Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 2 [3] ( последно съобщение ) |
Германски учени отричат Баташкото клане
Публикувано на: 25.4.2007, 22:40
|
|
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Линч,катран и пера,слаб огън,индианска примка-ей такива забавни неща ще им се случат...
|
НСъпротива |
Публикувано на: 25.4.2007, 23:15
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Планува се да се организира протестна демонстрация по време насрещата на тези почитатели на българската история.Някой, ако има идеи за плакати да се направят да се сподели, кавто и да е било.
-------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 23:19
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Не ли по-добре вместо плакати да носим сопи, и вместо да протестираме отпред, да влезем вътре..?!!! |
||
TanCron |
Публикувано на: 25.4.2007, 23:25
|
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 293 Дата на регистрация: 15-March 06 |
дайте ми актуални снимки от Батак и по специално от самото "светилище" пред което се пркланям и - само гледайте какво ще изработя.
Значи за каквото и да е - щом е до "реклама" или нещо най-общо звързано с това - аз съм насреща! Съжалявам - малко- , че тази вечер липсва СЕВАР - понеже на него съм му пратил да качи на тази страница нещо (като презентация) - което досега е виждал само ЕЛТИМИР - и по неговите думи е добро въпреки ще ми се искаше още тази вечер да го видите всички! Но време има ! |
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 23:28
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Аз лично смятам да си нося един здрав дрянов кривак с набити гвоздеи в единия му край..!!! За да не изпъквам много от тълпата, може и да напиша някакъв лозунг на сопата..!!! Дано да мине за плакат пред полицията....
|
TanCron |
Публикувано на: 25.4.2007, 23:52
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 53 Участник # 293 Дата на регистрация: 15-March 06 |
В крайна сметка според мен лично така нищо няма да се постигне - трябва да се действа според мен с техните методи - т.е. да се хвърлят техните камани в тяхната градина - като цяло те това използват - като преиначат нашите стремежи , идеи и като цяло - идеология! |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 26.4.2007, 10:15
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Съветвам ви още веднъж да обърнете внимание на фамилията "Балева". Ще припомня, че Милко Балев беше един от най-близките съратници на циганина Тодор Живков. Хайде сега някой да ми каже могат ли комунистите да бъдат националисти. Фамилията Балева е също напомняне откъде идва провокацията и кой е заинтересован от нея. Че германците постъпиха като свине - постъпиха. Обаче поръчката идва от друго място. И нашите БСПари съвсем не са невинни. Нито пък тяхната НСС, която спретна продължение с онези листовки от името на анархистите.
Наближава времето и слепите да видят откъде идват бедите за България и кой е главният инструмент за тези беди. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 26.4.2007, 10:24
|
||
В едно ТВ предаване, по един съвсем друг повод, една психоложка каза: - Който сее кенефи, ще жъне лайна...!!! |
||
Публикувано на: 26.4.2007, 11:36
|
|||
Група: Съобщения: 0 Участник # 0 Дата на регистрация: -- |
Дано да се проведе, но да не стане пак разделение кой от кое движение е, ако Атака го организират въпросът ми е Ще дойдат ли войните и някои от БНС? А плакатите са най-лесни, дори в момента в главата ми се въртят доста добри фрази за г-жа Балева... |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 26.4.2007, 14:09
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Не,въпросът е ще се опита ли някой да използва хорския протест и гнева ни за политическите си обречени цели.Ако да,няма да дойда.Ако Атака само събере хората с автобусните си методи и ако остави тълпата сама да излее волята си,без някой да застава между мен и подлеците и да изисква да го призовавам,ще дойда. |
||
НСъпротива |
Публикувано на: 26.4.2007, 14:40
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Ако на някой му се занимава за това нещо да прати ПМ, било каквато и да е подкрепа (освен по интернет) да обсъдим за плакатите и самия простест в как да протече.
-------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
Страници: (3) 1 2 [3] |