Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (9) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) |
Българи счупиха паметника на турските терористи
Запознат |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:59
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
И аз чупих с една кирка чешмата, и бях вкарал 2-3, че не помня даже кои са били с мене!
|
Запознат |
Публикувано на: 31.8.2007, 0:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Излизам на пътя да спра някоя патрулка и директно се предавам! Да ме прибират там заради вандалските ми прояви!
|
Публикувано на: 31.8.2007, 0:24
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Как да не помните бе?!Нали ви се карах че не сте зели сапун да се измия от спрея после,след снимките.
Все пак водата си е наша,Българска! |
Eлтимир |
Публикувано на: 31.8.2007, 0:31
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
От форума на "Атака":
"Владо Модератори Hero Member Неактивен Публикации: 762 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #120 -: 31 август 2007, 00:12:16 » Цитат Параноята те гони много сериозно.Никога до сега никой не ме е питал за нищо свързано със сайта,както и тебе никога никой не те е питал до сега нищо свързано със твоя сайт.Не се прави на герой. Активен Национална Младежка Организaция-АТАКА nmo_ataka@abv.bg Hayat Newbie Активен Публикации: 47 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #121 -: 31 август 2007, 00:12:16 » Цитат Промени Премахни Сосипатор, много е лесно да бъде намерен човек според неговото Ай-пи. Последния път намерих един такъв в Своге. Какво остава за ченгетата от НСС. Айде, знам нещичко по въпроса. Не ме карай да приказвам. 89.25.28.203 Rina Hero Member Активен Публикации: 2128 Хубава си, татковино, име сладко , земя рай.. Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #122 -: 31 август 2007, 00:12:20 » Цитат Цитат на: МЕЩЕРА в 31 август 2007, 00:12:32 Цитат на: Rina в 30 август 2007, 23:11:12 Цитат на: Hayat в 30 август 2007, 23:11:13 Владо, теб са те питали за разни Ай-пи-та. Да продължавам ли? Що не ме питаха мен, брато? Щот немаше да им кажа. Айде, знам повече, отколкото говоря. Е, Владо ли е виновен, че са го питали?? Питали са го него, защото е той модератор, а ти не. И той е модератор. Хубаво, де. Не го питали, защото знаели, че няма да им каже.. Ами откъде знаете, че Владо им е казал, каквото и да е. Да не би тези 2 форума да са единствените, в които е пускано това клипче??? Активен АТАКА е за равни права и задължения ,тя не е расистка или ксенофобска. Всички български патриоти са добре дошли при мен - без значение от раса, етнос и религия. Зад обвиненията в нацизъм стоят опитите на една мафия да остане на власт. Волен Сидеров Hayat Newbie Активен Публикации: 47 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #123 -: 31 август 2007, 00:12:36 » Цитат Промени Премахни Владо, простено ти е. Много си млад. Има още да се учиш. 89.25.28.203 Hayat Newbie Активен Публикации: 47 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #124 -: 31 август 2007, 00:12:28 » Цитат Промени Премахни Да ви кажа ли? Днес се опитваха да представят нещата така, че аз да съм ги накарал да направят това. Или да ме накарат да заклеймя извършеното. Айде-де! Не знаех, че тези юнаци са искали да го правят, обаче приветствам и одобрявам. Не може да има паметници и паметни плочи на убийци и терористи! 89.25.28.203 Сосипатор Hero Member Неактивен Публикации: 604 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #125 -: 31 август 2007, 00:12:15 » Цитат И какво могат да им направят на момчетата? Как ще докажат че са те? Никак. Какъв е проблема да пуснеш клипчето от някой интернет клуб чрез прокси? Уеб проксита колкото щеш. А пък и полицията да не би да тръгне чрез интерпол да търси ай пита заради една чешма. Активен פלאיה דעת ממני נשגבה לא־אוכל לה και ο λογος σαρξ εγενετο και εσκηνωσεν εν ημιν και εθεασαμεθα την δοξαν αυτου δοξαν ως μονογενους παρα πατρος πληρης χαριτος και αληθειας Hayat Newbie Активен Публикации: 47 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #126 -: 31 август 2007, 00:12:48 » Цитат Промени Премахни Даже искаха да ми вземат разрешителното за носене на оръжие. Не успяха. Да ви казвам ли повече? По тоя повод гръмнах веднъж във въздуха от терасата ей така, за кеф! 89.25.28.203 Hayat Newbie Активен Публикации: 47 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #127 -: 31 август 2007, 00:12:20 » Цитат Промени Премахни "...Как ще докажат че са те? Никак...." Ей, глупаци! Не е важно дали ще докажат, те всякак могат да докажат. Много по-важно е ние да докажем в чия чест е издигната тази шибана чешма! Паметник в чест на терористи и убийци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Паметник в чест на Осама бин Ладен в центъра на Нй Йорк!!!!!!!!!!!!!!! Осъзнайте се, Българи!!! 89.25.28.203 Hayat Newbie Активен Публикации: 47 Re: Българи оскверниха плочата на турските терористи в Трънак « Отговор #128 -: 31 август 2007, 00:12:35 » Цитат Промени Премахни Волене!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 31.8.2007, 0:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Аз я скапах шибаната чешма! Айде да видим какво ще направят шибаните маймуни!
-------------------- |
Севар |
Публикувано на: 31.8.2007, 0:41
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Аз и antijew бяхме, вие лъжете! :D
|
antijew |
Публикувано на: 31.8.2007, 0:44
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Елтимир, не искам да поемаш нашата отговорност със Севар. Ние сме вандалите и ще си понесем наказанието. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 31.8.2007, 0:47
|
А-а-ааа, без тея! Аз чупих шибаната чешма. Искам да ме съдят шибаните терористи. Мамка им на всички убийци! Нека ме съдят а това изказване.
-------------------- |
Биляр |
Публикувано на: 31.8.2007, 2:04
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Eлтимир |
Публикувано на: 31.8.2007, 9:42
|
А-а-а, ама много станахме маймуните на клона. Излизах за циггари и ме срещнаха двама приятели. И представете си, те ми се похвалиха, че са поломили чешмата на гадните терористи! Искат да ги съдят, че са счупили паметната плоча, поставена в чест на вулгарни убийци на деца. Ваньо и Вальо, две свестни български момчета. Имах ги за много кротки, ама виждате ли какви работи правят. Ами сега си мисля каква беше оная чешма, която аз счупих? Там също имаше паметна плоча в памет на терористи от Ду Пи Се. Май чешмите са били повечко.
-------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 31.8.2007, 9:44
|
Ей, момчета! Притеснявам се адаша ми. Какво ли ще се случи, ако го обвинят, че и той е чупил шибаната чешма? Човекът може инфаркт да прихване...
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 31.8.2007, 10:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Инфаркт не вярвам да получи( а и не му го пожелавам ). Но виж това да си оплеска шортите(отзад и отвътре) - по е вероятно.
И понеже и аз млатих с кирката една чешма с турски главорези - вероятно да сме били всички заедно там, но да не сме се видели в тълпата. Но добре бях почерпен и не помня с кой се прибрахме наобратно. Спомням си само че викам на шофьора по едно време - да гледа къде кара че мачка по пътя цигани. А той по-почерпен и от мене ми вика : Ма нали ти караш!?! -------------------- |
Eлтимир |
Публикувано на: 31.8.2007, 10:26
|
Гошо, нашата "тълпа" май ще превиши по бройка членската маса и на най-масовата партия! Кое съдилище ще ни побере всичките? И като зах "съдилище", та се сетих за един стар лаф. Съдят някакъв, че утрепал пратето на съседа си. Оня става да се защитава:
"Господин Судилище, я си престави, че ти си една свиня. И влезеш да ми ровиш у градината. Е, нема ли да ти таковам таковата?" Човекът бил оправдан. -------------------- |
Публикувано на: 31.8.2007, 10:46
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Всъщност,доколкото мога да си спомня-карах аз. Обаче ми се губи каква беше колата.Върти ми се някакъв валяк... |
||
PUSHER |
Публикувано на: 31.8.2007, 10:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 76 Участник # 503 Дата на регистрация: 22-July 06 |
Слушам и не вярвам на очите си! Всички поемат моята вина! Недейте така бе хора! Аз планирах всичко, знаете го много добре! Всъщност, аз съм и тоя който снима. Драшков и ти пу..о пикаеща, чакам си призовката!!!!!
|
Страници: (9) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |