Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) |
Проблеми с логването, как да ги разрешим
Севар |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Е, хайде бръкни и го извади. Спри си антивирусната, колкото да го копираш някъде и ми го прати. Като не го стартираш, няма никаква опасност.
|
PARADOX |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:35
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
От едно място ми подхвърлиха, че може да е хибрид между червей и троянски кон (каквото и изчадие да е това)... Учудваме малкия обем, липсата на разширение (как се маскира, да го е*а) и бързото авто-клониране....?!!! Ако не разполагах с някои хардуерни защити, щях да "гризна фризбито"(и сега не съм сигурен, но се въздържам от форматиране,защото основната ми машина се държи нормално, и вече не го прихващам)...
|
PARADOX |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:44
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Абе как да ти обясня...?!!! Само като осъществиш достъп с устройството и тръгва сам гада... Около 25КВ са...!! Немога да сваря толкова бързо да извадя USB-то...?!! Знам, че звучи налудничаво.. И аз оглупях! |
||
Севар |
Публикувано на: 12.9.2007, 2:05
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Чудна работа значи, айде ще ти драсна на ЛС една идея.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 15:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Вирусът беше пратнен от потребителя "Биляр". сега, след като Елтимир се оттегли, няма да имате ядове. Само да добавя нещо, писано от Биляр:
"Ст.Биляров Казва: септември 9th, 2007 at 8:18 pm Защо се допуска участието на един доказан агент-провокатор със съмнително криминално минало и с видими психически проблеми като лицето Ангел Грънчаров /Елтимир/? Един полу-циганин от с.Гурково,Ботевградско,мошеник,измамник и мистификатор. Долнопробен литературен крадец,който представя работи на руски автори като свои и се представя за доморасъл гений! Човек,който сипе обиди и закани по всички форуми,където все още има достъп. Човек,който бълва непрекъснато срещу висщи държавни служители и все още нищо не му се е случило! Всичко това е много,много подозрително. Остава да си зададете всички вие въпроса:На кого всъщност служи Ангел Грънчаров /Елтимир/и за кого работи? Когато цялата истина за това същество излезе на бял свят,мнозина ще се срамуват от себе си,за това,че са му вярвали и са му позволили да ги води за носа. Когато Елтимир говори за Волен Сидеров,той все едно,че разказва своята биография. Проверетевъв всички вестници,където той твърди,че е сътрудничил, какво всъщност е писал,на кой Господ е служил и чии задници е целувал просто за една бутилка алкохол! Това е историята на “националиста”Ангел Грънчаров/Елтимир/, “гуруто”на “Войните на Тангра”. Само че до преди броени години този”гуру”дори не знаеше какво означава думата “ТАНГРА”и се налагаше да му обясняваме и да го учим! Аз казах !" Желая ви щастливо плуване с Биляр! -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 12.9.2007, 15:51
|
|
Само да допълня, защото и аз имам същия паразитен файл, който всеки път се прикача като искам да вляза в форума. Първия път стана на 10.09, докато пишех писмо на Иван. Тогава бях влязъл с своето IP и въпросния беше също онлайн. След като използвах прокси всичко работеше нормално. Т.е. този вирус се прикачва по IP адреса, с който си влязъл. Дотук доре, случва се. Обаче... след това и с новия IP адрес също започна да прилeпва този паразит (дори и сега). Проблемът е, че аз повече не съм се и логвал. Т.е. този, който го пуска, следи IP адресите дори и на гостите. Тук работата е сериозна, защото достъп до такива IP адреси могат да имат само админите или ... службите (многоточията нали правилно ги слагам, да няма някоя правописна грешка?). Отделно, че след това се сравняват да има съвпадения с предишни IP-та от същия сървер, какъвто е и моя случай. Въобще се пипа на много добро ниво...
|
|
anti666 |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:19
|
|
И за да няма съмнения как добре се подвират, ето и част от постинга, който получих от един от нашите, към когото имат специален интерес, най-вече заради заложбите му като Българин и заради бойните му умения.
"Биляр е просто млад и объркан,какъвто съм и аз твърде често." Виждате как добре се е прилепил този енергобацил, при условие, че тангрианина съвсем скоро се беше отървал от пoдoбна атака. Само че това момче си е цял екип от службите - IT специалисти, психолози, както и вербувани националисти, вече бивши хора. Тук му е мястото да се обърна отново към хората от Съвета, които вярвам наблюдават това. Не допускайте да се случват тия работи! Ние не можем без вас, но и вие не можете без нас! Ако ние загинем - няма кой друг. Ниe сме на къстопът и все още има шанс. Докато чакате да изтече пълния срок на проклятието (което вярвам че е вече изтекло, заради нoрмалните 5% статистическо отклонение от точноста при такъв дълъг период) малкото Българи ще са се пръснали изгубени без държава по света, а другите ще са в гроба. Тогава просто няма да има за кого да правите Саракта. И за всички, които като чуят тази музика ги побиват тръпки (едни от гордост, че са Българи, а други от ужас) поздравявам с това, което се нарича Вечноста. Тази музика ще стигне Полярната звезда след 60 000 години, а вие с вашите летящи коне можете да стигнете там след секунди. Точно така можете да се справите и с изродите, които пускат тези енергопаразити. Приятно слушане. Това е най-доброто лечение срещу такива и силно препоръчвам вески да си го запише на gsm-а си и да си ги пуска при необходимост. http://www.youtube.com/watch?v=dWLMZnhUvUo...related&search= |
|
Eлтимир |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:24
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Пак ще го копирам с риск да си заслужа БАН:
"Не се ядосвай на Биляр. Нямам представа кой е той, обаче добра критика ти направи. И е по-добре от тези, които само те тупат по рамото. И за него са ти дали информация от Залива. А дали не е подвеждаща?" И думите на самия Биляр: "Ст.Биляров Казва: септември 9th, 2007 at 8:18 pm Защо се допуска участието на един доказан агент-провокатор със съмнително криминално минало и с видими психически проблеми като лицето Ангел Грънчаров /Елтимир/? Един полу-циганин от с.Гурково,Ботевградско,мошеник,измамник и мистификатор. Долнопробен литературен крадец,който представя работи на руски автори като свои и се представя за доморасъл гений! Човек,който сипе обиди и закани по всички форуми,където все още има достъп. Човек,който бълва непрекъснато срещу висщи държавни служители и все още нищо не му се е случило! Всичко това е много,много подозрително. Остава да си зададете всички вие въпроса:На кого всъщност служи Ангел Грънчаров /Елтимир/и за кого работи? Когато цялата истина за това същество излезе на бял свят,мнозина ще се срамуват от себе си,за това,че са му вярвали и са му позволили да ги води за носа. Когато Елтимир говори за Волен Сидеров,той все едно,че разказва своята биография. Проверетевъв всички вестници,където той твърди,че е сътрудничил, какво всъщност е писал,на кой Господ е служил и чии задници е целувал просто за една бутилка алкохол! Това е историята на “националиста”Ангел Грънчаров/Елтимир/, “гуруто”на “Войните на Тангра”. Само че до преди броени години този”гуру”дори не знаеше какво означава думата “ТАНГРА”и се налагаше да му обясняваме и да го учим! Аз казах !" Който иска обяснения, ще му дам. Някои от вас идваха в моето родно село и видяха колко цигани има там. Нека те да кажат. За другото също отговарям. Обаче на тоя гадняр нямам намерение да се обяснявам. Човек, тоест подчовек, както казваше един, на име Фелдмаршал. Подчовек на ЛЕМС. Човекът лежи, а ЛЕМС е отгоре. Сори, ама това е. Вервайте им! -------------------- |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:30
|
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Аз смятам, че няма за какво да се плашим. Нека си гледат ИП-адресите. Дори да сбъгнат компа, ще си направим нов. Машините се сменят, ИП - адресите, също се сменят, но никой не може да спре Идеите и крилата птица на Свободата, която ги носи. Невъзможно е да бъде спрян, Българина.
Не дърпайте спящия Лъв за опашката, евреи! |
Дари |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:31
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
За да бъде коректно всичко и в интерес на истината, както вече писах и при мен имаше проблем с този файл, но след сканиране на твърдия диск не бяха открити никакви вируси.
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:35
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Аз в друга тема се опитах да намекна, че админите няма как да знаят и видят какви ги вършат по харда на сървъра от фирмата дето държи хардуера. И не могат да имат вина за нещо дето не им е в правомощията и влиянието.
За да се избегне това трябва да се закотви един комп за сървар в дома на някой от админите. Но не виждам за сега как може да го реализираме, поне по финансови пречки. Така, че Черната роза има основание да счита че и е изтекъл мейл адреса. Но от друга страна - каква е гаранцията че е станало точно от тук? -------------------- |
anti666 |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:42
|
|
Дари, не се заблуждаваи. Ако е от обикновен потребител пуснат вируса - ще го хване антивирусната програма. Но службите имат вируси и троянски коне, които са по-добри от Nortona или там каквото използваш. Наречи го ако щеш параноя, но питай всеки хакер за това. Точно за това и казвам, че това не е просто поредната атака на аматьор.
|
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 16:59
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Моят комп, мисля, че има възможностите да бъде сървър. Поне така си мисля. Не знам. Проблема е, че мене често ме хваща липсата от града, макар, че това не пречи компа да си стои включен... Не знам. |
||
anti666 |
Публикувано на: 12.9.2007, 17:17
|
||
|
Знае ли някой колко ще е горе-долу това удоволствие. Предпочитам да използваме сървер, дори и по-бавен да е, но да е сигурен, вместо през месец да си сменям хард драйва или да си губя времето с форматиране. Ако си има на идея - да ми пише на лп. |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.9.2007, 17:45
|
||||
Според мене 1500-2000 лв, това е компа. Няма смисъл да е бавен. Поне така мисля. |
||||
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 |