www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Нов пан-български форум

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Нов пан-български форум
_IYI_
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 98
Участник # 159
Дата на регистрация: 25-October 05

Разбира се, че трябва да се пише на БЪЛГАРСКИ. Защо пък на руски? Стига глупости, като е панбългарски форум трябва да се пише на Родния език.

--------------------
www.bgns.net
PMUsers Website
Strannik
Quote Post

Участник

Съобщения: 33
Участник # 239
Дата на регистрация: 21-January 06

Поздравления за прекрасната инициатива най-накрая да се съберем всички Българи на едно място, макар и виртуално. Аз предлагам ние да си пишем задължително на Български и едновременно с това на още един чужд език (английски или руски - кой каквото знае). Все пак целта не е да блесваме със знания по чужди езици, а да се разбираме. А и така малко по малко другите Българи ще започнат да свикват с нашия език.

ПП: До танкиста: Защо си заключил секцията с правилата? Къде иначе да се дават предложения от останалите участници, които в крайна сметка да доведат до развитието на форума?

--------------------
???? ?????????? ? ?????? ??? ???? ??? ????!!!
PM
tankista
Публикувано на: 20.6.2007, 13:19
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 168
Участник # 258
Дата на регистрация: 19-February 06

никои не спира българите да пишат на български. Но с оглед че форума ще участват и чуваши и татари ние трябва по някакъв начин да се разбираме с тях.

--------------------
User posted image
PM
Запознат
Публикувано на: 20.6.2007, 16:23
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Танкист, напиши правилата на български и руски също.
PM
tankista
Публикувано на: 20.6.2007, 16:47
Quote Post

Участник

Участник # 258

QUOTE (Запознат @ Jun 20 2007, 03:23 PM)
Танкист, напиши правилата на български и руски също.

готово smil4334ad1724132.gif

--------------------
User posted image
PM
Bell
Публикувано на: 20.6.2007, 22:18
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (Запознат @ Jun 19 2007, 11:02 PM)

До Бел: Вместо емигрантското БГ, можеше да напишеш България.

Ти не ми давай акъли на мене как да пиша!

А за форума, много е просто - аз и други като мен просто няма да имаме възможност да комуникираме, ако е на руски! Идеята е да се разбираме по някакъв начин какъвто и да е той, според мен това е основното!
PM
tankista
Публикувано на: 21.6.2007, 14:30
Quote Post

Участник

Участник # 258

QUOTE (Bell @ Jun 20 2007, 09:18 PM)
QUOTE (Запознат @ Jun 19 2007, 11:02 PM)

До Бел: Вместо емигрантското БГ, можеше да напишеш България.

Ти не ми давай акъли на мене как да пиша!

А за форума, много е просто - аз и други като мен просто няма да имаме възможност да комуникираме, ако е на руски! Идеята е да се разбираме по някакъв начин какъвто и да е той, според мен това е основното!

Всеки е добре дошъл в форума. Спокоино пиште на български руски англииски чувашки татарски или каквото ви доиде на ум. Като пан български форум не можем да се ограничим само с 1-2 езика.

--------------------
User posted image
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 21.6.2007, 15:22
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Нужно ни е да осъществим връзка помежду си.Истинският език сам ще изплува като нужда в нашето подсъзнание,щом той почувства,че е нужен.А това няма да стане без да осъществим първоначално сближаване.
PM
tankista
Публикувано на: 21.6.2007, 17:41
Quote Post

Участник

Участник # 258

QUOTE (Спорт-Здраве @ Jun 21 2007, 02:22 PM)
Нужно ни е да осъществим връзка помежду си.Истинският език сам ще изплува като нужда в нашето подсъзнание,щом той почувства,че е нужен.А това няма да стане без да осъществим първоначално сближаване.

Работя по въпшроса. Чувашите хранят много топли чувства към българите от опитите за рекалама на сайта досега. Татарите са по незапознати за съжаление и са възприели повече пан тюркската идея.
Ни веднъж да влязат те ще разбереат истината. Пропагандата му е майката. Правя каквото мога.

--------------------
User posted image
PM
Ник
Публикувано на: 21.6.2007, 17:54
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Аз съм от "Дъртите",както елегантно се изказа наш участник-съфорумец и смятам,че английския,който и без това насилствено ни се налага в ежедневието,като заместител на българския и то доста сполучливо,както виждам,няма място тук!Това е езика на "доброжелателите ни".Искрено съжалявам,че някои няма да могат да демонстрират познания,но руския е близко до нашия,а и те като част от Русия -всички говорят руски.Тенденцията-да минем на български.Иначе е повод и за "младоците" да научат език,който е доста по-свързан с историята ни от всеки друг.
PM
tankista
Публикувано на: 21.6.2007, 18:05
Quote Post

Участник

Участник # 258

както казах. Темите ще се дублират с времето и на руски. Има време. Всеки е дообре дошъл в форума. Ако някои има идеи как и откъде да привлечем волжкие българи да участват в форума нека каже.

--------------------
User posted image
PM

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020