www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ДПС печели изборите

Страници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> ДПС печели изборите
PARADOX
Публикувано на: 21.5.2007, 14:21
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Питаш с кого се борим в гората....
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онези 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!!
PM
antijew
Публикувано на: 21.5.2007, 14:22
Quote Post

Отдаден

Група: Участници
Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Bell @ May 21 2007, 01:15 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ May 21 2007, 01:08 PM)

"Неадекватен ненормалник" - това е преценката на тези, които живеят в матрицата. Той ненормалника по начало е неадекватен, щом е ненормалник. А тяхната преценка за нормалност е напълно невалидна, защото просто не е тяхна, а натрапена. Да, аз съм ненормалник и то пълен, и въпреки това съм доста по наред в главата от нормалните, които искат да живеят в матрицата.
Да създадеш свой собствен свят, па макар и той по начало да не е реален и първата стъпка за освобождаване от калъпите на матричното поведение: "правя така, защото и другите правят така или защото така е написано в дебелите книги".
Когато всеки създаде своя собствен свят, тогава той става творец и матрицата рухва.

Jordan_13, аз казах същото нещо, но в много по-съкратен вариянт, а той беше, че матричното мислене е такова - определящо ни за "неадекватни, антисоциялни ненормалници". Мнението ми тук не се разграничава от твоето.

Antijew, не си спомням твоето начало тука и не знам кой ти е свивал сърмите - аз не отговарям за това, защото винаги съм била против такъв подход!

Та, недей да сравняваш себе си и твоя път с този на другите, защото хората са с различен потенциял! smil4334ad1724132.gif

Предлагаш да и даваме готови отговори ли???
Не мисля,че е правилно!!!Всеки трябва по свой начин да достигне до тях.Аз само и предложих моя път по който съм вървял.

П.П.Май ти ме "настъпа" първа в моето началото.Не съм сигурен!Ако греша предварително извинявай!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Йордан_13
Публикувано на: 21.5.2007, 14:28
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (PARADOX @ May 21 2007, 01:21 PM)
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онезо 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!!

Много обичам ТТ-то, само дето трудно се намират боеприпаси за него.
Хахах, много добре си направил. Върнал си помъчените към изворното родно "хорце" - ръченицата. Хоп-троп, ихаха!
PMEmail Poster
Bell
Публикувано на: 21.5.2007, 14:28
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Въобще не си спомням кой те е настъпил, но можеш да се върнеш към първите си постове и да видим.

Никъде не съм казала, че предлагам да даваме готови рецепти и отговори. Предлагам само да не се държим самонадеяно и надменно сякаш притежаваме всичките отговори, защото и това не е истина. Предлагам също и да не осмиваме първите опити на зомбираните да прогледнат!
PM
PARADOX
Публикувано на: 21.5.2007, 14:34
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Jordan_13 @ May 21 2007, 01:28 PM)
QUOTE (PARADOX @ May 21 2007, 01:21 PM)
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онезо 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!!

Много обичам ТТ-то, само дето трудно се намират боеприпаси за него.
Хахах, много добре си направил. Върнал си помъчените към изворното родно "хорце" - ръченицата. Хоп-троп, ихаха!

Ти ако знаеш колко весело става, когато ловната дружинка на тъста ми се напие....!!!! smil4341944e6b0c8.gif smil4334af067a7a3.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4334af067a7a3.gif
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 21.5.2007, 15:05
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Bell @ May 21 2007, 01:28 PM)
  Предлагам също и да не осмиваме първите опити на зомбираните да прогледнат!

Това е наистина много важно. Понеже когато първото впечатление на нов посетител е неприятно от това че сме го категоризирали някак си - той едва ли ще остане тук и никога няма да разбере за какво сме му говорили, понеже няма да изчете различните материали.

Важно е да познаваме и различаваме вредителите ( провокиращи ни да се ядосваме и да се борим с тях) от незнаещите за какво се борим и в какво просвещаваме. Нормално е някой да ни възприеме като секта или религиозно братство когато чуе за нас за първи път. Но това не трябва да ни е проблема, проблема трябва да ни е как по най къс път ( без форумни дуели и мерене на разни неща) да му покажем същината и целта на този сайт. Той сам да вникне в идеите, да осмисли и тогава да реши дали мястото му е тук или пък не.
Това че някой има различно мислене - не е беда а богатство, разнообразие и може би ново решение на стар проблем.
НЕКА МИСЛИТЕ НИ СА ВИНАГИ СЪГЛАСУВАНИ, НО НИКОГА ЕДНАКВИ!

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
anti666
Публикувано на: 21.5.2007, 15:06
Quote Post

QUOTE (One_Half @ May 21 2007, 10:41 AM)
Това е пълно безумие което го говорите ! Защо ще се криете в гората ? Защо бягате ? Страх ? Това според мен е чисто талибански начин на мислине......ще се скрием в гората...ще избягаме от проблемите и от там ще пуцаме smil4334af067a7a3.gif

я се съвземете ! От сателит могат да ви видят как пикаете даже там !
smil3dbd4e7853679.gif smil3dbd4e7853679.gif smil3dbd4e7853679.gif

Не става въпрос за криене или да живее човек като отшелник там. Май не си разбрал точно за какво иде реч. Хайде да го кажем така. София е 2 млн сега. Представи си за момент само ако спре тока за седмица какво ще стане. Помпените станции ще спрат да подават вода (ако въобще я има), храната в хладилниците ще се изпоразвали и ще настъпи невъобразим хаос. Това е само един от възможните варианти. Подобно положение хората в селата и планините дори няма и да усетят, защото са НЕЗАВИСИМИ. Никой не е казал да живееш в пещера. Напротив, както казах в мазето трябва да имаш освен буркани и някои други неща за защита. И това не е място за криене, а място, където близките ти да са и където да може човек да почине след ...работа. Историята ни е пълна с такива случаи. А добрата комуникация също е много важна. До няколко години безжичния интернет няма да е проблем, на слънчевите колектори им падат цените, а един хубав кладенец и буре вино в мазето решава
проблема с жаждата. А и никой не е казал, че трябва да си там през цялото време.
И още малко за комуникацията. Достатъчно е наблизо да има неколцина по решителни мъже с добра координация и проблема с паразитите е решен. Дори и сега в някои села така българите се обезпаразитяват при липса на държавното ХЕИ. А за какво сателитно наблюдение в гората ми говорят не знам. Става въпрос за отдих, лов-риболов и хигиенизация, а не за война с НАТО.
Йордан_13
Публикувано на: 21.5.2007, 15:35
Quote Post

Админ

Група: Админ
Съобщения: 16 428
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

QUOTE (One_Half @ May 21 2007, 12:33 PM)
Bell Имаш досто сиво вещество в главата, БРАВО !

Jordan_13 Виш ми сайта, къде живея. В галерията какви снимки правим.... и не ме сравнявай повече с хората който описваш че ще ме ядосаш вече !

www.krichim.net

Що се дразниш?Снимките са много добри, но са в рамките на стандартната фотография.
И все пак може да живееш в Кричим и да не си виждал катеричка. А общувал ли си с нея?

http://share.bol.bg/download/x69hZ9gE9g

За да снимаш катеричката, т.е. да ти стане "фотозвезда", трябва да те припознае като свой и да не избяга.

Няма да говоря за другия тип катерици, че ей сега ще ме обвинят, че имам черно чувство за хумор и те иронизирам.
PMEmail Poster
selski_bek
Публикувано на: 21.5.2007, 15:35
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 976
Дата на регистрация: 21-May 07

У наше село се чудиме как се появиха 6 700 000 избиратели и дали това не обяснява вечните победи на "наште"??? Не мислите ли и вие, че гласуваш или не-огромната маса мъртви души ще те потопи във вечно забвение и гласа ти ще потъне, като вода в пясък?
PM
PARADOX
Публикувано на: 21.5.2007, 15:46
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (selski_bek @ May 21 2007, 02:35 PM)
У наше село се чудиме как се появиха 6 700 000 избиратели и дали това не обяснява вечните победи на "наште"??? Не мислите ли и вие, че гласуваш или не-огромната маса мъртви души ще те потопи във вечно забвение и гласа ти ще потъне, като вода в пясък?

Мисля да мина през Ангел и после по тоя повод (въпроса ти) на 24 май да изям едно агне на припек...!!!
PM
selski_bek
Публикувано на: 21.5.2007, 15:53
Quote Post

Новодошъл
*

Съобщения: 3
Участник # 976
Дата на регистрация: 21-May 07

QUOTE (bobired @ May 20 2007, 08:24 PM)
smil4334a8edcde62.gif

Честито на всички негласували! Успяхте... smil4453a9006c2f4.gif smil4453a9006c2f4.gif smil4453a9006c2f4.gif

Гласуваш или не ти не играеш. Ние сме за тях почти ненужни. Само трябва да ни има. Даже колко сме няма значение, защото знае ли някой КОЛКО СМЕ???????? Колко са избирателите, а? И колко от списъците са заети от зомбита (мъртви души) чиито гласове се разпределят по мажоритарен принцип????? И ти си глсувай колкото си искаш и за когото си искаш - не ТИ определяш!!!!!! Ти си никой и ти си нищо. Няма значение че се мислиш за човек.
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 21.5.2007, 17:57
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (selski_bek @ May 21 2007, 02:53 PM)
QUOTE (bobired @ May 20 2007, 08:24 PM)
smil4334a8edcde62.gif

Честито на всички негласували! Успяхте... smil4453a9006c2f4.gif  smil4453a9006c2f4.gif  smil4453a9006c2f4.gif

Гласуваш или не ти не играеш. Ние сме за тях почти ненужни. Само трябва да ни има. Даже колко сме няма значение, защото знае ли някой КОЛКО СМЕ???????? Колко са избирателите, а? И колко от списъците са заети от зомбита (мъртви души) чиито гласове се разпределят по мажоритарен принцип????? И ти си глсувай колкото си искаш и за когото си искаш - не ТИ определяш!!!!!! Ти си никой и ти си нищо. Няма значение че се мислиш за човек.

Така е.Не за друго...поне можеш да направиш нещо полезно за времето,в което гласуваш.Мжеш да прочетеш един абзац анекдот,вместо да се разкарваш до гишетата.
PM
antijew
Публикувано на: 21.5.2007, 18:07
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Bell @ May 21 2007, 01:28 PM)
Въобще не си спомням кой те е настъпил, но можеш да се върнеш към първите си постове и да видим.

Никъде не съм казала, че предлагам да даваме готови рецепти и отговори. Предлагам само да не се държим самонадеяно и надменно сякаш притежаваме всичките отговори, защото и това не е истина. Предлагам също и да не осмиваме първите опити на зомбираните да прогледнат!

За настъпването май си права.Не можах да го намеря!

Ха сега,ако обичаш се върни в началото на темата и виж с колко усърдие и НЕсамонадеяно и НЕнадменно Спорт-Здраве,Запознат и Георги и дават спокойно отговори/на РИНА/ докато на Спорт-Здраве не му изгърмяха бушоните накрая.И тогава се появих аз,защото и на мен ми писна да ги гледам как се мъчат безрезултатно.На едно дете като му кажеш няколко пъти едно и също и не вдява,накрая си принуден да използваш по-остър тон.

Никой не се прави,че знае всички отговори.Най-малко аз.

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
Bell
Публикувано на: 21.5.2007, 19:06
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Antijew, добре, предлагам цитати от последните постове на Rina на вниманието ти:

Честно казано ни най-малко не вярвам, че така ще се оправим! Само, че Вие само ми се карате, а нищо не обяснявате. 

Аз питах обаче какво ще има, а не какво ще няма.

Може би ще ме насочите да прочета нещо, та да разбера какво имате предвид?!

Аз по принцип си мисля. 
Но нещата, за които ми говорите са ми много нови. Не мога изведнъж да включа. Но ще мисля и за тях.

Ако мислиш, че си прав, то аз не мога да ти налагам контрол върху поведението, но за мен не си (както и всички, които постъпиха като теб)! Черупката на жената е започнала леко да се пропуква...но ако е някой с по-див характер, просто ще напусне това простванство скорострелно вместо, както казва жоро_нз, да се спре на материялите, които са писани за широката публика, а не единствено за наша лична консумация!

Знанието е за всички, които го потърсят, а когато ругаеш и гониш хората, то ти не помагаш, а даже възпрепятстваш!

PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 21.5.2007, 19:30
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Бел,знанието спохожда този,които има Желание.Който има желание,той развива Любопитство.Ако Рина наистина иска да научи,тя няма да пита хората,това ще е последното нещо,за което ще се сети.

Тя ще чете,ще изтършува материалите като пожар,ще мине всичко,ще премисли вско,ще пипне навсакъде.Ще възникнат въпроси.Ще се поти дни и нощи,ще си намери отговор,съзнанието й ще стане пъргаво,умът - като бръснач.

Много рядко ще й се наложи да пита.Когато се обиграе,тя няма да пита за сведения,и сама ще може да ги намери.тя ще пита като воин - за да знае,да се подсигури,да чертае,да смята и планира,да разузнава...за да побеждава.

Без Жеелание няма Любопитство! Има само досада...

П.П.Грубото отношение не й пречи да провери сама в материали.Това не е заключена зона.Именно това е най-важната зона.
PM

Topic OptionsСтраници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020