Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (2) [1] 2 ( последно съобщение ) |
'Анархисти и неонацисти си размениха обиди'
Tangru |
Публикувано на: 1.5.2007, 20:27
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
-------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Metoman |
Публикувано на: 1.5.2007, 22:02
|
Участник Група: Изгонени Съобщения: 57 Участник # 938 Дата на регистрация: 20-April 07 |
И двете групички са пълни идиоти!
Не можеш на общо основание да обиждаш групи хора, още повече без никакви аргументи! При повторна подобна твоя волна изява, се считай за отстранен от форума! (заб.Админ) |
Tangru |
Публикувано на: 1.5.2007, 22:19
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Ма ти, май си много запознат, щом се обосноваваш по този начин -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
DragSShaN |
Публикувано на: 2.5.2007, 13:08
|
Участник Група: Участници Съобщения: 392 Участник # 421 Дата на регистрация: 9-June 06 |
Не си присъствал не знаеш какво стана . Млъкни по-добре за да изглеждаш по-умен .
-------------------- ??? ?????????,
??????, ??????, ??????!
???????? ????????!
??????, ??????, ??????!
|
bgskin |
Публикувано на: 2.5.2007, 13:46
|
Участник Група: Участници Съобщения: 274 Участник # 69 Дата на регистрация: 4-August 05 |
Да ми кажеш в лицето че съм идиот имаш ли смелост?
-------------------- ???? ??? ??????? ?? ???????? ?? ??????????????, ???????? ???????? ?????? ?? ??? ????? ?? ???????????.
|
Tangru |
Публикувано на: 2.5.2007, 13:54
|
||
А ти беше ли на протестният митинг вчера? -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 14:16
|
||
Участник Група: Изгонени Съобщения: 57 Участник # 938 Дата на регистрация: 20-April 07 |
Мале........Вие Sкinheads само с*р*те на национал социализма!А за анархистите да не говорим |
||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 14:24
|
||||
Само да ти кажа,че тези неонацисти по скоро са Skinheads....А лично познавам много "скинари" наркомани,престъпници,пияници и дегенерати.Е и сред тях се намират свестни национал социалисти.Те дори не знаят за какво се борят......Пък да не говорим за вида им |
||||
Tangru |
Публикувано на: 2.5.2007, 14:37
|
||
Но не съм съгласен за анархистите А и според мен самия анархизъм се основава на древни източни философии. Знам че сега се смята за поитическа ориентировка, но според мен първият анархист е бил китайският Учител Лао Зи (Лао Ци) - основателят на Таоизма и философията за Естественият Ход на Нещата във Вселената Така че до известна степен им симпатизирам -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 14:40
|
||||
Само да добавя че Нешка Робева е анархист |
||||
НСъпротива |
Публикувано на: 2.5.2007, 14:57
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Деца, чете си интернета, и оставете, хората, който имат сърца да излезнат на улицата. Никой не е против протеста на самите "анархисти" (ако тези асоциали могат да се нарекат така),а заради антинационалистическите им настроения на някой персони.Дори беше говорено с един от тяхните неформални лидер, който пише тук. И ако мислите, че по това, кой как се облича е израз на нещо, мога да ви кача цялата поредица от тяхния процес. Ти Tangru нещо средно между националист и анархист ли си?Някак си не се връзва, хора който открито са против идеята за българския национализъм ти да им симпатизраш, кое не си съгласен за анархистите ми е интересно? П.С. Който и да излезне днес по улицата с знаме на България бива обвиняван за нацист,фашист,ксенофоб и т.н. Но все пак живеем в демокрация и имаме "свободни медии", по който в едно интервю един от "анархистите" беше запитан: "Защо протестираш? ... Ми... щото сме надрисани.." -------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
||||
Йордан_13 |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:04
|
||||
Админ Група: Админ Съобщения: 16 428 Участник # 544 Дата на регистрация: 10-August 06 |
Това за Българина Боян е съвършена глупост, недостойно изтърсена за тоя сайт. По добре си изтрий мнението. Колобърът Боян (Лао Дзъ) не е анархист и никога няма да бъде. В своя Трактат "Книга за Пътя и неговата Сила" той дава духовните правила за управлението на Държавата, но не и анархизъм. По-съвършена глупост днес не бях чувал. И двете групички, които толкова се обсъждат в тая тема, нямат место в бъдещето на България. |
||||
Raubtier |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:04
|
||||||
Читател Група: Участници Съобщения: 24 Участник # 270 Дата на регистрация: 2-March 06 |
браво браво виждам поредния лумпен....няма ли най-накрая някой да проумее,че между НС, скинхедс, интернационалисти, националисти и нео-нацисти и неофашисти има разлика?! Направо бахти жалката и профанизирана история...били наркомани и отрепки...наркомани и отрепки има навсякъде...само че проблема е че има едни тъпнари дето обичат да си седят в къщи пред компа и да съдят за другите хора по техните дрехи...браво...това е похвално...най-добрият начин да си избиеш комплексите! |
||||||
Metoman |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:13
|
||||||||
Е добре професоре и за какво се борят Skinheads?Да съм казал,че сам скиновете са наркомани?Да съм казал нещо против немския Skinheads?Или против combat18? |
||||||||
НСъпротива |
Публикувано на: 2.5.2007, 15:16
|
||||||||||
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Ще предложа на Севар да те изгони.Боли ме к*ра за немските "скинхеадс" или к18. това ми е мнението за чуждопоклоничеството ти, за всички, който смятат Хитлер,Сталин,Рузвелт или друга отрепка за по-велико нещо от България. -------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
||||||||||
Страници: (2) [1] 2 |