Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » ( последно съобщение ) |
ДПС печели изборите
JulesW |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:16
|
Участник Група: Участници Съобщения: 60 Участник # 871 Дата на регистрация: 11-March 07 |
Не съм го отрекъл. Просто на мен твоето изказване ми прозвуча все едно млад човек да изживее живота си извън града е престъпление ...
|
One_Half |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:19
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 33 Участник # 163 Дата на регистрация: 30-October 05 |
Човек стегни се малко ! Как ги лепиш тези етикети ! Само си за журналист ! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:21
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Откога живееш в град? От 1945 г., насам. Нашите прадеди са живели в долини, планини и низини и са създали 1000 пъти по велика култура от това, което града произвежда. Града е символ на джунглата на колективното съзнание. А колективното съзнание произвежда само овце. А овцете блеят - бе, бааааа, бееееееее. Никога не проговарят на човешки език. |
||||
One_Half |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:25
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 33 Участник # 163 Дата на регистрация: 30-October 05 |
Хубаво, забрани някакси тогава градовете със закон ! Можеш ли ? Някой може ли ? Едва ли.......докато има градове нашата борба трябва да е там. В гората както казах може да се борим са катериците основно ! |
||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:27
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Данчо, айде стига глупости! Сега ще изкараш, че града е комунистическо произведение? Градове винаги е имали и винаги е било лудница в тях...
Сега аз не споря, за това, че индустриялизацията в сегашния и вид замърсява природата, не споря и, че сме заобиколени от дебили... Аз говоря за нещо друго - за личния избор! Не можеш да осъждаш някой, защото е счел, че може да бъде полезен по друг начин от тебе. Тука си говорим за наши хора, а не за дебили - хора, които са на нашата страна и не разбирам защо ги сравняваш с дебили! Аз също живея в града и на тоя етап не бих отишла да живея в планината, само бих ходила за удоволствие! Та идеята е, че шахматната дъска има много фигури, които си имат различни ходовое - всеки е полезен на определено място и в определена ситуация! Сега остава да се скараш с някой, който счита, че е на една страна с тебе, само защото неговия личен начин на живот е по-различен от твоя?!?!?! Такъв тип мислене също може да се класифицира като повлиян от комунизма! За това, не е лошо човек да се замисли преди да изръси простотията! |
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:28
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Няма кво да се стягам. Това го гледам всеки ден - тоя комун дебилизъм. Качват се с колите и ме гледат съжалително. Аз въртя с колелото, все е диг, все е барчина, ама не съжалявам, обаче ги съжалявам тях, щото като се качат си изхвърлят душевните и физически фъшкии, напият се, уригнат се. И след това слязат с колата надолу. А кой ще им чисти фъшкиите - душевни и физически? Природата се освобождава от тях чрез поляритетните катаклизми, които сега наблюдаваме. За да изсъхне лайното е нужна жега, а след това, за да се измие е нужна вода като река. Айде, стига толкова комунизъм. |
||||
One_Half |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:29
|
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:30
|
||||
И твоята тоалетна е там. Акай в нея, но не се качвай нагоре. Искаме чисто место от комунизъм, напълно екологично место за възраждане на българския дух. |
||||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:32
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 |
Данчо, мисля, че никой от нас не уважава такива хора и някак не мога да разбера сравнението, което даваш за пример? |
||
One_Half |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:33
|
Bell Имаш досто сиво вещество в главата, БРАВО !
Jordan_13 Виш ми сайта, къде живея. В галерията какви снимки правим.... и не ме сравнявай повече с хората който описваш че ще ме ядосаш вече ! www.krichim.net |
antijew |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:41
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Белл,грешно си ме разбрала.Сигурно грашката е в мен.Не това имах в предвид. Но,Рина ми прилича на малко дете тропащто пред майка си и викащо:"Искам,искам,искам!!!" -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2007, 13:51
|
||||
Antijew, в такъв случай по-добре, че съм те разбрала погрешно, ако наистина е така! Нормално е да е като малко дете и да и е трудно да се откъсне от матричното мислене...важното е, че все пак опитва - това си личи, като стои и продължава да пита абстрахирайки се от отрицателното и надменно отношение и се опитва да прогледне! Естествено, че ще и е трудно, както казваш - на друга честота е! Но няма да и помогнем, като я осмиваме...само ще затвърдим в нея всеобщото впечатление и убеждението, че извън "матрицата" всички са неадекватни ненормалници, които се опитват да живеят в собствен свят, защото са антисоциялни! |
||||
antijew |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:07
|
||||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Белл,незнам дали си спомняш първите ми стъпки тук? Бяха нещо подобно като на РИНА.Повечето ми свихте сърмите както на нея аз сега. Но аз се спрях още в началото да търся готови отговори от Вас,а тя не спира с: "Мамо,мамо",затова на повечето от пишештите тук им писна от елементарните и въпроси.Не съм се спрял от датата ми на регистрация да ЧЕТА и МИСЛЯ.Затова още с първия си пост към нея и отправих тази покана.Да ЧЕТЕ и МИСЛИ!!! -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:08
|
||||||
"Неадекватен ненормалник" - това е преценката на тези, които живеят в матрицата. Той ненормалника по начало е неадекватен, щом е ненормалник. А тяхната преценка за нормалност е напълно невалидна, защото просто не е тяхна, а натрапена. Да, аз съм ненормалник и то пълен, и въпреки това съм доста по наред в главата от нормалните, които искат да живеят в матрицата. Да създадеш свой собствен свят, па макар и той по начало да не е реален и първата стъпка за освобождаване от калъпите на матричното поведение: "правя така, защото и другите правят така или защото така е написано в дебелите книги". Когато всеки създаде своя собствен свят, тогава той става творец и матрицата рухва. |
||||||
Bell |
Публикувано на: 21.5.2007, 14:15
|
||
Jordan_13, аз казах същото нещо, но в много по-съкратен вариянт, а той беше, че матричното мислене е такова - определящо ни за "неадекватни, антисоциялни ненормалници". Мнението ми тук не се разграничава от твоето. Antijew, не си спомням твоето начало тука и не знам кой ти е свивал сърмите - аз не отговарям за това, защото винаги съм била против такъв подход! Та, недей да сравняваш себе си и твоя път с този на другите и да им налагаш същия, защото хората са с различен потенциял! |
||
Страници: (8) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ... последна » |