Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » ( последно съобщение ) |
Изборите
Eлтимир |
Публикувано на: 10.5.2007, 12:33
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Наистина, малко е трудно ние да докараме Пролетта. Обаче с нашия пример можем да прокараме пътечката, по която тя да мине. Нашата задача е да покажем на хората, че всички досегашни политици се доказаха като негодници. Че никой от тях не мислеше и не мисли за народа, а само за себе си. Че цялата игра на политика е българоубийствена. Когато недоверието обхване достатъчен брой хора, и хората престанат със своето участие да узаконяват престъпленията на политиците, тогава Пролетта ще дойде.
-------------------- |
antijew |
Публикувано на: 10.5.2007, 13:34
|
||
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Бих те допълнил,че из основи самото устройство на държавата трябва да се промени или реформира тотално,защото виждаме,че основните структури като образование,здравеопазване,икономика и т.н.работят за нашия геноцид.А този геноцид е узаконен чрез конституция и закони от същата тази мърша наричаща се политическа класа,станала слуга на сатаната. -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
||
antijew |
Публикувано на: 10.5.2007, 16:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 195 Участник # 747 Дата на регистрация: 10-January 07 |
Това,което казва в долния цитат,г-жа Марш е доста справедливо и ми хараса:
„Когато дойде краят на управлението на ККП, комунистическите чиновници, взели участие във всякакъв вид репресии в Китай, трябва да получат сурово наказание, включително смъртно” - смята адвокатката д-р Тери Марш, изпълнителен директор на правозащитен фонд." Най ми допадна смъртното наказание.Но темата е за избори и единствения избор в тази насока,който бих направил след желаните от мен промени е да избирам,кой да бъде екзекутиран първи от подлогите,които са засега на власт у нас. Това е целият материал. http://www.epochtimes-bg.com/2007-01/2007-05-10_01.html -------------------- www.xnetbg.com/ne.swf
|
Пламен Пасков |
Публикувано на: 11.5.2007, 23:39
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Елтимир говори много мъдро, но продължавам да съм на мнението на bobired. Най-вече, защото целейки с пасивната си позиция да доведем до нелегитимността на властта, няма да се стигне до нужният резултат, по няколко причини, известни на всички: 1. критично малкото количество е узаконено от Конституцията на достатъчно низко ниво, за да бъде винаги гарантирано и без нас. 2. Константата БСП и ДПС винаги ще го стигне. 3. Даже и да не го стигне, ще се приложи принципа на Сталин: "Не е важно кой ои колко гласува, важно е кой брои гласовете". То ест, или ще си ги внесат нужните им гласове, с туристите, или ще си ги измислят и нарисуват, просто защото изборната технология не позволява контрол и проверка на достоверността от нас с вас. 4. Даже и пунктовете от 1-3 да не бъдат изпълнени, не чакайте някой от Европа да вдигне многозначително вежди и наставнически да каже: В България няма легитимна власт - направете си нови избори или референдум, че в обединена Европа така не може, между белите хора. Всичко това е невъзможно, за съжаление, затова избора да се отиде за гъби по време на изборите е най-лошият и от другите лоши. Всички знаем, че искаме да избираме между ябълки и круши, а са ни приготвили избор между едно кравешко, едно свинско, едно кучешко и едно турско лайно, които да отидат в големия лайновоз ЕС да ни "представят!!!". Илюзия за наивници! И все пак предпочитам да отидат лайната от ветеринарния сектор, вместо от еничарския (защото той даже не е и турски, както знаете). Въпреки че "предпочитам" е толкова силна и неправилна дума, че не знам с какво да я заменя... -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2007, 0:23
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Според напълно достоверни сведения от последните месеци, "Атака" играе в комбина с ДПС. Оставам на мнението, че не бива да се гласува. В сегашната ситуация участието в изборите е вредно за нас, българите. Много скоро ще стане ясно, че все повече хора почват да мислят като мен.
Когато ни се предлага не това, което ние искаме, наше право е да не вземем нищо от онова, което ни се предлага. И да помислим как да получим онова, което ни е нужно. В противен случай тази българоубийствена игра ще продължи до пълната ликвидация на нашия народ. Времето на илюзиите отмина. Всичко е имитация. нека поне се опитаме да развалим имитацията. Дори да не успеем, нищо няма да загубим. И бездруго са ни обрекли на смърт. -------------------- |
Запознат |
Публикувано на: 12.5.2007, 1:13
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Точно до този извод стигнах и аз. После спокойно ти казват: "Ама вие дадохте вашия вот за вашите представители, нали? Какво искате още?". А наши ли са те наистина? Тези хора ли ще ме предствляват? И още повече с това ли ми се изчерпват тъй наречените демократични права? След това какво правим? Чакаме до следващите избори да ги надвиваме пак? Аз не искам нокой да ме представлява. Искам да имам възможност сам да се представлявам без посредници-педераси!
Подобна е и ситуацията и с терористите, които същите тези "наши" избранници пратиха от името на Българския народ да убиват хората в другите държави. Такива посредници, дето ще преговарят вместо мен, за мое добро, дето ми говорят еднопосочно от екрана, вместо да дойдат да се разберем, какво да правим, за тях ли да ходя да гласувам? Не мерси! |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 12.5.2007, 10:30
|
||
Често пишещ Група: Изгонени Съобщения: 663 Участник # 883 Дата на регистрация: 17-March 07 |
Може ли малко по-подробно по отношение на подчертаното, без нарушаване на конфиденциалността на източника, ако такава е изисквана от него... Само негласуването не стига, продължавам да смятам аз... Вчера водих кореспонденция с Николай от Горна Оряховица, и му предложих ако ще се събираме да решаваме нещо и нямаме пари, да го направим в гората на Оборище или някъде на такова място, за да се вземат решенията и да се тръгва по пътя. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
?????: +7 495 7723295 ????: +7 495 381 2140 ???????: +38 0679863269 ????????: 0887 814 925 ICQ: 237712745 skype: plamen_paskov |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 12.5.2007, 11:53
|
Няма нищо тайно. Случаите в Своге и в Ботевград. Тях съм проверил и знам, че е вярно. Всички писаха за тези случаи. бяха разисквани даже във форума на "Атака". Това са доказателствата. А още преди повече от година изразих учудване от факта, че Валентин Златев, близък приятел на Ахмед Доган финансира Волен Сидеров. Всичко се командва от едно и също място. От една и съща централа. Безсмислено е да дадем предпочитание на който и да било от тях. Всички те са свине от една и съща кочина. Съжалявам, че то казвам, но това е истината. Не ми се искаше да е така, ние направихме много, за да не е така, направихме много с надеждата, че ще променим нещата. Уви.
Впрочем от снощи форумът на "Атака" не ми се отваря. Дали само при мен е така или пак са го спряли по специални съображения? -------------------- |
Пламен Пасков |
Публикувано на: 12.5.2007, 17:50
|
||
Форума на вестник Атака не се отваря при всички, вече проверих. Дава съобщение за някаква повреда, но може и те да са дръпнали шалтера, защото сега покрай кампанията нямат хора за триене и банове. А за връзката на Атака с ДПС по места го приемах за инцидентни изцепки, но ако наистина Валентин Златев е взаимен общ приятел и на Волен, и на Доган, не знам, дали финансира Доган или взима от него, но че финансира СКАТ-Атака-Волен съм чувал от много места. Така че май поредния и оглушителен шамар от Атака към искренно повярвалите и ще се окаже още един горчив момент на истината. -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Ник |
Публикувано на: 12.5.2007, 18:58
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Господа,националисти,при положение,че за когото и да гласуваме гласът ще отиде "където трябва",защо да гласуваме?Всичко е под контрол, а изборната борба е за шарани и цирк за наивни!Някога смятах Атака за изключение,сега казвам,всички,ВСИЧКИ,политически партии са един и същи гювеч!Те са основен инструмент за унищожението ни и легиттимация на цирка"Демокрация".БОЙКОТ!!!
|
PARADOX |
Публикувано на: 12.5.2007, 19:33
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ще се сетите...!!!!
|
Публикувано на: 13.5.2007, 4:46
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Незнам,незнам... Но ти какво предлагаш?Партия на негласуващите?Н.Колев-Босия щеше да го прави това...И пак трябва да се гласува. Виждам всичката кривотия навсякъде,и все пак мисля,че е по-добре да се потегне старото оръжие в ръцете ни,отколкото отсега да търсим ново... |
||
Пламен Пасков |
Публикувано на: 13.5.2007, 9:11
|
||
ей с това съм съгласен. Нямам големи илюзии, но докато не съберем сили, хора и координация за нещо по-добро, по-разумно е да бием събуждащи и отрезвяващи шамари на опиянената и подкаралата я през просото с лъжите си Атака -------------------- ? ????????: ?????? ??????
||
Eлтимир |
Публикувано на: 13.5.2007, 9:31
|
Покойният Илия Минев често казваше за Колю Босия, че е човек на ДС. Може да има нещо вярно. Помня какво слабичко момче беше някога, а сега гледам какъв шопар е станал. Не, аз предлагам нещо много по-различно от предложението на Колю. Предлагам огромната маса българи да осъзнае, че няма политическо представителство сред партиите. Тогава от недрата на тази маса българи неизбежно ще се роди сила, годна да бъде такова представителство. Ако имахме партия, ако разполагахме със средства и ресурси - добре. Но като нямаме? Като не разполагаме с нищо, освен със себе си?
Тръгваме даже не от нулата. Тръгваме по-отдолу и от нулата. Налага ни се да правим всичко с подръчни средства. Но трябва да го направим, друг избор нямаме. Тези узаконените, съществуващите, "основните" политически сили ни водят по пътя към Смъртта. А ние искаме да живеем, нали? Значи трябва да се откъснем от техния път и да поемем по нашия. По пътя на Живота. Онова, което задължително трябва да унищожим, са политическите партии, обрекли нашата Родина на гибел. Длъжни сме да унищожим и сегашния репресивен апарат, който е гарант пред чуждите сили, че българите ще бъдем ликвидирани. Едва когато партийните босове и служителите от ДС-НСС и подобните антибългарски службички се намерят в затвора, а в някои случаи и под клоните на дърветата, едва тогава ще се появи надежда, че българският народ няма да загине. -------------------- |
Ник |
Публикувано на: 14.5.2007, 10:27
|
Участник Група: Участници Съобщения: 380 Участник # 219 Дата на регистрация: 26-December 05 |
Присъединявам се към Елтимир!Другото,г-н Пасков е изборът ,кой да ти отсече главата!
|
Страници: (7) 1 2 [3] 4 5 ... последна » |