Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (3) 1 [2] 3 ( последно съобщение ) |
Германски учени отричат Баташкото клане
samvoin |
Публикувано на: 24.4.2007, 17:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Елтимире,ти изглежда отдавна си за там,ама кой да те насочи и да те прати?
Комунистическите психиатри и еврейски,дето те изтърваха да правиш форуми,които са в тяхна полза и които да злепоставят подобно на жековци,качовци,седаровци и пр лицето на национализма и антикомунизма у нас и да отблъскваш хората от тази идеология ли? Не! Ти си им по-полезен на вън,защото тяхното увреждане е дало голям резултат и сега се радват на плодовете на медицинските си експерименти,заради които националистите у нас не вземаха през годините повече от 100-200 гласа! |
samvoin |
Публикувано на: 24.4.2007, 17:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Какъв майтап те е огрял на темата за Батак,бе перко с перковците шибани?
Още ли не си изтрезнял от снощния махмурлук,или си почнал с твърдото гориво от 10 часа сутринта и вече си на висок градус и ти е само до хилене? Ми върви метай кючеци в махалата,не се лигави с Българските жертви,нито с германските,ти и твоите очевидни клеветници-ония провокатор отгоре дето е пуснал темата и ме пита къде ще се събираме! |
Eлтимир |
Публикувано на: 24.4.2007, 18:39
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
"заради които националистите у нас не вземаха през годините повече от 100-200 гласа!"
Когато участвах в предизборната кандидат-президентска кампания на д-р Иван Георгиев, той събра близо 80 хиляди гласа. На последните избори за кмет на Русе, Антон Рачев е събрал словом и цифром три гласа. samvoin, ще ми липсваш след като си получиш БАНичката. -------------------- |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 24.4.2007, 18:49
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
На мен не.
|
samvoin |
Публикувано на: 24.4.2007, 19:28
|
121 гласа е получил Антон Рачев,които не са задоволителен резултат.Но прибавяйки фалшификациите и падането му на авторитета,поради издигане на кандидатурата му от Петър Манолов и липсата на застъпници,можем да кажем че това беше един ченгесарски капан,с цел да се докаже колко малко гласове би имал нацизма у нас и един нацистки и прохитлеристки кандидат!
Нека не забравяме и колко хора се бяха подмамимил току що по-"Атака" и че електората и биха били потенциален електорат на Рачев при отсъствието на това комунистическо и лъженационалистическо формирование! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 24.4.2007, 19:33
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Накратко какво си казал самвойн:
-Антон Рачев сам се дискредитирал. -не са достатъчно гласовете. -Атака да я нямало,щели да са повече. От какъв чеп го казваш това тука и кой въобще го интересува? Отклони и тази тема. |
samvoin |
Публикувано на: 24.4.2007, 20:32
|
||
Елтимир подхвана тази тема с гласовете,аз само му казах че дискредитира национализма,наричайки се националист а говорейки лъжи и дребнави сплетни,защото например повечето редови националисти имат положително отношение към Хитлер,поне които аз познавам,но има още заблудени по-хитлероподобните жестикулации на Сидеров за съжаление които не вникват обаче в неговата неискреност и безсмислиците които дрънка,както и в действията му и кои са лицата около него и към коя "идеология" принадлежат,по-биография или минало и по-дейност. |
||
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 24.4.2007, 20:43
|
||||
Не твърде кратко,но максимално натоварено.Хубаво е. Сега дай преразказ на Хензел и Грета. |
||||
Eлтимир |
Публикувано на: 24.4.2007, 20:47
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
През определени периоди една и също групичка трови атмосферата на този сайт. Любопитен е фактът, че всички те се познават помежду си. Хубаво, не ни харесват, не ни одобряват. Какво тогава търсят при нас? Повтарят едни и същи измислици. Измислици, отдавна опровергани с достатъчно факти, включително снимки и сканирани документи. Те обаче си знаят своето. И почват лични нападки. Ето и сценарият:
Някой от нас се ядосва и каже някоя и друга по-остра реплика срещу гадното копеле. Тогава гадното копеле се обръща към официалните органи, на които до вчера уж и то не е имало доверие и ви завежда съдебно дело за обида. Защото сте му казали, че е навлек, глупак или нещо подобно. И почват да ви разкарват по съдебни дела от единия до другия край на България. Виждате ли колко е просто? Виждате ли колко е прозрачно? И виждате ли защо трябва да проявяваме нетърпимост към такива. -------------------- |
Branimer |
Публикувано на: 24.4.2007, 21:35
|
Участник Група: Участници Съобщения: 102 Участник # 701 Дата на регистрация: 5-December 06 |
Еми един бан на това лице самотно воинско и точка. Само ми оспами темата. Аз ако му ти кажа, каквото мисля, ще хване гората, ама нали може да пострадат хора - я мен, я Елтимир, я кой знае кой още от сайта... Щом вече за такива простотии го разкарват от Ботевград до Варна... Като нищо мене може да ме разкарат от еди-къде си до незнамдеси.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 24.4.2007, 21:43
|
Ако някой не вярва, има снимки на тъжбата в галерията. Има и достатъчно свидетели, които идваха с мен до съда във Варна. Сега обаче не вярвам да ме съдят за последната снимка в галерията. Аз не твърдя и не мога да твърдя, че това лице на снимката е на г-жа Емел Етем ханъм, лична приятелка на министъра на шадраваните.
-------------------- |
gеorgi_nz |
Публикувано на: 25.4.2007, 0:09
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Само да не се окаже , че снимката е класифицирана информация и засекретена като държавна тайна.
Понеже голяма част от засекретените неща в държавата България за от подобен тип. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 9:43
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Вчера, парламентарната група на АТАКА спешно е внесла законопроект-допълнение към НПК, който ще криминализира непризнаването и отричането на турския геноцид спрямо Българите, по време на турското робство...!!!
|
gеorgi_nz |
Публикувано на: 25.4.2007, 10:16
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 384 Участник # 76 Дата на регистрация: 10-August 05 |
Поредната показна акция на Атака. Първо защото това няма да го приемат останалите свине от кочината НС. Второ със наказания не се доказва история или убеждение. Същото е с холокоста - какво като е криминализиран в доста страно? Никой не може да ме убеди мен че е имало холокост, както и да ме убеди че е нямало баташко клане и клане в църквата на с.Любенова махала ( 1200 човека са изклани там - жени и деца само! и понеже имам в рода човек оцелял по чудо под телата) .
Турските зверства са проклятие завинаги над тяхната измислена и изфабрикувана държава от синедриона. Абе Атака какво ли изобщо може да измисли. За правене да не говорим. Видяхме ги колко струват. -------------------- |
PARADOX |
Публикувано на: 25.4.2007, 10:26
|
||
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Знаеш какво е моето мнение за АТАКА но мисля, че в случая хода им е добър..!!! Необходима е реакция на държавно ниво за подобни безумни и оскърбителни инициативи от страна на ЕС... Иначе ще ни го "слагат" безконечно с повод и без повод... Рискуваме да ни хареса... А за личната позиция на всеки един от нас нямам никакви съмнения.... Усилено се говори за линч на някои хора, ако имат наглоста и глупоста да проведат конференцията си на 18-ти.... |
||
Страници: (3) 1 [2] 3 |