Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) « първа ... 2 3 [4] ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

PARADOX |
Публикувано на: 18.5.2007, 18:22
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
СПРЕТЕ И СЕ ЗАСРАМЕТЕ....!!!!!!
ЕЛТИМИР ГО НЯМА ОТ ЧЕТИРИ ДЕНА И ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ САМОИЗЯЖДАМЕ...!!!! НА ТОВА ЛИ ВИ Е УЧИЛ...?!!! ДА ХЛЕНЧИТЕ И ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ..!!! ВСЕКИ Е НАПРАВИЛ КАКВОТО Е МОЖАЛ ИЛИ ИСКАЛ...!!! ТОЧКА...!!! СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ И ДАЙТЕ ДА ПОМИСЛИМ КОНСТРУКТИВНО, КАКТО СЕ ОЧАКВА ОТ НАС...!!! |
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 18:43
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
![]() |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 18.5.2007, 20:10
|
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Този начин на финансиране е стаден,да не кажа първобитен.Ако ще се прави нещо,ще се направи както трябва,с акъл и ще се направи така,че да работи.Това Движение не е за два броя и три дена за да го разединяваме в такива глупости.
Нима е нужен Елтимир,за да не се нападаме едни други? Ако ще се финансира,ще е постоянно,предостатъчно,за да остава нещо и да се развива идеята,и ефективно.Както и за автобусите,в които толкова съжаляваше,че се бутам,вместо да се набутам в цяло село,така и за финансирането имам много изписани неща.Имам планове и идеи,които се развиват в момента и времето е впрегнато в план. Не обичам да говоря за несвършени още неща.Не искам да давам празни обещания,да се превръщам в лъжец или да мамя надеждите,но ако това би успокоило някои хора,възможно е да създам бизнес с три работни места и достатъчно доходи,за да финансирам по един адекватен начин както вестника,така и Елтимир.Но това няма да стане за една,а поне за три години. |
PARADOX |
Публикувано на: 18.5.2007, 20:22
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Прятелю..!!! Знаеш, че си близък на сърцето ми...!!! Затова сега се концентрирай върху влизането във ВУЗ-а (не те умаловажавам ни най-малко)...!!! Трябва ни работеща схема сега... СЕГА...!!!! |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |