Движение "Воини на Тангра" - Начало |
![]() ![]() ![]() |
Страници: (4) 1 [2] 3 4 ( последно съобщение ) | ![]() ![]() ![]() |

Йордан_13 |
Публикувано на: 17.5.2007, 1:59
|
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
"Всеки работодател в Ботевград го е страх да му даде работа, а в момента по същите причини трябваше да си спре и достъпа до интернет и не е тук при нас."
В Ботевград са мръсни комунисти. Да измрът всичките, заедно със семействата им. А ние не можем ли, който има възможност, да съберем някакви средства и да му плащаме примерно нета за тримесечие напред. Не ми се иска да се стига до положението, както при Илия Минев, който умира в мизерия. |
PARADOX |
Публикувано на: 17.5.2007, 8:53
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Отдавна си мисля по този въпрос, самоче нет не се яде...!!! Когато ходих при него говорихме и по този въпрос. Прие да му взема една бира и цигари..!!! Трябва да му намерим работа.... |
||
Bell |
Публикувано на: 17.5.2007, 14:46
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
Paradox, имаш ли идея за работа, щом сте говорили по този въпрос?
|
PARADOX |
Публикувано на: 17.5.2007, 15:35
|
||
![]() Отдаден ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 ![]() |
Намерих му в Ботевград, но не е за него..!!! Няма да издържи физически...!!! Мисля по въпроса... |
||
PARADOX |
Публикувано на: 17.5.2007, 15:46
|
Бай Йордан е прав...!!! Дайте да му плащаме нет-а...!! Така ще може да пише поне, пък и имах една идея за него в тази посока...!!!! Някой знае ли колко му струва нета...?!!! Ще отида да му занеса пари...
|
Ник |
Публикувано на: 17.5.2007, 16:46
|
Участник ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 ![]() |
Добре,не може ли да плащаме за вестника и оттам да получава заплата на гл.редактор.То си е и така.Мисля,че е в реда на нещата да получава за труда си.
|
PARADOX |
Публикувано на: 17.5.2007, 17:43
|
||
Идеята не е лоша..!!! Някой наясно ли е колко струваше излизането на един брой..?!!!! |
||
Bell |
Публикувано на: 17.5.2007, 20:29
|
![]() Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 861 Участник # 101 Дата на регистрация: 5-September 05 ![]() |
За вестника, аз бях предложила да има някаква символична цена, а такова беше и условието, за да го дадем на сергии тука в София, но той смяташе, че да се обявява цена вреди на идеята на вестника...
|
PARADOX |
Публикувано на: 17.5.2007, 20:32
|
||
Имах предвид колко струва отпечатването (тиража) на един брой...?!! |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.5.2007, 20:38
|
||||
![]() Админ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: админ Съобщения: 16 719 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 ![]() |
Според мене добра работа за него, без физически натоварвания, която и да не е много ангажираща - да е пазач някъде. Има известен риск, но то къде няма риск. Давай сметката на някаква дебитна или кредитна карта, за да събираме там. Един нет, поне в Пловдив е от 20-25 лв на месец, а някъде е и 15 лв. Не е много. Става въпрос за кабелен нет, не разните там пакети на пощата и т.н. |
||||
Bell |
Публикувано на: 17.5.2007, 20:39
|
||
За каква идея става дума? Нямам представа колко струва отпечатването на вестника... |
||
PARADOX |
Публикувано на: 17.5.2007, 20:50
|
||||||
Няма да давам никаква сметка (не съм Йолов)...!!! За сега ще реша проблема на първо време, после и той като е тук ще го измислим заедно....!!! |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 17.5.2007, 22:19
|
||||||||
Не ги знам какви ги е вършил тоя, нито пък ми трябва да зная. Трябва да не допуснем да се повтори мизерията с Илия Минев. Щом така си решил, хубаво. |
||||||||
anti666 |
Публикувано на: 18.5.2007, 9:29
|
![]() |
Знаеш ли колко струва тиража за отпечатването? Колкото дадат хората. Последния път беше около 200 лв - трябва да ти говори нещо. Затова и вестника не се отпечатва повече. А знаеш ли колко хора се отзоваха на съобщението за издаване на книга за Тангрианството? Броят се на пръсти, а общата сума е посочена от самия Елтимир в темата - 180 лв. Затова се бави и отпечатването, с тези пари никое издателство няма да си мръдне пръста. Мога да кажа само, че доста от изтъкнатите тук воини не пратиха и стотинка. Кои са те, ще ги познаете по следващите мнения или поредния опит за бан, който ще получа. Това е горчивата истина.
|
|
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 18.5.2007, 9:45
|
||
Често пишещ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 ![]() |
Не ме търсете,ето ме на.Аз не съм дал нищо.Тъкмо зъвършвам средонто си образование и се подготвям за първите си приходи.Елтимир добре знае какви са намеренията ми по финансирането.Ако някой друг се интересува от личните ми дела,нека просто попита. П.П.Зщо "опит"? |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |