Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Eлтимир |
Публикувано на: 17.8.2007, 6:53
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Написах на адаша, че според него е нормално орди диви комунисти да вилнеят из Америка и да крещят "Смърт на янките". Да, защото нашият комунист Георги Зайков - Пирински е роден там. А нали земята е на тези, които са родени върху нея. Значи Америка е на комунистите.
Да му е... тъпата логика! Впрочем аз мразя не само циганите. Мразя и останалите паразити. Мразя кърлежите и бълхите, например. Очаквам така нареченото Народно /или Нередно, все едно/ събрание да приеме закон за защита на паразитите и убийството на кърлеж, бълха или въшка да се наказва със затвор. А за убийството на българин от български произход да се дава орден. Орден "Стара планина", предполагам. Нищо чудно, след като убиецът на български деца Ахмед Демир Доган беше награден със същия орден. Е, вярно, той после върна ордена. Но някои твърдят, че го е върнал в знак на протест, че и други убийци на българи не са наградени. Та такива работи в бивша България. |
Eлтимир |
Публикувано на: 17.8.2007, 6:56
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 17 492 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 ![]() |
Забравих педерасите и те сега могат да ме съдят за дискриминация, че съм ги пропуснал. Та на педерунгелите предлагам да заведат дело в Страсбург, защото ние, нормалните българи им забраняваме да раждат деца. Някои невежи твърдят, че педерас не може да роди, обаче педерасите задават контравъпрос: "А защо в Турция още продължават експериментите?".
|
Eлтимир |
Публикувано на: 17.8.2007, 8:44
|
Някакъв се опита да ми възрази: "Елтимир, и ти говориш наизуст. Да си видял някой от тези депутати открито да признае, че е хомосексуален? А какво означава половината депутати и политици? Това са няколко стотин човека - според твоето изказване половината от тях са хомосексуални. Пълни глупости. Изобщо, ако ти смяташ, че те са недостойни политици, това няма никаква връзка с тяхната сексуалност. Има много повече недостойни политици, които са хетеросексуални. Тяхната некадърност да не би да идва от това, че предпочитат да спят с жени?
За делото в Страсбург - изречението ти е една пълна бъркотия. Кои са и колко са тези “педераси”, защото ти гарантирам, че повечето от тях са страхливци и никога не биха посмяли да се покажат открито за такова публично дело. Сигурно става дума за няколко човека на кръст от гей-организацията “Джемини”. Както и ти гарантирам, че всички сме българи и сексуалната ни ориентация не ни прави повече или по-малко българи. Трето - “педерасите” не могат да раждат деца, защото са мъже. Те обаче могат да осиновяват хилядите деца по сирашките домове, които никога няма да видят родители през живота си, защото българите са прекалено бедни, за да се грижат за други деца, освен за собствените си. Какво според теб е по-добре - бездомните деца да тънат в мизерия по сирашките домове, или да бъдат осиновени от гей-двойки, които могат да ги отгледат, облекат, хранят, водят на училище и така нататък. Световната здравна организация излезе преди 2 години с доклад от 30 годишно изследване, според което хомосексуалните хора са напълно равностойни и способни родители. Ако се страхуваш, че осиновените деца могат да бъдат “направени” хомосексуални в гей-семейства - това е научно невъзможно - децата се раждат с оформена сексуална ориентация и никой не може да я промени. Ако родителите можеха да променят сексуалната ориентация на децата си, то тогава хомосексуалисти нямаше да има, защото родителите им щяха да се погрижат да ги “обърнат” на хетеросексуални. Моите родители със сигурност се опитаха да ме превърнат в хетеросексуален - биха ме, водиха ме на психолог, ограничаваха излизането ми от дома, обиждаха ме в продължение на 7 години. И какъв е резултатът? Никакъв. Винаги съм бил хомосексуален и никога не съм бил привлечен сексуално от жени. Айде недей да бързаш с тези объркани изречения на едро, ами седни и се информирай по въпроса от достоверни източници." Отговорих му, обаче отговорът ми нещо не излиза. Пускам го тук: "Най-малко от Световната здравна организация мога да взема пример и ум. Тъкмо тая еврейска организация изпрати заразената кръв в либия, та някои не дотам виновни търкаха наровете по либийските затвори. А това за Страсбург го написах, за да покажа абсурдността на ситуацията. Обаче политиците! Политиците, тяхната верица политическа! Това, че половината от тях са педераси е напълно вярно. И защо половината от тях са педераси? Защото педерасите са като евреите и циганите - тръгне ли един да се издига, повлича и останалите себеподобни след себе си. Дайте на един мангал някое министерство и съвсем скоро няма да видите българин там. Дори като посетител. Ето, това е проблемът. Не че са педераси, а че политиката им е педераска. Проблемът е, че и те, също като мангалите и чифутите изпитват активна неприязън към всички, които не са като тях. Аз обаче искам да ме управляват хора, които мислят добро за мен, а не ме мразят. Не че са педераси, не че са мангали, джагали или чифути - това ми е все едно. Моята неприязън към тях се дължи само и изключително на тяхната неприязън, на тяхната ненавист към мен, към моите близки и приятели. "Каквото повикало - такова се обадило!"" |
Запознат |
Публикувано на: 17.8.2007, 8:45
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Този твой адаш, май също се занимава с НЛП! Колко познати текстове:
ЛЕМС нали и тя практикува НЛП чрез ПСИХО-нещо си? |
||
Иван |
Публикувано на: 17.8.2007, 10:03
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Елтимир, абе верно ли, че тоя твой адаш е педеруга? ![]() Аз вчера за пръв път се зачетох и пописах във форума му, ама сега от твоите цитати виждам, че той си разказал най-важната част от биографията. ![]() А на това:
мога да му кажа:
Другарю педераст, а не е ли по-добре да направим тъй щото българите да не са толкоз бедни и въобще да няма нужда нито от домове за сираци, нито от осиновители? А? |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 17.8.2007, 10:07
|
Не, той не е педерас. Има си жена и деца. Обаче смята за "демократично" и нормално да се прекланя пред всичко, което се проповядва от юдео-либералната пропаганда. И си въобразява, че това е антикомунизъм.
|
antijew |
Публикувано на: 17.8.2007, 10:21
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Елтимир,като има жена и деца не значи,че не е педеруга. И между другото този николай е той! Тема на ангел педеругата: http://angeligdb.wordpress.com/2007/08/17/...0%b3/#more-1861 |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 17.8.2007, 10:29
|
Не, тези му думи показват, че не е той: "Дискусията по една от моите теми, а именно “Защо някои са така враждебни спрямо “обратните”?” е посетена от някой си Николай, гей, който е написал крайно интересно мнение. "
Впрочем в темата за Волен Сидеров, адашът взема писмото на Памир, Наталия от В. Търново. Познавам я лично, нормална жена си е, много свястна като човек и не е адашът ми. |
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.8.2007, 10:56
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 697 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Истинският предател е Сидеров, защото се сдружи с евреите и комунистите, а Скат - вкара бивши ДС служители на екрана, за да ни казват, че от ДС има полза. Наталия просто се е осъзнала и напуснала. Това не е предателство. |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 17.8.2007, 11:10
|
||||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Кой е идиот и предател, най-малко може да определя кресливия истеричен чакал Табаки (Книга за джунглата), който в официалния си живот носи името Калоян (фу, какъв позор за великия владетел!!!) Христов от Русе. С Елтимир може да имат уговорка за ненападение един срещу друг. Но това е персонална уговорка, която не се разпространява на мен. Обидите и оскърбленията към други форумци са си забранени по всички форуми, така е по правилата. И този форум не е изключение, защото Памир пише и тук. А че Сидеров се кле 2 пъти пред гроба на Левски, 2 години е в Парламента, 2 книги написа (поне 2 знакови) и въпреки това няма и 2 грама намерение да си държи на думата (обещания, послания, призиви и клетви), го знаят всички, които са общували с него или могат да правят сравнение между ДУМИ и ДЕЛА и да виждат липсата на допирни точки между тези територии. Ако това не е предателство, намерете друга дума за него. Само не го наричайте национализъм. Защото тогава аз съм анти-националист. |
||||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 17.8.2007, 11:23
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 ![]() |
Между другото, като стана дума за Памир, жената е решила да направи нещо важно, конкретно и проверяемо.
Започнала е да излага в сайта си не само своята позиция на принципа "защото аз така смятам и така ми харесва", а именно на базата на фактологията и документалистиката. Можете да го видите на http://atakavt.com/e107_plugins/forum/forum_viewforum.php?34 там вече започват да излагат и други градове своите проблеми, и май се стараят да го направят по същия обоснован начин. Става дума за Стара Загора, сега с Варна се координират, че и там нещата прегряха... Скоро ще пишат и от Козлудуй, Своге, Дупница, вероятно и от Нова Загора и Горна Оряховица... Имах неудоволствието и нещастието лично да пообщувам с антиучителката (която просто не може да пише нормално на български език) Цвета Георгиева. Отвратен съм от арогантния и вулгарен изказ на тази жена. Ако тя е била лицето на Атака в морската столица, на Доган съюзник във Варна няма да му трябва... Там има и за Димитровград (Наталия ме помоли), но с нашия случай вече не искам да ви досаждам - всички вие отдавна го знаете или сте изминали своя път към болезненото прозрение какво всъщност прави и преследва Атака... |
Eлтимир |
Публикувано на: 17.8.2007, 12:12
|
Пак нощ и прохлада,
спи Ран, лешояда, Манг, прилепът, вече се скри. Човека затвори стадата в обори, че ний сме на лов до зори. За ноктите смели, за зъбите бели настъпи решителен час. "Добър лов!" на всеки по тия пътеки, Закона сега е със нас! - Киплинг, "Книга за Джунглата" |
antijew |
Публикувано на: 17.8.2007, 12:23
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Грешиш според мен.Сравни исказа му на този "николай",начина на сравнения и ще се убедиш,че е българофоба-ангел адаш ти. Още малко за размисъл! Кой има сметка да разбутва тема от 1 юни? Той! Темата за чандала затихна,време е да разчовърка друго миризливо лай.о... И кое е то? Ами естествено,че педеругите! П.П.Не си сменя ника постоянно,а само когато създава интрига! |
||
Биляр |
Публикувано на: 20.8.2007, 10:16
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 ![]() |
абе вие сте расисти!
![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.8.2007, 10:29
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Да, при това най-обикновени расисти. Абе що не мога да разбера искат да ни изкатат и фашисти? Не че ми пука от последното, но по тази логика утре ще се опитат да ни нарекат и комунисти - и тогава вече ще ми кипне . ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |