Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) |
Проблеми с логването, как да ги разрешим
Запознат |
Публикувано на: 11.9.2007, 21:52
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Дай името на файла.
|
PARADOX |
Публикувано на: 11.9.2007, 21:59
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
R_PSWcli
|
Дари |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:09
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Аз вчера имах същия проблем, който споменават Парадокс и Георги. Вместо да ми се зареди страницата на сайта ми даваше да свалям файл, но пак не се отваряше сайта. След като рестартирах, всичко си тръгна нормално.
|
Запознат |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:18
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Същото име ли имаше файла, като на Парадокс?
|
Севар |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:28
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Не трябваше да чакате толкова време, а да кажете още като го видяхте. Изчистете си компютрите и сменете всички пароли, които се сетите.
|
Севар |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:37
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
Парадокс, прати ми го, ако обичаш, че искам да го сравня с този на antijew. (поправка - на Дари исках да кажа)
Това съобщение е редактирано от Севар на 11.9.2007, 22:40 |
Дари |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:37
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Вече пратих на Севар файловете... |
||
PARADOX |
Публикувано на: 11.9.2007, 22:42
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Няма как да стане в момента... Качен е на един ключ който не искам да отварям.. Има и други отрови на него! Ако се наложи мога да дам ключа... |
||
Севар |
Публикувано на: 11.9.2007, 23:17
|
Ключ ли, какво е това!? Парадокс, само провери дали е текстов файл. Освен това, ако не ти пищи антивирусната, значи ясна работата. Проблема е от скорошната смяна на българската кожа на форума. Става дума за бутоните на български. Не очаквах да създадат проблеми. А пък то дори станало наглед като нещо доста опасно - XSS-атака. С една такава атака може потребителите да се пренасочват към троянски кон качен на друг сървър. Извинявам се за неразборията. Всеки може да се увери, че файловете са текстови php-файлове, а не зловреден код.
|
PARADOX |
Публикувано на: 11.9.2007, 23:38
|
USB...На това му викам ключ...
Файла е без разсширение:R_PSWcli И всичко пищи.. Същата работа беше и при Елтимир... |
Биляр |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:15
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
и аз имах ако не се лъжа вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Севар |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:18
|
@Paradox: Значи това е съвсем друго и отделно нещо. Много ме озадачаваш. Показва ли се сега? На кой точно линк излиза? Някой друг с подобни проблеми? В целия Google не излиза думата "R_PSWcli". Странно!
|
Севар |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:23
|
||
Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:26
|
||||
Няма проблем, но само физически мога да ти го пратя... П.П. Файла е под карантина и не искам да ми минава пак през компа.... И моите сравнения не дадоха резултат.. Нещо ново е... |
||||
Биляр |
Публикувано на: 12.9.2007, 0:27
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Севар, ако въпросът ти е към мен, това беше вчера... но се оправи като сложих последните обновявания до май месец чрез AutoPatcher-a... или пък вие, поддръжката сте го оправили. определям го като текстови пхп файл, понеже антивируса не се обади, и нямаше непознат процес нито в таск мениджъра нито в тия които се стартират със системата автоматично. Зависи и с каква антивирусна са. Ако са с Панда, тя дава голям процент фалшиви тревоги. Също така странно е, че файл без разширение може да е вирус...
-------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » |