Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
ДПС печели изборите
Rina |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:36
|
||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 961 Дата на регистрация: 13-May 07 |
Честно казано ни най-малко не вярвам, че така ще се оправим! Само, че Вие само ми се карате, а нищо не обяснявате. |
||||||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:40
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
След ВЕНДЕТАТА идва края на комунизма, мъчил ни 60 години. Целия фарс до сега е с цел да се зомбира мислещата част от хората и мародерството да продължи. Да продилжи поне до тогава, докато изчезне (бъде премахната) съпротивата спрямо ХУНТАТА. -------------------- |
||
Rina |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:43
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 961 Дата на регистрация: 13-May 07 |
Аз питах обаче какво ще има, а не какво ще няма. |
||||
Запознат |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:46
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Не ти се карам, нищо че така звучи. Важното е аз да се имам с теб, ти с мен, да се разбираме, когато решаваме неполитическите си проблеми. За мен е много важно да знам, че мога да разчитам на теб, както и ти сигурно би разчитала на мен, при нужда. Хем имаме обединение, хем си помагаме. От това по-ценно здраве му кажи. Когато станем много такива, ще сме фактор, да определяме, как искаме да става, вместо да ставаме конкуренция в пристрастията си към политическите партии, от които чакаме да ни помагат.
Няма какво да ги чакам! Трябва ми помощ за нещо, с което не мога да се справя, който може да помага. Ако сме хора и загърбим пристрастията си, несъмнено ще се справим. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:47
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Казах че ще има край на комунизма. Освен това и много други неща ще има, дето за сега са немислими. Например твоята и моята воля ще е закон за управляващите, а не обратното както е сега. Както и крадци като Милен Велчев, Иан Костов и пр.... ще бъдат директно екзекутирани. Та нека който иска да краде като тях после. -------------------- |
||
Rina |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:52
|
||
Е, това звучи прекрасно... |
||
Rina |
Публикувано на: 20.5.2007, 23:57
|
||||
Е, според мен комунизъм не е имало, за да му се слага край, но... Виж с това съм съгласна - "твоята и моята воля ще е закон за управляващите", само, че пак не ми е много ясно как си го представяте , че ще се осъществи, но явно, не желаете да кажете по-конкретно. Може би ще ме насочите да прочета нещо, та да разбера какво имате предвид?! |
||||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 21.5.2007, 0:05
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Ами напъни я тая тиква.Ти сама ли искаш да се организираш или искаш друг да те организира? Стадно общество! За вас е политиката.Прегърнете я и изчезнете заедно с нея! |
||
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.5.2007, 0:06
|
||
Нищо ново нямам в предвид. Било е и пак може да бъде, от нас зависи. Някога Кана е имал голяма свита да му помага в държавните дела. Но лозето си е копаел сам. А и всеки е можел да иде на среща с него. Единствено е трябвало да му свали шапка. Паразитите вече много столетия ни лишават от заслужено ЩАСТИЕ, но времето им изтича. -------------------- |
||
Запознат |
Публикувано на: 21.5.2007, 0:18
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Жоре, забелязал съм, че когато някой дойде при нас остава с погрешни впечатления, че ние тука имаме готови рецепти за всякакви проблеми. Питат ни разни работи как да станат и си мислят, че ние вадим от торбата указания завещани от нашите прадеди и ги пействаме във форума, като отговори. Луда работа!
А ние искаме само хората да се събудят и да започнат да мислят със собствените си глави. |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 21.5.2007, 0:31
|
Точно!
И както да спрат да вярват на медиите , "официалните научни среди" както и на твърденията кое е предрешено окончателно и необратимо. И най вече да повярват в себе си, да разберат че всичко зависи от тях и че зомбажа цели да обезвери Човека, да му отнеме волята и стремежа за борба за постигане на СВОЕТО. ( СВОБОДА И ВСЕКИМУ СВОЕТО! ) -------------------- |
Rina |
Публикувано на: 21.5.2007, 0:55
|
||
Аз по принцип си мисля. Но нещата, за които ми говорите са ми много нови. Не мога изведнъж да включа. Но ще мисля и за тях. |
||
antijew |
Публикувано на: 21.5.2007, 1:16
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Ти си мислиш,че мислиш с твоята глава,но не е така.Както каза Спорт-Здраве мисленето ти е стадно/овчо/!Не се обиждай!Мозъка ти в момента не работи в правилната посока,защото не е на правилната честота!Може би не е дошло времето за пренастройка и ти бързаш много с въпросите и ставаш доста смешна в повечето очи!А може би е дошло щом си тук? Предлагам ти да намалиш темпото с еднотипните си въпроси! В този форуф има доста теми,материали,коментари и др. ЧЕТИ и ВНИКВАЙ в това което си прочела и ако не ти е ясно пак го прочети и мисли в/у всяка ДУМА.И тогава може би ще ти станат ясни много неща от живота който живееш. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||||
PARADOX |
Публикувано на: 21.5.2007, 2:57
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ето това е смисъла...!!!
Хората започват да си задават въпроси от рода на: Какво ще стане след това...?!!! Когато хората започнат да си задават въпроси, започват да намират и отговорите...!!! Случи се най-хубавия от всички възможни сценарии... Те първа някои хора ще разберат силата на Българския национализъм...!!! Това е началото на края.. |
anti666 |
Публикувано на: 21.5.2007, 3:00
|
|
Много хора се чудят как може да се промени това статукво, в което България е изпaднала (руснаците му казват тупик). Ако обаче се огледате, ще видите как промените назряват шеметно. Победата на ДПC беше поредния шамар и хората вече са бесни. Но ще има и оште докато прелее чашата на иначе търпеливия българин. Забележете и какво стана със засушаването. Не знам някой обръщал ли е внимание, това засушаване удря най-вече едрите арендатори (мутрите) и гражданите. Хората по селата с малки посеви и собствени градини няма да ги засегне много, защото заваля, а си имат и кладенци. Есенните култури обаче няма да се възстановят.
Изкуството в асиметречната воина е да се избере момента, когато да се удари. Не по рано, но не и по късно. А този момент наближава. Кои ще го направи? Ами българският народ, разбира се. Българинът е търпелив вид и би се размърдал само когато му дръпнат юргана, с който се е покрил. Все още го приспиват с песни за благополучието в ЕС, чалга и шоута. Но има една граница на търпение. А падне ли му пердето, спиране няма. Режима няма кой да го подкрепи. Зад тях са шепа мутри и полицаичета, които първи ще се скатаят, ако не искат да са линчувани от озверялата тълпа. Изглежда ви невероятно? Така изглеждаше и през 1997, когато пак кръ4мите бяха пълни, хората си слушаха "Тигре, тигре" до деня, в които се събудиха и разбраха, че спестяванията им ги няма, а заплатите им стигат за прах за пране. И тогава народът тръгна. Поредното комунистическо изчадие от масковското котилo Виденов c кърмилницата ги спаси само това, че се оттеглиха и оставиха алтернативната си креатура СДС да оправя нещата. Сега си имат мутрите от Герб. Беше на косъм. Имайте предвид, че тогава хората имаха работа, индустрията не беше съвсем разрушена. Сега България е в дълбока структурна криза. Ако не са еврофондовете, разпродажбата на свещенната ни земя и помощи от емигранти, държавата да е рухнала. Погледнете само бюджетния дефицит на страната, да не говорим за изкуствено крепения (за пореден пят) курс на лева. Но това ще е до време. Комбинирано с още някои природни и етнически събития и питащите ще получат отговор на въпросите си. Иначе бих посъветвал който иска да помисли за място в планината. Задължително с кладенец, двор и хубаво мазе, където да се наредят туршиите и някои други работи. За всеки случай. Колкото по-малко е обвързан с кредити, заеми, ипотеки, бизнеси, данъчни и НОИ-та - толкова по-добре. Не се знае, знае ли се, както казва Елтимир |
|
Страници: (8) 1 [2] 3 4 ... последна » |