www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> 'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'

Страници: (2) 1 [2]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> 'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'
Metoman
Quote Post

Участник

Група: Изгонени
Съобщения: 57
Участник # 938
Дата на регистрация: 20-April 07

QUOTE (НСъпротива @ May 2 2007, 01:57 PM)
QUOTE (Tangru @ May 2 2007, 02:37 PM)
QUOTE (Metoman @ May 2 2007, 01:24 PM)
Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им  smil4334a3ebd31a5.gif

Но не съм съгласен за анархистите

А и според мен самия анархизъм се основава на древни източни философии. Знам че сега се смята за поитическа ориентировка, но според мен първият анархист е бил
китайският Учител Лао Зи (Лао Ци) - основателят на Таоизма и философията за Естественият Ход на Нещата във Вселената

Така че до известна степен им симпатизирам smil4334ad1724132.gif

П.С.
Който и да излезне днес по улицата с знаме на България бива обвиняван за нацист,фашист,ксенофоб и т.н.
Но все пак живеем в демокрация и имаме "свободни медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Напълно съгласен!Амин!
PM
Tangru
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

Ти Tangru нещо средно между националист и анархист ли си?Някак си не се връзва, П.С.

медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Ами тук съм за да обсъждам истината - не съм никакъв 'ист' - и второ мисля че идеите на анархистите са изопачени

И Йордане...
Това за Българина Боян е съвършена глупост, недостойно изтърсена за тоя сайт. По добре си изтрий мнението. Колобърът Боян (Лао Дзъ) не е анархист и никога няма да бъде. В своя Трактат "Книга за Пътя и неговата Сила" той дава духовните правила за управлението на Държавата, но не и анархизъм. По-съвършена глупост днес не бях чувал.
И двете групички, които толкова се обсъждат в тая тема, нямат место в бъдещето на България.

Прабългарите са управлявали добре, но е имало и много повече свобода, отколкото днес

И как можеш да си толкова сигурен че Лао Дзъ е Колобърът Боян smil4334a4c5e23b8.gif

--------------------
'??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????' ?????? ???????
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 28-November 05

QUOTE (Tangru @ May 2 2007, 03:23 PM)
Ти Tangru нещо средно между националист и анархист ли си?Някак си не се връзва, П.С.

медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.."

Ами тук съм за да обсъждам истината - не съм никакъв 'ист' - и второ мисля че идеите на анархистите са изопачени

И Йордане...
Това за Българина Боян е съвършена глупост, недостойно изтърсена за тоя сайт. По добре си изтрий мнението. Колобърът Боян (Лао Дзъ) не е анархист и никога няма да бъде. В своя Трактат "Книга за Пътя и неговата Сила" той дава духовните правила за управлението на Държавата, но не и анархизъм. По-съвършена глупост днес не бях чувал.
И двете групички, които толкова се обсъждат в тая тема, нямат место в бъдещето на България.

Прабългарите са управлявали добре, но е имало и много повече свобода, отколкото днес

И как можеш да си толкова сигурен че Лао Дзъ е Колобърът Боян smil4334a4c5e23b8.gif

Истината се търси в часовете по философия, замисли се над това
Kaкво разбираш под идеята? За власт на народа?
Щом е толкова гот да е анархия, защо примерно в Русия, където е необятна страна и има близо 2-3 хиляди анархисти, не си основат свое селце и не живеят там, да покажат на света, че туй нещо анархията е готино при нас?В Русия има достатъчно място за това, не ми казвай само, че "властите" няма да го позволят на свободомислещите да живеят така :)

--------------------
Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
PM
Tangru
Quote Post

Участник

Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

QUOTE (НСъпротива @ May 2 2007, 02:25 PM)
Истината се търси в часовете по философия, замисли се над това

Ами да, истината -
за това какво се случва в България

Не се ли борят за това националистите?

--------------------
'??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????' ?????? ???????
PM
Raubtier
Quote Post

Читател
**

Съобщения: 24
Участник # 270
Дата на регистрация: 2-March 06

QUOTE (Metoman @ May 2 2007, 02:13 PM)
QUOTE (Raubtier @ May 2 2007, 02:04 PM)
QUOTE (Tangru @ May 1 2007, 09:19 PM)
QUOTE (Metoman @ May 1 2007, 09:02 PM)
И двете групички са пълни идиоти!

Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин smil4334acc8dd304.gif

Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им smil4334a3ebd31a5.gif

браво браво виждам поредния лумпен....няма ли най-накрая някой да проумее,че между НС, скинхедс, интернационалисти, националисти и нео-нацисти и неофашисти има разлика?! Направо бахти жалката и профанизирана история...били наркомани и отрепки...наркомани и отрепки има навсякъде...само че проблема е че има едни тъпнари дето обичат да си седят в къщи пред компа и да съдят за другите хора по техните дрехи...браво...това е похвално...най-добрият начин да си избиеш комплексите!

Е добре професоре и за какво се борят Skinheads?Да съм казал,че сам скиновете са наркомани?Да съм казал нещо против немския Skinheads?Или против combat18?

А кви са тия немски скинхедс?! Ти въобще наясно ли си с тази субкултура бе?! Я се осъзнай че си много смешен....к'во общо имат скинхедс със комбат18 и секви такива интернационалисти и нацисти и не знам к'ви още?!
К'во веднага биеш отбой като женски полов орган и се оправдаваш че не си казал т'ва и онова....ти наистина не си казал нищо...щотото доса пишеш само пълни простотии...смешен си бате, аз нямам намерение да просвещавам профани и лумпени...поинтересувай се сам, за да не се излагаш другият път!
PM
Metoman
Quote Post

Участник

Участник # 938

QUOTE (Raubtier @ May 2 2007, 02:29 PM)
QUOTE (Metoman @ May 2 2007, 02:13 PM)
QUOTE (Raubtier @ May 2 2007, 02:04 PM)
QUOTE (Tangru @ May 1 2007, 09:19 PM)
QUOTE (Metoman @ May 1 2007, 09:02 PM)
И двете групички са пълни идиоти!

Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин smil4334acc8dd304.gif

Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им smil4334a3ebd31a5.gif

браво браво виждам поредния лумпен....няма ли най-накрая някой да проумее,че между НС, скинхедс, интернационалисти, националисти и нео-нацисти и неофашисти има разлика?! Направо бахти жалката и профанизирана история...били наркомани и отрепки...наркомани и отрепки има навсякъде...само че проблема е че има едни тъпнари дето обичат да си седят в къщи пред компа и да съдят за другите хора по техните дрехи...браво...това е похвално...най-добрият начин да си избиеш комплексите!

Е добре професоре и за какво се борят Skinheads?Да съм казал,че сам скиновете са наркомани?Да съм казал нещо против немския Skinheads?Или против combat18?

А кви са тия немски скинхедс?! Ти въобще наясно ли си с тази субкултура бе?! Я се осъзнай че си много смешен....к'во общо имат скинхедс със комбат18 и секви такива интернационалисти и нацисти и не знам к'ви още?!
К'во веднага биеш отбой като женски полов орган и се оправдаваш че не си казал т'ва и онова....ти наистина не си казал нищо...щотото доса пишеш само пълни простотии...смешен си бате, аз нямам намерение да просвещавам профани и лумпени...поинтересувай се сам, за да не се излагаш другият път!

Да,Skinheads са учени,занимаващи се с изкуството през Ренесанса ААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАААААААААААА
ААХХХХХХХХааааааа Ти си пълен smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif smil4334aa44c7e89.gif
PM
Metoman
Quote Post

Участник

Участник # 938

Вчера Скиновете според теб какви бяха,Traditional или NS?
PM
bgskin
Quote Post

Участник

Съобщения: 274
Участник # 69
Дата на регистрация: 4-August 05

Аз пак не разбрах разбирачо, имаш ли ти смелостта да ми кажеш че съм идиот в лицето или не? Комфортно ли ти е пред компа да хулиш и да останеш безнаказан?
Комбат 18, германски скинхед, НС, Трад иваило си е майката.
Цирка изгоря иначе там щях да те пратя!

--------------------
???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
PMUsers WebsiteICQ
Metoman
Quote Post

Участник

Участник # 938

Разбира се,че имам смелост!
PM
Raubtier
Quote Post

Читател
**

Участник # 270

QUOTE (Metoman @ May 2 2007, 03:05 PM)

hhhohohoho мисла си,че беха "олдскуул"?!Ма май имаше и некви "рууд бойс интернационалисти"?! Абе на тъп ли се правиш или наистина си много тъп?!
До момента не видях нито един логичен аргумент в подкрепа на твоите фикции...освен,че "скинхедс" са учени изследващи изкуството през ренесанса...(трябваше ли да се смеем?) "Мъката е безконечна", както казва един приятел...
Бате, приличаш ми на някой параноик честно...освен "Комбат18 скинхедс", "немски скинхедс", "НС скинхедс", "Нео-нази и нео-фаши скинхедс"... "ФБР скинхедс" не ти ли се привиждат някъде?!
А и бтв би ли ми обяснил к'ва е разликата между "немските скинхедс" и "българските скинхедс" и що едните ги заклеймяваш, а на другите им се кланяш...явно си некой чуждопоклонник....ма преди т'ва понаучи малко понятията(за последен път апелирам).

бгскин ти внимавай, че като го гледам тоа е способен да те зачисли към "ънтрадишанъл скинхедс" smil4334a6f863501.gif smil4341944e6b0c8.gif
PM
Metoman
Quote Post

Участник

Участник # 938

QUOTE (Raubtier @ May 2 2007, 04:38 PM)
QUOTE (Metoman @ May 2 2007, 03:05 PM)

hhhohohoho мисла си,че беха "олдскуул"?!Ма май имаше и некви "рууд бойс интернационалисти"?! Абе на тъп ли се правиш или наистина си много тъп?!
До момента не видях нито един логичен аргумент в подкрепа на твоите фикции...освен,че "скинхедс" са учени изследващи изкуството през ренесанса...(трябваше ли да се смеем?) "Мъката е безконечна", както казва един приятел...
Бате, приличаш ми на някой параноик честно...освен "Комбат18 скинхедс", "немски скинхедс", "НС скинхедс", "Нео-нази и нео-фаши скинхедс"... "ФБР скинхедс" не ти ли се привиждат някъде?!
А и бтв би ли ми обяснил к'ва е разликата между "немските скинхедс" и "българските скинхедс" и що едните ги заклеймяваш, а на другите им се кланяш...явно си некой чуждопоклонник....ма преди т'ва понаучи малко понятията(за последен път апелирам).

бгскин ти внимавай, че като го гледам тоа е способен да те зачисли към "ънтрадишанъл скинхедс" smil4334a6f863501.gif smil4341944e6b0c8.gif

А тука аз трябваше да се смея или?
PM
Raubtier
Quote Post

Читател
**

Участник # 270

Не браточка, тука трябваше да изложиш своите аргументи и да отговориш на въпросите които ти зададохме...но поради липса на аргументация и поради това, че наистина си страшен профан...виждам,че отговаряш с поредната простотия... smil4334a6f863501.gif тежко е наистина...
PM
НСъпротива
Quote Post

Участник

Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 28-November 05

Ето една актуална снимка от 1 май :)

User posted image

--------------------
Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
PM
Биляр
Публикувано на: 19.6.2007, 23:30
Quote Post

Участник

Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

Подкрепям мнението на Йордан, а именно че и двете групички нямат място в бъдеща силна България.

за мен анархистите по презумпция са престъпници, мисля че бях писал по дълго в една друга тема защо мисля така. бръснатите, реално какво правят - напиват се, киснат по кръчмите, току виж пребият някой българин 20 души на 2-3, чупат кошчетата, драскат... за мен и двете групи са вандали и мозъчно ограничени, при това вредни. ако сме националисти всички, защо трябва да се разделяме по облекла и философии, обединяваме се за една идеи или цел на основата че сме всички българи и всички искаме това и го правим!!!

--------------------
"?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ??????
PMEmail PosterICQ
DragSShaN
Quote Post

Участник

Съобщения: 392
Участник # 421
Дата на регистрация: 9-June 06

Да обаче докато всички пасуват скиновете се бият нали ? Скиновете строшиха главите на тъпите комуняги на концерта на експлоитед ония ден . Така , че стига сте ги плюли . Повечето хора си мислят , че футболните холигани и скиновете са едно и също и там им е грешката . Има скинове и скинове .

--------------------
??? ?????????, ??????, ??????, ??????! ???????? ????????! ??????, ??????, ??????!
PMUsers Website

Topic OptionsСтраници: (2) 1 [2]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020