www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Боян Расате прави гвардия в помощ на МВР

Страници: (4) « първа ... 2 3 [4]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Боян Расате прави гвардия в помощ на МВР
Eлтимир
Публикувано на: 27.8.2007, 21:17
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

DragSShaN, ще повярвам на Боян, когато той реално помогне поне на един българин, нуждаещ се от помощ. Имам много, наистина много сериозни основания да мисля, че едва ли ще го направи. Лични наблюдения, а те са по-убедителни от всяка пропаганда, какво да се прави.
Да говоря ли повече или е достатъчно? Ако обаче проговоря, ще бъда принуден да дам конкретен пример.

--------------------
PM
Запознат
Публикувано на: 27.8.2007, 21:21
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Кажи каква подкрепа ти трябва и ще видя дали става да ти я дам!
Идеята е на Боян Станков нали? Какво му липсва още, ти знаеш ли?

Ние тук също не получаваме подкрепа от никъде, но продължаваме да работим в полза на българина и България.
PM
DragSShaN
Quote Post

Участник

Съобщения: 392
Участник # 421
Дата на регистрация: 9-June 06

@Емтимир това са празни приказки .
@Запознат на мен подкрепа не ми трябва говорех за идеята за национална гвардия . Аз никога не съм се пречислявал към вас , но съм ви защитавал когато са ви критикували мой другари ( не от БНС , а приятели ). Започвам да се замислям дали си е струвало . Споделям идейте ви , но при вас нещата са само на думи . Нищо не ви пречи да влезе някой в състава на гвардията и да види как действа , ако не му хареса може да напусне .
@ ime не ми говори с "ако" . Къде ще съдиш циганите като те имат повече права от нас. Пък и БНС се самоспонсорира мислиш ли , че има средства да наеме 2 - 3 адвоката. Да не говорим , че е напразно губене на средства .

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Кое са празни приказки? Че не вярвам Боян реално да помогне на някого? Да, не вярвам. Искаш ли да ти кажа защо? Боян миналата година дойде до мен след атентата, само за да почне да ми говори, че НСС нямали нищо общо с тоя терористичен акт. Можеше много да ми помогне, но не пожела. Боян Станков - Расате дойде само и единствено, за да се опита да оневини ченгетата. Сега разбираш ли защо не вярвам? Имам още много да кажа, но ще премълча. Нека Боян докаже себе си на дело, а не само с медийни изяви, целящи пропагандирането на собствената му личност.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 28.8.2007, 11:02
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Добре, DragSShaN, от едно село ми се обадиха, че искат да ги свържа с Боян. Казаха, че вече са организирали нещо като тяхна гвардия. Боян ще ги приеме ли? Само да не ги кара да си купуват униформи. Това са сериозни хора, чиято единствена цел е да опазят свояса продукция и своето имущество от циганските набези. Ето възможност БНС да докаже, че наистина мисли за България и за българите. Ще ми се обади ли някой, за да му дам координатите на тези хора?

--------------------
PM
DragSShaN
Публикувано на: 28.8.2007, 17:18
Quote Post

Участник

Участник # 421

Вярвам , че ще ги приеме . Нека се свържат с някои от тези телефони : 089 6705457 ; 02 8310767 ;

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website
Eлтимир
Публикувано на: 28.8.2007, 17:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

ОК, препратих го! Вярвам, че ще ти се обади.

--------------------
PM
DragSShaN
Публикувано на: 28.8.2007, 20:17
Quote Post

Участник

Участник # 421

Телефона е на главния щаб в София не е мой . С тях трябва да се говори .

--------------------
PMUsers Website
_IYI_
Публикувано на: 10.9.2007, 15:26
Quote Post

Участник

Съобщения: 98
Участник # 159
Дата на регистрация: 25-October 05

Винаги когато нещо истинско и родолюбиво се появи в България, ще се намерят умници които да изсипят върху него кофи с гнусни клевети. По темата може да научите доста в http://bgns.net/site

Ето и рекламния клип, както и репортажи по телевизията:

http://zazz.bg/play:cf3bf803

http://zazz.bg/play:23a492b8

http://zazz.bg/play:883561f2

--------------------
www.bgns.net
PMUsers Website
Ник
Публикувано на: 8.10.2007, 23:48
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Всичко това нищо не доказва!
PM

Topic OptionsСтраници: (4) « първа ... 2 3 [4]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020