Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (9) « първа ... 7 8 [9] ( последно съобщение ) |
Българи счупиха паметника на турските терористи
SoYoung |
Публикувано на: 6.9.2007, 11:02
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Пускай-колкото повече толкова повече.Просто трябва постоянство.А най-ще помогнат тези с голямата скорост на интернет.
|
Севар |
Публикувано на: 6.9.2007, 11:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
77.92.140.44 Който иска да ползва браузъра, по-добре с HTTP Bomber, понеже работи на максимална ефективност, а не на всеки 5 секунди. Въведете като Target Site www.ayyildiz.org/ayt/forum/ После за Type of Attack изберете или Normal request, или Post request, като от значение е само в другото текстово поле да изкарва резултат "HTTP/1.1 200 OK". После го оставате да си църка, ама може да ви натовари връзката и компа.
Прикачен файл ( : 34 ) HttpBomber_v1001b.zip |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 6.9.2007, 15:21
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Не мога да го изтегля. Дава ми - връзката със сървъра нулирана.
Не знам от какво може да е. Да не би антивируса нещо? -------------------- |
SoYoung |
Публикувано на: 6.9.2007, 18:41
|
Участник Група: Участници Съобщения: 152 Участник # 1 117 Дата на регистрация: 30-August 07 |
Пробваха да изтегля файловете,показани по назад,но ми показва,че са вируси.Странно,но пък така или иначе си ги "наводнявам" вече
|
Биляр |
Публикувано на: 6.9.2007, 19:01
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
категорично съм съгласен с Иван. трябва да спечелим ВОЕННИТЕ. това с гражданското общество е една демагогия и безполезна простотия. функцията на армията е била винаги да защитава целостта, суверенитета и просперитета на една държава, нашата армия трябва да обуздае политическата мафия - само тя е в сила да го направи! нека не забравяме че намеса на военните е имало и в Гърция и в Турция и то не веднъж!
относно атаката - пуснал съм да презарежда през 5 секунди, три прозореца, но нещо не зарежда както трябва и много бързо. предполагам са направили някакво ограничение на броя на връзките или пакетите. нека да видим какво ще стане. -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
MaR |
Публикувано на: 10.9.2007, 0:28
|
Участник Група: Участници Съобщения: 58 Участник # 687 Дата на регистрация: 26-November 06 |
Лично аз бих надраскал на чешмата: " В България има само братя българомохамедани. Който не се чуства българин, границите ни са отворени да си ходи там, където иска, но не и да остане в България."
-------------------- ???? ??? ?? ???? ?? ?????? ? ?? ??????? ?? ??????...
|
anti666 |
Публикувано на: 16.10.2007, 15:49
|
|
Докато Турция се готви за воина с кюрдите, онези ги чакат натопорчени от другата страна на границата. Много ми е интересно какво ще се случи на прославената турска армия от полуграмотни наборници срещу добре мотивирани, въоръжени до зъби 5 млн кюрди само в Ирак (плюс 12 млн в самата Турция, от които огромен процент мъже между 20-30 години). Място на действието - диви планински райони. Дори Саддам не можа да се справи с гордите и свободолюбиви кюрди, да видим как турския аскер ще я свърши работата, особено без подкрепата на САЩ.
Първите резултати вече са налице. Донаборници и резервисти с български паспорти панически чакат на опашки, за да си уредят формалностите за продължителен престой извън майка-Турция. Щото като почнат събитията да бегат в България - страната, която така яростно плюят по форумите. Как толерантните иначе българи ще ги посрещнем след всичките гадости, които ДПС протежетата им надробиха - това е отделна тема. Все ми се струва, че скоро ще има серия "Голямата екскрузия 2" в обратна посока. Бегайте докато е време, че иначе - кюрдите ви чакат! А може и някое природно бедствие да ви връхлети, като резултат от милионите кръвни клетви за злото, сътворено от дедите ви. Арменци, българи, гърци, араби, кюрди - всички до един са ви клели! Стискайте добре българските паспортчета, те са ви спасението! И kато се върнете по родните ви земи, по-малко да лаете българите, че търпението ни се изчерпва. Макар че първо мангалите и юдохазарите трябва да ги научим що е интеграция и има ли почва у нас. |
|
Страници: (9) « първа ... 7 8 [9] |