Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (9) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Българи счупиха паметника на турските терористи
Севар |
Публикувано на: 29.8.2007, 23:36
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Пуснах клипа във VBox7. За около ден и нещо към 300 коментара се изписаха и почти всички ме поздравяваха като си мислиха, че аз съм участвал. После писах, че клипчето го публикуваха първо в нашия форум. Някакъв, който казваше, че имал колекция от коли няколко пъти писа с големи букви, че иска да подари кола от неговите с пълен резервоар на хората, които са го направили.
Профила ми го прегледаха стотина човека. После големия лош админ е затрил клипчето без предупреждение. Да взема пак ли да го кача и да си изпрося баничката. Поне може да стане шоу. |
MrPilly |
Публикувано на: 30.8.2007, 0:30
|
Читател Група: Участници Съобщения: 10 Участник # 1 105 Дата на регистрация: 28-August 07 |
Ами качи го пак ако искаш и на други места! Колкото повече, толкова по голяма ще става вълната. А на онзи с колата, щом има кинти, да слага и една 50мм. картечница отгоре и да ходим на сафари
|
Севар |
Публикувано на: 30.8.2007, 2:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Опитах да го кача пак и дава това: "За съжаление файла който се опитвате да добавите присъства в списъка със забранени видео материали!"
|
3aek |
Публикувано на: 30.8.2007, 4:52
|
Участник Група: Участници Съобщения: 48 Участник # 395 Дата на регистрация: 22-May 06 |
Браво. Само така!!!!!
-------------------- "WARNING: THE REVOLVER WILL FIRE IF THE TRIGGER IS PULLED!" Page 19, S&W Manual
|
Eлтимир |
Публикувано на: 30.8.2007, 9:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Клипът си е клип, ами се тревожа за съдбата на момчетата. Също така гледам, че някои от редовните посетители на нашия форум нещо не се появяват. Да не е почнал тих "лов на вещици"? Трябва да разберем и незабавно да реагираме, ако е така.
-------------------- |
Биляр |
Публикувано на: 30.8.2007, 17:57
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
и аз ги поздравявам. това е пробългарско действие, достойно за орден. гордея се с вас, момчета! след време ще станем свидетели на повече подобни сцени със засилването на волята на всички братя-българи. една забележка, не с цел да ги критикувам или нещо подобно - липсва им злоба и хъс, агресивност... такава с която трябва да заудрят чешмата всякаш бият с чук цигани. агресивност и злоба. но отново казвам, браво! радва окото.
някой писа, нещо за Сокола... плашел ни бил с междуетнически сблъсъци ала-бала, а? ами представяте ли си тези кирки да го забуват в гъза и гърба - него и всички останали подлоги, които се опитват да ни плашат и невротизират? приятно усещане за неговата змийска уста, не мислите ли? ;) :) и това ще стане. дпс нямат място в нашата родина, нито психичноболните им турски привърженици - имат си родина и да си припомнят пътя към нея! ако не желаят, ще да стане с шутове и кръв. -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
ime |
Публикувано на: 30.8.2007, 18:14
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Както е писал поета: "Беснейте, тирани, но жив е народа. Юнаците с нази не ще се скратат, нашта смърт ще вдигне други да мрът: за едного триста, за двама хилядо. Чуйте ме, тирани! Ний сме племе младо, искаме свобода, няма да се спрем, ще се борим с вази, ще морим, ще мрем та пак да възкръснем!" -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
||
Eлтимир |
Публикувано на: 30.8.2007, 22:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Момчетата май са зъдържани. Колко от нас са съгласни да се явим в съдебната зала с исткане да ни съдят и нас? Аз ще го направя. Днес ходих в ботевграсдското РПУ с искане да ме зъдржат за унищожаване чешмата, поставена в памет на терористи и убийци. Шефът на РПУ-Ботевград се оказа в отпуск, а цялата НСС се оказа, че е в София.Утре ще отида пак. Хайде, на когото му стиска, да го направи и той. Хайде да демонстрираме не на думи, а на дело съпричастност към момчетата, осмелили се тази смела постъпка. Хайде да покажем, че сме Българи, мама му стара! Нека да арестуват 100 000 души за унищожението на една чешма, поставена в чест на вулгарни убийци на жени и деца! Мамка им и джагали гадни, ние или те!!!
-------------------- |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:24
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Дано да не е вярно.
Ако е вярно,и аз си признавам! |
Eлтимир |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:35
|
Браво, Мещер! Аз също. Днес ходих, нямаше никой нито от НСС, нито от шефовете на РПУ-Ботевград, били в София. Утре ще отида с искане да ме зъдаржат за съучастие в "оскверняване" незаконния паметник на терористи и убийци. Призовавам всички наши съмишленици да ме последват. Хиляди подсъдими! да ги видим гадните копелета.
-------------------- |
antijew |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:43
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
С вас съм момчета... Щом е за действие...знаете,че не си поплювам! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Публикувано на: 30.8.2007, 23:44
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Мършъла дали ще си признае...
Как мислиш? |
Запознат |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:50
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Отказват в полицията да ме задържат!?!
|
Севар |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:53
|
||||
Сигурно ли е, че са ги задържали? |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 30.8.2007, 23:54
|
Не знам, Мещер, аз счупих гадната чешма. Имаше някои покрай мен, ама не помня кои бяха. Ако Маршала каже, че е бил, значи и той е бил. Сега ще си проличи, аз не помня, склероза, брато! Теб май те мярках, или поне така ми се стори? Като къртехме гадната чешма, построена в чест на убийци на деца! Дали г-н Волен Сидеров беше край нас не мога да си помня. Злите езици твърдят, че неговата глава е била между краката на някаква си Капка, ама не съм сигурен. Сега е моментът г-н Сидеров да размаже всичките си противници, като докаже какъв мъж и Българин е.
-------------------- |
Страници: (9) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |