www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> За отсъствието на Елтимир

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> За отсъствието на Елтимир
Запознат
Quote Post

Отдаден

Група: участници
Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 3-November 05

QUOTE (pitbull @ Jun 1 2007, 11:17 PM)
Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри.. smil3dbd4e398ff7b.gif Сега, като чета какво става с Елтимир, съм убеден, че това е целенасочено!
Поздрави на всички!

Благодаря от името на Администраторския екип за разясненито, което направи Pitbull, понеже това може да се окаже част от по-голям проблем във връзка с информационното затъмнение, което ни налагат!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Запознат @ Jun 1 2007, 10:28 PM)

Пробвай с този линк:
http://www.epochtimes-bg.com/ottegljane/

Благодаря ти. Пробвах и стана. Дано ми отговорят.
Но съветвам и други да пишат за геройствата на чекистите.
PMEmail PosterUsers Website
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

И аз им писах! Дано има положителен резултат!

Препоръчвам на всеки,който е загрижен от ставащото,според възможностите си да "тръби"на колкото се може повече места! smil4334abded4493.gif
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (antijew @ Jun 2 2007, 06:56 AM)
Препоръчвам на всеки,който е загрижен от ставащото,според възможностите си да "тръби"на колкото се може повече места! smil4334abded4493.gif

Докато все още "тръбенето" е възможно и не са го криминализирали, подобно на Свастиката, отричането на холокоста и пр.
Като гледам - натам ни водят другарите от ДС/НСС и най пагубното за нас е да си трайкаме и да си мислим че това е нормално (без да коментирам кой спуща нормите на това "нормално").
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

http://www.epochtimes-bg.com/ottegljane/ar...ada_Eltimir.jpg
Забелязах че най долу пише:
"Присъдата може да се обжалва... от днес 26.XIII 1978"
13 месец??? Нарочно са го написали да не можеш да обжалваш. И селд време заради тази грешка този доумент може да се обяви за невалиден. За добо или лошо. В тях хляба, в тях ножа...
PMUsers Website
Strannik
Quote Post

Участник

Съобщения: 33
Участник # 239
Дата на регистрация: 21-January 06

QUOTE (pitbull @ Jun 1 2007, 10:17 PM)
Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина  дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри..  smil3dbd4e398ff7b.gif Сега, като чета какво става с Елтимир, съм убеден, че това е целенасочено!
Поздрави на всички!

Питбул, с теб май сме градски smil3dbd4e4c2e742.gif Сигурен ли си, че проблемът е при доставчика? Питам, понеже днес пратих линк на един колега към сайта , а той е абонат на Визио и си го отвори без грижи. Да не би повредата да е в твоя телевизор smil4334a3ebd31a5.gif ? Пишеш, че си с лаптоп - не може ли да пробваш от някоя точка за безжичен интернет?
Относно цензурата - дойде и моят ред да се оплача: горе-долу преди седмица разглеждах една обширна тема във форума www.bg-nacionalisti.org (с участието на Йордан и Бел) и по едно време ми изписа Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
И оттогвава нямам достъп (освен чрез Торпарк, което не ми върши работа). А аз не съм се регистрирвал, че да ме банват; от компютъра на съседа също не мога да го отворя.
Така че при теб един националистически сайт, при мен - друг и нашият град май е шампион по цензура smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 718
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (Strannik @ Jun 3 2007, 10:34 PM)
Здравейте! На мен ми е наложена няква забрана и не мога да посещавам сайта от лаптопа ми! Това стана преди десетина  дни! Имам над 60 фаворити и единствено със страницата на войните имам проблем! Доста тъпо и доста необичайно! Ползвам интернет на визио и естествено започнах да ги притеснявам и не смятам да спирам! Оказа се обаче, че нещата са по-дебели, защото не само не срещам съдействие относно проблема, ами и се правят на луди и ни лук яли! Доста странно поведение се демонстрира ! Задълбах нещата и си казаха някои неща- нямаха избор! Забраната ми е наложена от София и доставчикът тук не може да направи нищо по въпроса! Явно има някви "големци" (а може и един да е..) , които действат тъпо и не могат да се усетят , че предизвикват верижна реакция , която ще ги застигне .....! Тук в Пловдив има доста компютри..  smil3dbd4e398ff7b.gif Сега, като чета какво става с Елтимир, съм убеден, че това е целенасочено!
Поздрави на всички!

Питбул, с теб май сме градски smil3dbd4e4c2e742.gif Сигурен ли си, че проблемът е при доставчика? Питам, понеже днес пратих линк на един колега към сайта , а той е абонат на Визио и си го отвори без грижи. Да не би повредата да е в твоя телевизор smil4334a3ebd31a5.gif ? Пишеш, че си с лаптоп - не може ли да пробваш от някоя точка за безжичен интернет?
Относно цензурата - дойде и моят ред да се оплача: горе-долу преди седмица разглеждах една обширна тема във форума www.bg-nacionalisti.org (с участието на Йордан и Бел) и по едно време ми изписа Forbidden
И оттогвава нямам достъп (освен чрез Торпарк, което не ми върши работа). А аз не съм се регистрирвал, че да ме банват; от компютъра на съседа също не мога да го отворя.
Така че при теб един националистически сайт, при мен - друг и нашият град май е шампион по цензура smil3dbd4e5e7563a.gif

Нашият град е едно еврейско гнездо, фрашкано и със всякаква друга сган - циганьори, турчальори, не знам само дали маори, още не са се заселили и представлява един комунистически кенеф, в който евреите всеки ден ходят по-голяма нужда.
А и ти сигурен ли си, че, оня сайт "БГ националисти" е въобще националистически? Щом админа му, Императора, ходи и пописва в "Патриоти. орг" - един ужасно комуноиден форум, с изтрещяли от комунизъм мозьци, ние за какво говорим? Къф, национализъм, кви пет лева? Аз неслучайно ясно си казах тука - националисти с комунистическо мислене - такова животно нема, такъв тюрлюгювеч не се яде и се дава на прасетата. Спокойно можеш да свържеш тези факти, с изказването на евреина Станишев вчера, на поредния им пленум (не мога ги сброя от 1945 г., насам колко са), че новата Задача на евреите, сиреч БСП била възхода и борбата на патриотизма срещу крайния национализъм.
Чифутчето Станко Шеф сам потвърди думите на Елтимир, че разликата между патриотизъм и национализъм е огромна, точно, каквато е разликата между евреина и Българина.
PMEmail Poster
Tangru
Quote Post

Участник

Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

QUOTE (georgi_nz @ May 29 2007, 10:15 PM)
Ми то ако това е европейския съюз, каква е тогава разликата от Съветския съюз???!!!

Ми, има някои разлики

По времето на СССР, ни облъчваха с псиоръжието, а сега в ЕС замислят и имплантирането на микрочипове, у нас.

СССР не подлагаше, толкова явно, задник на световните институции, както го прави ЕС smil3dbd4e398ff7b.gif
PM
pitbull
Quote Post

Участник

Съобщения: 47
Участник # 362
Дата на регистрация: 4-May 06

QUOTE (Strannik @ Jun 3 2007, 10:34 PM)
Поздрави на всички!

Strannik, няколко души, за които смея да твърдя, че са меко казано големи специалисти, се запознаха с проблема ми и всички стигнаха до един и същ извод! Има наложено ограничение на моето АйПи! И в двата ми офиса имам интернет, а в единия е на визио също и от там нямам проблеми със страницата!
Ако не друго, то поне една камара народ разбра за сайта покрай моя проблем!
Поздрави!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Умолявам всеки който е бил ограничен в достъпа до сайта чрез доставчика си( или други подобни мръсотийки е видял от чекистите) и е сигурен в това - нека ми пише на ЛС за да видим как можем да обобщим инфото и да го дадем на едно място. Че хората това чакат - да отразят какви са службите в една държава от ЕС и с какво се занимават вместо да намират престъпници.
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (PARADOX @ May 30 2007, 10:28 PM)
QUOTE (Bell @ May 30 2007, 08:44 PM)
До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат  smil4334aa44c7e89.gif !!!

Хм, не може да остане така положението, ще трябва да се измисли нещо!

Ще трябва да се отиде на място...!!!
И май това ще съм аз...

Добър вечер Парадокс!Видях,че си се завърнал след неочакваното ти напускане.Притесних се градски да не ти се е случило нещо лошо след като те нямаше повече от месец сред нас.
Как мина срещата?
Как е Елтимир и всичко около него?
Оправи ли се проблема с интернета?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (antijew @ Jul 3 2007, 08:55 PM)
До там ли стигнаха мръсните гадове? Да пращат кабелите да режат  smil4334aa44c7e89.gif !!!

И май това ще съм аз...

Добър вечер Парадокс!Видях,че си се завърнал след неочакваното ти напускане.Притесних се градски да не ти се е случило нещо лошо след като те нямаше повече от месец сред нас.
Как мина срещата?

Току що се върнах от Ботевград..
Имам най-новата книга на Елтимир: "Невидимата атака"
Не е много добре със здравето. Мъчат го още няколко зъба, но затова се погрижих (не съм му ги избил, а ще ги оправи)...!!! Поздравява всички които си знаят...
За всички останали цитирам дословно:
-Не ми се връща в сайта! Много мръсотия се насъбра там..

Останалото ще запазя за себе си...
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (PARADOX @ Jul 3 2007, 09:26 PM)

И май това ще съм аз...

Как мина срещата?

Не е много добре със здравето. Мъчат го още няколко зъба, но затова се погрижих (не съм му ги избил, а ще ги оправи)...!!! Поздравява всички които си знаят...

Дано скоро се изчистят всичките му здравословни проблеми!
Искрено Му го желая!
Всичко друго рано или късно ще си дойде на мястото!
Духа ми е с Него...и Го подкрепя.

А лично към теб Парадокс имам забележка.Обичам коректноста,точноста и Честноста.Неизпълнени обещания не обичам.Лично аз,като обещая нещо се стремя с всички честни средства да го изпълня!Ако не съм СИГУРЕН,че мога,не обещавам!Не се чуди защо те "нападам" в темите...Ти парадираше,че си близко и ще се отзовеш на проблема Му...а доколкото разбрах...чак след месец и нещо си сторил това....Изниза се като п....я на 30 май и ни вест,ни кост по важния въпрос от теб.
Защо?
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (antijew @ Jul 4 2007, 10:06 AM)
QUOTE (PARADOX @ Jul 3 2007, 09:26 PM)

И май това ще съм аз...

Как мина срещата?

Дано скоро се изчистят всичките му здравословни проблеми!
Искрено Му го желая!
Всичко друго рано или късно ще си дойде на мястото!
Духа ми е с Него...и Го подкрепя.

А лично към теб Парадокс имам забележка.Обичам коректноста,точноста и Честноста.Неизпълнени обещания не обичам.Лично аз,като обещая нещо се стремя с всички честни средства да го изпълня!Ако не съм СИГУРЕН,че мога,не обещавам!Не се чуди защо те "нападам" в темите...Ти парадираше,че си близко и ще се отзовеш на проблема Му...а доколкото разбрах...чак след месец и нещо си сторил това....Изниза се като п....я на 30 май и ни вест,ни кост по важния въпрос от теб.
Защо?

Бях в чужбина.. Имах уговорка с Ангел да се видя с него в събота (ако не бъркам 4-ти) но така стана че ми взеха билет на 2-ри и неможахме да се видим.. Ангел знаеше, че може да стане така. Е върнах се и веднага отидох при него... Жена ми подържаше връзка с него по телефона и и бях дал инструкции как да реагира, ако стане нещо! Не виждам само каква е тая параноя..?!! Първо питайте, после нападайте.. Ангел просто не иска да си пуска нета! По негови си причини.. Каквото съм обещал и зависи от мен съм го направил!
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

"Нападам",защото се появяваш ни лук ял,ни лук мирисал.Тръгна уж с Важна задача и нищо по Въпроса от теб след завръщането ти.Трябва да те ръчкаме...За тези 2-3 дни преди тръгването ти просто можеше да пуснеш един поуст,че си възпрепядстван и друг да поеме щафетата...
А то каква стана,Човека остана с празна надежда...
Жена ми, билета айде сега ...
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020