Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8 ( последно съобщение ) |
ДПС печели изборите
PARADOX |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:21
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Питаш с кого се борим в гората....
Вървя си един ден из гората, нарамил такъмите и отивам за риба....!!! Както се шматках и си проветрявах душата попднах на 4-ма помаци с една Ифа, да крадат дърва... Онези 4-ма, аз сам... Хилят ми се нагло насреща (единия с бензинов трион, другите с брадви) и ме питат какво ще правим...?!!! Аз им викам: Ще се насираме! Те започнаха да се смеят. Тогава извадих ТТ-то и изпразних един пълнител в краката им (оказа се, че перфектно играят ръченица) а втория в гумите и резервоара на Ифа-та... Единия верно се насра... Камиона им стоя 2 седмици в гората, докато местните мангали не го разграбиха един ден... Ей такива работи стават в гората, моето момче....!!! |
antijew |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:22
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Предлагаш да и даваме готови отговори ли??? Не мисля,че е правилно!!!Всеки трябва по свой начин да достигне до тях.Аз само и предложих моя път по който съм вървял. П.П.Май ти ме "настъпа" първа в моето началото.Не съм сигурен!Ако греша предварително извинявай! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:28
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Много обичам ТТ-то, само дето трудно се намират боеприпаси за него. Хахах, много добре си направил. Върнал си помъчените към изворното родно "хорце" - ръченицата. Хоп-троп, ихаха! |
||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:28
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Въобще не си спомням кой те е настъпил, но можеш да се върнеш към първите си постове и да видим.
Никъде не съм казала, че предлагам да даваме готови рецепти и отговори. Предлагам само да не се държим самонадеяно и надменно сякаш притежаваме всичките отговори, защото и това не е истина. Предлагам също и да не осмиваме първите опити на зомбираните да прогледнат! |
PARADOX |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:34
|
||||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ти ако знаеш колко весело става, когато ловната дружинка на тъста ми се напие....!!!! |
||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:05
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Това е наистина много важно. Понеже когато първото впечатление на нов посетител е неприятно от това че сме го категоризирали някак си - той едва ли ще остане тук и никога няма да разбере за какво сме му говорили, понеже няма да изчете различните материали. Важно е да познаваме и различаваме вредителите ( провокиращи ни да се ядосваме и да се борим с тях) от незнаещите за какво се борим и в какво просвещаваме. Нормално е някой да ни възприеме като секта или религиозно братство когато чуе за нас за първи път. Но това не трябва да ни е проблема, проблема трябва да ни е как по най къс път ( без форумни дуели и мерене на разни неща) да му покажем същината и целта на този сайт. Той сам да вникне в идеите, да осмисли и тогава да реши дали мястото му е тук или пък не. Това че някой има различно мислене - не е беда а богатство, разнообразие и може би ново решение на стар проблем.
-------------------- |
||||
anti666 |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:06
|
||
|
Не става въпрос за криене или да живее човек като отшелник там. Май не си разбрал точно за какво иде реч. Хайде да го кажем така. София е 2 млн сега. Представи си за момент само ако спре тока за седмица какво ще стане. Помпените станции ще спрат да подават вода (ако въобще я има), храната в хладилниците ще се изпоразвали и ще настъпи невъобразим хаос. Това е само един от възможните варианти. Подобно положение хората в селата и планините дори няма и да усетят, защото са НЕЗАВИСИМИ. Никой не е казал да живееш в пещера. Напротив, както казах в мазето трябва да имаш освен буркани и някои други неща за защита. И това не е място за криене, а място, където близките ти да са и където да може човек да почине след ...работа. Историята ни е пълна с такива случаи. А добрата комуникация също е много важна. До няколко години безжичния интернет няма да е проблем, на слънчевите колектори им падат цените, а един хубав кладенец и буре вино в мазето решава проблема с жаждата. А и никой не е казал, че трябва да си там през цялото време. И още малко за комуникацията. Достатъчно е наблизо да има неколцина по решителни мъже с добра координация и проблема с паразитите е решен. Дори и сега в някои села така българите се обезпаразитяват при липса на държавното ХЕИ. А за какво сателитно наблюдение в гората ми говорят не знам. Става въпрос за отдих, лов-риболов и хигиенизация, а не за война с НАТО. |
||
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:35
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Що се дразниш?Снимките са много добри, но са в рамките на стандартната фотография. И все пак може да живееш в Кричим и да не си виждал катеричка. А общувал ли си с нея? http://share.bol.bg/download/x69hZ9gE9g За да снимаш катеричката, т.е. да ти стане "фотозвезда", трябва да те припознае като свой и да не избяга. Няма да говоря за другия тип катерици, че ей сега ще ме обвинят, че имам черно чувство за хумор и те иронизирам. |
||
selski_bek |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:35
|
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 976 Дата на регистрация: 21-May 07 |
У наше село се чудиме как се появиха 6 700 000 избиратели и дали това не обяснява вечните победи на "наште"??? Не мислите ли и вие, че гласуваш или не-огромната маса мъртви души ще те потопи във вечно забвение и гласа ти ще потъне, като вода в пясък?
|
PARADOX |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:46
|
||
Мисля да мина през Ангел и после по тоя повод (въпроса ти) на 24 май да изям едно агне на припек...!!! |
||
selski_bek |
Публикувано на: 21.5.2007, 15:53
|
||
Новодошъл Група: Участници Съобщения: 3 Участник # 976 Дата на регистрация: 21-May 07 |
Гласуваш или не ти не играеш. Ние сме за тях почти ненужни. Само трябва да ни има. Даже колко сме няма значение, защото знае ли някой КОЛКО СМЕ???????? Колко са избирателите, а? И колко от списъците са заети от зомбита (мъртви души) чиито гласове се разпределят по мажоритарен принцип????? И ти си глсувай колкото си искаш и за когото си искаш - не ТИ определяш!!!!!! Ти си никой и ти си нищо. Няма значение че се мислиш за човек. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 21.5.2007, 17:57
|
||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Така е.Не за друго...поне можеш да направиш нещо полезно за времето,в което гласуваш.Мжеш да прочетеш един абзац анекдот,вместо да се разкарваш до гишетата. |
||||
antijew |
Публикувано на: 21.5.2007, 18:07
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
За настъпването май си права.Не можах да го намеря! Ха сега,ако обичаш се върни в началото на темата и виж с колко усърдие и НЕсамонадеяно и НЕнадменно Спорт-Здраве,Запознат и Георги и дават спокойно отговори/на РИНА/ докато на Спорт-Здраве не му изгърмяха бушоните накрая.И тогава се появих аз,защото и на мен ми писна да ги гледам как се мъчат безрезултатно.На едно дете като му кажеш няколко пъти едно и също и не вдява,накрая си принуден да използваш по-остър тон. Никой не се прави,че знае всички отговори.Най-малко аз. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2007, 19:06
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Antijew, добре, предлагам цитати от последните постове на Rina на вниманието ти:
Ако мислиш, че си прав, то аз не мога да ти налагам контрол върху поведението, но за мен не си (както и всички, които постъпиха като теб)! Черупката на жената е започнала леко да се пропуква...но ако е някой с по-див характер, просто ще напусне това простванство скорострелно вместо, както казва жоро_нз, да се спре на материялите, които са писани за широката публика, а не единствено за наша лична консумация! Знанието е за всички, които го потърсят, а когато ругаеш и гониш хората, то ти не помагаш, а даже възпрепятстваш! |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 21.5.2007, 19:30
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Бел,знанието спохожда този,които има Желание.Който има желание,той развива Любопитство.Ако Рина наистина иска да научи,тя няма да пита хората,това ще е последното нещо,за което ще се сети.
Тя ще чете,ще изтършува материалите като пожар,ще мине всичко,ще премисли вско,ще пипне навсакъде.Ще възникнат въпроси.Ще се поти дни и нощи,ще си намери отговор,съзнанието й ще стане пъргаво,умът - като бръснач. Много рядко ще й се наложи да пита.Когато се обиграе,тя няма да пита за сведения,и сама ще може да ги намери.тя ще пита като воин - за да знае,да се подсигури,да чертае,да смята и планира,да разузнава...за да побеждава. Без Жеелание няма Любопитство! Има само досада... П.П.Грубото отношение не й пречи да провери сама в материали.Това не е заключена зона.Именно това е най-важната зона. |
Страници: (8) « първа ... 4 5 [6] 7 8 |