Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Севар |
Публикувано на: 20.8.2007, 19:10
|
Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 ![]() |
По-хубаво фашист отколкото фъшкист или още по-зле професионален философ. Даже ме е гнус да пиша в хомофилсикя му сайт. Не знам вие как го изтърпявате толкова време.
Сега един пример. Имам място на едно село и нямам време да се грижа за него, та от доста години пустее. Мангалите си пускат добитъка да пасе там, понеже са откраднали и оградата и дори са изровили кабелите от земята, да не говорим за други работи - тотална съсипия. Ако да кажем едно мангалско семейство се нанесе и си изцвъкат 5-10 чавета там, то значи те вече са собственици и нямам право да ги изгоня. Така е според логиката на фалософфа приложена в моя случай. |
Запознат |
Публикувано на: 20.8.2007, 22:39
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Организирахме атака с постинги в неговия блог. Който иска да се включи.
|
Запознат |
Публикувано на: 21.8.2007, 8:28
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
В резултат на атаките от наша страна, вече имаме малък успех. Принудихме философа-българомразец да си покаже острите зъби. В блога му, вече коментарите се одобряват от него и после се публикуват. Цензурата на свободното слово е налице!
|
Eлтимир |
Публикувано на: 21.8.2007, 8:44
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Тая игра я играх доста пъти, докато разбрах, че няма смисъл. Само напразно пилеене на полезна енергия. Няма смисъл да опровергаваме или да доказваме. Единственото, което има смисъл при посещението на чужди сайтове, освен черпенето на информация, разбира се, е да бъдат привличани хора. Можем да разпалваме тяхното любопитство, да ги накараме да надникнат тук. Някои от тях ще останат. Другото е душевна ч..ия.
Е, когато на някого му стане прекалено скучно, може да се поразтовари по тоя начин. Само не го вземайте на сериозно. Малко невинно развлечение, нищо повече. Може да греша, но поне така мисля. |
Дари |
Публикувано на: 21.8.2007, 14:53
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
Ей това е и според мен, другото е загуба на време. Разпиляване на енергия и отнемане на вниманието ни от важните неща. А как само се мъчи философа да ни задържи там/бълва тема след тема, коя от коя по провокативна/, защо ли? Едва ли е само въпрос за рейтинга му. |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 21.8.2007, 15:44
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Нещо конкретно. Не че особено вярвам да има резултат, но пък ще е малка демонстрация от наша страна. Та получих едно писмо от д-р Дориян Александров:
"Подкрепете петицията в защита на българите - срещу гаджалските изстъпления и абдикирането на антибългарската власт от служебните си задължения. МРЪСНИЦИТЕ ПОГАЗВАТ УМИШЛЕНО ЗАКОНА И НИ ПОДЛАГАТ НА ГЕНОЦИД!!!....." Към писмото има атач с друго писмо и линк: "Благодарим Ви, че подкрепихте петицията "Гражданска петиция срещу неравното третиране на гражданите на Република България пред закона". За да бъде включен подписът Ви е необходимо да го потвърдите на следния адрес: http://www.bgpetition.com/validate/6-94101-558266 Ако неможе да се отвори страницата копирайте линка и го отворете в нов браузър. Поздрави, Екипът на BG Petition." Натискате линка и вашият подпис се прибавя към Петицията. Щом е против мангалите, подписвам се. И с химикалка, и с перодръжка, и с дръжката на ножа, и с ръкохватката на пистолета, и всякак. Сега го направих с клавиатурата на компютъра. Ама това е само прелюдия към другата клавиатура. Нали знаете вица: "Днес ще правим дискотека. Ханс е заредил четири диска за картечницата..." |
Eлтимир |
Публикувано на: 21.8.2007, 15:49
|
|
Дари |
Публикувано на: 21.8.2007, 16:38
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
След мен станаха вече:11042 |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 21.8.2007, 16:50
|
Чудя се дали не идва Коледа. Тревата между блоковете е побеляла от градушката, която току-що се изсипа. Коледа в бяло и червено.
И друго си мисля. Тая земя престана да бъде земя на Българите и Българският Бог престана да я пази. Нека мераклиите да заемат нашето място се позамислят. |
Tangru |
Публикувано на: 24.8.2007, 18:35
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 ![]() |
Здрасти Севар, Ти си потърпевшият, в случая, Севар! Ако аз бях потърпевш, и се отнасяше до роми (гости както ги нарече), нямаше да разчитам на ционистките подлоги, да ми решат проблема. На, няколко пъти ми се наложи да имам вземане-даване, с роми, и мирната ми душа се преобърна ![]() Това си е мой личен подход, и не те подтиквам към нищо! Ти най-добре си знаеш! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.8.2007, 20:30
|
http://news.ibox.bg/material/id_101880391/
"А иначе журналистите какво друго очакват, след като всеки циганин дето се е появявал крещи смърт за българите, и ако не сте чули топ изказването на мангала в Самоков: "За всеки паднал ром-три българчета" разбирайте го както щете " За един българин - 33 мангала мъртви. Аз съм вече стар, нямам какво да губя. Ще убивам, преди те да са ме убили. Предпочитам да убия, отколкото те, мангалите мен да убият. Хайде, нека ме обвинят в расизъм, манаголофилите скапани! Аз искам ние да убием тях, преди те да са убили нас. Те са го заявили. Ние само се браним. Някой нещо да каже? |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.8.2007, 20:33
|
Мамка им шибана мангалска! Те искат смърт за БЪЛГАРЧЕТА! И ние търпим? И ние се надяваме на така наречената "държава" и на минисктъра на шадраваните, който се чука с Емел Етем? Ей, ние хора ли сме, българи ли сме?
|
blag009 |
Публикувано на: 24.8.2007, 22:19
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 234 Участник # 49 Дата на регистрация: 27-July 05 ![]() |
Елтимир, в Медиапоол ми беше писнало да се разправам с него !!! Бях леко изденадан когато прочетох твои неща при него !!! Знаеш че с интерес следа вашият форум, но според някои писания тук- "филисьова" както му оках в Медиапоол попада в разред - НЕСПОКОСАН ЕНЕРГИЕН ВАМПИР!!! Най - голям кеф ми правеше да го заяждам за дипломата МУ от Ленинградтският Государствен Университет, а той ме плюе че - не завършил съм в Петербургският Государствен Университет!!! Да ти, кажа направо си е трагедия чиляка !!! Е вчера , в кафето до НОИ се заприказвах с един Костовост и накрая ми ока "Според теб всички са маскари(демек и антикомунистите костовисти) захилих се и му казах "Амче да маскари сте, защото заедно с комунистите лапата,лапате и пак лапате"!!! Искам Елтимир да те питам : -Защо , аджеба тия от Централна Европа , Приблатийските Републики , пък и напоследак и Румъния дръпнаха , а ние си драпаме на едно място и ОСВЕН тая простовлута словесна борба с ченгетата на ДС от страна на ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРЕМИЕРИ и едно лапане друго не видях??? Дорие тук във връзка с Лемс, пак не бях разбран относно тия ченгета!!! За тия 18 год. когато чуя някой как се бори и как тия ченгета пречат на българите , вече се оглеждам внимателно да вида какво ОЩЕ ИМА ДА СЕ КРАДЕ!!!! Категорично изключвам твоето отношение по тоя въпрос-ти си им сърбал попарата и наистина си прав, но тияяяя премиери особено Костов ... абе лапачи до безобразие !!!! Като пример , виж законите на чехите против комунистите от преди три год., или как поляците накараха папата да отмени булата(или там как му окат) за назначаване на Варшавският кардинал , който става автоматично и глава на поляците!!! При положение че всички РЕШЕНИЯ на папта са безпогрешни и не подлежат на промяна и т.н.!!! Съгласен съм , че една шепа висши ченгета и една кохорта от гъзолизци - ограбиха страната така както и башибозука не го е крал!!! Дори от тук взимам , актуални статии и ги пускам в Медиапоол като посочвам и източника, е понякога пропускам , но после показвам от къде е взет. Един от последните материали е ЗАКОН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РАЗБОЙНИЦИТЕ Утвърден с указ N: 721 от 07.12.1922 г. и обнародван в ”Държавен вестник ”, брой 205 от 12 декември 1922 г. в раздела за Гражданско общество във България!!!!! Окам им от години , че с тува безаконие което цари в България е цяло чудо , че все още сме оцелели!!!! Но като префазирам думите на Г.Димитров - -Други народи , при нашето дередже за 15-20 год. се затриват като държава , на нас ни ТРЯБВА само 150-200 год. докато се усетиме че нещо не е ТИКА!!!! ![]() |
||
Биляр |
Публикувано на: 24.8.2007, 23:16
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
Елтимир е прав. Трябва да започнем да ги изтребваме физически. И това ще стане. Колкото повече хора се присъединят към тази идея, толкова по-голям успех ще има. Трябва организация. Шефа да работи в тази насока, има потенциал и стига приказки, нека се планира вече нещо сериозно и действено. Навсякъде където правителството е боклук и страната е заплашена от разпад има съпротивителни движения, така наречената Съпротива. Властимащите по еврейски образец ги заклеймяват като терористи, а всъщност случайни неща няма... за всяко действие си има причина. Гледам Дойчевеле нарежда какво било тук - Дойчевеле да не си вре дългия чифутски нос в нашите работи, защото може да му бъде ритуално отрязан! Еврейския съюз приел закон срещу отричането на Холокоста - еми това какво значи - значи, че евреите вече са завладели напълно и контролират изцяло западните страни, като Франция, Англия, Германия, Италия и т.н. за СЕЩ и Израел е ясно. То всъщност отдавна се знае, че "Великите сили" са бази на синовете ротшилдови. Какво да очакваме!? Естествено, че те като господари в богатите страни от ЕС ще си прокарат закони, които са им удобни на тях и ги защитават тях! Наше право е да се измъкнем от хищните чифутски нокти, които целят да ни погребат като народ и държава. Нека се направи ревизия на всички закони и да се премахнат антибългарските! От къде на къде, каква върховна наглост, да се ограничава свободата под предтекст, че било расизъм! В България никога не е имало расизъм, никога! Българи никога не са се дигали безпричинно ей така само цвета на кожата да убиват цигани (тези отровни паразити, които го заслужават) или арменци или китайци или турци или негри. Никога! Трябва да се спре тази антибългарска пропаганда и манипулация с понятията! Нека да дойдат български управници, които да вкарат нещата в правия път, за това не се искат 100 висшета и т.н. (видяхме юпитата на кобурга-пумияр как ни оправиха... анално). Но нека преди това си заминат тези, които докараха народа до това дередже и нека за тях има жестоко наказание - тежка смърт. А евреите да си ловят самолета за Израел, в която държава са били приемани толерантно, те са и забили ножа! Недопустимо е външна страна да се намесва във вътрешната ни политика, и ако имахме свестни български управници, те щяха да отстояват интересите на българите. Това ако не ме лъже паметта е България и ние сме народа и това е земята на нашите деди. И тия тъпанари не ги харесвам - скинарите. Прекалено прости позьори (изключвам старите скинове) са и срам ако ги свързват с българския национализъм! Да си българин и да се кланяш на Хитлер и на фашизма, нещо няма логика и е смешно-тъпо. Аман от чуждопоклонници. Хареса ми това, че са похвалили и вместили сайта на Войните като краен националистически сайт, това ме зарадва! Краен националист е човек който е способен на всичко за национализма, тоест истински националист. Левски или Ботев сигурно са били крайни националисти!? Хах, къде са били тогава Дойчевеле да ги класифицират като такива! Тъпанари. Пропуснах да добавя и за тия отрепки от Евророма. И за тях има лекарство, ще го усетят скоро и те. Ще им дадем една циганска армия, тъкмо по-лесно ще изкореним бурените и ще се освободим! Циганите са цигани и то долни нищожества, полупримати които са по-жестоки от животните. Нека не се бъркат с рома или коняка или джина. И трите ги харесвам за разлика от далитите! Всички си играят на театър и кънчев и доганчето и петковчето и т.н., но края на пиесата винаги идва!
![]() |
Ахинора |
Публикувано на: 25.8.2007, 12:06
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 108 Участник # 824 Дата на регистрация: 18-February 07 ![]() |
Ей,хора,какъв ви е проблема с отричането на холокоста? Никой не го отрича,щото си го е имало.Обаче никой по закон не може да ни забрани да посочим неговите извършители.Кой направи холокоста?Ами евреите естествено и то срещу своите себеподобни. Всички знаем какъв е бил Хитлер.Всички знаем кои първи са се съгласявали да затварят портите на газовите камери със свои събратя само срещу някой и друг месец отсрочка на смъртта си. Всички знаем и кои са "работили"в крематориумите на Освиенцим и Бжежинка и са изгаряли телата на мървите си другари по най-циничен начин. Всички знаем и от какъв произход са били т.нар.лекари,експериментирали върху хората и получавали не само гаранции за собствения си жалък живот,а и солидно възнаграждение.А трябва ли да напомняме,че не само евреи са били затворниците им. Имало е и много славяни.
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |