www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> ДПС печели изборите

Страници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> ДПС печели изборите
Rina
Публикувано на: 20.5.2007, 23:36
Quote Post

Читател
**

Група: Участници
Съобщения: 23
Участник # 961
Дата на регистрация: 13-May 07

QUOTE (Запознат @ May 20 2007, 10:26 PM)
QUOTE (Rina @ May 20 2007, 11:19 PM)
QUOTE (Запознат @ May 20 2007, 10:06 PM)
Рина, виждам че не си си взела поука от разговорите ни. Нали политическата система ти даде възможност да си кажеш тежката дума? Пак проблеми ли има?

Да, има!
Съжалявам, но не разбирам: smil4334acc8dd304.gif

1. И трима души да гласуват - изборите се зачитат.
2. Да приемем, че в един момент абсолютно никой не гласува. Не ми е ясно какво следва.

Отговора ми е, че аз не ги зачитам, разбираш ли?
Това, че някой си бай баламурник ми обяснява, че чрез политическите партии избори, ще ме оправят, не означава, че няма други начини аз да правя какво намеря за полезно или да живея добре.
Ти си мишената, която уцелват, в момента в който повярваш, че само така ще се оправим, като държава.

Честно казано ни най-малко не вярвам, че така ще се оправим! Само, че Вие само ми се карате, а нищо не обяснявате. smil4334a6f863501.gif
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.5.2007, 23:40
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 384
Участник # 76
Дата на регистрация: 10-August 05

QUOTE (Rina @ May 20 2007, 10:34 PM)

Не, не. Никого не обвинявам. Постъпвайте както смятате, че е правилно.
Само питам.Какво ще стане след това? След вендетата. Как ще продължи ...каква ще е организацията на обществото?

След ВЕНДЕТАТА идва края на комунизма, мъчил ни 60 години.

Целия фарс до сега е с цел да се зомбира мислещата част от хората и мародерството да продължи. Да продилжи поне до тогава, докато изчезне (бъде премахната) съпротивата спрямо ХУНТАТА.

--------------------
????? ????????? ????, ????? ? ???????????!
?????? ?? georgi_nz
PMEmail PosterUsers Website
Rina
Публикувано на: 20.5.2007, 23:43
Quote Post

Читател
**

Участник # 961

QUOTE (georgi_nz @ May 20 2007, 10:40 PM)

Не, не. Никого не обвинявам. Постъпвайте както смятате, че е правилно.
Само питам.Какво ще стане след това? След вендетата. Как ще продължи ...каква ще е организацията на обществото?

След ВЕНДЕТАТА идва края на комунизма, мъчил ни 60 години.

Целия фарс до сега е с цел да се зомбира мислещата част от хората и мародерството да продължи. Да продилжи поне до тогава, докато изчезне (бъде премахната) съпротивата спрямо ХУНТАТА.

Аз питах обаче какво ще има, а не какво ще няма.
PM
Запознат
Публикувано на: 20.5.2007, 23:46
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Не ти се карам, нищо че така звучи. Важното е аз да се имам с теб, ти с мен, да се разбираме, когато решаваме неполитическите си проблеми. За мен е много важно да знам, че мога да разчитам на теб, както и ти сигурно би разчитала на мен, при нужда. Хем имаме обединение, хем си помагаме. От това по-ценно здраве му кажи. Когато станем много такива, ще сме фактор, да определяме, как искаме да става, вместо да ставаме конкуренция в пристрастията си към политическите партии, от които чакаме да ни помагат.
Няма какво да ги чакам! Трябва ми помощ за нещо, с което не мога да се справя, който може да помага. Ако сме хора и загърбим пристрастията си, несъмнено ще се справим.
PM
gеorgi_nz
Публикувано на: 20.5.2007, 23:47
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Rina @ May 20 2007, 10:43 PM)

Казах че ще има край на комунизма. Освен това и много други неща ще има, дето за сега са немислими. Например твоята и моята воля ще е закон за управляващите, а не обратното както е сега. Както и крадци като Милен Велчев, Иан Костов и пр.... ще бъдат директно екзекутирани. Та нека който иска да краде като тях после.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Rina
Публикувано на: 20.5.2007, 23:52
Quote Post

Читател
**

Участник # 961

QUOTE (Запознат @ May 20 2007, 10:46 PM)
Не ти се карам, нищо че така звучи. Важното е аз да се имам с теб, ти с мен, да се разбираме, когато решаваме неполитическите си проблеми. За мен е много важно да знам, че мога да разчитам на теб, както и ти сигурно би разчитала на мен, при нужда. Хем имаме обединение, хем си помагаме. От това по-ценно здраве му кажи. Когато станем много такива, ще сме фактор, да определяме, как искаме да става, вместо да ставаме конкуренция в пристрастията си към политическите партии, от които чакаме да ни помагат.
Няма какво да ги чакам! Трябва ми помощ за нещо, с което не мога да се справя, който може да помага. Ако сме хора и загърбим пристрастията си, несъмнено ще се справим.

Е, това звучи прекрасно...
PM
Rina
Публикувано на: 20.5.2007, 23:57
Quote Post

Читател
**

Участник # 961

QUOTE (georgi_nz @ May 20 2007, 10:47 PM)
QUOTE (Rina @ May 20 2007, 10:43 PM)

Казах че ще има край на комунизма. Освен това и много други неща ще има, дето за сега са немислими. Например твоята и моята воля ще е закон за управляващите, а не обратното както е сега. Както и крадци като Милен Велчев, Иан Костов и пр.... ще бъдат директно екзекутирани. Та нека който иска да краде като тях после.

Е, според мен комунизъм не е имало, за да му се слага край, но...
Виж с това съм съгласна - "твоята и моята воля ще е закон за управляващите", само, че пак не ми е много ясно как си го представяте , че ще се осъществи, но явно, не желаете да кажете по-конкретно. Може би ще ме насочите да прочета нещо, та да разбера какво имате предвид?!
PM
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Какво ще стане след това? След вендетата. Как ще продължи ...каква ще е организацията на обществото?

Ами напъни я тая тиква.Ти сама ли искаш да се организираш или искаш друг да те организира? Стадно общество!

За вас е политиката.Прегърнете я и изчезнете заедно с нея!
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

QUOTE (Rina @ May 20 2007, 10:57 PM)

Виж с това съм съгласна - "твоята и моята воля ще е закон за управляващите", само, че пак не ми е много ясно как си го представяте , че ще се осъществи, но явно, не желаете да кажете по-конкретно. Може би ще ме насочите да прочета нещо, та да разбера какво имате предвид?!

Нищо ново нямам в предвид. Било е и пак може да бъде, от нас зависи.
Някога Кана е имал голяма свита да му помага в държавните дела. Но лозето си е копаел сам. А и всеки е можел да иде на среща с него. Единствено е трябвало да му свали шапка.

Паразитите вече много столетия ни лишават от заслужено ЩАСТИЕ, но времето им изтича.

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Запознат
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 759
Участник # 169
Дата на регистрация: 4-November 05

Жоре, забелязал съм, че когато някой дойде при нас остава с погрешни впечатления, че ние тука имаме готови рецепти за всякакви проблеми. Питат ни разни работи как да станат и си мислят, че ние вадим от торбата указания завещани от нашите прадеди и ги пействаме във форума, като отговори. Луда работа!
А ние искаме само хората да се събудят и да започнат да мислят със собствените си глави.
PM
gеorgi_nz
Quote Post

Отдаден

Участник # 76

Точно!
И както да спрат да вярват на медиите , "официалните научни среди" както и на твърденията кое е предрешено окончателно и необратимо.
И най вече да повярват в себе си, да разберат че всичко зависи от тях и че зомбажа цели да обезвери Човека, да му отнеме волята и стремежа за борба за постигане на СВОЕТО.
( СВОБОДА И ВСЕКИМУ СВОЕТО! )

--------------------
?????? ?? georgi_nz
Rina
Quote Post

Читател
**

Участник # 961

QUOTE (Запознат @ May 20 2007, 11:18 PM)
Жоре, забелязал съм, че когато някой дойде при нас остава с погрешни впечатления, че ние тука имаме готови рецепти за всякакви проблеми. Питат ни разни работи как да станат и си мислят, че ние вадим от торбата указания завещани от нашите прадеди и ги пействаме във форума, като отговори. Луда работа!
А ние искаме само хората да се събудят и да започнат да мислят със собствените си глави.

Аз по принцип си мисля. smil3dbd4e398ff7b.gif
Но нещата, за които ми говорите са ми много нови. Не мога изведнъж да включа. Но ще мисля и за тях.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Rina @ May 20 2007, 11:55 PM)
QUOTE (Запознат @ May 20 2007, 11:18 PM)

Аз по принцип си мисля. smil3dbd4e398ff7b.gif
Но нещата, за които ми говорите са ми много нови. Не мога изведнъж да включа. Но ще мисля и за тях.

Ти си мислиш,че мислиш с твоята глава,но не е така.Както каза Спорт-Здраве мисленето ти е стадно/овчо/!Не се обиждай!Мозъка ти в момента не работи в правилната посока,защото не е на правилната честота!Може би не е дошло времето за пренастройка и ти бързаш много с въпросите и ставаш доста смешна в повечето очи!А може би е дошло щом си тук?
Предлагам ти да намалиш темпото с еднотипните си въпроси!
В този форуф има доста теми,материали,коментари и др.
ЧЕТИ и ВНИКВАЙ в това което си прочела и ако не ти е ясно пак го прочети и мисли в/у всяка ДУМА.И тогава може би ще ти станат ясни много неща от живота който живееш. smil4334abded4493.gif

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Ето това е смисъла...!!!
Хората започват да си задават въпроси от рода на: Какво ще стане след това...?!!! Когато хората започнат да си задават въпроси, започват да намират и отговорите...!!! Случи се най-хубавия от всички възможни сценарии... Те първа някои хора ще разберат силата на Българския национализъм...!!! Това е началото на края..
PM
anti666
Quote Post

Много хора се чудят как може да се промени това статукво, в което България е изпaднала (руснаците му казват тупик). Ако обаче се огледате, ще видите как промените назряват шеметно. Победата на ДПC беше поредния шамар и хората вече са бесни. Но ще има и оште докато прелее чашата на иначе търпеливия българин. Забележете и какво стана със засушаването. Не знам някой обръщал ли е внимание, това засушаване удря най-вече едрите арендатори (мутрите) и гражданите. Хората по селата с малки посеви и собствени градини няма да ги засегне много, защото заваля, а си имат и кладенци. Есенните култури обаче няма да се възстановят.
Изкуството в асиметречната воина е да се избере момента, когато да се удари. Не по рано, но не и по късно. А този момент наближава. Кои ще го направи? Ами българският народ, разбира се. Българинът е търпелив вид и би се размърдал само когато му дръпнат юргана, с който се е покрил. Все още го приспиват с песни за благополучието в ЕС, чалга и шоута. Но има една граница на търпение. А падне ли му пердето, спиране няма. Режима няма кой да го подкрепи. Зад тях са шепа мутри и полицаичета, които първи ще се скатаят, ако не искат да са линчувани от озверялата тълпа. Изглежда ви невероятно? Така изглеждаше и през 1997, когато пак кръ4мите бяха пълни, хората си слушаха "Тигре, тигре" до деня, в които се събудиха и разбраха, че спестяванията им ги няма, а заплатите им стигат за прах за пране. И тогава народът тръгна. Поредното комунистическо изчадие от масковското котилo Виденов c кърмилницата ги спаси само това, че се оттеглиха и оставиха алтернативната си креатура СДС да оправя нещата. Сега си имат мутрите от Герб. Беше на косъм. Имайте предвид, че тогава хората имаха работа, индустрията не беше съвсем разрушена. Сега България е в дълбока структурна криза. Ако не са еврофондовете, разпродажбата на свещенната ни земя и помощи от емигранти, държавата да е рухнала. Погледнете само бюджетния дефицит на страната, да не говорим за изкуствено крепения (за пореден пят) курс на лева. Но това ще е до време. Комбинирано с още някои природни и етнически събития и питащите ще получат отговор на въпросите си.
Иначе бих посъветвал който иска да помисли за място в планината. Задължително с кладенец, двор и хубаво мазе, където да се наредят туршиите и някои други работи. За всеки случай. Колкото по-малко е обвързан с кредити, заеми, ипотеки, бизнеси, данъчни и НОИ-та - толкова по-добре. Не се знае, знае ли се, както казва Елтимир

Topic OptionsСтраници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020