Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] ( последно съобщение ) |
Изборите
antijew |
Публикувано на: 19.5.2007, 20:04
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
РИНА,БОБИ с риск да ви обидя/не го желая/,ще ви помоля да се върнете на предния ми пост и да го прочетете три пъти БАВНО.Ако вникнете в неговата същина, ще разберете,че въпросите ви след него са излишни. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
Запознат |
Публикувано на: 19.5.2007, 20:12
|
||||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Bibired, в това се състои проблема, че те винаги печелят, без значение дали гласуваме за тях или против тях. Ти подкрепяш тази долна чифутска игра, като гласуваш. Това е тяхната игра, а не моята или твоята. Които пък не гласуват умишлено, означава, че те не искат тази игра, не защото е модерно или забавно, а защото няма никакъв положителен ефект за тях от "работата" на политическата система. Ето това е нужната позиция, която човек, ако се е самоосвободил от рамките, които му поставят, е достоен да защитава. Прави разлика между едното и другото. Ако ти търсиш близката победа, не си мисли, че като стане работата си хванал господа за топките и това е за винаги. Ние, като гласуваме за политическата система, всъшност й показваме, че не можем без нея, че сме нищо без нея, че тя е всичко за нас. А дали е така? Ти как мислиш? |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 19.5.2007, 20:27
|
||||||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Точно в това е разковничето на проблема...!!! Ако ти Боби смяташ, че тези за които гласуваш защитават интересите ти, си свободен да го направиш...!!! Аз не мисля така обаче...!!! Никой от онези задници не е направил нищо за мен...!!! Защо аз да им уреждам заплата от десетина хиляди евро на месец..?!!! Ако някой от тези или партиите които представляват бе направил така, че да имам повече работа през последните години, да живея по-добре разбирам, но нещата не стоят така...!! Напротив...!!! Принуждавали са ме да нарушавам закона, за да свържа двата края...!!! Защо да гласувам за хора, които ме принуждават да стана престъпник...?!!! Няма да бъда част от схемата им, защото не съм видял нищо добро от тях... ДА ГО ДУХАТ....!!! |
||||||
Rina |
Публикувано на: 19.5.2007, 22:11
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 23 Участник # 961 Дата на регистрация: 13-May 07 |
Не се обиждам, обаче казваш : "Дано всички като теб,които мислят да гласуват,по-скоро еволюират и осъзнаят,че живеят с голямата заблуда,че те определят нещо в политиката чрез гласуване.Илюзията ви е много голяма.Всичко е лъжа и измама.Щом ви е хубаво да ви лъжат и мамят добре." "Дано" - добре, обаче докато това стане за "всички" - какво? Затова Ви питам какъв е минималния брой гласували, за да се зачетат едни избори. Съжалявам, ако ви досаждам. |
||||
Запознат |
Публикувано на: 19.5.2007, 22:32
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Rina, изборите са утре. След като минат и станат ясни резултатите искам да ни посетиш отново тук във форума и да ни споделиш, как точно се промени в положителна насока твоя живот. В момента няма смисъл да раздухваме повече този въпрос. След утрешния ден, темата за изборите отива право на бунището, където й е мястото. Сега я заключвам.
|
Страници: (7) « първа ... 5 6 [7] |