www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Изборите

Страници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  ( последно съобщение ) Closed TopicStart new topicStart Poll

> Изборите
Bell
Quote Post

Често пишещ

Група: Участници
Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

Хм, това да си дам гласа не може да стане! Не желая да съм в ЕС и някакви чужденци да ми решават съдбата! Не желая да играя тяхната игра по тяхната свирка!

Аз пък смятам, че щом хората търпят и не реагират, то е нормално да не намират работни места от турците! Докато хората си пеят старата песен на нов глас и пак си избират едни и същи все по същата система, до тогава ще духат супата!
"Защо се оплакваш че те тъпчат, когато лазиш като червей"?? - Кант
Лошото е, че и ние понасяме последствията!

Тея избори са просто суета, но ги има, за да е кротко стадото и да си въобразява, че на следващите избори може и да е по-различно - като игра на тотото - държавата винаги печели, а играчът само се набутва!
Изборите са важни за тях до толкова, до колкото запада им налага привидно "демократичния" модел и съответно разпределят властта на дребно помежду си по този начин, но това е власт, която не е наша, а е над нас - поробителска власт! А в основата и седят едни и същи, за които няма значение кой ще е на власт на дребно, защото все е техен васал!

А ако в ЕС не желаят турци, то тогава да не провеждат такава анти-расистка кампания и да не наливат пари за интеграцията на роми и турци! Истината е, че който и да отиде в европарламента, и само българи да са, то тая анти-българска кампания ще продължи, защото не зависи от "наще" политици, а от решенията на ЕС! Просто няма никакво значение кой ще отиде, като така или иначе никой от "наще" политици не защитава националните интереси, а само изпълняват поръчките!

А от чисто принципна гледна точка, аз просто няма да гласувам, защото не ми се предлага избор, не съм съгласна с това изобщо да сме в ЕС и да ратайстваме на чужденците! Просто ми е под достойнството да отида и да си упражня офчите псевдо-морални "задължения"!

За мен въздържанието от гласуването хич не е пасивна позиция, обратното - гласуването е просто един добре отработен и вреден навик, от който трябва да се отървем - една инерция, която може да се окачестви като пасивно поведение! Докато отказа от гласуване, не поради нихилистични настроения, а като демонстративна позиция, си е действие и още как - интелектуално действие! Всички, котио блеят по изборите - те са пасивни интелектуално, защото не мислят, нямат критична преценка, нямат индивидуалност, имат само една гола надежда!

Нещата с личния избор са прости - искаме ли да сме в ЕС - НЕ! Смятаме ли, че има някой, който да ни представлява и да ни защитава интереса - НЕ! Удобряваме ли партийната система - НЕ!

Ами тогава?

PM
Ник
Quote Post

Участник

Съобщения: 380
Участник # 219
Дата на регистрация: 26-December 05

"ОК бе брат...!!!
Хайде да опитаме....
Нека да измислим име и устав на партия, да я учредим и да я регистрираме....
Готов съм да ви дам една година от живота си, за да се убедите, че така няма да стане..."

Ами точно това предлагам и аз,само,че не партия,а движение.Няма значение,каквото се реши.Но все някога и някой трябва да започне.Иначе какъв е смисълът на това,което правим във форумите?
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 17.5.2007, 14:56
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (nik @ May 17 2007, 08:10 AM)

...само,че не партия,а движение.Няма значение,каквото се реши.Но все някога и някой трябва да започне.Иначе какъв е смисълът на това,което правим във форумите?

Ник,радвам се че си готов да направиш избор и го желашеш със сърцето си.Но готов ли си да не направиш?

В едно състезание няма значение на къде бягаш,от значение е единствено дали бягаш или не.Прави каквито си искаш завои,избирай сам скоростта,но се движи.Състезанието свършва само,ако спреш.Тогава ти вече не играеш в играта.

Тогава няма да има за теб пътища,а простори.Не само хоризонтално,а за теб ще се появи и отвесно...измерението ни е триизмерно.Нека живеем в него.

Не е нужно да се прави нищо,не е нужно да се прави каквото и да е.Не е нужно да се спазват закони,не е нужно да се печелят пари,не е нужно да има водачи.

Нужно е търговците да продават на каквато си цена искат.Нужно е всеки да живее където си поиска.Нужно е всеки да прави това,което желае.Нужно е всеки да потърси своята справедливост.Нужно е всеки сам да защити справедливостта си от другия.

Това е процесът на изцерение.Когато всички се избият,когато всичко затъне в помия и боклуци,когато настане абсолютен хаос,тогава всички негодни да живеят на Земята ще измрат.Оцелелите ще са тези,които осъзнаят,че няма други закони,освен равновесието и свободата.

Изцерението ще е кърваво и мрачно.Такова ще е,защото много хора заслужиха това и това ще дойде при тях.Изцерението е хаос,който ще позволи на Земята сама да изтреби негодните,а преборилите се за живота да запази и да стане отново майка за тях.

Земята е изправена пред нова катастрофа.Да не се прави нищо,означава,да се прави всичко по стар начин!!! От днес натакък няма спасение.Това е денят,в който надеждата умира.Справедливостта вече е тук и всеки ще получи заслуженото си по начин,по-точен от математически!

Да се запазва положението...Да се търси спасение...Да се гради каквото и да било...Това е да не се прави нищо! Да се прави всичко,това е да се ускори идването на бурята!

Ясно е,че сме готови да не направим нищо! Ясно е,че сме готови да се спасяваме! Но готови ли сме да нпарвим всичко!? Готови ли сме да получим справедливост!?
PM
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (PARADOX @ May 14 2007, 08:36 PM)
QUOTE (TanCron @ May 14 2007, 08:28 PM)
Според мен , няма значение кой - за кого гласува и дали изобщо гласува - евро парламента - това са много интереси , и то най-вече на така наречените "велики ( богати)" държави - и затова не зависимо кой "ние" ще изберем е все едно - никой от "големите" няма и едвали ще се съобразява с нас - нашите "политици" това го знаят много добре - а именно че нищо няма и не зависи от нас (нашите евро депутати) - за нашите политици - този избор е еедин вид проверка - кой за кого е от народа - не като кум личност , а кум партия - просто проверка на сегашните позиции кой каде е във власта и кой какво да очаква и търси на следващите парламентарни избори - иначе можеби се повтарям - за самия "европейски парламент" - ние сме нищо - просто "брои "депутати" " от които нищо и никой не зависи - това е моето мнение!!!

Забравяш, че наесен ще има местни избори, а според директивите на Европейския съюз, помощите от еврофондовете ще отиват директно в общинските бюджети...!!! С риск да ви се натрапя, ще повторя отново...!!!
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ...!!!! НИТО НА ТЕЗИ, НИТО НА КОИТО И ДА Е ИЗБОРИ.....

Брадчеде Парадокс,що ми се струва,,,че ТИ ще гласуваш на местните избори................................А???
Да позная ли за кого?!
smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif
PM
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (Rina @ May 16 2007, 09:58 AM)
QUOTE (nik @ May 16 2007, 07:43 AM)
Докато не се преодолеят различията между националистите и не се прекрачи прага на взаимното наблюдение и недоверие,докато не се намери някой,който да поеме риска, да има вижданията,знанията и смелостта да започне,оглави и реализира национално движение ,движение на всички националисти,което да помете статуквото и да вземе властта в България,

-"  За да има макар минимална промяна, политическата ситуация трябва рязко да се измени. Ликвидиране на старите партии и създаване на нови, вече нормални български партии. "цитат на написано от Елтимир.

Мисля, че е ужасно трудно, ако не и невъзможно дори, като се намери този някой, който да помете статуквото, да успее този някой да събере около себе си само чисти хора. Лошото е, че всякакви идеи - и най-чисти и най-честни, са се прекрасни като идеи, но като се стигне до реализацията им, се набутват всякакви хора, и доста неща се опорочават.

За да се ликвидират старите партии и да се създадат нови - как, с революция ли? И после, кой ще направи новите партии? И кой ще реши кой трябва да участва в тях? И как ще се разбере дали хората, които ги направят ще са наистина искрени?

Колежке,Здравей!Не се опитвай да редиш нещата,по-добре остави на нас сдттарите кучета да ги рЕдиме...Хубаво е ,че се срещаме тук!!! smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (Jordan_13 @ May 16 2007, 02:05 PM)
QUOTE (bobired @ May 16 2007, 01:50 PM)
И последно, замислете се за Гърция, където гласуването е задължително. Там НЯМА ДПС. Защо ли?

И аз това се опитвах да обясня, но се оказа, че всички били еднакви, всички били маскари. Да не гласуваме, за да може БСП/ДПС чрез твърдите си електорати да спечелят повече проценти.

И тъй, като гледам, че пропагандираш за Атака, какво? Разиграй си тоя сценарий. Атака печели. Познай кои ще сложат. Че аз като ги гледам как мислят, честно да си кажа, предпочитам борбата срещу сегашното положение, отколкото след това да се боря и с ония, които понеже са и религиозни фанатици, ще трябва да се боря и срещу това. Сидеров е неуправляем субект, въобще не подлежи на контрол от страна на избирателите си, само на жена си.

Йордане,не забравяй,ГОВЕДО!/това е приятелски/,че и аз съм АТАКА!
дА...МАА МУ!!!!!!!!!!!!!!!! smil4334a5a360a6a.gif smil4334a5a360a6a.gif smil4334a5a360a6a.gif smil3dbd4e4c2e742.gif smil4334a580902ca.gif
PM
Quote Post

Група:
Участник # 0

QUOTE (nik @ May 17 2007, 08:10 AM)
"ОК бе брат...!!!
Хайде да опитаме....
Нека да измислим име и устав на партия, да я учредим и да я регистрираме....
Готов съм да ви дам една година от живота си, за да се убедите, че така няма да стане..."

Ами точно това предлагам и аз,само,че не партия,а движение.Няма значение,каквото се реши.Но все някога и някой трябва да започне.Иначе какъв е смисълът на това,което правим във форумите?

Пишете ме учредител...че като ви гледам кви сте новобранци... smil4334a7c1e8c32.gif smil4334a87ce0a9c.gif smil4334aa05d5cb2.gif smil4334a79125a1c.gif smil3dbd4e4c2e742.gif smil3dbd4e5e7563a.gif
PM
НСъпротива
Публикувано на: 18.5.2007, 13:03
Quote Post

Участник

Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 28-November 05

София цялата е разлепена с плакати" Не искаме мутрата Бинев в 'Атака' ",подписана от младежка организция на Атака.

--------------------
Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
PM
PARADOX
Публикувано на: 18.5.2007, 13:06
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Няма да гласувам на ни ма месните ни постните избори...!!!! smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
Rina
Публикувано на: 18.5.2007, 23:21
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 23
Участник # 961
Дата на регистрация: 13-May 07

И все пак аз ще гласувам. Както винаги до сега. Ще гласувам, защото изборите и без това ги има. И без моя глас ще се състоят. И без моя глас ще се зачетат. Само дето ще им се покачат процентите на всички тия дето не мога да ги понасям.Това за тия избори.
А за местните вече с по-голямо желание, защото те наистина съвсем пряко засягат всеки от нас.
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 195
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Rina @ May 18 2007, 10:21 PM)
И все пак аз ще гласувам. Както винаги до сега. Ще гласувам, защото изборите и без това ги има. И без моя глас ще се състоят. И без моя глас ще се зачетат. Само дето ще им се покачат процентите на всички тия дето не мога да ги понасям.Това за тия избори.
А за местните вече с по-голямо желание, защото те наистина съвсем пряко засягат всеки от нас.

Дано всички като теб,които мислят да гласуват,по-скоро еволюират и осъзнаят,че живеят с голямата заблуда,че те определят нещо в политиката чрез гласуване.Илюзията ви е много голяма.Всичко е лъжа и измама.Щом ви е хубаво да ви лъжат и мамят добре.

smil4453a9006c2f4.gif СЪБУДЕТЕ СЕ!!!!!

--------------------
www.xnetbg.com/ne.swf
PM
PARADOX
Публикувано на: 19.5.2007, 10:05
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Който гласува е червен....!!!! smil4334a5a360a6a.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334a5a360a6a.gif smil4334a62fd4260.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
pitbull
Публикувано на: 19.5.2007, 12:58
Quote Post

Участник

Съобщения: 47
Участник # 362
Дата на регистрация: 4-May 06

До сега съм гласувал на всички избори, на които съм имал възможност!
Вече ми се повръща от политика!
Аз няма да гласувам!
PM
bobired
Публикувано на: 19.5.2007, 17:56
Quote Post

Участник

Съобщения: 125
Участник # 34
Дата на регистрация: 23-July 05

Който гласува е червен....!!!!

Това е парадокс smil4334ad1724132.gif Напротив, който не гласува задочно подкрепя БСП и ДПС, защото техните електорати са твърди и само те печелят от негласуването.
PM
Rina
Публикувано на: 19.5.2007, 19:44
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 23
Участник # 961
Дата на регистрация: 13-May 07

Добре, чакайте малко. Признавам си не знам, кажете ми Вие, има ли и колко е минималния брой гласували, така че да се зачетат едни избори?
PM

Topic OptionsСтраници: (7) « първа ... 4 5 [6] 7  Closed TopicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020