www.Voininatangra.org

НАЧАЛО   АКТУАЛНО   ГАЛЕРИЯ   ФОРУМ   ТЪРСЕНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ   ВХОД
Саракт

Форум -> Спас Минков - Сабазий

Страници: (3) 1 [2] 3  ( последно съобщение ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Спас Минков - Сабазий
samvoin
Публикувано на: 19.4.2007, 19:23
Quote Post

Участник

Група: Участници
Съобщения: 279
Участник # 909
Дата на регистрация: 4-April 07

Да така стана,тъжно но факт!
Само че нека имената на предателите се знаят!Такива Хитлер отстранява совевременно от партията си и въпреки всичко малкото останали и изпуснати плъхове катурнаха лодката.
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 19:36
Quote Post

Отдаден

Съобщения: 17 483
Участник # 15
Дата на регистрация: 17-July 05

Да не се окаже, че около Хитлер е имало само плъхове? Ето например мнението на Адолф за двама от най-близките му съратници:
" Преди смъртта си, изключвам от партията бившия райхсмаршал Херман Гьоринг и му отнемам всички права, предоставени му с указа от 29 юни 1941 г. и от речта ми пред райхстага на 1 септември 1939 г.
Преди смъртта си, изключвам от партията и отстранявам от всички заемани длъжности бившия райхсфюрер на SS и министър на вътрешните работи Хайнрих Химлер.
Гьоринг и Химлер с тайните си преговори с врага без мое знание и против волята ми и чрез незаконните си опити да заграбят властта в държавата, освен предателството лично срещу мен навлякоха непоправим срам върху целия народ."
Рудолф Хес, Нощта на дългите ножове, Щауфенберг... Прекалено много "предатели" около всемогъщия Фюрер. Да не се окаже, че и оня фюрер е като русенския - Антон Рачев? Аз пък съм на мнение, че именно Адолф Хитлер опорочава една хубава Идея и умишлено води Германия към поражение във войната. Не напразно Юлиус Чезаре Евола категорично отказва да работи за него.

--------------------
PM
Публикувано на: 19.4.2007, 22:20
Quote Post

Група:
Съобщения: 0
Участник # 0
Дата на регистрация: --

Воине,и на мен взе да ми писваш...
PM
PARADOX
Публикувано на: 19.4.2007, 22:42
Quote Post

Отдаден

Група: Изгонени
Съобщения: 1 245
Участник # 862
Дата на регистрация: 6-March 07

QUOTE (Елтимир @ Apr 19 2007, 06:36 PM)
Да не се окаже, че около Хитлер е имало само плъхове? Ето например мнението на Адолф за двама от най-близките му съратници:
" Преди смъртта си, изключвам от партията бившия райхсмаршал Херман Гьоринг и му отнемам всички права, предоставени му с указа от 29 юни 1941 г. и от речта ми пред райхстага на 1 септември 1939 г.
Преди смъртта си, изключвам от партията и отстранявам от всички заемани длъжности бившия райхсфюрер на SS и министър на вътрешните работи Хайнрих Химлер.
Гьоринг и Химлер с тайните си преговори с врага без мое знание и против волята ми и чрез незаконните си опити да заграбят властта в държавата, освен предателството лично срещу мен навлякоха непоправим срам върху целия народ."
Рудолф Хес, Нощта на дългите ножове, Щауфенберг... Прекалено много "предатели" около всемогъщия Фюрер. Да не се окаже, че и оня фюрер е като русенския - Антон Рачев? Аз пък съм на мнение, че именно Адолф Хитлер опорочава една хубава Идея и умишлено води Германия към поражение във войната. Не напразно Юлиус Чезаре Евола категорично отказва да работи за него.

В една чифутска книга е написана (незнайно защо) една велика истина...!!!
Тя гласи: НЕ ХВЪРЛЯЙ БИСЕРИТЕ НА СВИНЕТЕ....
PM
Eлтимир
Публикувано на: 19.4.2007, 22:50
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Иисус е бил самариец, а не юдей. Доколкото ми е известно, самарийците са едни от предците на днешните палестинци, избивани с такава злоба от съвременните юдеи - семити и тюрки. Ако някой прочете внимателно Евангелията, ще забележи, че Иисус винаги казва: "те, юдеите", и никога не слага знак на равенство между себе си и тях. Иначе за бисерите и свинете е напълно вярно. Написах своите пояснения заради нашите хора. Да не се заблуди някой от тях, че симпатизирам на идеите, разпространявани от т. нар. Общество "Дуло". Мисля, че провокацията беше с двойна цел:
1. Ние да проявим търпимост, да кажат, че сме хитлеристи и тогава да използват чл. 108 от наказателния кодекс, за да ни ударят;
2. Ако този номер не мине, да ни изкарат антифашисти, което също не е вярно, и което би ни донесло неприятности от съвсем друго естество.
Нашата теза е, че и фашизъм, и национал-социализъм, и антифашизъм са явления, останали в 20 век. Явления от миналото, за които явления няма място в променения свят на бъдещето. Впрочем пак в Евангелията беше казано нещо за новото вино и старите мехове. Та меховете на samvoin са не само стари. Те са целите на дупки и в тях не вино, ами боза не може да се задържи.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Словоохотливият Фродо нещо замлъкна. Изглежда още не може да намери приемливо обяснение за собствените си думи. Дали не очаква да получи мнението си по телефона? Или по мейла? Или тези дни ще отиде да си го получи на ръка?

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Ето още едно съобщение, което копирам без всякаква намеса:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board...mber=1944456140

"Тема Re: Мистерията е разбулена! [re: komita]
Автор komita (баш)
Публикувано 27.09.05 22:26

Зад никнеймът Ангел Грънчаров-Елтимир не стои истинският притежател на това име. За което аз, а моля и другите да поднесат извинения към истинският притежател на това име. Зад използваният тук никнейм Ангел Грънчаров-Елтимир, стои нашият стар познайник Сабазий, от който не съм очаквал подобни действия. Явно съществува някаква вражда между Сабазий и Елтимир, която Сабазий е решил да пренесе тук в клуба, забърквайки и Зиези, като Ангел Грънчаров-Елтимир, надали подозира че името му се използва в този клуб. Поради тази причина наложих БАН на никовете Сабазий и Ангел Грънчаров-Елтимир. Отново поднасям извиненията си към истинското лице Ангел Грънчаров-Елтимир, макар да се съмнявам че чете в този форум.
Темата ще бъде почистена утре, след като архивирам постингите които ще изтрия.
Благодаря за разбирането."

Сега разбирате ли как бе стъкмено съдебното обвинение срещу мен? Спас-Сабазий-Фродо пише нещо от мое име, после Йолов, бивш Есхар го копира и така долният номер е устроен. Няма да ви показвам всички гадости на така наречения Фродо и на Йолов, който стои зад него, защото са прекалено гадни и отвратителни. Но те си стоят и в случай на нужда могат да бъдат извадени.

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тема За славяните
Автор Caбaзий (апостол)
Публикувано 26.03.05 03:34

Славяните са силни, смели, честни, издържливи и работни.
Славянките са най-красивите и нежни жени в Света.
..
Бегемот е част от постюдейохристиянската /тенгрианска/секта на Елтимир и Йоло Денев !!

VITA BREVIS ARS LONGA

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тема Замълчи! [re: Бereмoт]
Автор Caбaзий (апостол)
Публикувано 26.03.05 03:19

Излагаш се ти , Излагаш и професията , която искаш да упражняваш. Излагаш и Университета си ...
Нагъл , глупав, недорасъл фашизоиден елемент ; с една дума -ТЕНГРИАНИН-Почитател на сектата на Елтимир и Йоло Денев .
Жалко изпражнение на маймуноподобните придошли заедно с Атила, Чингиз хан и др.

VITA BREVIS ARS LONGA

--------------------
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Интересно обаче как Хитлер изведнъж умира толкова рано,като умираше преди няколко години до одеве,ако не се лъжа?!
Кое е вярно всъщност?А що се касае до "провокации",никой не ме е карал да идвам тук,сам по-собствена воля го направих че да видя колко трезвомислещи хора има в този форум.Все пак резултата е задоволителен засега,но тези хора трябва да станат по-политически активни,това е моята забележка към тях ,т е да реализират идеите си в съвременен план,не само да носталгират по-Третия Райх,защото закостенялата на това ниво носталгия става вредна!
Що се отнася до Фюрера,то друг Фюрер освен Адолф Хитлер за нас няма,не е имало и едва ли ще има,докато някой не го настигне в нещо!
Иначе "кандидат-фюрери" много...
Имаше един печален поп,който преди фюрерстваше от всички медии.
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Тема Re: Въпрос към Дуло [re: Logrus_]
Автор Caбaзий (апостол)
Публикувано 08.01.05 18:05

"ПРАВИЛНИЯТ" ТЕРМИН Е ТЕНГРИАНСТВО, а не Тангризъм щото се праи паралел с нацизъм и др. А пък Тенгри е великия колкото кок-тенгри, тенгри-хан, и цяла плеяда изкуфелници като започнеш от Бешевлиев-тюркофила, Минеш през Съсълов-хуна, Йоло Денев-политика и писателя, Елтимир -чеченеца и стигнеш до масона Зиези пелазгиеца и основарел на 101 империи и 1001 свещени идиотии.

VITA BREVIS ARS LONGA

--------------------
PM
Eлтимир
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Е, засега предлагам да направим малко почивка от бисерите на Сабазий и samvoin. Още малко и ще взема да си помисля, че това "русенец" е диагноза. Все пак нашите приятели вече могат да си съставят мнение кой е срещу нас и какви методи използва. Ах, как щях да забравя. Ами, разбира се! От Русе е също нашият любимец ФелдмЪршЪла. Защо ли си мисля, че нищо чудно и той да цъфне на сайта в цялата си красота - със снимчица и с трите си имена. И защо ли си мисля, че между Спас-Сабазий, samvoin, МършЪла и Антон Рачев има нещо твърде общо. Нещо повече от това, че живеят в един и същи град.

--------------------
PM
samvoin
Quote Post

Участник

Участник # 909

Изобщо не съм от Русе нито от Свищов,но ти май си попрекалил с градуса тая вечер,е то рожден ден,рожден ден,ама не прекалявайте с ментетата на"цар" Киро! smil3dbd4e5e7563a.gif smil3dbd4e4c2e742.gif
PM
Eлтимир
Публикувано на: 20.4.2007, 11:41
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Май доста дълго те търпяхме, провокаторче с IP: [ 89.25.18.21 ]. И аз събрах сведенията, които ми трябваха. Вече можем да те направим академик, тоест да ти дадем БАН.

--------------------
PM
Eлтимир
Публикувано на: 24.4.2007, 15:21
Quote Post

Отдаден

Участник # 15

Трябва да предупредя за още един елемент от тактиката на провокаторите. Този елемент е неоспоримо доказателстгво, че става дума именно за провокатори, подчинени на Службите.
Провокаторът ви засипва с тонове помия. Плюе по вас, нарича ви с всякакви имена. Дори понякога пише от ваше име където може в Интернет. И когато решите да му възразите, тогава провокаторът се хваща за някоя думичка. Нарекли сте го примерно "подлец". Или "мръсник". Или "глупак", или нещо подобно. Тогава провокаторът ви завежда съдебно дело, с мотив, че сте го обидили седем пъти, с което сте опетнили честта му и доброто му име.
Та внимавайте с провокаторите. Моето мнение е, че такива трябва вече да ги направим академици, тоест да получат БАН. Видяхме ги, разбрахме ги, стига им толкова. Има много други интересни теми за разискване.

--------------------
PM

Topic OptionsСтраници: (3) 1 [2] 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Нови участници
trened 7/9/2023
ддт 5/2/2022
mita43c 5/12/2021
Krum 20/9/2020
Lucienne71 21/4/2020