Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Посягат и на Странджа
Янга |
Публикувано на: 1.7.2007, 16:57
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Ако ние, Българите, не ги накажем, няма кой, наистина. |
||
DragSShaN |
Публикувано на: 1.7.2007, 22:51
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Не знам за Странджа , но тия дни ми се наложи да пътувам за Гоце Делчев да се видя с роднини . Обикновенно минавам през Папазчир , но този път пътувах с автобус и трябваше да мина през Бнаско и Разлог . Бях чувал , че там се струи с пълни сили , но чак такова нещо не подозирах . През половин километър хотел , вилите никнат като гъби в горите , гората се сече и изкоренява всеедно е някакъв плевел . До 10 - 15 години красотите на Пирин ще станат спомен !
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Tangru |
Публикувано на: 2.7.2007, 14:07
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Природата се руши. Но почакай докато паднат отново дъждовете - ще видим какво ще остане, и от вилите! -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Янга |
Публикувано на: 2.7.2007, 14:38
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 338 Участник # 326 Дата на регистрация: 7-April 06 |
Нали уж имаше Natura 2000, та ходиха да лягат по пътищата даже. Не знам какво направиха накрая, но май успяха да си запазят правото за строежи.. Чак като тръгнат свлачищата и им паднат хотелчатата и вилите ще се сетят, че не всичко трябва да се застроява |
||
DragSShaN |
Публикувано на: 2.7.2007, 15:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Дано всички се срутят , ако питаш мен . Те не са строени за българи така , че не ни трябват . За нас българите и 20 хотела могът да ни стигнат . Не са ни нужни 1000.
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Tangru |
Публикувано на: 2.7.2007, 18:09
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
На нас какви хотели ни трябват, в страната ни ? -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
DragSShaN |
Публикувано на: 2.7.2007, 18:59
|
За почивка ! Ти да не си носиш къщата на гърба :)
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Tangru |
Публикувано на: 4.7.2007, 17:09
|
||
На мен и една палатка в гората, ми стига :) -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 4.7.2007, 21:43
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Неизбежното не се забави много.Върховен административен съд обяви решението за нищожно.
|
Balkhani |
Публикувано на: 4.7.2007, 23:55
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 19 Участник # 980 Дата на регистрация: 23-May 07 |
Т.е. се отменя решението Странджа да не бъде парк? |
||
PARADOX |
Публикувано на: 5.7.2007, 12:35
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Не се косете за Странджа... Тя сама се грижи за себе си! Ако си спомняте на времето имаше държавна политика провеждана от политбюро на БКП за заселването на Странджа-Сакар....!!! Бяха измислили даже и някакъв младежки град там! Раздаваха безплатно апартаменти на тези които приемат да отидат! Гарантираха работа, по-високи заплати и социални облаги..!! Какво стана..?!! Нищо!!! Комунистите не успяха, та няколко измислени новобогаташчета ли ще успеят..?!!! Съмнявам се..!! Под Странджа спи нещо много древно и мощно...!!! Малцина са тези, които са се завърнали без поражения, опитвайки се да обезпокоят силите, които населяват тази свещенна планина! Вековните и гори ще останат девствени, въпреки жалките домогвания на неколцина алчни люде!!! Един малък жокер! Помислете защо почти няма незаконна сеч в Странджа на фона масовото обезлесяване на България..?!!! Циганите и фесовете усещат някои работи май..?!! Скоро и на някои самозабравили се Българи ще им се наложи да ги усетят...
|
Tien |
Публикувано на: 5.7.2007, 22:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 133 Участник # 1 005 Дата на регистрация: 15-June 07 |
Родопите са също свещена Планина-Храм... Но това не спира бандитите да изсичат наред Лошото е че от местните всеки мърмори, но като се стигне до действия и до излизане от анонимност - никакви ги няма! Имахме идея миналата година да направим барикада с камъни и дървета на пътя, да спрем дърварските камиони (по 20-ина на ден) с незаконно изсечени дървета, но се оказахме само 2-ма ентусиасти... Писах и до всички медии които имаха ел.адреси, познайте дали някой ми отговори!
|
Tangru |
Публикувано на: 13.7.2007, 14:49
|
||
Така е Пък и позабравихме за същината на Родопите. Сега те се описват като едва ли не бойно поле -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
ime |
Публикувано на: 14.7.2007, 7:13
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 |
Всички велики хора са живели сред природата. Бях писал в нюза.бг когато чифутите искали да изтребят индианците, започнали масово избиване на бизони. Индианците са разчитали на бизоните за тяхното съществуване. Няма бизони - няма индианци. Балканът и гората, природата на България - това са Българите.
-------------------- "????????? ?? ?? ?????? — ???? ?????????"
|
Страници: (2) 1 [2] |