Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
СРАМОТА!!!
Иван |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:11
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Не може да има агресия от наша страна, защото предлаганата от нас система изисква УЧАСТИЕ, а не подчинение на тази система. Сега хората са част от "демократичния процес", докато при бъдещата система ще е обратното - тя е част от всеки от нас. Има и друго. Казваш да се изкорени старата система. Аз мисля, че това не е най-точната дума. Там, където сегашната система има корени, аз не знам как да я изкореня, това е много амбициозно. Как мога да направя от чифута българин? Виж, нашите врагове се опитват с генно инженерство, с химия, социология и психотроника да правят от българите чифути, ама и тяхното не е лесно Та съгласен съм, че има процес на съзряване, че е нужна личностна промяна и възраждане на българското у хората. Каквото можем, правим чрез думи, чрез ум, обаяние и с ръцете си. Но хубавото е, че можем още днес, веднага да пристъпим и практически към изграждане на системата. В началото тя е система от едно семейство или петима приятели, утре ще се включат и още. За разлика от демокрацията или комунизма, не ни е нужна национална или световна революция. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:17
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Системата, изградена от юдаизма се основава върху безмилостната конкуренция, върху човешката алчност и Закона на Джунглата "Изяж по-слабия". Принципът, завещан ни от нашата Древност е принцип на взаимно допълване. Точно затова сме различни. Всеки един от нас умее нещо, което никой друг не умее.
-------------------- |
black_rose |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 63 Участник # 1 085 Дата на регистрация: 20-August 07 |
Кой е виновен за тази система-този, който я налага или този, който я търпи?
|
Иван |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:46
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Всеки си има "заслугите" за системата.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 3.9.2007, 16:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Не можем да слагаме знак на равенство между вината на палачите и вината на жертвите. Всеки е допускал грешки, но никакви грешки не могат да се сравняват с чудовищното престъпление на силите, които целенасочено и съзнателно тласкат всички останали хора към гибел. Също както не можем да слагаме знак на равенство между съсипаните хорица по градове и села с лидерите на управляващата Мафия, която съсипва тези хора.
-------------------- |
ime |
Публикувано на: 3.9.2007, 18:39
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Кой е виновен. тоя който поробва или роба? Много ясно че тия чифути дето наложиха системата. Един ловец ако вземеш една пушка и гръмне един заек, кой ще е виновен? Ловеца или заека? или пушката? Ловеца са чифутите, заека са жертвите, пушката е системата. даже е по-правилно да се каже че ловеца Е ПРАТЕН от чифутите. защото чифутите винаги карат някой друг да им върши работата. Значи ако един ловец вземе една пушка и гръмне един заек, то нито ловеца, нито заека, нито пушката са виновни. Виновни са чифутите. Виновен е тоя, който е подкукуросал ловеца да ходи да трепе заек. Ако ловеца е бил гладен (или тоя дето го е пратил) - да убие заек, да яде. но аз гладен чифут не съм виждал. -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
||
SoYoung |
Публикувано на: 5.9.2007, 22:01
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Ще видиш.Нека иранците и иракчаните се посъживят малко...тогава ще дойде едно голямо добро утро.Или Шалом или както искаш го наречи...виж liveleak.com-войната сега е между материализма и идеализма.С по-модерни думи на парите срещу религията и моралните устои и ценностната система,пречеща на "големите пипери".
|
Биляр |
Публикувано на: 6.9.2007, 14:50
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Черната роза, нормално е да се изразяваш максимално просто и ясно, така че да те разберат всички, до последният неразбрал от участниците. Ако се считаш за една от нас, разбира се... би трябвало да няма скрито-покрито, още повече пък бъдещи изявления от рода на "аз изразявам така и знам, че няма да ме разберат всички"... ми тогава защо пишеш изобщо, на себе си ли?
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Страници: (2) 1 [2] |