www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Германски учени отричат Баташкото клане

Страници: (3) 1 2 [3]  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Германски учени отричат Баташкото клане
Публикувано на: 25.4.2007, 22:40
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Линч,катран и пера,слаб огън,индианска примка-ей такива забавни неща ще им се случат...
PM
НСъпротива
Публикувано на: 25.4.2007, 23:15
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 28-November 05

Планува се да се организира протестна демонстрация по време насрещата на тези почитатели на българската история.Някой, ако има идеи за плакати да се направят да се сподели, кавто и да е било.

--------------------
Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
PM
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 23:19
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (НСъпротива @ Apr 25 2007, 10:15 PM)
Планува се да се организира протестна демонстрация по време насрещата на тези почитатели на българската история.Някой, ако има идеи за плакати да се направят да се сподели, кавто и да е било.

Не ли по-добре вместо плакати да носим сопи, и вместо да протестираме отпред, да влезем вътре..?!!! smil4334a5a360a6a.gif smil4341944e6b0c8.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif smil4334af067a7a3.gif
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 23:25
Quote Post

Участник

Съобщения: 53
Участник # 293
Дата на регистрация: 15-March 06

дайте ми актуални снимки от Батак и по специално от самото "светилище" пред което се пркланям и - само гледайте какво ще изработя.
Значи за каквото и да е - щом е до "реклама" или нещо най-общо звързано с това - аз съм насреща!
Съжалявам - малко- , че тази вечер липсва СЕВАР - понеже на него съм му пратил да качи на тази страница нещо (като презентация) - което досега е виждал само ЕЛТИМИР - и по неговите думи е добро въпреки ще ми се искаше още тази вечер да го видите всички!
Но време има !
PMEmail PosterICQ
PARADOX
Публикувано на: 25.4.2007, 23:28
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Аз лично смятам да си нося един здрав дрянов кривак с набити гвоздеи в единия му край..!!! За да не изпъквам много от тълпата, може и да напиша някакъв лозунг на сопата..!!! Дано да мине за плакат пред полицията....
PM
TanCron
Публикувано на: 25.4.2007, 23:52
Quote Post

Участник

Съобщения: 53
Участник # 293
Дата на регистрация: 15-March 06

QUOTE (PARADOX @ Apr 25 2007, 10:28 PM)
Аз лично смятам да си нося един здрав дрянов кривак с набити гвоздеи в единия му край..!!! За да не изпъквам много от тълпата, може и да напиша някакъв лозунг на сопата..!!! Дано да мине за плакат пред полицията....

В крайна сметка според мен лично така нищо няма да се постигне - трябва да се действа според мен с техните методи - т.е. да се хвърлят техните камани в тяхната градина - като цяло те това използват - като преиначат нашите стремежи , идеи и като цяло - идеология!
PMEmail PosterICQ
Eлтимир
Публикувано на: 26.4.2007, 10:15
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Съветвам ви още веднъж да обърнете внимание на фамилията "Балева". Ще припомня, че Милко Балев беше един от най-близките съратници на циганина Тодор Живков. Хайде сега някой да ми каже могат ли комунистите да бъдат националисти. Фамилията Балева е също напомняне откъде идва провокацията и кой е заинтересован от нея. Че германците постъпиха като свине - постъпиха. Обаче поръчката идва от друго място. И нашите БСПари съвсем не са невинни. Нито пък тяхната НСС, която спретна продължение с онези листовки от името на анархистите.
Наближава времето и слепите да видят откъде идват бедите за България и кой е главният инструмент за тези беди.

--------------------
PM
PARADOX
Публикувано на: 26.4.2007, 10:24
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (Елтимир @ Apr 26 2007, 09:15 AM)
Съветвам ви още веднъж да обърнете внимание на фамилията "Балева". Ще припомня, че Милко Балев беше един от най-близките съратници на циганина Тодор Живков. Хайде сега някой да ми каже могат ли комунистите да бъдат националисти. Фамилията Балева е също напомняне откъде идва провокацията и кой е заинтересован от нея. Че германците постъпиха като свине - постъпиха. Обаче поръчката идва от друго място. И нашите БСПари съвсем не са невинни. Нито пък тяхната НСС, която спретна продължение с онези листовки от името на анархистите.
Наближава времето и слепите да видят откъде идват бедите за България и кой е главният инструмент за тези беди.

В едно ТВ предаване, по един съвсем друг повод, една психоложка каза:
- Който сее кенефи, ще жъне лайна...!!!
PM
Публикувано на: 26.4.2007, 11:36
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

QUOTE (НСъпротива @ Apr 25 2007, 10:15 PM)

Дано да се проведе, но да не стане пак разделение кой от кое движение е, ако Атака го организират въпросът ми е Ще дойдат ли войните и някои от БНС? А плакатите са най-лесни, дори в момента в главата ми се въртят доста добри фрази за г-жа Балева... smil4334aa44c7e89.gif smil3dbd4dcd7b9f4.gif
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 26.4.2007, 14:09
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

QUOTE (exentaser @ Apr 26 2007, 10:36 AM)

Дано да се проведе, но да не стане пак разделение кой от кое движение е, ако Атака го организират въпросът ми е Ще дойдат ли войните и някои от БНС? А плакатите са най-лесни, дори в момента в главата ми се въртят доста добри фрази за г-жа Балева... smil4334aa44c7e89.gif smil3dbd4dcd7b9f4.gif

Не,въпросът е ще се опита ли някой да използва хорския протест и гнева ни за политическите си обречени цели.Ако да,няма да дойда.Ако Атака само събере хората с автобусните си методи и ако остави тълпата сама да излее волята си,без някой да застава между мен и подлеците и да изисква да го призовавам,ще дойда.
PM
НСъпротива
Публикувано на: 26.4.2007, 14:40
Quote Post

Участник

Съобщения: 208
Участник # 187
Дата на регистрация: 28-November 05

Ако на някой му се занимава за това нещо да прати ПМ, било каквато и да е подкрепа (освен по интернет) да обсъдим за плакатите и самия простест в как да протече.

--------------------
Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 2 [3]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020