www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> БЪЛГАРСКИЯT ХИМН - ИЗПЯХА ГО MANOWAR

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> БЪЛГАРСКИЯT ХИМН - ИЗПЯХА ГО MANOWAR, Без описание...
Tien
Публикувано на: 12.7.2007, 15:37
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 133
Участник # 1 005
Дата на регистрация: 15-June 07

QUOTE (violence @ Jul 12 2007, 01:59 PM)
QUOTE (Tien @ Jul 10 2007, 03:12 PM)
точно в тая насока още повече че е музика на Протеста. И нищо че е на английски -понякога да чуеш Fuck the system!!! примерно си е кеф, сега  smil4334a5a360a6a.gif

създадени като почти всяко нещо, от тези които са създали и самата система smil3dbd4e5e7563a.gif smil4341944e6b0c8.gif

Не винаги е така (System of a Down например са арменци, потомци на жертвите на арменския холокост, и текстовете им определено са ПРОТИВ системата,има и много други примери. Но дори и да се сьглася с тебе за някои групи, това не можа да те накара и ТИ да си част от системата,даже напротив!
PM
Tien
Публикувано на: 12.7.2007, 17:13
Quote Post

Участник

Съобщения: 133
Участник # 1 005
Дата на регистрация: 15-June 07

Хайде бе, творците (сред метъл-групите има доста добри такива) не създават системата! Системата не е творческо, а паразитно образувание - тя доста добре ползва някои творци за свои цели, примерно да промиват мозъците на младите. Творчеството само по себе си е много мощно като въздействие и чрез него могат да се инфилтрират каквито си искаш идеи, и точно там е опасността. Но затова трябва да имаш нещо в горните етажи и да си вземеш от музиката това което те радва, а не да блееш със стадото smil4341944e6b0c8.gif
PM
Йордан_13
Публикувано на: 12.7.2007, 18:06
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 697
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (tania76 @ Jul 10 2007, 01:56 PM)
Витаеше нещо особено във въздуха в Каварна на 30 юни срещу 01.юли. Мъже и жени с дълги коси и всичките в черно. Като някакво братство.
Какво изпитват само те си знаят, но всички те изглеждаха щастливи. Е, на мен тая група ми идва малко тежка. Но групата, с женския вокал, която загряваше беше много добра. А за химна-ами, не съм чувала досега толкова много хора да го пеят. Май американците трябваше да дойдат, че да си го припомним. smil3dbd4e398ff7b.gif

Ми аз химна съм го пял навремето всяка сутрин и вечер при вдигане и сваляне на знамето, в продължение на 2 години smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif , нищо, че май мелодията му е еврейска. Тъй де, това не го е казал, онзи от Скат, който беше, дето го визира Парадокс (забеавих му името). Още отпреди си съществува такова съмнение. И мисля, че ще излезе верно, тъй като целта му е според мене да изтласка "Шуму Марица"

"Шуми Марица, окървавена,
плаче вдовица, люто ранена.

Марш, марш с генерала - марш!

В Бой да вървим - врагът да поразим"

Ето къде била работата - да поразим врага!
Българския дух се въздига и помита всичко! Няма евреи, няма пакистанци, няма афганистанци, няма американци, няма иранци - всичко под ножа.

А другият Химн:

Мила Родина, ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край!

Описание на природните красоти на България, които привличат мухи на мед всякакви евреи, чужденци и всякаква друга паплач, която ги изкупува и ги унищожава.

Ето това е разликата между двата химна...

Гледха клипчето с Меноуър, дето пяха химна и бих казал,ч е това е просто опит за изпяване на Химн, вервайте ми

smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif Доста неспокопосано, въпреки репетициите. Nessus Dorma примерно от албума им от 2002 г, доста повече тренировки е правил вокала (а той има гласови данни), за да я изпее. Кво толкова сложно има в "Мила Родино"?
И вие се впечатлявате, от това, че някой го е изпял. Ми че пейте го вие smil4334ad8a149e0.gif smil4334ad8a149e0.gif , що трябва да чакаме някой, за да го изпее и да разберем, че имаме химн? Макар, че за мене той не е нашия химн, това е химна на една юдеокомунистическа държава - нелегитимна и до днес!
PMEmail Poster
Bell
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Иване, въобще не ми трябва твоята оценка на поведението ми и личността ми! Като ти е досадно не се включвай в лична дискусия с мен, защото никой не те кара!

П.П. Не съм забелязала да те адресирам лично в коментара си, така че ми е чудно как тъй намери отношение на информацията към теб в моя пост, а иначе ме коментираш, че аз търся личното в дискусиите? smil4334ab7941679.gif Предполагам отговора е ясен - "търсиш и намираш"! smil4334a7c1e8c32.gif

Следващи дребнословия от тоя род ще бъдат модерирани (бел. на Иван).
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 17.7.2007, 22:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Бел, що не земеш да дойдеш на срещата по нататък и да видиш че сме си все обикновени българи и с нищо кой знае какво не се отличаваш от всички нас( освен с уникалното у теб)?
Какво има толкова да се дели?
PMEmail PosterUsers Website

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020