Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 26.8.2007, 8:55
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Знаете ли защо евреите водят своето родословие по майчина линия? Защото при техния морал и начин на живот, бащата почти никога не е известен. Е, как да водим нормален диалог с някой, който не си знае бащата? По-добре да не им отговаряме, да не влизаме в спорове и дискусии с тях.
|
Биляр |
Публикувано на: 26.8.2007, 16:13
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
Ахинора, по твоите думи излиза, че трябва да си мълчим и да не разгласяваме плановете на световното еврейство за нашето бъдеще... ааабе ти наред ли си? Аз мисля, че колкото повече хора разберат истината и пъклените планове, толкова повече ще се присъединят към нас, толкова по-добре и толкова по-силни ще станем. За втори път ме разстрелваш с такива "изказвания"... или може би ти си част от екипа на евреите, които са създали фалшиви националистически организации с цел да излъжат националистите да гравитират около тях, че по-лесно да ги отстранят!? По твойта логика Никола Николов не е трябвало да пише своите книги, че да не показва на евреите какво знае за тях, Елтимир - също! Не те разбрах, какво имаш предвид, но мисля, че се досещам. Поясни!
|
ime |
Публикувано на: 27.8.2007, 21:29
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 27.8.2007, 21:41
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Този сайт започна да се превръща в медия и да влияе върху мисленето на доста хора. Това е причината. И не само разните вестници и информационни агенции ни споменават. Провокаторите също се активизираха:
http://atakavt.com/e107_plugins/forum/foru...pic.php?3390.30 Ако прибавим предизвикателствата във форума на адаша ми от Пловдив, а също преките атаки срещу сайта, картината става пълна. Само ще добавя, че засега ние сме единствените, които предупредихме за готвените през есента събития, а това вече е сериозна заплаха за тях. |
![]() |
![]() ![]() ![]() |