Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Антигравитация и невидимост
Иван |
Публикувано на: 24.7.2007, 17:59
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Публикувам книга, посветена на Виктор Степанович Гребенников.
Освен данни за живота на този велик изследовател, притежаващ самобитна връзка с природата, в книгата има и раздел с практически модели. Мисля, че е добра за запознаване със способността на организми и биологически структури да използват свободна енергия. Не съм срещал други изследователи, които да работят в такава насока. Нашият ум търси съоръжения, а в природата има работещи такива, които на всичко отгоре са вградени в телата на някои организми. Това се казва Божи дар. Смятам, че човекът също би трябвало да притежава двигатели за придвижване основани на такава (ненаучна) парадигма. При това вътрешното ми убеждение е, че бидейки Човешки, нашите двигатели би трябвало да работят не само в рамките на планетата Земя, а в целия Космос. Е, за сега не съм срещал доказателство или изследване относно човека, но знае ли някой какво е пред нас |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 25.7.2007, 16:31
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Ванка, за да не разводнявам темите ще ползвам темата ти да спомена за един руски сайт:
http://evg-ars.narod.ru/ , надявам се да нямаш нищо против. Там има и за Гребеников, както и други интересни неща. -------------------- |
Иван |
Публикувано на: 26.7.2007, 11:22
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 |
Чудесно, Георги!
Жалко, че нещата за Тесла, Шаубергер и др. са на английски, но макар и бавно, трябва да ги прегледам. |
Иван |
Публикувано на: 9.8.2007, 14:45
|
Аз така си останах само с поста, без да мога да прикача книгата
Карай. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 15.11.2007, 15:15
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Аз тука една друга съм качил. Но е зипната, че не ми дава по-големи от 300к файлове да качвам. Но добре и че пак толкова може.... Ето: [URL=http://tangra.nz.free.bg/Antigravitaciq.rar/URL] Владимир Терзийски - за жироскопната антигравитация, за бързовъртящи се маси около вертикална ос. Променят теглото си и влияят на часовника в близост. Частен случай на теорията на торсионите полета на Шипов, Палюшев, Акимов и другите там дето крият с какво се занимават. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 15.11.2007, 15:33 -------------------- |
||