Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) 1 [2] ( последно съобщение ) |
'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:21
|
||||||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 57 Участник # 938 Дата на регистрация: 20-April 07 |
Напълно съгласен!Амин! |
||||||
Tangru |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:23
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Ами тук съм за да обсъждам истината - не съм никакъв 'ист' - и второ мисля че идеите на анархистите са изопачени И Йордане...
Прабългарите са управлявали добре, но е имало и много повече свобода, отколкото днес И как можеш да си толкова сигурен че Лао Дзъ е Колобърът Боян -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||||
НСъпротива |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:25
|
||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Истината се търси в часовете по философия, замисли се над това Kaкво разбираш под идеята? За власт на народа? Щом е толкова гот да е анархия, защо примерно в Русия, където е необятна страна и има близо 2-3 хиляди анархисти, не си основат свое селце и не живеят там, да покажат на света, че туй нещо анархията е готино при нас?В Русия има достатъчно място за това, не ми казвай само, че "властите" няма да го позволят на свободомислещите да живеят така :) -------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
||||||
Tangru |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:29
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Ами да, истината - за това какво се случва в България Не се ли борят за това националистите? -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Raubtier |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:29
|
||||||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 270 Дата на регистрация: 2-March 06 |
А кви са тия немски скинхедс?! Ти въобще наясно ли си с тази субкултура бе?! Я се осъзнай че си много смешен....к'во общо имат скинхедс със комбат18 и секви такива интернационалисти и нацисти и не знам к'ви още?! К'во веднага биеш отбой като женски полов орган и се оправдаваш че не си казал т'ва и онова....ти наистина не си казал нищо...щотото доса пишеш само пълни простотии...смешен си бате, аз нямам намерение да просвещавам профани и лумпени...поинтересувай се сам, за да не се излагаш другият път! |
||||||||||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:56
|
||||||||||||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 57 Участник # 938 Дата на регистрация: 20-April 07 |
Да,Skinheads са учени,занимаващи се с изкуството през Ренесанса ААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАААААААААААА ААХХХХХХХХааааааа Ти си пълен |
||||||||||||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 16:05
|
Вчера Скиновете според теб какви бяха,Traditional или NS?
|
bgskin |
Публикувано на: 2.5.2007, 16:45
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Аз пак не разбрах разбирачо, имаш ли ти смелостта да ми кажеш че съм идиот в лицето или не? Комфортно ли ти е пред компа да хулиш и да останеш безнаказан?
Комбат 18, германски скинхед, НС, Трад иваило си е майката. Цирка изгоря иначе там щях да те пратя! -------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 17:38
|
Разбира се,че имам смелост!
|
Raubtier |
Публикувано на: 2.5.2007, 17:38
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 270 Дата на регистрация: 2-March 06 |
hhhohohoho мисла си,че беха "олдскуул"?!Ма май имаше и некви "рууд бойс интернационалисти"?! Абе на тъп ли се правиш или наистина си много тъп?! До момента не видях нито един логичен аргумент в подкрепа на твоите фикции...освен,че "скинхедс" са учени изследващи изкуството през ренесанса...(трябваше ли да се смеем?) "Мъката е безконечна", както казва един приятел... Бате, приличаш ми на някой параноик честно...освен "Комбат18 скинхедс", "немски скинхедс", "НС скинхедс", "Нео-нази и нео-фаши скинхедс"... "ФБР скинхедс" не ти ли се привиждат някъде?! А и бтв би ли ми обяснил к'ва е разликата между "немските скинхедс" и "българските скинхедс" и що едните ги заклеймяваш, а на другите им се кланяш...явно си некой чуждопоклонник....ма преди т'ва понаучи малко понятията(за последен път апелирам). бгскин ти внимавай, че като го гледам тоа е способен да те зачисли към "ънтрадишанъл скинхедс" |
||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 17:43
|
||||
А тука аз трябваше да се смея или? |
||||
Raubtier |
Публикувано на: 2.5.2007, 17:54
|
Не браточка, тука трябваше да изложиш своите аргументи и да отговориш на въпросите които ти зададохме...но поради липса на аргументация и поради това, че наистина си страшен профан...виждам,че отговаряш с поредната простотия... тежко е наистина...
|
НСъпротива |
Публикувано на: 2.5.2007, 21:29
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Ето една актуална снимка от 1 май :)
-------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
Биляр |
Публикувано на: 19.6.2007, 23:30
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 241 Участник # 929 Дата на регистрация: 15-April 07 |
Подкрепям мнението на Йордан, а именно че и двете групички нямат място в бъдеща силна България.
за мен анархистите по презумпция са престъпници, мисля че бях писал по дълго в една друга тема защо мисля така. бръснатите, реално какво правят - напиват се, киснат по кръчмите, току виж пребият някой българин 20 души на 2-3, чупат кошчетата, драскат... за мен и двете групи са вандали и мозъчно ограничени, при това вредни. ако сме националисти всички, защо трябва да се разделяме по облекла и философии, обединяваме се за една идеи или цел на основата че сме всички българи и всички искаме това и го правим!!! -------------------- "?? ????? ????? ? ??????? ?????????? ?????? ?????? ?? ?????? ????????? ???????? ????"
????? ?????? |
DragSShaN |
Публикувано на: 24.6.2007, 0:18
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Да обаче докато всички пасуват скиновете се бият нали ? Скиновете строшиха главите на тъпите комуняги на концерта на експлоитед ония ден . Така , че стига сте ги плюли . Повечето хора си мислят , че футболните холигани и скиновете са едно и също и там им е грешката . Има скинове и скинове .
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
Страници: (2) 1 [2] |