Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

anti666 |
Публикувано на: 18.5.2007, 10:03
|
![]() |
Нямам предвид студенти или хора, които наистина са без доходи. Нито пък някой е длъжен да го прави или Елтимир би поискал, дори и да има нужда. На него това трябва да му е и работата - да пише. В това е наистина добър, всичко останало си е насилие над духа и прахосване на възможности.
|
|
PARADOX |
Публикувано на: 18.5.2007, 10:09
|
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Не се карайте..!!! Който дал, дал...!!! Това е положението...!! Важното е, че практиката е доказала, че тази система не работи, от което следва, че трябва да измислим нова...!!!! Нека да се върне Елтимир и ще се решат много неща...!!!
|
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 12:48
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
![]() |
Дари |
Публикувано на: 18.5.2007, 13:41
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
Белл,няма значение кой е дал и кой не е дал.Въпросът е принципен,а именно,когато се коментираше идеята за книгата и начините на финансиране имаше много хора,които заявиха,че ще дадат пари,а в последствие се оказва,че не са изпълнили обещанието си.Анти666 мисля,че имаше точно това впредвид,като постави така въпроса.Никой не обвинява никого,че не е пратил пари,а за това,че някой обещаха,а не дадоха....... Спорт-Здраве,ако не си обещал няма за какво да даваш обяснения и да се чувстваш виновен.Всеки помага с каквото може.. ![]() |
||
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 15:36
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
![]() |
Йордан_13 |
Публикувано на: 18.5.2007, 16:08
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
"Ако смятате да говорите, то говорете в прав текст и кажете кого визирате, а ако смятате, че това ще доведе до дразги и искате да го избегнете, тогава ползвайте ЛС или не го казвайте, защото с тия двусмислени подмятания се създава много по-голямо напрежение!"
------------------------------------------------------------------------------------------- И аз съм на това мнение - двусмислено подмятане, когато могат да се кажат конкретни имена, въобще не бива да се използва. В различните организирани общества, партии, то създава напрежение, интриги и взаимно подозрение и едно от средствата да се владеят хората. |
Дари |
Публикувано на: 18.5.2007, 16:44
|
||
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 ![]() |
Твоите отношения с Етимир засягат само вас двамата и няма нужда да обясняваш каквото и да било.А за какво се дразниш само ти си знаеш.Няма никакви подмятания и интриги в темата за "Книгата" може всеки да прочете,колко човека заявиха,че ще я финансират,а в един от последните си постове Елтимир недвусмислено казва:"Човекът, който я печати има адресите и на тримата, които са пратили пари и ще им я разпрати." ...ТРИМА!!!!!!!сега разбираш ли какво имам предвид,че не може да се разчита на празни приказки. Ако някой иска да помогне няма нужда от афиширане.Тъй като никой на никого не е длъжен всеки прави това,което сам реши,но когато обещаеш нещо се предполага,че обещаното трябва да се спазва.Обратното е като в политиката:Да обещаеш,че ще направиш нещо ,а като не го направиш да можеш да обясниш,защо не си го направил. Това е истината,а на,който не му харесва има право да се сърди.Аз съм за откровенноста. |
||
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 16:53
|
![]() |
Дари |
Публикувано на: 18.5.2007, 16:56
|
||
Тези ТРИМА,които са дали пари са пожелали да останат анонимни и за това не може да се цитират конкретни имена.По тази причина и тези,които не са си удържали на думата също остават анонимни. Ако предпочитате може да се залъгваме,че всяко обещание написано тук ще бъде изпълнено.Аз съм реалистка. "Воинът поема отговорност за действията си и за най-незначителното от тях. Обикновеният човек действа, изхождайки от своите мисли, и никога не поема отговорност за това, което прави." |
||
Ник |
Публикувано на: 18.5.2007, 17:02
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 ![]() |
Аз предлагам да се направи опит за абонамент за вестника,да му се сложи продажна цена,независимо от несъгласието на Елтимир,за да може нещата да тръгнат.Това няма да се прави с комерсиална цел и няма кой да го укори за такова нещо.И аз в момента не съм в цветущо финансово състояние,но бих се абонирал.Бих си купил и от книгите му.
|
Дари |
Публикувано на: 18.5.2007, 17:09
|
||
Ако визираш:"доста от изтъкнатите тук воини не пратиха и стотинка" може и да имаш право като си се засегнала.Без уточнението,че се отнася за тези,които са обещали звучи укорително към всички. |
||
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 17:16
|
![]() |
anti666 |
Публикувано на: 18.5.2007, 17:26
|
![]() |
Аз не правя двусмислени намеци, а давам факти. Не е моя работа да цитирам имена, защото никой не е длъжен за тази книга. Искахте да знаете колко приблизително струва "въздуха" за отпечатването на вестника - написал съм го горе. Това, че на някой тези факти са му неприятни не променя нещата. А идеята е елементарна - на Елтимир силата му е в перото и ако той започне да издава собствени книги на теми, които всички ни касаят и такива няма на пазара, с приходите от тях би могъл да се замоиздържа, без да се моли на някой за работа. За съжаление от близо 1000 участника в този сайт, събраните пари са 180лв. ТОВА са фактите. Както и това, че са му изключили нета, защото няма 15лв да плаща на месец. Както и това, че имаше гангрена на зъбите и нямаше 18лв да иде на зъболекар. Че само един човек (пак не цитирам имена), без да бие барабани му прати да ги извади. Че дъщеря му е абитуриентка и като на всеки родител му се искаше да и даде някой лев за бала. И т.н. и т.н. Засегнатите и обидените ще кажат, че всеки си има свои проблеми. Да, но този човек е един от малкото останали живи дисиденти на България. Този човек е един от малкото, който ни отсрами и има куража да викне "царят е гол", за което плати с младостта си по затворите. Този човек, на който дори му се полага и пенсия по Закона за реабилитация на репресираните е оставен да живее в нищета. И както Йордан спомена, нека да не допуснем да се случи както с Илия Минев.
За вестниците Бел, права си - те не излизат от въздуха и точно за това имам основание да цитирам горните факти. И вместо да се обиждаш, замисли се за това. Не визирам никого поименно. Не ме интересуват твоите отношения, както и теб не те касае какво съм правил преди година. Нещата, написани по-горе с такива, каквито са, макар и аз да искам да са по различни. Който е бил войник, знае, че войнът не изоставя другаря си ранен. ПП. Преди типът да си отиде, би искал да спомене, че номерът на сметката за издаване на книгата е все още валиден. Даден е горе в сайта. 5 лева да са, все е файда. Може да се отпечата в по-голям тираж или да се плати нета за да е тук при вас. Той няма да злоупотреби с тези пари. Веднъж излезе ли книгата, Елтимир няма да има нужда от помощ. |
|
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 17:48
|
![]() |
Bell |
Публикувано на: 18.5.2007, 18:10
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |