покачил драстично процента на новородените със затворени фонтанели.

Сетих се, че съм чела доста неща за фонтанелата и това всъщност е основна енергийна точка, наричана още в тибетската и китайската медицина, бай-хуй/"сто срещи"/. Древните Българи са имали изключителни познания свързани именно с тази точка, която е била ключ към определени нива на съзнание и това има пряка връзка с колобърите.
Ето част от материал написан от Д-р Владимир Христов:
..."От намерените находки се установява, че трепанациите, правени за лечение на психически заболявания, са най-често в областта на темето (върха на главата). Там обаче съгласно теорията на тибетската и китайската медицина се намира важна енергийнаточка бай-хуй ("сто срещи") това е точка 20 от т.нар. "Заден среден меридиан", прилагана при лечение на главоболие, неврастения, влошаване на паметта, шум в ушите, епилепсия и др.
Вероятно символичните трепанации са правени от древните българи с религиозно мистични цели

за постигане на определени нива на съзнание,

свързано с езотеричните практики на колобрите..."

Достигам до извода, че фолиевата киселина е средството, което се използва за да бъде затворена "енергиййната врата" на човека от съвременната античовешка медицина.

PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Искренно съм убеден, че децата ни няма да са точно същите като нас (физически и духовно)... Идва нова по-висша раса... Човешката еволюция не е приключила. В нас е заложено толкова много божествено познание и любов, че просто няма как да останем натова ниво... И в момента има адски много алтернативни источници на енергия, които са абсолютно екологични! Чифуто-репталоидите обаче, ги държат под ключ, защото технологията с която работим в момента допринася за нашето духовно и физическо заробване ( и унищожение, ако се наложи)..А представяте ли си, на какви открития ще са способни децата на нашите деца...?!!! В крайна сметка ние ще натделеем и света който е описал Антижу, ще стане факт...
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020