www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> Нещо

Страници: (4) 1 [2] 3 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Нещо
Йордан_13
Quote Post

Админ

Група: админ
Съобщения: 16 719
Участник # 544
Дата на регистрация: 10-August 06

"Всеки работодател в Ботевград го е страх да му даде работа, а в момента по същите причини трябваше да си спре и достъпа до интернет и не е тук при нас."

В Ботевград са мръсни комунисти. Да измрът всичките, заедно със семействата им.
А ние не можем ли, който има възможност, да съберем някакви средства и да му плащаме примерно нета за тримесечие напред.
Не ми се иска да се стига до положението, както при Илия Минев, който умира в мизерия.

PMEmail Poster
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Jordan_13 @ May 17 2007, 01:59 AM)
"Всеки работодател в Ботевград го е страх да му даде работа, а в момента по същите причини трябваше да си спре и достъпа до интернет и не е тук при нас."

В Ботевград са мръсни комунисти. Да измрът всичките, заедно със семействата им.
А ние не можем ли, който има възможност, да съберем някакви средства и да му плащаме примерно нета за тримесечие напред.
Не ми се иска да се стига до положението, както при Илия Минев, който умира в мизерия.

Отдавна си мисля по този въпрос, самоче нет не се яде...!!!
Когато ходих при него говорихме и по този въпрос. Прие да му взема една бира и цигари..!!! Трябва да му намерим работа....
PM
Bell
Публикувано на: 17.5.2007, 14:46
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Paradox, имаш ли идея за работа, щом сте говорили по този въпрос?
PM
PARADOX
Публикувано на: 17.5.2007, 15:35
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Bell @ May 17 2007, 02:46 PM)

Намерих му в Ботевград, но не е за него..!!! Няма да издържи физически...!!!
Мисля по въпроса...
PM
PARADOX
Публикувано на: 17.5.2007, 15:46
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Бай Йордан е прав...!!! Дайте да му плащаме нет-а...!! Така ще може да пише поне, пък и имах една идея за него в тази посока...!!!! Някой знае ли колко му струва нета...?!!! Ще отида да му занеса пари...
PM
Ник
Публикувано на: 17.5.2007, 16:46
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

Добре,не може ли да плащаме за вестника и оттам да получава заплата на гл.редактор.То си е и така.Мисля,че е в реда на нещата да получава за труда си.
PM
PARADOX
Публикувано на: 17.5.2007, 17:43
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (nik @ May 17 2007, 04:46 PM)
Добре,не може ли да плащаме за вестника и оттам да получава заплата на гл.редактор.То си е и така.Мисля,че е в реда на нещата да получава за труда си.

Идеята не е лоша..!!!
Някой наясно ли е колко струваше излизането на един брой..?!!!!
PM
Bell
Публикувано на: 17.5.2007, 20:29
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

За вестника, аз бях предложила да има някаква символична цена, а такова беше и условието, за да го дадем на сергии тука в София, но той смяташе, че да се обявява цена вреди на идеята на вестника...

PM
PARADOX
Публикувано на: 17.5.2007, 20:32
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Bell @ May 17 2007, 08:29 PM)
За вестника, аз бях предложила да има някаква символична цена, а такова беше и условието, за да го дадем на сергии тука в София, но той смяташе, че да се обявява цена вреди на идеята на вестника...

Имах предвид колко струва отпечатването (тиража) на един брой...?!!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 17.5.2007, 20:38
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (PARADOX @ May 17 2007, 03:35 PM)

Мисля по въпроса...

Според мене добра работа за него, без физически натоварвания, която и да не е много ангажираща - да е пазач някъде. Има известен риск, но то къде няма риск.

Давай сметката на някаква дебитна или кредитна карта, за да събираме там. Един нет, поне в Пловдив е от 20-25 лв на месец, а някъде е и 15 лв. Не е много. Става въпрос за кабелен нет, не разните там пакети на пощата и т.н.
PMEmail Poster
Bell
Публикувано на: 17.5.2007, 20:39
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

QUOTE (PARADOX @ May 17 2007, 03:46 PM)
Бай Йордан е прав...!!! Дайте да му плащаме нет-а...!! Така ще може да пише поне, пък и имах една идея за него в тази посока...!!!! Някой знае ли колко му струва нета...?!!! Ще отида да му занеса пари...

За каква идея става дума?

Нямам представа колко струва отпечатването на вестника...
PM
PARADOX
Публикувано на: 17.5.2007, 20:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Jordan_13 @ May 17 2007, 08:38 PM)

Мисля по въпроса...

Според мене добра работа за него, без физически натоварвания, която и да не е много ангажираща - да е пазач някъде. Има известен риск, но то къде няма риск.

Давай сметката на някаква дебитна или кредитна карта, за да събираме там. Един нет, поне в Пловдив е от 20-25 лв на месец, а някъде е и 15 лв. Не е много. Става въпрос за кабелен нет, не разните там пакети на пощата и т.н.

Няма да давам никаква сметка (не съм Йолов)...!!!
За сега ще реша проблема на първо време, после и той като е тук ще го измислим заедно....!!!
PM
Йордан_13
Публикувано на: 17.5.2007, 22:19
Quote Post

Админ

Участник # 544

QUOTE (PARADOX @ May 17 2007, 08:50 PM)
QUOTE (Jordan_13 @ May 17 2007, 08:38 PM)

Мисля по въпроса...

Няма да давам никаква сметка (не съм Йолов)...!!!
За сега ще реша проблема на първо време, после и той като е тук ще го измислим заедно....!!!

Не ги знам какви ги е вършил тоя, нито пък ми трябва да зная. Трябва да не допуснем да се повтори мизерията с Илия Минев. Щом така си решил, хубаво.
PMEmail Poster
anti666
Quote Post

Знаеш ли колко струва тиража за отпечатването? Колкото дадат хората. Последния път беше около 200 лв - трябва да ти говори нещо. Затова и вестника не се отпечатва повече. А знаеш ли колко хора се отзоваха на съобщението за издаване на книга за Тангрианството? Броят се на пръсти, а общата сума е посочена от самия Елтимир в темата - 180 лв. Затова се бави и отпечатването, с тези пари никое издателство няма да си мръдне пръста. Мога да кажа само, че доста от изтъкнатите тук воини не пратиха и стотинка. Кои са те, ще ги познаете по следващите мнения или поредния опит за бан, който ще получа. Това е горчивата истина.
Спорт-Здраве
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (anti666 @ May 18 2007, 09:29 AM)
Кои са те, ще ги познаете по следващите мнения или поредния опит за бан, който ще получа.

Не ме търсете,ето ме на.Аз не съм дал нищо.Тъкмо зъвършвам средонто си образование и се подготвям за първите си приходи.Елтимир добре знае какви са намеренията ми по финансирането.Ако някой друг се интересува от личните ми дела,нека просто попита.

П.П.Зщо "опит"?
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 [2] 3 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020