Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Ахинора |
Публикувано на: 25.8.2007, 12:14
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Категорично се разграничавам от опитите да бъде подменен истинският основател на Движението Войни на Тангра с негов някакъв съименник. Много съжалявам,ако съм разочаровала новият самопровъзгласил се Елтимир,но,този сценарий вече съм го преживяла не един и два пъти и няма да се хвана. Винаги държа да работя с оригинал,а не с менте. Опитите да бъде омърсен Ангел Грънчаров,като се тълкуват думите, написани от него така,както Дяволът тълкува Евангелието ми намирисват историята с "АТАКА". Нищо ново под слънцето.
|
Биляр |
Публикувано на: 25.8.2007, 14:43
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
никой не се е провъзгласявал за Елтимир. или поне не този Ангел Грънчаров - псевдофилософа от своя блог. Ангел Грънчаров е този капут от Пловдив, нашият е от Ботевград и се пише навсякъде Елтимир. тълкувам думите ти, като опит за защита на онази циганофилска подлога...
между другото има бутон редактирай, научи се да го използваш! ;) п.с. темата се изчерпа, повече няма да пиша по нея. аз призовавам като Запознат обаче, да не го оставяме на мира. редовно разглеждам и пиша в наболелите циганофилски теми, като последният път го заплаших... :D Това съобщение е редактирано от Запознат на 25.8.2007, 15:44 |
Eлтимир |
Публикувано на: 25.8.2007, 18:12
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Нека нашите мангали да видят това:
http://podblanc.ath.cx/node/4360 И после да се оплакват от дискириминация. |
Севар |
Публикувано на: 25.8.2007, 18:23
|
||
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
Той каза, че е възможно Провидението, което им е дало еднакви имена да им е отредило и взаимозаменяемост. Да, ама не. |
||
anti666 |
Публикувано на: 25.8.2007, 18:33
|
![]() |
Елтимир - тези не са цигани или евреи. Единият е от Дагестан, район от Банбаятова България между Чечня и Балкария и не знаеш дали в него няма и българска кръв. А тия фашистчета със Сувастиката са точно от този тип (ала Фелдмаршал), които самия ти не можеш да търпиш.
|
|
ime |
Публикувано на: 25.8.2007, 19:03
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
да и аз мисля като anti666. не се знае кой, кой е.
|
Биляр |
Публикувано на: 25.8.2007, 19:36
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
Руснаците са твърде крайни и брутални, при това са големи империалисти. Руснаците завладели земите на българи, кавказци, фино-урги, тюрки и после ги убиват. Не ги подкрепям.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 25.8.2007, 19:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
В случая няма такова значение какви са. В Таджикистан наистина има много цигани, и те напоследък почват да мигрират към Русия. Но гледката може да послужи за поука на нашите мангали. Това имах предвид най-вече.
|
Ахинора |
Публикувано на: 25.8.2007, 23:53
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Извинявам се, ако нещо греша. Моята защита беше за Елтимир от Ботевград - основателят на "Войни на Тангра".Съжалявам ако някой не ме е разбрал,но и аз съвсем се обърках с тези еднакви имена. Помислих си,че този от Пловдив се опитва да заеме мястото на нашия Елтимир. Това ужасно ме ядоса. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 26.8.2007, 7:00
|
Не, Ахинора, мисля, че тоя път няма нищо нарочно. Обикновено съвпадение на имената, което понякога е правело лоши шеги и на адаша ми. Той ми се оплакваше, как в много вестници преди време отказвали да го печатат, защото мислели, че това съм аз. Даже в неговия сайт имаше статия на тая тема, в която той доста категорично се разграничаваше от мен. Друго беше злонамереното, когато в "Сега" писаха, че сме били скинхеди, и че Йоло Денев ни бил лидер.
|
Запознат |
Публикувано на: 29.8.2007, 15:48
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Чехът Иржи Чунек е голям националист. И прави политическа кариера именно с това. Не за друго, а защото и чешките избиратели са националисти. Като избран от тях кмет на 30-хилядното градче Всетин пан Чунек посегна дори на прирожденото право на тамошните цигани да вършат цигании. Настани с тяхно писмено съгласие във временни бараки и в блокове на съседната община 40 ромски семейства (общо около 300 души) . Това с основание вбеси политически правилните политици и медии в Чехия.
В 10-милионната славянска страна има между 200 и 300 хил. ангелоподобни цигани. Кой знае защо обаче чехите смятат ромите за лоши хора и не щат да живеят в съседство с тях. При това - за разлика от България - в Чехия циганите живеят във вековните жилищни сгради по центровете на градовете, много от които са заприличали на катуни. И в чешките селища циганският терор и останалите цигански безобразия са досущ като у нас. И в Чехия те засягат стотици хиляди хора. Жителите на град Усти на Лабе дори издигнаха стена срещу ромите, заради която месеци наред ги ругаеха маса евросъюзни политици и чиновници. Всъщност мнозина чешки кметове вече са правили опити да разчистят катуните в своите родни места. Но при всеки такъв опит незабавно надават вой казионните политици и всевъзможни правозащитници на задгранична копаня. Единственият, който успя да се пребори с това, бе именно кметът Иржи Чунек. Това, естествено, предизвика добре дирижирана истерия. Град Всетин дори бе посетен от нарочна делегация на сенатската комисия по човешките права, която остро осъди Чунек. В отговор чешките "расисти" и "фашисти" пък избраха кмета си за сенатор, при това с над 70 процента от гласовете. Като капак на всичко новият сенатор нарече публично изселването на циганите "отстраняване на тумор". Междувременно на конгреса на партията си Чунек бе избран за неин председател. А тъй като неговата организация влиза в управляващата коалация, в началото на т.г. бившият кмет стана министър на регионалното развитие и вицепремиер на Чешката република. Този опасен прецедент хвърли в паника както част от управляващите, така и опозицията и големите медии, които отдавна-отдавна не са в чешки ръце. Казионните политолози специално подчертаха каква опасност за статуквото е пан Чунек с това, че "привлича на своя страна вулгарните расисти" в страната. В крайна сметка чешката реакция не намери друго средство, освен да обвини Чунек, че е взел подкуп от около 35 хил. лв., за да продаде общински жилища на частна фирма. Сенатът по спешност свали имунитета на колегата си - по-добре циганският терор да продължава, отколкото "прецедентът" Чунек да дава лош пример на народа. |
Ахинора |
Публикувано на: 29.8.2007, 16:52
|
Този,последния пост го четох като статия във в."Нова Зора" преди няколко броя. Затова ще си позволя да ви препоръчам още 2 материала от същия вестник,но с дата 28.08.2007г. Заглавията са : "Да спре ерозирането на българската държава" и "Как Европа изинтегрира циганите.(Не остана добро ненаказано и зло невъзнаградено.) Вземете си вестника и после можем да обменим мнения. Това не е реклама на самия вестник,а само източник на интересна информация как в Евр(оп)ейските страни се решават проблемите с циганите.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |