www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Евреи, цигани и комунисти

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Евреи, цигани и комунисти
LETO
Публикувано на: 23.10.2005, 11:13
Quote Post

Участник

Група: участници
Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Това си е една напълно еврейска телевизия. Няма смисъл да я коментираме даже. Какви ли не глупости измислят за германците.

Вярно, но лошото е, че много народ го гледа този канал и голямата част от тях приемат за "чиста монета" това, които им сипват от екрана.
Мисълта ми беше, че разполагат с мощни пропагандни средства, които използват максимално smil4334aa05d5cb2.gif
PM
Воина
Публикувано на: 25.10.2005, 7:38
Quote Post

Участник

Съобщения: 65
Участник # 149
Дата на регистрация: 18-October 05

Ще взема да се поразровя и да публиковам някой малко известни факти за комунисти и еврей и за циганите.до довечера Ви обещавам ,че ще има нещо! smil4334abded4493.gif
PMEmail Poster
Eлтимир
Публикувано на: 25.10.2005, 20:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Ифандиев току-що каза по СКАТ за механичния внос на цигани от Тодор Живков. Само забрави да спомене откъде го знае. Защо ли толкова тези "правдолюбци" ги е страх да споменат Движение "Воини на Тангра"?
PM
LETO
Публикувано на: 25.10.2005, 21:08
Quote Post

Участник

Съобщения: 356
Участник # 154
Дата на регистрация: 22-October 05

Абе, все си мисля да ви питам, не ви ли се струва, че това не споменаване на движение "Войни на Тангра", това т.нар. информационно затъмнение помага на самото Движение. Докато другите медии си завират главите в пясъка, хората ще стават все по-любопитни и ще търсят пътя, източника на информация.
Аз лично мисля, че по този начин ни помагат.
Вие как смятате?
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 26.10.2005, 9:55
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 386
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

Не мисля така.
По добре би били да пищят по всички медии за нас и да ни чернят както си щат. Така стана антирекламата с Атака. Или : Няма лоша реклама.
Докато затъмнението си е затъмнение - дупка.
PMEmail PosterUsers Website
anti666
Quote Post

QUOTE (Севар @ Oct 19 2005, 08:03 PM)
Наследниците им ще плащат. Всички благини, които са натрупали тогава бащите им, ще носят проклятие на децата и внуците им. Такъв е закона.

"Пот и кръв се лееха непрекъснато. Мирчо Спасов искаше „много, много работа“. "

А я да видим какво става със сина на комунистическия сатрап - Румен Спасов.
http://www.bulpress.net/article/4769

Бог бави, но не забравя!
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 492
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Колкото по-дълго се отлага наказанието, толкова по-голямо е то. За престъпленията на родителите често се налага да плащат деца и внуци. Но разплата за злото винаги има. такъв е Небесният закон и никой не може да го отмени.
PM
Богатир
Quote Post

Участник

Съобщения: 204
Участник # 1 356
Дата на регистрация: 20-February 08

http://www.dnes.bg/article.php?id=55115

"55-годишният Иван Атанасов от Добрич, по прякор "Мечо" е брат на най-влиятелния политик в държавата - лидерът на ДПС Ахмед Доган, съобщава "168 часа".

Изданието твърди, че двамата имат един и същ баща - Дервиш.

Бивши съратници на Сокола признават, че именно заради връзката си с Дервиш майката на Доган - Демире, се развежда с първия си съпруг.

Брътът Иван Атанасов категорично отказва да говори за отношенията и роднинската си връзка с лидера на ДПС, но...

"Може и така да е, какво ви влиза в работата? И да сме роднини, това не значи нищо. Всеки от нас си има собствен живот и не се интересува какво прави другият. Той се занимава с политика, а аз кротко храня хората", казва той.

Сега Атанасов живее в ромската махала на Добрич, но дълги години бил на гурбет в Полша.

Там завъртял бизнес с дрехи, върнал се у нас и отворил закусвалня на автогарата в града.

Според фирмения регистър "ДАКСИ", Иван Атанасов има две фирми - "Катеричка" и "Мечо".

До ден днешен за Ахмед Доган се знае, че има две сестри от втория брак на майка си, а баща му официално се води неизвестен.

Когато лидерът на ДПС се родил, разводът на майка му все още не бил факт, затова и в акта му раждане той е записан с имената на първият й мъж - Ахмед Исмаил Ахмед.

В средата на 80-те Сокола сменя презимето и фамилията си.

За презиме Доган използва името на майка си, а за фамилия - прякора си.

Така днес е с новите си имена - Ахмед Демир Доган."

Интересна информация за един от любимите ни "политици".
PM
Публикувано на: 10.8.2008, 15:16
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Помаци от цяла България се събират тайно във Велинград на 10 август. Инициатор на срещата бил лидерът на Партията за демократичен процес и благоденствие проф. Адриан Палов, научи Frognews.bg от свои източници. Формацията, известна повече като Помашка партия е свикала под знамената и други идеолози и привърженици на различни течения и движения на българомохамеданите. Очаква се да пристигнат представители на помаците от Източните Родопи, Пиринския край, Лонешко и други краища на родината.

Ще се обсъжда най-важният въпрос: стратегия за парламентарните избори през 2009 г. Целта била да се обсъди дали да се явяват самостоятелно или да подкрепят други партии. Очаква се Палов да насочи вниманието към ГЕРБ на Бойко Борисов. На миналите кметски избори, той публично обяви, че подкрепя кандидатурата на човека на ГЕРБ за кмет на Кърджали. Тогава пред медиите Палов призна, че самият Борисов не бил известен за тази подкрепа. Според него партията му била подкрепена от над 35 000 българомохамедани, които били декларирали писмено, че искат да имат помашка партия, която да отстоява техните права.

Очаква се на потайното сбирка да има представители и на Сдружението на помаците в България за култура и евроинтеграция със седалище село Кочан, община Сатовча. Своите идеи щели да изложат активистите на организацията Андрей Искренов, Никита Узунов, Андрей Поюков, Рушан Кеналиев и др. Участието им обаче не било потвърдено.

Роденият в във Велинградското село Крастава Адриан Попов пък учреди своята партия в софийския хотел „Радисън".
Не е ясно също дали в мероприятието ще се включи скандалният бизнесмен Фидел Беев. Той гравитираше първо край БСП, после изповядваше известно време принципите на за права на помаците и накрая се врече на ДПС. От партията на Доган той влезе в сегашния парламент.

По официални данни помаците у нас са около 200 000 души. Техни лидери обаче твърдят, че са близо 400 000.

Велинградската сбирка може да се окаже пореден опит за разцепление на българското общество по етнически принцип, считат запознати. Frognews.bg
PM
Надмощие
Публикувано на: 10.8.2008, 22:53
Quote Post

Участник

Съобщения: 47
Участник # 1 097
Дата на регистрация: 23-August 07

По-добре помаци, отколкото да се обявяват за турци. Не, че имам нещо против турците, но всяка жаба да си знае гьола.
За плащането на наследниците: Една позната се пада девето коляно на човек, който намерил закопано гърне със злато. От тогава потомците постоянно се развеждат и им се случват какви ли не неща. Тя се надява да е последната, за да може синът и да започне на чисто. Дано.
Та така и разните догановци и други лайнари ще си платят.
PMEmail Poster
iss
Публикувано на: 11.8.2008, 21:02
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 090
Участник # 365
Дата на регистрация: 8-May 06

Аз искам да ви споделя разочарованието си от един вестник,който е в списъка Н А Ц И О Н А Л Н И - В Е С Т Н И Ц И ...и това е Вестник за жената
Детайли
Тип: Вестник
Език: български
Издател: Журналистическа кооперация Отечество (Виж всички от издателя)
Категории: За жената

Ако направя разбор от натрупваните впечатления,ще се получи много дълъг пост.За това ще дам само три примера.
От вестника се махна доста интересна рубрика от която можеш да се осведомиш за празниците през седмицата (църковни) и още някои информации относно историческото ни минало(обекти,легенди,поверия).За сметка на това останах втрещена когато в бр.26 от 23-29 юни попаднах на стр.13-рубрика От някога до сега на статия озаглавена Енюва булка.Статията започва така:"И тази година Тахир беше много доволен от своите деца Айше и Мюмюн..."...И като започва една хвалебственно описание на трудолюбие и ученолюбие...на спретнат и чист дом и описание на празника с наричанията...а в края разбираш че героите от този вълшебно красив свят са цигани...поглеждаш снимката на Айшето и Мюмюн-цигани...Гледам кой е автора-някой си Христо Попвампиров....Онемях..нямам думи,щото в душата ми е ураган...
Моля за още малко търпение smil4334a8edcde62.gif
В предишния брой взе да става още по интересно бр.32 от 04-10 август и пак стр.13.Но този път на стр.12 и 13 рубриката беше Лица от нашето време.Статията на стр.12 и част от стр.13 бе озаглавена :"Кой сте вие ,Боян Расате?-за корените на национализма като идеал и мисията да неутрализираш вълци."
Останалата част от стр.13 бе заета от друга статия озаглавена :Моите черни перлички
А сега си представете снимката на Боян Расате и интервю в което говори за гей парада ,за циганите и турците и срещу това гордо излъчване от снимката на националиста една друга снимка на една хуманитарна софиянка с две циганчета-нейните черни перлички,дето им помагала да се учат на труд и чистота и те така добре се справяли...мечтите и как се помага на тези умни деца да се интегрират....
Много ви се моля ...опитайте се да си представите как съм се почуствала,когато два дена преди това съм чела най-новата книга на д-р Е.Антонов "Циганският проблем...В тази книга има много интересна информация и мисля че всеки,който се чуства българин трябва да я прочете.Много бих искала да ви цитирам някои откъси от нея ,но нямам време да пиша.Но пък намерих края на книгата- Завещанието на Николай Хйтов
ДА СПРЕМ ОБЕЗБЪЛГАРЯВАНЕТО
http://thebearegg.blogspot.com/2007/09/blog-post_02.html

PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Скоро ще почне ...веселбата!
PM
ton
Публикувано на: 16.9.2008, 11:54
Quote Post

Участник

Съобщения: 209
Участник # 1 551
Дата на регистрация: 21-June 08

Великолепна статия на Калин Руменов, лишен от награда "Черноризец Храбър", заради казването на истината за циганите:

С „езика на омразата” се храни статистиката за свършена работа. В края на годината името Калин Руменов и отнемането на наградата му „Черноризец Храбър” ще бъдат положителният баланс на няколко цигански сдружения и организации. Срещу него те ще получат ново финансиране за неслучващата им се интеграция на малцинствата. И никога няма да признаят скритата ирония. Че икономическото ми нехаресване на циганите на държавна издръжка заработи следващите им заплати. Досега се чувствах тъпо само като данъкоплатец. Вече и като статистиката, оправдаваща работни места на лицемерни българи. Тяхната кауза е за собствените им задници и е скрита в тях. Където прави компания на главите им, опитващи се да не гледат към светлото циганско бъдеще. То ще е без трети клас, без работа, без осигуровки, без пенсии и без презерватив. До неговото настъпване аз и моите работещи приятели вече ще сме емигрирали и няма да ни интересува кой ще изработва социални помощи. За да има такива – някой трябва да произвежда продукция или услуги. А не да си играе на правозащитни организации. Ако на някого истински му пукаше за циганите – щеше да научи гетото как се слага презерватив. Защото не е логично да произведеш 10 деца и пари за храна за нито едно. Както и не е цивилизовано всичките да живеят в курник. Утре никое от тях няма да стане ядрен физик. По-вероятно ще започне да проси. Или да се ебе, пак просейки.
С повечето цигани в живота наистина трудно се разбирам. Те очакват от мен винаги да им помагам. Аз очаквам да тръгнат на работа. В казармата обаче имах цигански приятели. В едно спално бях с двама цигани, изселник в Турция и българин. Циганите бяха съвсем нормални пичове, с които заедно разделихме казармената простотия. След уволнението прекрасният ни модел за етническа хармония се срути, защото спряхме да делим поравно. Интеграцията умря някъде на портала.
Нюрнбергският процес също отдавна е история, но евреите продължават да живеят със спомени. И с необходимост да размахват пръст, когато някой започне да държи данъкоплатска сметка на циганите. На всички вносни евреи, които напомниха за себе си покрай моя случай, пожелавам дъщерите им да се омъжат за безработни български цигани. Които те да издържат с еврейските си спестявания и данъци. Синовете им да доведат цигански снахи. И от горещите им пещи да излязат тълпи циганчета, проговарящи първо на иврит. Така ще бъде заличена границата между цигани и евреи, която тяхната позиция ме само накара да мисля, че не съществува. Винаги досега съм успявал да направя разликата - дори и само заради имиджа. За разлика от населението в моята страна не смятам, че циганите са толкова крадливи. Заради неучастието им в най-големия обир на миналия век, в който евреите искат да продължим да живеем. Ако с еврейска терминология предположим, че създателите на всички вируси измислят и противоотрова – Гьобелс сигурно е имал тайна тетрадка как да се противодейства на фашистката пропаганда. След войната е много вероятно тетрадката да е била задигната и до днес да продължава да се работи по написаното в нея. Предполагам това, защото годината е 2008, а евреите продължават да се държат като в Нюрнберг. Контрапропагандата обаче има срок на годност. И след дългогодишна агресивна употреба на нацизма като обяснение за света – съвсем скоро може да се предизвика носталгия по него.
Пожеланието ми към Международната федерация на журналистите, която също участва в разжалването ми, е да си разтоварят конюнктурните задници в циганско гето. И да се запознаят с кредитния ни феномен „етнически заем”. Той се отпуска на цели махали, които не могат да си платят електричеството. Понеже компаниите, които го продават, не могат да са на загуба, но и не спират тока – подозирам, че надписват моята сметка. Подозирам още, че българските цигани струват 3 пъти по-скъпо от всички останали. Освен електричество им плащам още джобните, когато не ходят на работа. Специално за тях държавата дори измисли работна програма, по която да полагат безсмислен труд, без всъщност да създават брутен вътрешен продукт. И накрая пак да опират до данъците ми. Цикълът на циганското финансиране в България се затваря на политически избори. За тяхното спечелване партиите инвестират в покупка на гласове от гетата. Циганите прибират парите им, а партиите си връщат инвестициите, като ме крадат, когато влязат във властта. Схемата ще проработи още веднъж на следващите избори и е добре международните лицемери поне тогава да си донесат задниците дотук.
Без да се героизирам като жертва на циганската цензура – тя е стандарт за новата ни свобода на словото. Която по нищо няма да се различава от всички останали медийни формати. Свободата също е вносен формат, който този път не е „Big Brother”, a се казва примерно «Без цигании».
Благодарен съм на в. «Новинар», че ми позволи да работя по старите стандарти. Които със сигурност поне не са лицемерни.
Коментари : Черноризец Храбър - Моите цигански издръжки : Novinar.net
PM
Йордан_13
Публикувано на: 16.9.2008, 12:26
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 695
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

Поклон за написаното от този човек. Той най-накрая отново е Българин. Пиша го с главно "Б". Пиша го, защото наградите в съвременния свят се дават за заслуги към евреите или за да затворят устата някому.
На него му взеха награда, защото отново е станал Българин. Нека знае, че по-голяма награда, от това да си Българин, няма.
PMEmail Poster
БатИван
Публикувано на: 16.9.2008, 18:42
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 20
Участник # 1 660
Дата на регистрация: 14-September 08

Все още има надежда с такива Българи!Подозирам , че този човек е много по-наясно с "интеграцията на малцинствата" от всички там "евро..."някакви си!
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020