Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Нов пан-български форум
_IYI_ |
Публикувано на: 20.6.2007, 1:09
|
Участник Група: Участници Съобщения: 98 Участник # 159 Дата на регистрация: 25-October 05 |
Разбира се, че трябва да се пише на БЪЛГАРСКИ. Защо пък на руски? Стига глупости, като е панбългарски форум трябва да се пише на Родния език.
-------------------- www.bgns.net
|
Strannik |
Публикувано на: 20.6.2007, 9:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 33 Участник # 239 Дата на регистрация: 21-January 06 |
Поздравления за прекрасната инициатива най-накрая да се съберем всички Българи на едно място, макар и виртуално. Аз предлагам ние да си пишем задължително на Български и едновременно с това на още един чужд език (английски или руски - кой каквото знае). Все пак целта не е да блесваме със знания по чужди езици, а да се разбираме. А и така малко по малко другите Българи ще започнат да свикват с нашия език.
ПП: До танкиста: Защо си заключил секцията с правилата? Къде иначе да се дават предложения от останалите участници, които в крайна сметка да доведат до развитието на форума? -------------------- ???? ?????????? ? ?????? ??? ???? ??? ????!!!
|
tankista |
Публикувано на: 20.6.2007, 13:19
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
никои не спира българите да пишат на български. Но с оглед че форума ще участват и чуваши и татари ние трябва по някакъв начин да се разбираме с тях.
-------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 20.6.2007, 16:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Танкист, напиши правилата на български и руски също.
|
tankista |
Публикувано на: 20.6.2007, 16:47
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 168 Участник # 258 Дата на регистрация: 19-February 06 |
готово -------------------- |
||
Bell |
Публикувано на: 20.6.2007, 22:18
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Ти не ми давай акъли на мене как да пиша! А за форума, много е просто - аз и други като мен просто няма да имаме възможност да комуникираме, ако е на руски! Идеята е да се разбираме по някакъв начин какъвто и да е той, според мен това е основното! |
||
tankista |
Публикувано на: 21.6.2007, 14:30
|
||||
Всеки е добре дошъл в форума. Спокоино пиште на български руски англииски чувашки татарски или каквото ви доиде на ум. Като пан български форум не можем да се ограничим само с 1-2 езика. -------------------- |
||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 21.6.2007, 15:22
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Нужно ни е да осъществим връзка помежду си.Истинският език сам ще изплува като нужда в нашето подсъзнание,щом той почувства,че е нужен.А това няма да стане без да осъществим първоначално сближаване.
|
tankista |
Публикувано на: 21.6.2007, 17:41
|
||
Работя по въпшроса. Чувашите хранят много топли чувства към българите от опитите за рекалама на сайта досега. Татарите са по незапознати за съжаление и са възприели повече пан тюркската идея. Ни веднъж да влязат те ще разбереат истината. Пропагандата му е майката. Правя каквото мога. -------------------- |
||
Ник |
Публикувано на: 21.6.2007, 17:54
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Аз съм от "Дъртите",както елегантно се изказа наш участник-съфорумец и смятам,че английския,който и без това насилствено ни се налага в ежедневието,като заместител на българския и то доста сполучливо,както виждам,няма място тук!Това е езика на "доброжелателите ни".Искрено съжалявам,че някои няма да могат да демонстрират познания,но руския е близко до нашия,а и те като част от Русия -всички говорят руски.Тенденцията-да минем на български.Иначе е повод и за "младоците" да научат език,който е доста по-свързан с историята ни от всеки друг.
|
tankista |
Публикувано на: 21.6.2007, 18:05
|
както казах. Темите ще се дублират с времето и на руски. Има време. Всеки е дообре дошъл в форума. Ако някои има идеи как и откъде да привлечем волжкие българи да участват в форума нека каже.
-------------------- |
Страници: (2) 1 [2] |