www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Проблеми с логването

Страници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Проблеми с логването, как да ги разрешим
Запознат
Публикувано на: 11.9.2007, 21:52
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Дай името на файла.
PM
PARADOX
Публикувано на: 11.9.2007, 21:59
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

R_PSWcli
PM
Дари
Публикувано на: 11.9.2007, 22:09
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

Аз вчера имах същия проблем, който споменават Парадокс и Георги. Вместо да ми се зареди страницата на сайта ми даваше да свалям файл, но пак не се отваряше сайта. След като рестартирах, всичко си тръгна нормално.
PM
Запознат
Публикувано на: 11.9.2007, 22:18
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Същото име ли имаше файла, като на Парадокс?
PM
Севар
Публикувано на: 11.9.2007, 22:28
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 2 371
Участник # 13
Дата на регистрация: 11-July 05

Не трябваше да чакате толкова време, а да кажете още като го видяхте. Изчистете си компютрите и сменете всички пароли, които се сетите.
PMEmail PosterUsers WebsiteICQ
Севар
Публикувано на: 11.9.2007, 22:37
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Парадокс, прати ми го, ако обичаш, че искам да го сравня с този на antijew. (поправка - на Дари исках да кажа)

Това съобщение е редактирано от Севар на 11.9.2007, 22:40
Дари
Публикувано на: 11.9.2007, 22:37
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 782
Участник # 766
Дата на регистрация: 19-January 07

QUOTE (Запознат @ Sep 11 2007, 09:18 PM)
Същото име ли имаше файла, като на Парадокс?

Вече пратих на Севар файловете...
PM
PARADOX
Публикувано на: 11.9.2007, 22:42
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Севар @ Sep 11 2007, 09:37 PM)
Парадокс, прати ми го, ако обичаш, че искам да го сравня с този на antijew.

Няма как да стане в момента... Качен е на един ключ който не искам да отварям.. Има и други отрови на него! Ако се наложи мога да дам ключа...
PM
Севар
Публикувано на: 11.9.2007, 23:17
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

Ключ ли, какво е това!? Парадокс, само провери дали е текстов файл. Освен това, ако не ти пищи антивирусната, значи ясна работата. Проблема е от скорошната смяна на българската кожа на форума. Става дума за бутоните на български. Не очаквах да създадат проблеми. А пък то дори станало наглед като нещо доста опасно - XSS-атака. С една такава атака може потребителите да се пренасочват към троянски кон качен на друг сървър. Извинявам се за неразборията. Всеки може да се увери, че файловете са текстови php-файлове, а не зловреден код.
PARADOX
Публикувано на: 11.9.2007, 23:38
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

USB...На това му викам ключ...
Файла е без разсширение:R_PSWcli
И всичко пищи.. Същата работа беше и при Елтимир...
PM
Биляр
Quote Post

Участник

Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

и аз имах ако не се лъжа вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.

--------------------
"?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ??????
PMEmail PosterICQ
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

@Paradox: Значи това е съвсем друго и отделно нещо. Много ме озадачаваш. Показва ли се сега? На кой точно линк излиза? Някой друг с подобни проблеми? В целия Google не излиза думата "R_PSWcli". Странно!
Севар
Quote Post

Отдаден

Участник # 13

QUOTE (Биляр @ Sep 12 2007, 12:15 AM)
и аз имах, ако не се лъжа, вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.

Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция.
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Севар @ Sep 11 2007, 11:23 PM)
QUOTE (Биляр @ Sep 12 2007, 12:15 AM)
и аз имах, ако не се лъжа, вчера такъв проблем. когато цъкам из форума и ми излиза като поп-ап, понеже съм с мозила-та, да сваля някакво файлче, като index_ipboard.php иначе не зарежда страницата. свалям го аз и му давам да го отвори, а той се сваля в темп-а...викам си, тук мирише нещо, но имам най-новите вирусни дефиниции и като го отварям и той някакъв скрипт като от текстови файл... ама нищо - нито антивируса пищя, нито антишпионската, усъмних се... сканирах след това с двете програми - нищо... помислих, че се скапва браузера... инсталирах последните обновявания на системата и се оправи.

Не, не е от ъпдейтите това. Парадокс, много ще съм ти благодарен, ако ми го пратиш това бацилче да му направя някоя дисекция.

Няма проблем, но само физически мога да ти го пратя...

П.П. Файла е под карантина и не искам да ми минава пак през компа....
И моите сравнения не дадоха резултат.. Нещо ново е...
PM
Биляр
Quote Post

Участник

Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

Севар, ако въпросът ти е към мен, това беше вчера... но се оправи като сложих последните обновявания до май месец чрез AutoPatcher-a... или пък вие, поддръжката сте го оправили. определям го като текстови пхп файл, понеже антивируса не се обади, и нямаше непознат процес нито в таск мениджъра нито в тия които се стартират със системата автоматично. Зависи и с каква антивирусна са. Ако са с Панда, тя дава голям процент фалшиви тревоги. Също така странно е, че файл без разширение може да е вирус...

--------------------
"?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ??????
PMEmail PosterICQ

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 2 3 [4] 5 6 ... последна » Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020