Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 16.4.2008, 17:09
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Не, това не е варненеца Илия Вълков. Това навярно е някой австралиец.
|
Дари |
Публикувано на: 16.4.2008, 22:40
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
|
||
Публикувано на: 29.4.2008, 5:43
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- ![]() |
Имам едно предложение.
Считам,че като научен потенциал и финансови възможности Движение Воини на Тангра е в състояние да произведе работеща система за производство на електричество с основно гориво Брауновият газ.Ако насочим усилията си в тази посока,ще допринесем за извоюването на много голяма независимост на много голяма група Българи от чифутщината. Системата трябва да е евтина,лесна за домашно производство и ефективна. Когато я рекламираме тук със снимки и данни съвсем друга песен ще запеят по отношение на нас "властимащите"...Щото ще станат ,"властнямащи"! Подчертавам-не един човек,а Движението трябва да свърши тази работа. Какво мислите? |
Иван |
Публикувано на: 29.4.2008, 10:28
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 717 Участник # 80 Дата на регистрация: 12-August 05 ![]() |
Мещер, въпроса за генериране на енергия запълва 90% от времето ми. Това, което съм анализирал през последните 5 години, ме води към извода за 3 основни направления за проучвания и експерименти:
- браунов генератор - MEG (Motionless Electromagnetic Generator) патентован от Томас Берден - TPU (Toroidal Power Unit) с водеща роля на Стив Марк. За потенциала на Движението в тая посока не знам. Убедил съм се, че това е пътят на алхимията, т.е. нещата трябва да се преживеят лично. Най-важното е да имаш време, малко пари и много вдъхновение. Колективът може да е полезен само по единия пункт - парите. Но пък не са нужни много пари. Най-ценното е времето, което ми липсва. Има множество перспективни направления за движение (антигравитация), но за сега по-важно за оцеляването ни е производство на електроенергия. Просто ежедневието ни е изцяло обвързано с тоя вид енергия. |
Dimitar_II |
Публикувано на: 29.4.2008, 15:51
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 54 Участник # 1 285 Дата на регистрация: 9-November 07 ![]() |
Аз познания в тази област нямам, но финансово мога да помогна.
При тази енергийна криза крайно належащо е да се създаде един проект с отворен код и да се привлекат капацитети и кой както може да помага. |
anti666 |
Публикувано на: 29.4.2008, 18:06
|
![]() |
Такива изследвания са изключително важни за измъкване от еврейската система, която ни е хванала за гушите. Представете си само ако има безплатни енергийни генератори във всяка селска българска къща, съчетано с независими водни кладенци. Тук говорим за толкова чиста енергия, че да се къпем в нея. Това ще е и края на онези. А най-лошото за тях е, че това и не изисква кой знае какви средства да се направи. Ведъж пуснато навсякъде из България - връщане назад няма. Имам пълни основания да смятам, че подробна информация за такива енергийни генератори (което включва и антигравитационни такива) е скрита под българската земя и чака удобен момент да излезе наяве. Т.е. да попадне в ръцете на Българи, които да я използват за България. Под земята ни са съхранени не само духовни тайни за великото ни минало, но и технологии в състояние да направят Българския Саракт в световна суперсила за една нощ.
Онези също го знаят това и затова неистово ровят като побъркани навякъде. Само че не си дават сметка, че за древните ни предци и нашите Плеядиански водачи не е проблем тази информация да я предадат по мислено-символен път на който и да е Българин. Без да се налага да копаем каквото и да е. Тогава отиде коня у ряката. |
|
antijew |
Публикувано на: 29.4.2008, 19:58
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
|
Публикувано на: 29.4.2008, 20:32
|
|
Много съм доволен от досегашните отзиви!
Иване,спести ми уточненията които даваш за видовете енергия-пълен лаик съм.Виж,по организацията и финансирането мога да помогна.Трябва да се тръгне отнякъде.Щом 90% от времето ти са заети с това-дерзай!И аз и още хора изнесоха данни за антигравитацията,но дай да тръгнем стъпка по стъпка-СЪС ВСЯКА СТЪКА ЩЕ ГИ СТЪПКВАМЕ!Първо да е светло и топло във всеки Български Дом. Димитър II,благодаря за проявената съпричастност-ще потрябва! Анти 666,ти ми прочете мислите.Малката разлика е само в това,че аз вярвам силно че ние,Движението,можем сами да се справим с това пусто електричество.Да не сърдим и занимаваме Твореца с неща,до които сами можем да стигнем. |
Публикувано на: 29.4.2008, 20:34
|
|||
Антижу,уцелил си десятка с този линк! Ние трябва да навлезем в практиката! ![]() |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 29.4.2008, 21:50
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
http://megimg.info/mg/modules/booklists/kn...lluminatite.pdf
Тук пише, че всяка бясно ротираща маса около вертикална ос е връзка между свободната енергия, антигравитация и време. А преди това автора казва , че маниполативния експеримент ма масоните Майколсон-Морли цели да докаже че етер не съществува и търсенията и тази насока трябва да се прекратят. Абе трябва да се прочете този текст, не може да се обясни. Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 29.4.2008, 21:54 |
Публикувано на: 29.4.2008, 22:24
|
|
Георги,предлагам да основем отделна тема за до болка известната ни антигравитация...
------------------------------- Говориш за жироскоп,макар да не знам какво точно означава това. |
Публикувано на: 7.5.2008, 0:49
|
|
|
Публикувано на: 7.5.2008, 1:15
|
|
ROKURA SYSTEMS SRL
Pentru informatii complete utilizati formularul de Acces Membri din partea dreapta. Detalii de identificare ROKURA SYSTEMS SRL. Nume firma ROKURA SYSTEMS SRL Cod Unic de Inregistrare 1358***** Nr. Inmatriculare J40/11***** Observatii Descriere ROKURA SYSTEMS SRL - firma, produse, servicii. Sediu ROKURA SYSTEMS SRL - informatii de contact. Principal Judet BUCURESTI Localitate/Sector SECTORUL 2 Adresa STR. RAHMANINOV SERGHEI VASILIEVICI ***** Telefon 021-423.***** 021-423.***** Fax 021-318.***** Mobil - Email offi***** Persoane de Contact GE***** Adresa web Link: ROKURA SYSTEMS SRL Domenii de activitate principale Cod CAEN 72***** Obiect Activitate Consu***** Obiect Activitate Aceasta clasa include: - analiza, proiectarea si programarea sistemelor la cheie; - analiza cerintelor si problemelor utilizatorului, consultanta privind solutia optima; - elaborarea, producerea, furnizarea si documentarea soft-ului la comanda, bazat pe cerintele utilizatorilor; - scrierea de programe, urmand indicatiile utilizatorului; - proiectarea de pagini web. Aceasta clasa exclude: - reproducerea soft-ului nespecializat, la cerintele clientului; - consultanta in domeniul sistemelor de operare. ..................................... Ей тия произвеждат генератори за браунов газ току под носа ни... |
Публикувано на: 7.5.2008, 1:26
|
|
Despa Ilieva казва:
4 ноември, 2007 в 12:10 Ako njakoj se interesuva ot diska da se obadi na tel: 05952/4296 ili GSM: 0884618980 E-mail dessy52@abv.bg ....................................... Пратил съм запитване.Жената казва,че е дъщеря на Юл Браун и предлага информация. |
Богатир |
Публикувано на: 7.5.2008, 2:49
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 204 Участник # 1 356 Дата на регистрация: 20-February 08 ![]() |
Не помня чия беше тази мисъл, но като я чух просто ме потресе. А тя е: "Парадоксално е Вселената да кипи от енергия, а на Земята да има енергиен дефицит"
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |