Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
Ликвидираха заместник на Заркауи
bgskin |
Публикувано на: 23.10.2005, 9:30
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Аз вярвам в Ал Кайда, Осама Бин Ладен, Дядо Коледа, Великденския заек и безкръвния комунизъм.
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
LETO |
Публикувано на: 23.10.2005, 11:59
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
-------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Воина |
Публикувано на: 23.10.2005, 14:12
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Leto Не съм съгласен с теб относно американците!Сигурен съм ,че знаят какви индивиди оправляват страната им!!!Просто в САЩ еврейте са много!Имат много силно развита масонска ложа(може би наи-развитата масонска ложа в Света)!И под тяхен контрол са средствата за масова маниполация и им е лесно да маниполират хората!Неказвам,че няма хора ,които не разбират какво става,но за мен са малко !Погледни им от какви екземпляри им е представено населението(цялата измет на Европа)!Още когато хростофор Колумб открива Америка през 1796 година малко след него (ако не и с него) пристигат 360,000 еврей с кораби!И те до нащи дни техните наследници се докопват до урапвата на държавата!Относно до войната в Афганистан и Ирак те са водят по една обединяваща причина използването на старите оръжия(тяхното бракуване)а,а втората причина ,която е характерна донякаде само за Ирак е петрола!!!Та така просто трябва да се прави нещо да се разбере,че "онеправдания" и "богоизбран народ" не това за което се представя!!!!
|
LETO |
Публикувано на: 23.10.2005, 14:38
|
Участник Група: Участници Съобщения: 356 Участник # 154 Дата на регистрация: 22-October 05 |
Разбира се, прав си!
Като казваш за масоните в САЩ се сещам, че голяма част от подписалите Декларацията за независимост са били масони. После, вярно е че Щатите са "начин на мислене", а не нация! И от тук следва въпроса: защо трябва да възприемаме техния начин на живот - ние сме нация. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Воина |
Публикувано на: 23.10.2005, 22:36
|
Участник Група: Участници Съобщения: 65 Участник # 149 Дата на регистрация: 18-October 05 |
Веднага мога да ти отговоря на въпроса Leto.Еврейте се опитват да ни завладеят все повече и повече и ето един начин за това!Чрез наложеният от тях начин на живот.Всичко започва от икономиката ,защото тя е развита във всички сфери,области ,дялове или както искаш го наречи.От това следва,че конкретно машините се развиват.От там следва,че повече хора имат високо платена работа.От там следва ,че тръгват слухове колко е добър живота в Америка.И от там следва, че много хора започват да емигрират в Америка.С престоя си там всекя секунда всяка минута всеки ден всяка седмица всяка година те биват заслепявани от "мъглата" докато накрая не се хипнотизират!!!Някои са с по-лабилна психика и се поддават по -лесно други -не,но накрая всички заживяват един робото-холически живот.Така еврейският заговор се изпълнява и кръговрата не може да бъде спрян!!!Припомни си за какво говори Алеко Константинов в своя файлетон "До Чикаго и Назад".Майка ми иамше един приятел,който е живял в Америка. И майка ми го пита истина ли е това по филмите ,което го дават за тяхният живот??И той и каза,че това е лъжа .Каза също ,че там нямаш приятели ,само тези от работата ти!Прибираш се от работа пазаруваш,гледаш телевизия и сутрин този кръговрат се повтаря!Просто там отиваш човек и умираш робот.Те живеят монотонен жовот!Няма нищо по-хубаво на света от приятелите и светлината в очите,а те нямат нищо !Те са обречени на маниполиране в един машинизират свят какъвто е Амерка и измислената американска мечта!!!
|
Bell |
Публикувано на: 24.10.2005, 3:54
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Не мога да разбера защо ако евреите управляват този свят и събитията не могат да се справят с палестинците и тн?
|
Воина |
Публикувано на: 24.10.2005, 8:50
|
Ще ти цитирам един план предназначен за "Голямата Депресия"след ПСВ в Германия,който ще ти даде ясен отговор!!!!
Планът Дауес Според плана Дауес банки от САЩ и Великобритания предоставят на Германия заем на стойност 800млн.марки(200млн.долара).Германия се задължава от своя страна да изплати през първата година 1 млрд.марки и да увеличи палщанията до 2,4млрд годишно.Планът Дауес е приет на Лондонската конференция през август 1924г. Сешташ ли се за какво ти говоря??Те са може ли да онищожат лесно Германия ,защотото е била в голяма криза след войната ,но те са и да ли пари и така се спечелили много повече отколкото от нейното изчезване от картата на Света!Та така и с Палестина |
LETO |
Публикувано на: 24.10.2005, 11:53
|
Отклонихме се от темата, Воин.
Ако искаш постави я като нова във форума. Сигурно и другите има какво да пишат за това. Аз лично смятам, че действията на световните финансисти (евреи) са шаблонни, т.е. предсказуеми. Имам предвид - Извличане на ред от хаоса и генериране на печалби от загубата. -------------------- ... ? ?? ?? ?????????.. ????? ?? ??????????? ?? ?????!..
|
Воина |
Публикувано на: 25.10.2005, 8:33
|
Leto не съм се отклонил от темата просто дадох за пример на Bell,за какво еврейте не искат да онищожат Палестина!!!Замисли се внимателно:)
|
Страници: (2) 1 [2] |