Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 ( последно съобщение ) |
Изборите
Запознат |
Публикувано на: 16.5.2007, 11:31
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Не може да тръгваме да излизаме от една система, преди да сме създали друга. Усилия за създаване на тази новата, ще трябва да дадем всички, които не сме съгласни с нея. Труда, който всеки от нас ще даде в никакъв случай няма да е напразен. В процеса на самата работа ще стане ясно кой дава и кой чака да вземе наготово. Така че дерзайте и не унивайте! Както е казала майката на Кунка: Този *** дъще тебе чака! |
||
PARADOX |
Публикувано на: 16.5.2007, 13:08
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Все-повече си мисля, че гнойта която се е натрупала с времето може да се премахне само с огън...!!! Наглоста на политиците ни е безпримерна в новата ни история...!!!! На всекидневните разкрития за злоупотреби, кражби, измами и убийства, те отговарят с рекламни кампании в медийте от типа на "Софиянски знае как...!!!"...!!! Безочието им е стигнало връхната си точка...!!! Повръща ми се...!!! Задушавам се...!!!! И както всички вас стигам до следната дилема: Да избягам ли, или да остана..?!!! Ако остана, какво мога да направя..?!!! Дори и трима души да гласуват те пак ще са легитимни... Такъв е закона...!!!
Съвесем на скоро един човек ми каза, че за да се управлява България са необходими 3000 души на ключови постове... Само ДПС имат 5000..!!! А колко ли имат БСП, НДСВ и останалите...?!!!! Дори и да се вдигнем, да излезем на улицата, как ще знаем от кого да се "очистим"...?!!! Колкото повече расъждавам, толкова повече побеснявам...!!!! Не е ли най-добре да приложим стратегията на "изгорената земя"...?!!! След като ни погубват, изтласкват и какво ли още не, просто да изгорим всичко и всички.... Нека да направим победата им пирова.... |
anti666 |
Публикувано на: 16.5.2007, 14:29
|
|
За мен вяко правило си има изключения. Че режимът използва монополните си възможности за да лиши хората от алтернатива съм съгласен, но понякога се случват и изненади (куцузи за някои). Ако следваме логиката че изборите не променят нищо, защо упрвялващите мафиоти в Венецуела или Боливия допуснаха Чавес и Моралес? След като се усетиха нефтените барони накъде духа вятъра се опитаха да му правят сечено, но твърде късно. Пробваха в добрите стари традиции със спонсориран от ЦРУ преврат, но тц. В момента онези провежат силна националистична политика, макар и да се заиграват с социализма. Но поне нефтените постъпления си остават в страната, а на мултинационалните петролни корпорации им отрязаха крилцата. Подобно е положението в Палестина, където Хамас за голямо неудоволствие на Израел и Запада взе властта чрез...избори. Сега се опитват да ги задушат икономически като спряха всякакви парични помощи за палестинската власт с надеждата да предизвикат изкуствена криза. Точно там поговорката "С техните камъни по тяхната глава" е най-явно изразена. Сега ЕС реве, че ще отпуснат помощи само ако корумпираната под еврейски контрол партия Фатах управлява отново.
За евродупетатите съм съгласен, че няма много избор между еврейка, педераст или мутра, но идват кметски избори, а там олигархията най-малко може да влияе, защото се гласува за човек и в повечето места хората го знаят що за стока е. Затова се случва и да има и свестни кметове като независими кандидати, както беше с кмета на Елин Пелин, който организира съселяните си срещу мафията на Ковачки, за което си плати с живота. Особено в районите със смесено население за мен трябва задължително да гласуват за български кандидат иначе пак ще реват, че само рязани ги взимали на работа и печелели конкурси, както случая в Момчилград. И последно, замислете се за Гърция, където гласуването е задължително. Там НЯМА ДПС. Защо ли? |
|
bobired |
Публикувано на: 16.5.2007, 14:50
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
И аз това се опитвах да обясня, но се оказа, че всички били еднакви, всички били маскари. Да не гласуваме, за да може БСП/ДПС чрез твърдите си електорати да спечелят повече проценти. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2007, 14:59
|
||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Това е една от възможностите. В нея стои тактиката на Скорпиона. Пускаме си малко отрова и умираме (мнима смърт), за да се събудим отново. В това време обаче, докато сме "мъртви", отровата ще пречисти до край гнусотиите в Българския организъм. Това е един малък вътрешен потоп. На мен това виждане ми се струва достоен изход. Впрочем нямаме и друга възможност. Дори и българи да сложиш на определени места, повечето носят комунистическо мислене, без дори да го разбират, че е така. А както мислят, така и ще продължат да действат, т.е. пак ще реставрират комунизма. Това съм го виждал дори в хора, които се наричат националисти, патриоти, родолюбци, но мислят като юдео-комунисти. Няма смисъл. Аз избирам отровата на Скорпиона в обръча от огън. |
||
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:05
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
И тъй, като гледам, че пропагандираш за Атака, какво? Разиграй си тоя сценарий. Атака печели. Познай кои ще сложат. Че аз като ги гледам как мислят, честно да си кажа, предпочитам борбата срещу сегашното положение, отколкото след това да се боря и с ония, които понеже са и религиозни фанатици, ще трябва да се боря и срещу това. Сидеров е неуправляем субект, въобще не подлежи на контрол от страна на избирателите си, само на жена си. |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:11
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Разбирам тревогата на всички..!!!
Уважавам мнението на всеки...!!! Но докато не започнем всички националисти да мислим по един и същи начин, ще е все едно дали гласуваме или не...!!!! Трябва да постигнем единомислие, за да се превърнем в "критичната маса", която ще постави началото на необратимата обществена реакция, за която мечтаем всички... Нищо друго няма смисъл в момента... Повярвайте ми... |
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:13
|
||||
И още нещо. Какви са тия пропаганди за евроизбори? Аз съм против ЕС. А тук тръгват да правят пропаганда какъв срам щяло да бъде, като сме вкарали турци в управлението на Европа. Ми като тоя ЕС не иска турци, да не включва България като гласоподавател в тия избори, докато не се разтури ДПС и не си отидат комунистите. Съвсем просто е. Въпроса вече идва - защо не го правят? Нещо повече, ЕС бъка от евреи и комунисти и както при нас, така и при тях "социалистите" са мнозинство там. Нещо повече, самата ЕС въобще допусна в нейното сърце да се роди идеята за приемане на Турция в ЕС. Къде отиваме ние? Накъде отиваме? Аз ще ви кажа накъде - право към гробищата... |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:25
|
||||||
Бате Йордане! Знаеш, че те уважавам много, тук малко не съм съгласен с тебе... България не е остров, и неможем да се правим, че ЕС не съществува и, че ние не сме негов член...!!! Най-влиятелните страни там - Франция и Германия са твърдо против Турция в ЕС, защото доста време им сърбат попарата (говоря за гастеребайтерите)...!!! Социялно, Европа няма нужда от фесовете! Стигаме им ние от Источна Европа да им подбиваме цената на труда...!!! Още повече, че анти мюсюлманскте настроения там стават все по-силни... Неможе да не ни пука какво става там, защото то ни касае пряко тук... Друг е въпроса дали хората, които испращаме там са правилните хора.... Проблема е същия, когато става дума и за местните и парламентарни избори... Всичко опира до хората... |
||||||
bobired |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:34
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 125 Участник # 34 Дата на регистрация: 23-July 05 |
Предишната логика беше такава: Атака печели и веднага САЩ ни бомбардират. Затова не гласувайте, ако не искате бомби. Комунистически рекет.
И аз съм против ЕС. Но не искам да гледам мазната мутра на онзи циганин, който ще се хвали колко "турци" е вкарал в европейския парламент, защото българите не гласуват. |
||||
PARADOX |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:39
|
||||||
Не бива да расъждаваме на дребно..!!!! Проблема не е в това, кой не трябва да е (мисля, че всички знаем), а кой трябва да е... Аз невиждам някой на политическата сцена, който бих могъл да подкрепя в момента... И за мен това е главния проблем... |
||||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2007, 15:55
|
||||||||
Европа като континент е едно, ЕС - нещо съвсем друго, Турция в ЕС - нещо съвсем трето. За мене е достатъчно факта, че те дори допуснаха въобще дебат за приемане на Турция в ЕС. Иначе стадото си Блее(протестира), но винаги отива там, където го насочи овчаря с гегата. Толкова за европейските вълнения по турския въпрос. Следващата държава за приемане е Израел. Твърде прости са нещата, за да не бъдат видяни. |
||||||||
Ник |
Публикувано на: 16.5.2007, 16:40
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Разочарован съм!Това не са реакциите,които очаквах,градивни реакции,желание за солидарност и предложения.Отново "размисли" или предложения за крайност.Не разбирате ли,че просто трябва да се почне.Да се почне и проблемите ще се решават в движение.Ще има и едно и друго,има го навсякъде,ще го има и пред нас.В края на краищата говорим за бъдещето на нашата Родина ,за децата и внуците ни.И сега има честни и с авторитет хора и всеки от нас знае по някого.Тогава какво?!
|
Йордан_13 |
Публикувано на: 16.5.2007, 18:32
|
||
Солидарност с кого? Градивност, каква? Виж, аз не се страхувам от враговете, които ще извадят оръжие срещу мен, най-се страхувам от приятели, които могат да ми забият нож отзад. Затова те питам. Солидарност с кого? Аз съм краен. Но и крайността е решение, защото златната среда или средния път съществува само в умовете на будистите, а ние не сме такива. Не забравяй, че Сидеров тръгна като ултракраен и бързо се трансформира в нормален, т.е. никакъв. |
||
PARADOX |
Публикувано на: 16.5.2007, 18:34
|
||
ОК бе брат...!!! Хайде да опитаме.... Нека да измислим име и устав на партия, да я учредим и да я регистрираме.... Готов съм да ви дам една година от живота си, за да се убедите, че така няма да стане... Ще направя и нарочна тема по въпроса... |
||
Страници: (7) « първа ... 3 4 [5] 6 7 |