www.Voininatangra.org

АКТУАЛНО   МАТЕРИАЛИ   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Форум на Движението -> ПОЗДРАВ

Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> ПОЗДРАВ
Bell
Quote Post

Често пишещ

Група: участници
Съобщения: 861
Участник # 101
Дата на регистрация: 5-September 05

QUOTE (antijew @ Jul 3 2007, 11:39 PM)
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...an/kidrock0.jpg
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?

А тук има повече и за самата музика:

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal.../10012/rock.jpg

Хм, а в Италия пък този знак се прави, за да не те хващат уруки...интересно нали?

По чалготеките, например, тоя знак не го знаят, обаче заедно с това и химна на България не знаят, така че човек не трябва да дава прибързани оценки на хора и обстоятелства туко-така.

PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 1 197
Участник # 747
Дата на регистрация: 10-January 07

QUOTE (Bell @ Jul 4 2007, 01:08 PM)
QUOTE (antijew @ Jul 3 2007, 11:39 PM)
Хубав им е поздрава на повечето,които слушат тази музика нали?

А тук има повече и за самата музика:

http://www.voininatangra.org/modules/xcgal.../10012/rock.jpg

Хм, а в Италия пък този знак се прави, за да не те хващат уруки...интересно нали?

По чалготеките, например, тоя знак не го знаят, обаче заедно с това и химна на България не знаят, така че човек не трябва да дава прибързани оценки на хора и обстоятелства туко-така.

Използвай го и ти за против уруки,може да хваща дикиш...
Открийте приликите.
Пу да не им е уруки.
http://www.voininatangra.org/modules/xcgal...10014/ravin.jpg
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Ало, я се успокой малко! Ако търсиш диялог, тогава ще си мериш тона!
Дошъл вчера и вече си мисли, че е открил топлата вода! Какво се опитваш да ми кажеш, че не разбрах???

PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Bell @ Jul 4 2007, 03:57 PM)
Ало, я се успокой малко! Ако търсиш диялог, тогава ще си мериш тона!
Дошъл вчера и вече си мисли, че е открил топлата вода! Какво се опитваш да ми кажеш, че не разбрах???

Толкоз ти е акъла,щом не схващаш...
Какъв ми е тона?Я се върни и чети и не ми казвай да се успокоя.
Спокоен съм.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Абе, ти май много си повярва, а? Ако имаш нужда да си изкарваш негативите - избрал си неподходящото място, но май все още не ти е станало ясно!

Не е лошо да спреш да се излагаш с тея малумни оценки дето ги пробутваш на ляво-на дясно, защото взе да писва!!! smil3dbd4e7853679.gif

PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Група: изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Бях в Каварна през този знаменателен уикенд и честно казано, когато Manowar изпълниха националния ни химн на чист Български език, се бях отлепил на половин метър от земята!!! Това ми даде една прекрасна идея!!! Изпълнението на химна ни да стане задължителна част от Държавния ни протокол! Представете си Буш или Путин при следващото им посещение в България, строени на летището да пеят Мила Родино на чист Български...!!!! Ако объркат текста обратно на самолета и откъдето са дошли...!!!
PM
Биляр
Quote Post

Участник

Съобщения: 241
Участник # 929
Дата на регистрация: 15-April 07

Когато слушам химна, винаги ме побиват тръпки. Има нещо в този текст.
Писан е с голям боен дух. smil4334ad1724132.gif

По-напред в темата nik, е написал че е против това масово навлизане на английския в родната култура, подкрепям неговото мнение и лично аз не слушам български банди, които пеят на английски (само на него или повечето) и подобни прояви. Категорично против съм и това ми се струва като родоотстъпничество.

Браво на Манъфуор за изпълнението, добре е. Но си предпочитам класическото изпълнение на химна и леко ме обижда това, че някой може да каже, че чуждото неправилно изпълнение превъзхожда нашето (както е написано в другата тема за въпросното изпълнение н групата)
PMEmail PosterICQ
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

QUOTE (Bell @ Jul 4 2007, 11:22 PM)
Абе, ти май много си повярва, а? Ако имаш нужда да си изкарваш негативите - избрал си неподходящото място, но май все още не ти е станало ясно!

Не е лошо да спреш да се излагаш с тея малумни оценки дето ги пробутваш на ляво-на дясно, защото взе да писва!!! smil3dbd4e7853679.gif

Аз не смятам,че се излагам. Излагаш се ти,защото,някой ако не е на твоето мнение по дадена тема винаги го нападаш остро.Ако обичаш/не ти заповядвам,моля те/промени си подхода.
По темата изказах мнение,че хората слушащи такава музика,използват този сатанистки знак,а и самата музика влияе зле на психиката.
В Италия го използвали против уруки!
Явно чифутщината при тях навлиза в по-бързи темпове подмолно.

П.П.По повод препоръката на Запознат:

Не се пише"диялог",а диалог.

Не се пише"тея",а тия.

Не се пише"туко-така"'а току-така.

Не се пише "малумни",а малоумни

П.П.П.Знам,че си читава!Най-малко искам да се заяждам с някого,а камо ли с теб.
PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Виж какво, не те нападам за това, че си на различно мнение, а ти казах, че е любопитно, че по различни части на света може този знак да значи нещо различно, както и с много други знаци, а в Италия това е стар знак. Давам ти ново инфо, с което ти посочвам, че нещата не са единствено черни и бели, а ти ми излизаш със саркастичен тон - точно този тон имах предвид, че ще трябва да мериш, ако си адресираш коментарите към мен, в противен случай изобщо не ми говори или не се учудвай на отговора ми, който погрешно смяташ за самоинициятивно нападение!

Аз слушам такава музика от 13 години и смятам, че съм достатъчно читава, за разлика от много други!

П.П. Изобщо не може да ме притесни по никакъв начин, че намираш грешки в поста ми. Щом имаш време продължавай да ме коригираш, даже предлагам щом си такъв ентусияст да ти дадат модераторски права и направо да вадиш червената химикалка! smil4341944e6b0c8.gif

PM
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Парадокс, smil4334abded4493.gif За уикенда не знам, но специялно 30-ти за мен си беше дългоочакван и знаменателен ден!!!

На другите ще кажа - българина е вечно недоволен, а те хората на крака ни падат. Питай ме кога ще отида в Америка да им пея химна... smil4334aa05d5cb2.gif
PM
antijew
Quote Post

Отдаден

Участник # 747

Бел,разбрах те.
По повод нашия химн,четох в една от поредицата книги на Ифандиев/Сянката на Цион/,че мелодията е взаимствана от еврейска кръчмарска песен.Незнам,колко е достоверно това негово изследване.
PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

QUOTE (antijew @ Jul 5 2007, 12:31 PM)
Бел,разбрах те.
По повод нашия химн,четох в една от поредицата книги на Ифандиев/Сянката на Цион/,че мелодията е взаимствана от еврейска кръчмарска песен.Незнам,колко е достоверно това негово изследване.

С оглед на това, че Ифандиев вижда чифути на всякъде не съм склонен да се съглася с тезата му за мелодията на химна ни! Но все пак и не познавам чифутския кръчмарски фолклор, за да твърдя обратното..!! Не трябва да забравяме, че лада се състои само от 8 ноти и комбинациите помежду им не са безкрайно много! Често се случва две мелодии възникнали съвсем самостоятелно една от друга да звучат подобно. Затова и в закона за авторското право за плагиатство се счита съвпаденив по-дълго от 4 такта! Аз лично предпочитам да си мисля, че ако наистина има такава прилика, то чифутите са ни откраднали химна, а не обратното...!!!

П.П. А и съм сигурен, че на енергийно ниво въобще неможе да става дума за сравнеие! Но това е една съвсем друга тема...
PM
ime
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 556
Участник # 484
Дата на регистрация: 10-July 06

samvoin баннахте ли го? Според мен той е на правия път. Трябват му може би още 2-3 години. Да прочете, да помисли и размисли, да достигне до умозаключения. smil4334ad1724132.gif Някакси пътя минава през хитлер. В един момент разбираш че хитлер и бил евреин и не ги е избил (както те твърдят) ами им е дал възможност да откраднат палестина. Та време трябва. Пионка, марионетка, бушон. Това е хитлер и всички други управници от скорошното минало. Та ако samvoin следва правия път скоро ще си дойде на мястото.
PMUsers Website
Bell
Quote Post

Често пишещ

Участник # 101

Понеже стана на въпрос за текстовете на Manowar в другата тема, но тук поствате текстове, ето я и сигурно най-любимата ми тяхна песен. Като я чуя тая песен направо настръхвам!

Защитник (Defender)

Когато си достатъчно голям, за да прочетеш тези думи,
Тяхният смисъл ще се разгърне.
Тези думи са всичко, което ни е останало
И въпреки, че никога не сме се срещали, мой единствен сине,
Аз се надявам, че знаеш,
Че бих бил там да те гледам как растеш,
Но повикването ми бе чуто и аз се отзовах.
Сега твоята мисия лежи пред теб,
Както бе и моята, много отдавна,
Да помагаш на безпомощните, които всичките гледат към теб
И да ги защитаваш до края.

Защитник
Язди като вятъра,
Сръжавай се гордо, сине мой!
Ти си защитникът,
Който Господ е изпратил!

Татко, татко, татко,
Аз поглеждам към теб и чувам зова ти!
Това писмо слага край на търсенето ми,
Ще изживея съня ти, сега онаследен от мен!
И сега чакам да се здрависам с ръката на съдбата,
Както здрача очакващ зората.

Е, хайде магьосници, направете заклинанията си,
Без сърце, които да ми помогнат.
Така е писано, така ще бъде!

Защитник
Язди като вятъра
Сръжавай се гордо, сине мой!
Ти си защитникът,
Който Господ е изпратил!

П.П. (Съжалявам, ако превода куца някъде :P )

PM
PARADOX
Quote Post

Отдаден

Участник # 862

Велик текст!
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
Любомир 10/12/2024
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020