Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Запознат |
Публикувано на: 1.6.2007, 22:31
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 3-November 05 ![]() |
Благодаря от името на Администраторския екип за разясненито, което направи Pitbull, понеже това може да се окаже част от по-голям проблем във връзка с информационното затъмнение, което ни налагат! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 1.6.2007, 23:15
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Благодаря ти. Пробвах и стана. Дано ми отговорят. Но съветвам и други да пишат за геройствата на чекистите. |
||
antijew |
Публикувано на: 2.6.2007, 6:56
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
И аз им писах! Дано има положителен резултат!
Препоръчвам на всеки,който е загрижен от ставащото,според възможностите си да "тръби"на колкото се може повече места! ![]() |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 2.6.2007, 8:58
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 386 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 ![]() |
Докато все още "тръбенето" е възможно и не са го криминализирали, подобно на Свастиката, отричането на холокоста и пр. Като гледам - натам ни водят другарите от ДС/НСС и най пагубното за нас е да си трайкаме и да си мислим че това е нормално (без да коментирам кой спуща нормите на това "нормално"). |
||
ime |
Публикувано на: 2.6.2007, 20:48
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 556 Участник # 484 Дата на регистрация: 10-July 06 ![]() |
http://www.epochtimes-bg.com/ottegljane/ar...ada_Eltimir.jpg
Забелязах че най долу пише: "Присъдата може да се обжалва... от днес 26.XIII 1978" 13 месец??? Нарочно са го написали да не можеш да обжалваш. И селд време заради тази грешка този доумент може да се обяви за невалиден. За добо или лошо. В тях хляба, в тях ножа... |
Strannik |
Публикувано на: 3.6.2007, 22:34
|
||
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 33 Участник # 239 Дата на регистрация: 21-January 06 ![]() |
Питбул, с теб май сме градски ![]() ![]() Относно цензурата - дойде и моят ред да се оплача: горе-долу преди седмица разглеждах една обширна тема във форума www.bg-nacionalisti.org (с участието на Йордан и Бел) и по едно време ми изписа Forbidden You don't have permission to access / on this server. И оттогвава нямам достъп (освен чрез Торпарк, което не ми върши работа). А аз не съм се регистрирвал, че да ме банват; от компютъра на съседа също не мога да го отворя. Така че при теб един националистически сайт, при мен - друг и нашият град май е шампион по цензура ![]() |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 4.6.2007, 12:36
|
||||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 718 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Нашият град е едно еврейско гнездо, фрашкано и със всякаква друга сган - циганьори, турчальори, не знам само дали маори, още не са се заселили и представлява един комунистически кенеф, в който евреите всеки ден ходят по-голяма нужда. А и ти сигурен ли си, че, оня сайт "БГ националисти" е въобще националистически? Щом админа му, Императора, ходи и пописва в "Патриоти. орг" - един ужасно комуноиден форум, с изтрещяли от комунизъм мозьци, ние за какво говорим? Къф, национализъм, кви пет лева? Аз неслучайно ясно си казах тука - националисти с комунистическо мислене - такова животно нема, такъв тюрлюгювеч не се яде и се дава на прасетата. Спокойно можеш да свържеш тези факти, с изказването на евреина Станишев вчера, на поредния им пленум (не мога ги сброя от 1945 г., насам колко са), че новата Задача на евреите, сиреч БСП била възхода и борбата на патриотизма срещу крайния национализъм. Чифутчето Станко Шеф сам потвърди думите на Елтимир, че разликата между патриотизъм и национализъм е огромна, точно, каквато е разликата между евреина и Българина. |
||||
Tangru |
Публикувано на: 4.6.2007, 12:42
|
||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 ![]() |
Ми, има някои разлики По времето на СССР, ни облъчваха с псиоръжието, а сега в ЕС замислят и имплантирането на микрочипове, у нас. СССР не подлагаше, толкова явно, задник на световните институции, както го прави ЕС ![]() |
||
pitbull |
Публикувано на: 4.6.2007, 13:09
|
||||
![]() Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 ![]() |
Strannik, няколко души, за които смея да твърдя, че са меко казано големи специалисти, се запознаха с проблема ми и всички стигнаха до един и същ извод! Има наложено ограничение на моето АйПи! И в двата ми офиса имам интернет, а в единия е на визио също и от там нямам проблеми със страницата! Ако не друго, то поне една камара народ разбра за сайта покрай моя проблем! Поздрави! |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 4.6.2007, 16:39
|
Умолявам всеки който е бил ограничен в достъпа до сайта чрез доставчика си( или други подобни мръсотийки е видял от чекистите) и е сигурен в това - нека ми пише на ЛС за да видим как можем да обобщим инфото и да го дадем на едно място. Че хората това чакат - да отразят какви са службите в една държава от ЕС и с какво се занимават вместо да намират престъпници.
|
antijew |
Публикувано на: 3.7.2007, 20:55
|
||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 1 197 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 ![]() |
Добър вечер Парадокс!Видях,че си се завърнал след неочакваното ти напускане.Притесних се градски да не ти се е случило нещо лошо след като те нямаше повече от месец сред нас. Как мина срещата? Как е Елтимир и всичко около него? Оправи ли се проблема с интернета? |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 3.7.2007, 21:26
|
||||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Току що се върнах от Ботевград.. Имам най-новата книга на Елтимир: "Невидимата атака" Не е много добре със здравето. Мъчат го още няколко зъба, но затова се погрижих (не съм му ги избил, а ще ги оправи)...!!! Поздравява всички които си знаят... За всички останали цитирам дословно: -Не ми се връща в сайта! Много мръсотия се насъбра там.. Останалото ще запазя за себе си... |
||||||
antijew |
Публикувано на: 4.7.2007, 10:06
|
||||||||
Дано скоро се изчистят всичките му здравословни проблеми! Искрено Му го желая! Всичко друго рано или късно ще си дойде на мястото! Духа ми е с Него...и Го подкрепя. А лично към теб Парадокс имам забележка.Обичам коректноста,точноста и Честноста.Неизпълнени обещания не обичам.Лично аз,като обещая нещо се стремя с всички честни средства да го изпълня!Ако не съм СИГУРЕН,че мога,не обещавам!Не се чуди защо те "нападам" в темите...Ти парадираше,че си близко и ще се отзовеш на проблема Му...а доколкото разбрах...чак след месец и нещо си сторил това....Изниза се като п....я на 30 май и ни вест,ни кост по важния въпрос от теб. Защо? |
||||||||
PARADOX |
Публикувано на: 4.7.2007, 10:21
|
||||||||||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Бях в чужбина.. Имах уговорка с Ангел да се видя с него в събота (ако не бъркам 4-ти) но така стана че ми взеха билет на 2-ри и неможахме да се видим.. Ангел знаеше, че може да стане така. Е върнах се и веднага отидох при него... Жена ми подържаше връзка с него по телефона и и бях дал инструкции как да реагира, ако стане нещо! Не виждам само каква е тая параноя..?!! Първо питайте, после нападайте.. Ангел просто не иска да си пуска нета! По негови си причини.. Каквото съм обещал и зависи от мен съм го направил! |
||||||||||
antijew |
Публикувано на: 4.7.2007, 10:38
|
"Нападам",защото се появяваш ни лук ял,ни лук мирисал.Тръгна уж с Важна задача и нищо по Въпроса от теб след завръщането ти.Трябва да те ръчкаме...За тези 2-3 дни преди тръгването ти просто можеше да пуснеш един поуст,че си възпрепядстван и друг да поеме щафетата...
А то каква стана,Човека остана с празна надежда... Жена ми, билета айде сега ... |
![]() |
![]() ![]() ![]() |