Форум на Движението | Помощ Участници Календар |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » ( последно съобщение ) |
Рожден ден !!!, Радостни поводи!
Дари |
Публикувано на: 18.4.2007, 17:55
|
||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Владимир Ленин руски революционер и политик Роден: 22 април 1870 Адолф Хитлер немски политик Адолф Хитлер Роден: 20 април 1889 При тези има връзка и тя е чифутският им произход. |
||
samvoin |
Публикувано на: 18.4.2007, 17:56
|
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
"Свободата" е много широко понятие,с което се злоупотребява!Свободата на словото спрямо малоумника е нежелателна.
за съжаление у нас тази свобода,отново казвам минава през призмата на народнозагрижената и националноотговорната и расовомислеща диктатура! Само тя може да осигури истинска свобода,като переспектива и сила и независимост,които ще осъществят тази свобода,защото свободата и справедливостта без сила и независимост,без гордост,чест и отговорност е смешна и несъстоятелна!!!Тя е мнима и неистинска. |
samvoin |
Публикувано на: 18.4.2007, 17:58
|
||||
Участник Група: Участници Съобщения: 279 Участник # 909 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Какъв парадокс-две антиподни личности,борили се с противоположни цели,един след друг родени! Единия-реакция и в услуга на евреите и подтисниците и контрареволюция,а другия истински революционер и борец за правда! |
||||
Биргюн |
Публикувано на: 18.4.2007, 18:59
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
samvoin Защо да мислим върху твоите въпроси, като ти пет пари не даваш за въпросите и мнението на този, който не е съгласен с теб? Няколко души, и то с голям авторитет (поне за мен), ти обясниха не малко по-интересни неща за ВСВ. В отговорите ти не личеше да си се замислил какво и защо са казали, а и най-вероятно не си го прочел. (Не уважаваш мнението им, щото не са кефат на Хитлер, сешш са! ) Не уважаваш мнениенето на другите, не го четеш най-вероятно и НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НАЛАГАШ СВОЕТО. По чисто физични(не искам да те затормозявам с други думи) закони, които не можеш да промени, ще бъдеш наказан и в момента биваш (независимо дали го осъзнаваш) наказван. И ми говориш за чест и отговорност. Мисля, че Спорт-Здраве имаше съсвсем друго предвид относно свободата. Но явно не си се замислил и си решил да пльоснеш тук нещо заучено. Нe си мисли, че като облечеш тон простотии в елегантни фрази и напраскаш запетайки където ти скимне някой ще се съгласи с теб. Напротив, в очите на по-интелигентните хора ще изглеждаш смешно и няма да те взимат на сериозно. Уважавай себе си. Иначе ние защо да те уважаваме? А камо ли ако ти не ни уважаваш - нас и нашето мнение... П.С. От отговора ти ще завърша представата си за теб. (Едва ли ти дреме, де! Пътят, по който ти вървиш, някои от тук са го асвалтирали. Имай го предвид. Гледай нещата и от друг ъгъл. П.С.2 Препоръчвам ти да се запознаеш обстойно (което не значи за 1-2 дни) с българската история. Дано осъзнаеш, че е имало българи, в сравнение с които Хитлер не е абсолютно нищо особено (меко казано). НЕ, не ме питай кои са. Търси. П.С.3. Знам, че се отклонявам МНОГО от темата, ма на Севар съм му честитил още на обяд. |
||
FRODO |
Публикувано на: 18.4.2007, 19:22
|
||
Читател Група: Участници Съобщения: 15 Участник # 907 Дата на регистрация: 4-April 07 |
Да не толкова голям парадокс като се има предвид,че са две различни ЗОДИИ а също произлизат от различни етноси и раси. Не, случая Лемс е друг!! |
||
DraconiaN |
Публикувано на: 18.4.2007, 19:27
|
Читател Група: Участници Съобщения: 26 Участник # 779 Дата на регистрация: 25-January 07 |
Завиден ентусиазъм лъха от твоите приказки, Биргюн... А деен ли си?
-------------------- "?? ?????? ? ?????? ?? ?????? - ?????????, ????????? ????.
???? ???? ???????? ?????????, ???? ????? ??? ?????? ????." ?.?.
|
Биргюн |
Публикувано на: 18.4.2007, 19:28
|
||
Участник Група: Участници Съобщения: 84 Участник # 322 Дата на регистрация: 6-April 06 |
Да. Правя каквото мога. |
||
FRODO |
Публикувано на: 18.4.2007, 19:34
|
||||
Читател Група: Участници Съобщения: 15 Участник # 907 Дата на регистрация: 4-April 07 |
ОК значи според твоята логика Севар, Сабазий и ЛЕМС са български произход ааааааааааа да не забравим и роденият на 12.04.1982 Цветомир Йолов . Не, мисълта ми ми беше друга , че няма случайности, че някой напасва връзките така, че някой пуска клинове между хората........ г-жа Йехова. |
||||
НСъпротива |
Публикувано на: 18.4.2007, 20:11
|
Участник Група: Участници Съобщения: 208 Участник # 187 Дата на регистрация: 28-November 05 |
Честито на Севар! Много пиянска вечер за него предстои :)
-------------------- Under the blooming chestnut tree,I betrayed you and you betrayed me.
|
Запознат |
Публикувано на: 18.4.2007, 20:25
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 1 759 Участник # 169 Дата на регистрация: 4-November 05 |
Севар, Честит Рожден ден и от мен!
|
Дари |
Публикувано на: 18.4.2007, 20:26
|
||||||
Често пишещ Група: Участници Съобщения: 782 Участник # 766 Дата на регистрация: 19-January 07 |
Абе каква логика,какви 5 лева?Единствената прилика между Севар,Силвия и Сабазий е ,че така написани имената им започват със "С",а и са зодия "Овен". А ти май търсиш под Овена-агънце?/Под вола,теле/ Тъй като ти спомена,че след 1-2 дена е рожденната дата на Хитлер от любопитство се разрових за точната дата и така ми попадна и рожденната дата на Ленин.А относно произхода им това е общото,което се сетих и го сложих като коментар. П.П.Темата вече така се измести,че няма нищо общо със замисъла с който беше създадена.А именно,когато има весели поводи да се споделят тук. За здравето на Севар. |
||||||
Севар |
Публикувано на: 18.4.2007, 21:19
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 2 371 Участник # 13 Дата на регистрация: 11-July 05 |
dary, тоя FRODO е въпросния Спас Минков. Периодически на всеки няколко месеца прави по един отчаян опит да пише във форума. Не му обръщайте внимание.
|
Eлтимир |
Публикувано на: 18.4.2007, 21:30
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Севар, стари приятелю, обаче за рождения ден, макар на патерица ще пийнем по бира, нали?
-------------------- |
FRODO |
Публикувано на: 18.4.2007, 21:31
|
||
Що да от-чаян? |
||
Eлтимир |
Публикувано на: 18.4.2007, 21:38
|
Отдаден Група: Участници Съобщения: 17 483 Участник # 15 Дата на регистрация: 17-July 05 |
Ей, момчета и момичета, забравих! Търсих тези Адолф Хитлер и Владимир Ленин да черпят за рождените си дни. Нема такива, поне в моя квартал. И никой тук не ги познава. То и Севар не е от моя квартал, ама идва понякога. Та го знаят. И аз понякога ходя към него,у знаем се. И ше пинем с него по бира, манете ги яловчетата, които пишат за водка. Аз поне пия само бира, щот от водката падам под масата, кво да правим, ЕГН. Та със Севар ще се разберем, а Владо Ленин и Ади Хitler никой не ги знае Никой не ги знае. Фродо, фърли пръстена, действа ти зле!
-------------------- |
Страници: (7) 1 [2] 3 4 ... последна » |