Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 ( последно съобщение ) |
Ционската змия и новот им СССР,нанасят нов удар!!!
Tangru |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:03
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Не, просто мисля че повечето тук са се напатили от провокатори не казвам че ти си такъв! -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||
PARADOX |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:05
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
|
Tangru |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:09
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 190 Участник # 674 Дата на регистрация: 16-November 06 |
Не съм съгласен! Но, мисля че трябва да отворим отделна тема по въпроса! -------------------- '??????? ? ?? ???? ??-???????, ?? ??????? ???????????? - ??? ? ??-??????? ?? ???????, ?????, ?? ???????????'
?????? ???????
|
||||
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:10
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Е пак добре,когато не си категоричен като шефа си,че съм... След този еврейски закон,съвсем безогледното антихитлеристване ще бъде оправдано! А за провокаторите,смятам че цяла България в една или друга степен пострада от такива,най-вече националистите вярващи на вербовани по-затворите бивши политзатворници,които се продадоха,или от страх взеха да служат на властта,а някои влезнаха дълбоко и стигнаха далеч в играта... |
||||
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:13
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Аз не карам никой да ми вярва,нека чете мнения на големи Българи всеко от онази епоха за Третия Райх,нека проверява фактите,нека размишлява!
не искам сляпа "вяра" и куха,като поповете и комунистите! просто събуждам размисъл и показвам гледната си точка,която е различна от вашата и заради която съм нападан! Просто аргументите ви по-въпросите,са несъстоятелни,защото обективно погледнато няма логика в тях и не почиват на факти и доказателства,а на твърдения и на пожелателност! |
PARADOX |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:14
|
Отдаден Група: Изгонени Съобщения: 1 245 Участник # 862 Дата на регистрация: 6-March 07 |
Ето нещо за "благотворния" ефект на религиите върху обикновенните хора: http://www.vbox7.com/play:23d1c8ea
|
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:19
|
Провокатор щях да бъда,ако като Качо например призовавах към насилие на сляпо срещу присъстващите чужди общности у нас и към изстъпления и действия дискредитиращи национализма,пред нормалните и мислещи хора!
А аз констатирам факти и нека всеки сам си прави извода! онова,към което призовавам,е организирането срещу властта ,което и вие твърдите че искате,ако не може с мирни средства,то тогава със нелегални и съпротивителни!Доколкото може в рамките на "закона " и мира ,нека бъде! смятам че борбата за властта,е най-важния момент,защото без нея нищо не може да се прокара,всичко в друга посока е безсмислено хабене на енергия! Знам,че за нас момента за борба за власт изглежда много далечен и недостижим сега,но всичко зависи от нашия народ,иска ли да живее,или е дошъл краят му! |
Спорт-Здраве |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:23
|
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 934 Участник # 301 Дата на регистрация: 24-March 06 |
Е,да."Serenity" е класика Ето още нещо на Godsmack - Time bomb
|
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:24
|
Аз не консолидирам,като Качо чуждите срещу Българите,като апелирам за безогледни действия сега срещу тях,или срещу националистите,дискредитирайки и развързвайки директно ръцете на "криминалните" закони срещу национализма!
според мен такива са провокатори,които нападат чужденци безсмислено от нееврейски произход да речем,така хем не удрят главните виновници,хем развързват ръцете на властта без да са я притеснили или накърнили! Аз не отправям призиви,някой да бъде нападан битово,заради поризхода си,или преследван и тормозен,а просвещавам Българите относно расовите различия и възможните негативни и унищожителни последици от пренебрегването им! Според мен разните качовц.и изпълняват поръчки на комунистите да ни дискредитират,освен че озърпираха възможността у нас да има легално,полулегално или макар нелегално стройно и дисциплинирано разрастващо се националсоциалистическо движение! те пилеят в криворазбран расизъм и борба енергията на расовонастроени младежи,каращи пубертет предимно,които настройват към изстъпления и хулигански прояви,но самите те се крият и само феновете им го отнасят и така стават белязани и в невъзможност от изтощение по-глупости да работят,когато проумеят истината за нашата кауза!За борбата срещу властта!От която единствено има смисъл. |
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:29
|
Темата вече съвсем се провали,както всички останали и затова аз спирам да отговарям по-нея и да я наблюдавам,тъй като и сега нещата се профанизираха!поне докато не се върнем конкретно към нея.
|
Rean |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:32
|
Участник Група: Участници Съобщения: 68 Участник # 638 Дата на регистрация: 26-October 06 |
Така и така темата се провали.....
Рамщайн са много дбри |
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:36
|
Въобще не желая да коментирам негърското ви поведение!/Разликата в интелекта на негъра и на шимпанзето е 0.5%, между представителя на нашата раса и шимпанзето 1.5%,така че ако не ви е в интелектуалните и умствени способности да възприемете темите ми и да ги дискутирате и се придържате към тях-моите искрени извинения!Не съм искал да ви затормозявам!/
|
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:38
|
Явно негърщината освен циганията и поеврейчването също много е обзела нашата раса и доста представители от народа ни,за съжаление!
Е какво,днес е модерно да си харлемски негър!А навярно скоро ще стане и североафрикански зулус... |
pitbull |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:42
|
Участник Група: Участници Съобщения: 47 Участник # 362 Дата на регистрация: 4-May 06 |
Убий простака с мълчание!!!
|
samvoin |
Публикувано на: 23.4.2007, 17:49
|
Не знам в случая кое поведение е просташко и маймунско...
Малко двуяки понятия и схващания явно за простотия и глупост и различни представи най-вероятно. |
Страници: (4) 1 2 [3] 4 |