www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Ционската змия и новот им СССР,нанасят нов удар!!!

Страници: (4) 1 2 [3] 4  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Ционската змия и новот им СССР,нанасят нов удар!!!
Tangru
Публикувано на: 23.4.2007, 17:03
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

QUOTE (samvoin @ Apr 23 2007, 03:50 PM)
Просто вашето идиотско поведение,наистина граничащо с това на пишманродозащитниците,отблъсква всички нормални и мислещи хора от темите ми,въпреки тяхната сериозност и вниманието което изискват те!
Затова се проваля всякаква сериозна дискусия тук,просто ебавате майката на всичко!

Не,

просто мисля че повечето тук са се напатили от провокатори

не казвам че ти си такъв!

--------------------
'??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????' ?????? ???????
PM
PARADOX
Публикувано на: 23.4.2007, 17:05
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

PM
Tangru
Публикувано на: 23.4.2007, 17:09
Quote Post

Участник

Съобщения: 190
Участник # 674
Дата на регистрация: 16-November 06

QUOTE (samvoin @ Apr 23 2007, 03:54 PM)
QUOTE (Tangru @ Apr 23 2007, 03:45 PM)
Какво да говорим за хитлер?

Ционистите (тогава - бъдещите) плащат предизборната кампания, на хитлер!

Ако не беше хитлер, сега едва ли щеше да има Израел!

Все една и съща будалащина до побъркване!
Ами и да има нещо верон,евреите се увиват,като"бръшлян",както РНБ казват за тях,те опитват да превземат с пари всичко,но с Хитлер очевидно не успяха,дори да са опитали,когато видяха че със сила не могат да го спрат,нито с обструкции и когато видяха че печели народа и ще направят мъченик от него,ако го убият са решили да го купят просто и вкарат в схемата си,но не са успели!
И да има офшорки,които са го подкрепили,това нищо не значи,защото действията му бяха насочени срещу тия наднационални капиталисти и законодателството и защото тия пари са откраднати от германския народ отново,както у нас от Българския и той ги върна на притежателите им!

Не съм съгласен!

Но, мисля че трябва да отворим отделна тема по въпроса!

--------------------
'??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????' ?????? ???????
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:10
Quote Post

Участник

Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

QUOTE (Tangru @ Apr 23 2007, 04:03 PM)
QUOTE (samvoin @ Apr 23 2007, 03:50 PM)
Просто вашето идиотско поведение,наистина граничащо с това на пишманродозащитниците,отблъсква всички нормални и мислещи хора от темите ми,въпреки тяхната сериозност и вниманието което изискват те!
Затова се проваля всякаква сериозна дискусия тук,просто ебавате майката на всичко!

Не,

просто мисля че повечето тук са се напатили от провокатори

не казвам че ти си такъв!

Е пак добре,когато не си категоричен като шефа си,че съм...
След този еврейски закон,съвсем безогледното антихитлеристване ще бъде оправдано!
А за провокаторите,смятам че цяла България в една или друга степен пострада от такива,най-вече националистите вярващи на вербовани по-затворите бивши политзатворници,които се продадоха,или от страх взеха да служат на властта,а някои влезнаха дълбоко и стигнаха далеч в играта...
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:13
Quote Post

Участник

Участник # 909

Аз не карам никой да ми вярва,нека чете мнения на големи Българи всеко от онази епоха за Третия Райх,нека проверява фактите,нека размишлява!
не искам сляпа "вяра" и куха,като поповете и комунистите!
просто събуждам размисъл и показвам гледната си точка,която е различна от вашата и заради която съм нападан!
Просто аргументите ви по-въпросите,са несъстоятелни,защото обективно погледнато няма логика в тях и не почиват на факти и доказателства,а на твърдения и на пожелателност!
PM
PARADOX
Публикувано на: 23.4.2007, 17:14
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

Ето нещо за "благотворния" ефект на религиите върху обикновенните хора: http://www.vbox7.com/play:23d1c8ea
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:19
Quote Post

Участник

Участник # 909

Провокатор щях да бъда,ако като Качо например призовавах към насилие на сляпо срещу присъстващите чужди общности у нас и към изстъпления и действия дискредитиращи национализма,пред нормалните и мислещи хора!
А аз констатирам факти и нека всеки сам си прави извода!
онова,към което призовавам,е организирането срещу властта ,което и вие твърдите че искате,ако не може с мирни средства,то тогава със нелегални и съпротивителни!Доколкото може в рамките на "закона " и мира ,нека бъде!
смятам че борбата за властта,е най-важния момент,защото без нея нищо не може да се прокара,всичко в друга посока е безсмислено хабене на енергия!
Знам,че за нас момента за борба за власт изглежда много далечен и недостижим сега,но всичко зависи от нашия народ,иска ли да живее,или е дошъл краят му!
PM
Спорт-Здраве
Публикувано на: 23.4.2007, 17:23
Quote Post

Често пишещ

Съобщения: 934
Участник # 301
Дата на регистрация: 24-March 06

Е,да."Serenity" е класика smil4453a8352265e.gif Ето още нещо на Godsmack - Time bomb
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:24
Quote Post

Участник

Участник # 909

Аз не консолидирам,като Качо чуждите срещу Българите,като апелирам за безогледни действия сега срещу тях,или срещу националистите,дискредитирайки и развързвайки директно ръцете на "криминалните" закони срещу национализма!
според мен такива са провокатори,които нападат чужденци безсмислено от нееврейски произход да речем,така хем не удрят главните виновници,хем развързват ръцете на властта без да са я притеснили или накърнили!
Аз не отправям призиви,някой да бъде нападан битово,заради поризхода си,или преследван и тормозен,а просвещавам Българите относно расовите различия и възможните негативни и унищожителни последици от пренебрегването им!
Според мен разните качовц.и изпълняват поръчки на комунистите да ни дискредитират,освен че озърпираха възможността у нас да има легално,полулегално или макар нелегално стройно и дисциплинирано разрастващо се националсоциалистическо движение!
те пилеят в криворазбран расизъм и борба енергията на расовонастроени младежи,каращи пубертет предимно,които настройват към изстъпления и хулигански прояви,но самите те се крият и само феновете им го отнасят и така стават белязани и в невъзможност от изтощение по-глупости да работят,когато проумеят истината за нашата кауза!За борбата срещу властта!От която единствено има смисъл.
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:29
Quote Post

Участник

Участник # 909

Темата вече съвсем се провали,както всички останали и затова аз спирам да отговарям по-нея и да я наблюдавам,тъй като и сега нещата се профанизираха!поне докато не се върнем конкретно към нея.
PM
Rean
Публикувано на: 23.4.2007, 17:32
Quote Post

Участник

Съобщения: 68
Участник # 638
Дата на регистрация: 26-October 06

Така и така темата се провали.....
Рамщайн са много дбри smil4334a5a360a6a.gif
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:36
Quote Post

Участник

Участник # 909

Въобще не желая да коментирам негърското ви поведение!/Разликата в интелекта на негъра и на шимпанзето е 0.5%, между представителя на нашата раса и шимпанзето 1.5%,така че ако не ви е в интелектуалните и умствени способности да възприемете темите ми и да ги дискутирате и се придържате към тях-моите искрени извинения!Не съм искал да ви затормозявам!/
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:38
Quote Post

Участник

Участник # 909

Явно негърщината освен циганията и поеврейчването също много е обзела нашата раса и доста представители от народа ни,за съжаление!
Е какво,днес е модерно да си харлемски негър!А навярно скоро ще стане и североафрикански зулус...
PM
pitbull
Публикувано на: 23.4.2007, 17:42
Quote Post

Участник

Съобщения: 47
Участник # 362
Дата на регистрация: 4-May 06

Убий простака с мълчание!!!
PM
samvoin
Публикувано на: 23.4.2007, 17:49
Quote Post

Участник

Участник # 909

Не знам в случая кое поведение е просташко и маймунско...
Малко двуяки понятия и схващания явно за простотия и глупост и различни представи най-вероятно.
PM

Topic OptionsСтраници: (4) 1 2 [3] 4  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020