Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 ( последно съобщение ) |
Проблеми с логването, как да ги разрешим
PARADOX |
Публикувано на: 12.9.2007, 18:17
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Понеже сайта не подържа видео-стрийминг, един евентуален сървар няма нужда от бързи хардове... Добре е рийд-масива да е по-голям с оглед на бъдещо натрупване на информаця... Най важен е нета!!! От къде(кого) се взима, и капацитет и скорост на канала!!! С оглед на практиката на родните служби, най-добре е сървъра да е базиран в чужда държава,на чиято територия те няма да имат юристдикции! Ако решат да го филтрират мисля, че ще можем да се оправим (както се оправиха някои торент-сайтове)...
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 22:07
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Аз си мисля, че цялата дандания с тези вируси е част от кампанията гадовете да търсят СЕДМИЯ. Решили са че тука трябва да е. Свалят всички АйПи адреси и дано намерят търсеното.
Обаче в неистовото търсене на СЕДМИЯ считам че ще намерат само СРЕДНИЯ. Т.Е. преобладаващия от трите пръста на ръката - средния. В този си пост и аз призовавам СЪВЕТА да направи нужното и да не се чака края на ПРОКЛЯТИЕТО, понеже ще се загуби смисъла от самото проклятие и създаването на САРАКТА ще е излишно кога няма вече българи( или мислещи по български хора). ДЕН ГРЕЕ! Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 12.9.2007, 22:43 -------------------- |
ime |
Публикувано на: 12.9.2007, 23:06
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
georgi_nz - кой е седмия? Тва дето Ванга е казала ли? Тя не е ли говорила за "осмия"? А Саракта Български ще стане. Няма как да не стане, щото не стане ли България ще изчезне, а с нея и целия свят. Ние сме Божествен народ и без нас няма светлина в този свят. Без нас няма свят. А и не забравяй какво е казала Ванга. За Българския народ - Българския Саракт.
• "Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета... Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат. Народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър. България има не само една звезда, а цяло съзвездие." • "Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички!" ДЕН ГРЕЕ. -------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 13.9.2007, 8:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ime , за Седмия е писано в "Кръгове". Виж в Червена книга.
Цитирам, което намерих набързо:"Великият колобър известява, че пророчеството се е сбъднало. Седмият е законен Владетел, той е потомък на Първите. Светът се е обновил!" Казват че ще е от рода Дуло. Май е време отново да препрочета материалите от сайта. Голяма част от които съм си изпринтил и подвързал в книжки. Човек открива нови и нови неща. Според мен са като библията (която не е писана за българите, за разлика от тези неща тук на сайта) - все нещо ново се осмисля при всеки прочит. -------------------- |
Севар |
Публикувано на: 13.9.2007, 20:53
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Сървърът е второстепенно нещо. И сравнително обикновен компютър може да се справи. Важното е къде се намира, по принцип трябва да е поставен в специален информационен център за да има добра връзка и видимост от цял свят. Няма да е зле да е в чужбина. Ако го сложим в нечия къща, един обикновен потребителски канал с малък ъплоуд ще издъхне, особено при атаки. Ще ни задръстят за нула време и после пак ще трябва да търсим друг вариант. Освен това в домашни условия сайта ще има много лоша видимост от чужбина. Сега за този друг вариант. Самата кутия може да е наша, а може и под наем. Ако е наша, ще излезе по-евтино, но самия интернет-канал и поставянето на машината в информационния център и поддръжката струват в най-добрия случай 150 лева на месец (по български цени). Ако имаме нает сървър, струва минимално общо 240 лева на месец. Да не говоря, че за най-малък ъпгрейд на машината искат майка си и баща си. Тъй, че уравнението е с прекалено много неизвестни. Освен това една постоянна финансова зависимост не ми звучи никак добре.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.9.2007, 23:25
|
Елтимир ми писа че има проблем с логване и писане. Може ли да се разбере що е така и да се оправи проблема?
Да не би скъпите ни хакерченча да са направили пак беля? -------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 14.9.2007, 23:38
|
"Гошо, наистина не мога да се логна. Пише ми че съм влязъл, а като вляза във форума, ми пише, че трябва да вляза пак. Ебати идиотщината. Уж ми приема парлата, а после нещо не я приема."
"...дали не е заради записа, на който ченгето Петър Петров казва, че идеята за палежа е нейна, на Силвия..." -------------------- |
Дари |
Публикувано на: 15.9.2007, 0:11
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Това писмо получих от Елтимир:
"Дари, виждам, че си на линия. Моля те, от мое име попитай дали хакерските интервенции не са заради записа, на който едно ченге отправя обвинения към Силвия Мирчева, че тя е организирала палежа на моето жилище. Ченгтето твърди, че идеята за палежа е нейна, на Мирчева, а те от НСС "само са съдествали". Мирчева, чакале, нещо да кажеш?" |
Дари |
Публикувано на: 15.9.2007, 0:14
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Ето и нещо с конкретни имена:
"дали проблемите с логването ми не са свързани с признаниятана подполковник Петър Петров. На записа се чува как той казва, че палежът е замислен от "оная руска кучка", а те, ботевградското НСС са били само изпълнители." |
Дари |
Публикувано на: 15.9.2007, 0:26
|
Невъзможноста на Елтимир да влезе в сайта и да пише явно продължава, затова той ме помоли да публикувам това:
"... Ти си майка, знаеш какво значи живота на детето ти да бъде поставен на риск. Та да попитаме Силвия мирчева, която също уж е майка какво е мислила, когато е уговаряла атентата. Или Чакал ще каже, че съм се напил и съм се подпалил сам? Хайде, Чакал, твой ред е да отговориш! Дари, моля те, пусни това във форума, аз не мога. Не успявам да се логна и не знам защо. " |
Севар |
Публикувано на: 15.9.2007, 2:58
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Някой най-добре на място да види какъв е проблема. Ако Елтимир е съгласен.
|
Севар |
Публикувано на: 15.9.2007, 3:11
|
||
Kакво правят cookies и как се използват: http://www.kaldata.com/forums/index.php?CO...&HID=2&act=Help Какво е това cookie(бисквита): http://www.eflag.cc/bg/help_cookies.asp |
||
Иван |
Публикувано на: 15.9.2007, 10:19
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Това "задаване на въпроси" тук във форума го четем ние участниците, но какво се очаква като ефект? Елтимире, какво очакваш да стане? Хакерите ли да отговорят, Силвия или Петър Петров? Не знам за вас, ама само вятър правим и дъвчем едни и същи неща без никакъв ефект. По-скоро ефектът е едно западане на сайта, като информационно пространство на българите. А се смеехме на атакисткия форум. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 15.9.2007, 16:43
|
||||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Този форум е "отровен" отдавна.... Наистина стана почти невъзможно да се води нормален диалог... От доста време не научавам нищо от тук, а хабя адски много нерви! Започвам да си задавам въпроса: Дали си струва, да е*а мама му...?!!! |
||||
Биляр |
Публикувано на: 15.9.2007, 22:35
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Имало нови разкрития за мен, от Елтимир - а ето ги и тях:
1. Аз съм бил пуснал вируса във форума! Нищо, че не обяснява как е достигнал до този "извод"! Той е "просветен" и информацията му идва отгоре, свише... или от някой руски сайт. За какво ми е да пускам вируси, още повече че и аз имах проблеми както писах по-напред в темата. И деструктивната дейност е една простотия, чудя им се на акъла на тези "хакери" които си играят със сайта, а не знаят какво може да им се случи, ако се разбере кои са и къде са. 2. Аз съм бил Стоян Биляров, писал нещата в блога на Силвия Мирчева, ръководителката на ЛЕМС. Вожда направо е цял следовател, както винаги дали умишлено или от несполука е в грешна посока, но, това за разлика от първата провокация срещу мен не ме ядосва, нито обижда, а развеселява! Така, че о Просветени, продължавай да пишеш и да се заяждаш с мен, благодаря ти, че ме поставяш в светлините на прожектора, въпреки, че никога не съм ги обичал... понякога е полезно... за да се покажат издънките на някои хора. Тези хора, които мислят сайта и форума за тяхна лична собственост. Тези хора, които си отиват и след един ден се връщат... както и да е, това е друга тема. Та, никога не съм писал в нейния блог, нито пък някъде изобщо с прякор Стоян Билярев, това го казвам за всички участници от форума; моя прякор е Биляр и аз пиша рядко, тук, понякога и в други чатове, но изглежда има много плява сред "националистите" - разни нацисти, комунисти, и слуги на ДПС дори... да не говорим за отровните чифути, поради което напоследък дори не пиша. Лошо е и когато един нещастник не може да си измисли харесващ му прякор, или поради жаждата за клевета / дискредитация той копира или взаимства от друг човек, направил го. Това разбира се е проява на умствено скопяване от и последствията са често неизбежни - олигофрения с пукната тиква. Понеже тъпото момченце samvoin, го попитах директно в един чат канал, където уж били се събирали всякакви националисти - а аз мисля, че има само читави и боклуци по принцип - каква връзка има той със Силвия Мирчева, той ми казва, откъде я познавам, викам му "не те интересува"... с какво се занимава тя - той не ми отговаря, а сменя темата и ме категоризира, че съм бил комунист, слага тема на канала - вън комунистите от канала... казва ми последно: "о, ти пишеш от името на оня циганин Елтимир ли и др. такива простотии..." и това ми бил националистически канал с 200 души вътре!? Каква пародия! На такива като самвойн, да вземеш една тояга и да му наложиш 200 тояги на гол гъз, а дали няма да се случи и това някой ден, лично подарък от някой!? Нека да оставим времето да покаже... Предполагам, че тоя Стоян Билярев е или самвойна, който поставих в неудобно положение пред доста участници или просто е Силвия Мирчева използваща ситуацията в нейна полза или малко вероятно някой случаен. Но аз не съм писал там, който иска да ми вярва. От писане полза няма... простотия. 3. anti666, продължава да се опитва да мисли, какъв съм аз в цялата схема, вярвайки безсъмнено на Елтимир-следователя, някой обаче (по-стила предполагам, че е Парадокс) написал: "Биляр е млад и объркан, какъвто съм и аз твърде често." Разликата между нас приятел, ти който си написал този извод за мен е, че аз не съм твърде често объркан. Може да съм млад, но не и объркан. Мисля, че съм наясно кой съм и за какво се боря, какво искам от този живот. Решавам на момента, сега каквото има да решавам. И бързо си правя изводи за хората, бързо се ранявам, трудно прощавам. Другото което е, не ми е приятно да участвам в такива конфликти пред вас всички, но съм длъжен да се защитя от дискредитирането ми предизвикано от наранената честолюбивост на "колобъра". Пише лъжи по мой адрес, защо да ги оставям така все едно са истини... веднага някой умник ще каже: "той не отговаря, Вожда е прав" въпреки, че сигурно по това време пия някъде бира и опровергаването ми е последната грижа. А това което казва Иван е доста вярно, забелязал съм, че е умен човек. Неконфликтен. Това е за мен достоен лидер, но по принцип всеки един тежи на своето място от групата. Всеки един е войн и елемент от цялото, важен такъв и не е за пренебреване. Сайта запада или не, има някакви причини за това и по принцип става това което вие мислите, че става. Аз не мисля, че запада и съм позитивно настроен, обаче и мисля, че има доста баналности, които честно казано отегчават много нови потенциални войни; много недомлъвки, много еднакви теми... което води до форумното изчерпване. Ами нормално - поставянето на рамка на форума само ограничава неговите потребители или потенциални такива и темите за разговор също, а те не са безброй, изчерпват се... много нови спамери има, които дали си правят шеги дали са поставени лица, все едно... подхода към тях е грешен. Предлагам да им отговаряме несериозно или да ги игнорираме, това са едни олигофрени, които са избрали сами да бъдат лоши, но и те могат да бъдат полезни с тяхното присъствия. Рекламират ни. Има доста простаци от младежите, които не са агенти, но като им спомена Движението и сайта и се почва едно осмиване относно Елтимир, аз трябва да го защитавам от там си губя времето... а им казвам: "добре, влезте и пишете там, каквото мислете за него, дайте му право да ви отговори - може и да сте прави, а може и не, нека видим всички кое от двете е!"... да ама той вече си е създал лошо мнение у много хора и никой не влиза да го обсъжда цивилизовано. плюят го и си го слагат на оная ра... Не изключвам и случайни потребители да си правят ташак тук. Накратко, простотиите на "колобъра" отивам си - тук съм; не мога да влезна, някой ме е хакнал (скапаните бисквитки предполагам); ще гръмна този и онзи, ще ги размажа... свалят много нивото на сайта, знайте, че има и интелигенти българи, които не пишат но следят и всеки може да отсъди за себе си какво става и какви са участниците. Не казвам, че злобата не е нужна, това е по-скоро хъс, но прекомерната употреба води до излагация. А е желалтено, от време на време да привличаме и други качествени българи. Аз мисля, че 99% от участниците в този форум са читави и свестни хора, добри българи и надеждни, за това и го посещавам - заради хората споделящи една идея, едни знания, едно желание... опитвам се да привличам приятели, познати и всякакви националисти, но процеса е труден... всеки усеща, че първо трябва да се подсигури себе си, а после може да се отвори към дела засягащи общото благо. И всеки прави, това което е по силите му, важното е ако може да го направи. -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7 |