Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Tien |
Публикувано на: 12.7.2007, 15:37
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 ![]() |
Не винаги е така (System of a Down например са арменци, потомци на жертвите на арменския холокост, и текстовете им определено са ПРОТИВ системата,има и много други примери. Но дори и да се сьглася с тебе за някои групи, това не можа да те накара и ТИ да си част от системата,даже напротив! |
||||
Tien |
Публикувано на: 12.7.2007, 17:13
|
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 ![]() |
Хайде бе, творците (сред метъл-групите има доста добри такива) не създават системата! Системата не е творческо, а паразитно образувание - тя доста добре ползва някои творци за свои цели, примерно да промиват мозъците на младите. Творчеството само по себе си е много мощно като въздействие и чрез него могат да се инфилтрират каквито си искаш идеи, и точно там е опасността. Но затова трябва да имаш нещо в горните етажи и да си вземеш от музиката това което те радва, а не да блееш със стадото
![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 12.7.2007, 18:06
|
||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 697 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Ми аз химна съм го пял навремето всяка сутрин и вечер при вдигане и сваляне на знамето, в продължение на 2 години ![]() ![]() ![]() "Шуми Марица, окървавена, плаче вдовица, люто ранена. Марш, марш с генерала - марш! В Бой да вървим - врагът да поразим" Ето къде била работата - да поразим врага! Българския дух се въздига и помита всичко! Няма евреи, няма пакистанци, няма афганистанци, няма американци, няма иранци - всичко под ножа. А другият Химн: Мила Родина, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край! Описание на природните красоти на България, които привличат мухи на мед всякакви евреи, чужденци и всякаква друга паплач, която ги изкупува и ги унищожава. Ето това е разликата между двата химна... Гледха клипчето с Меноуър, дето пяха химна и бих казал,ч е това е просто опит за изпяване на Химн, вервайте ми ![]() ![]() И вие се впечатлявате, от това, че някой го е изпял. Ми че пейте го вие ![]() ![]() |
||
Bell |
Публикувано на: 16.7.2007, 1:42
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Иване, въобще не ми трябва твоята оценка на поведението ми и личността ми! Като ти е досадно не се включвай в лична дискусия с мен, защото никой не те кара!
П.П. Не съм забелязала да те адресирам лично в коментара си, така че ми е чудно как тъй намери отношение на информацията към теб в моя пост, а иначе ме коментираш, че аз търся личното в дискусиите? ![]() ![]() Следващи дребнословия от тоя род ще бъдат модерирани (бел. на Иван). |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 17.7.2007, 22:36
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Бел, що не земеш да дойдеш на срещата по нататък и да видиш че сме си все обикновени българи и с нищо кой знае какво не се отличаваш от всички нас( освен с уникалното у теб)?
Какво има толкова да се дели? |
![]() |
![]() ![]() ![]() |